2016 Şubat Anneleri

Canım şimdi gordum bdb ikinci ay aşısı ile oldum ben diğer aşıları da erkdn olmuştum. Büyük ihtimal su aralar vurulman lazım
canım sütten de geçiyor mu bebeğe bu ası? 2.ay asısında da var tetanoz.hem aşı yoluyla hem de anne sütüyle geçince çok olmaz mı ki ?ay ne bilim bu aralar çok mu ince düşünmüşüm?bana da 4 ay asısıyla yapalım dedi ebe

Bilmem ki vuralim dedi bebeğe bir şey olmaz demi dedim :) olmaz dedi haftaya gelim dedim gelmiskrn ol dedi oldum :) bir şey olmadı sanırım :)

Evet canım maalesef böyle ekstra hastalıklar çıkınca fazla ödemede çıkabiliyor. Ama saglık önemli. O para inş yine kazanılır.
Allah dermanı olmayan dert vermesin.
Uygun yaptırmana sevindim.

Çok iyi olur:)

Memeyi bırakınca , kendince doyunca bir daha almıyor kı bıberon desen sankı Hıc tanımıyor agzında çiğniyor bir ara askından ölüyordu baya unutmuş Nasıl bir duaysa :) tracy kıtabını almam lazm

Ben de etlikte oturuyorum

Bende olumsuz şeyler okudum. Paraben varmış içinde. O yüzden kullanmıyoruz. Doktor multitabs verdi 1ml hergün. Neden acd den sonra monovite başlatıyor ki anlamadım. Multitabs kullanan var mı kızlar? Dün başlattı doktor.

Ben mekik çekemıyorum canım göğüs kafesim bence tam yerine oturmamis çektiğimde acaip sesler geliyor dikkat et sende

Neden 6 aydan sonra düşünüyorsun. Bende yaptırıcam çok sıcaklar olmadan yaptırayım diyorum. Ben evde düşünüyorum yaptıranlar memnun.
evde derken fenni sünnetciden mı bahsediyorsun canım? ben öyle yaptım bebeğin hep gözünün önünde oluyor daha iyi

Ben hala aynısini kullanıyorum devit dr bi değişiklik yapmadı. Multitabs bi kaç vitamin içeriyor bize dr bundan hiç bahsetmedi

Canim birseyi merak ettim bizim oglan kucak cok istiyorsa uykusu gelmis demektir, uyku duzeni nasil bebeginin??

Bu arada hosgeldin :))
Hosbuldum canim aynen uykusu gelince de kucak istiyor iyi deyil canim geceleri sik uyanir bazen uyanir aglar bazen uyur keyfi nasil isterse artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…