2016 Şubat Anneleri

Kucuk cadilarla basimi dertde Valla bide benimki misafirliye gitdik anam bi yaygara cikardi ki gitdigime bin pisman oldum sonuc olarak bi muzik actim ve hemen uykuya daldi niye daha once yapmiyodum diyorum ya sen de dene istersen Allah razi olsun annelerimizden

Aynı...yatırıyorum bazen oyalanıyor o da 10dk..tüm gib açım ben:)) kahvaltıyı birlikte yaptık bu sabah kucağıma aldın mesela durmadı.
Canim benimki sutumu beyenmediyinden geceleri sagip uykuda verebiliyorum bi tek yani kahvalti yapma sansimiz bile yok birlikte:)

Bi de kizlar benim bebegimin goz kapaginda, kasinda, kas arasinda kizarikliklar var dogus lekesi gibi aglayinca iyice belirginlesiyor bi de kafasinda kucucuk kirmizi ben gibi bisey cok korkuyorum buyur diye cok arastirdim pr.dklar sakin dokundurtmayin kendiliyinden gecer diyor baska birisi 1 yasa kadar gecmezse lazerle aldirmamiz gerektigini kafam cok karisik o yuzden

bi ara lekeler ile ilgili konusuldu burda sanırım zamanla kayboluyor demişlerdi o lekeler canım. Kırmızı benler normal ben gibi bildigim kadariyla canım pek büyümez onlar. tabi bebeğinin kafasındaki bahsettigimden mı bilmiyorum

Kızlar Ateş'i var bebeğimin gündüzden beri...calpol verdim öğlen Islak havlu koyuyorum.üstü ince şu an ama ince olunca da hapşırıyor.napiyim? Giydirsem Ateş'i var.soysam hapşı hupşu...?????

Kabız ve gaz yapıyo demişlerdi canım zaten benim kız kolik ödüm koptu

Kan ilaci niye ki ..

Doğum sırasında kaybedilen kan için drum 3 ay kan ilacı kullanmalısın dedi ama kabız yaptığı için kullanamadım:/

Kizlar kafayi yemek uzereyim nasil korunuosunuz. Bi turlu ne yapacagima karar veremedim 3-4 sene allahin izniyle cocuk dusunmuyoruz emzirdigim icin dogum.kontrol hapi kullanamiyorum

Benim eşim korunuyo canım, siz de öyle yapın olmazsa..

Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin
kızlar bu tetanozun 3.dozunu ne zaman yaptıyorsunuz.merak ettim

Bebiş 3 aylık olunca vuruluyo canım ben de ptesi yaptırdım 4.doz 1 yıl sonra

Benim son 5.5 6 kg kaldı ama canım çok fena tatlı çekiyo bugün gündüz kız uyuyunca alelacele incirli tatlı yaptım ve koca bir dilimi hüplettim pişman mıyım yoo değilim çok güzel napimm en azından gardrobumda giyecek bişiler buluyorum doğum sonrası hiçbişeyim olmuyodu

canım hangi mamayı kullanıyorsun benim kızımda az kilo alıyor çok zor emziriyorum belki de ondan acaba mama yer mi
Tatlım önceden evolvia veriyordum kabız oldu doktor şimdi sma markasını önerdi onu veriyorum benim kızım doğduğundan beri daha 1750gr aldı ben artık süt diye diretmicem günde iki bazen üç kez veriyorum yeterki kilo alsın biraz yavrum

Bilmiyorum ki canim genetik var esim tarafta kafada kirmizi ben ama kizimda da benmi onu bilmiyorum

evde derken fenni sünnetciden mı bahsediyorsun canım? ben öyle yaptım bebeğin hep gözünün önünde oluyor daha iyi
Evet cnm. Aynen. Biz bir kere ameliyat geçirdik korkuyorum narkozdan falan evde olsun. Nasıl geçti peki iyileşme süreci falan? Zor oluyor mu?annem korkuyor çocuğu nasıl durdurcaz diye

Benim bebeğiminde sol göz kapağında ve burnunun altında var kızarıklık doktor geçer en geç 2 yaşına kalıcı değil dedi kalıcı olanlar deriden kabarık kahve olan lekeler dedi buradaki arkadaşlara da sordum onlarda geçer diyor bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi önemli değil geçer inşallah canım içini ferah tut

MaqameT eşime eczaneden weebaby damaklı aldırdım canım akide yokmuş eczacı bu da aynı demiş bi de bunu denicem tutmazsa da artık kasmıcam

Aynı kızarıklık bizde de var. Dediğin gibi ağlayınca kendini sıkınca belirginleşiyor. Ben hiç takmadım kafama. Gören doktor ben sormadan geçici bu kızarıklar diyor. Göz doktoruda aynı şeyi söyledi.

Kızlar Ateş'i var bebeğimin gündüzden beri...calpol verdim öğlen Islak havlu koyuyorum.üstü ince şu an ama ince olunca da hapşırıyor.napiyim? Giydirsem Ateş'i var.soysam hapşı hupşu...?????
Ay canım çok geçmiş olsun bende pek bilmiyorum ki. sirkeli su ile sil vücudunu öyle duymuştum

Benim kv kuscagizda oturuyo keciorene sık geliyoruz... Bende polatlidayim... Qnkara grubu bulusalim ya havalarda iyi artik

bize çok yakın arabayla 3 dk o derece

gittikçe çoğalıyoruz:) buluşalım valla ben ancak agustos sonu geliyorum ama

bende okulların tatil olduğu hafta taşınacağım
buluşalım inşAllah, temmuz - ağustosum çok yoğun çekimlerden dolayı ama öncesi sonrası muhakkak bi görüşme yapalım bence o zaman kadar @mevsimMehtap da gelmiş olur ^_^

Evet cnm. Aynen. Biz bir kere ameliyat geçirdik korkuyorum narkozdan falan evde olsun. Nasıl geçti peki iyileşme süreci falan? Zor oluyor mu?annem korkuyor çocuğu nasıl durdurcaz diye
iyileşme süreci hızlı geçti canım 1 haftada bi şeycik kalmıyor. ben bakamadım ağlıyor haliyle bayagi benim bebis 13 günlükken yaptım elinden ayağından tuttular diye kıyameti kopardı ben tabi oldum oldum dirildim . UyuşturDuktan sonra bi şey hissetmiyor aslında .bebeği ayaklarından sıkı tutacak biri lazım canım onu aklında bulundur. ama inan 3 günde ağrı sizi gidiyor 1 haftada da tam iyileşiyor. bezine melhem falan sur pipisinin değecegi yere her bez değiştirdikten sonra bez yumusasin ki canı yanmasın. bizim fenni sünnetci kendi karışım yapıp vermişti beze süreyim diye.

Evet eylülde kesin ordayım kızlar:) ağustosta yoğun isen eylül iyidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…