- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Aynen:)oooo herkes birbirine yakınmış bu cok güzel oldu :)
Kucuk cadilarla basimi dertde Valla bide benimki misafirliye gitdik anam bi yaygara cikardi ki gitdigime bin pisman oldum sonuc olarak bi muzik actim ve hemen uykuya daldi niye daha once yapmiyodum diyorum ya sen de dene istersen Allah razi olsun annelerimizdenSen=ben canım. Benim kızda 5 dk durmuyot hep kucak istiyor. Annem olmasa bende aç susuz kalacaktım. Lavaboya gidim diyorum çatlıycak gibi oluyo. Allahtan annem var. Allah yalnız olanlara yardım etsin. Çok istiyorum sık sıl KK girmeyide işte fırsat yokki
Canim benimki sutumu beyenmediyinden geceleri sagip uykuda verebiliyorum bi tek yani kahvalti yapma sansimiz bile yok birlikte:)Aynı...yatırıyorum bazen oyalanıyor o da 10dk..tüm gib açım ben:)) kahvaltıyı birlikte yaptık bu sabah kucağıma aldın mesela durmadı.
bi ara lekeler ile ilgili konusuldu burda sanırım zamanla kayboluyor demişlerdi o lekeler canım. Kırmızı benler normal ben gibi bildigim kadariyla canım pek büyümez onlar. tabi bebeğinin kafasındaki bahsettigimden mı bilmiyorumBi de kizlar benim bebegimin goz kapaginda, kasinda, kas arasinda kizarikliklar var dogus lekesi gibi aglayinca iyice belirginlesiyor bi de kafasinda kucucuk kirmizi ben gibi bisey cok korkuyorum buyur diye cok arastirdim pr.dklar sakin dokundurtmayin kendiliyinden gecer diyor baska birisi 1 yasa kadar gecmezse lazerle aldirmamiz gerektigini kafam cok karisik o yuzden
Cnm biz once devit diye damla kullandim 3-4 sise bitti gecen gun de saglik ocagindan monovit verdiler bi haftadir kullaniyoruz ama nete bakmamistim yorumlara... Neden olumsuz yorumlar var ki... Eger kotu ise devlet niye bunu veriyor... Biz bebeklere ferrum hausmann demir ilacini doduklarindan beri veriyoruz... Bizim premature oldugu icin... Ama saglik ocagi yeni ilac verdi onun icinde... Onun yorumlarina bakayim bi...
Kan ilaci niye ki ..
Kizlar kafayi yemek uzereyimnasil korunuosunuz. Bi turlu ne yapacagima karar veremedim 3-4 sene allahin izniyle cocuk dusunmuyoruz emzirdigim icin dogum.kontrol hapi kullanamiyorum
Allah yardımcın olsun canım kolay gelsinİnek sütü alerji yapar diyorlar bütün mamalarda inek sütü var biz o yüzden bunu tercih ettik biraz araştırdık dediğin gibi iyi yorumlar okuduk digerlerine göre biraz pahalı sanirim o yüzden dr.lar önermiyor sorunca evet o daha iyi diyorlar. Benim de annem baş yardimcim. Esimin anneannesi vefat etti şehir dışına çıktık memlekette de ev var kv.lerle birlikteyiz su an. Ama anne kadar yardimci olmuyorlar tabi. Sadece cocuklari sevip salliyorlar. Ben uyuturken dinleniyordum zaten o da elimden gitti. Simdi hem ev isi hem gelen giden hem daha fazla yemek hem de cocuklarin diger tüm işleri bana kaldi. Gece uyaninca bazen uyumuyorlar bi turlu. Emzirdikten sonra annem alir sallar ben uyurdum ama bu gece 3den sonra hep cocuk salladim 6da da hepsi uyandi zaten. Ama büyük kızım çok mutlu burda. Sirf onun için cmt.ye kadar burdayiz. Yol yaklasik 10 saat. Yolda da geberdim gelirken dönüşü de kara kara düşünüyorum
kızlar bu tetanozun 3.dozunu ne zaman yaptıyorsunuz.merak ettim
Zayıflamamaya karar verdim.7 yasindaki kizim anne boyle de cok güzelsin ama zayıflarsan daha iyi olur diyince durumumum vehamiyetini tekrar anladm.zaten kendim de raharszim.kilo cok iğrenç bisey.hem buyuk hem bakimsz gosteriyo
Emziriyorum diyet yapamam ama en azindan bu ara cok tukettgm ve beni sismanlatan tatli pasta borek vs yani hamurisi ve şekerli gidalari kesmeliyim.bol su icmeliyim ve yuruyus.bir de o abur cuburlar yok mu.cocuk gibi marketten alip yiyiyordum.bir daha almam zinhar
Var mi bana yoldas olcak biri
Birlikte motive ederek birbirmzi,kilo verelim.
Tatlım önceden evolvia veriyordum kabız oldu doktor şimdi sma markasını önerdi onu veriyorum benim kızım doğduğundan beri daha 1750gr aldı ben artık süt diye diretmicem günde iki bazen üç kez veriyorum yeterki kilo alsın biraz yavrumcanım hangi mamayı kullanıyorsun benim kızımda az kilo alıyor çok zor emziriyorum belki de ondan acaba mama yer mi
Bilmiyorum ki canim genetik var esim tarafta kafada kirmizi ben ama kizimda da benmi onu bilmiyorumbi ara lekeler ile ilgili konusuldu burda sanırım zamanla kayboluyor demişlerdi o lekeler canım. Kırmızı benler normal ben gibi bildigim kadariyla canım pek büyümez onlar. tabi bebeğinin kafasındaki bahsettigimden mı bilmiyorum
Benim kv kuscagizda oturuyo keciorene sık geliyoruz... Bende polatlidayim... Qnkara grubu bulusalim ya havalarda iyi artikoooo herkk es birbirine yakınmış bu cok güzel oldu :)
Evet cnm. Aynen. Biz bir kere ameliyat geçirdik korkuyorum narkozdan falan evde olsun. Nasıl geçti peki iyileşme süreci falan? Zor oluyor mu?annem korkuyor çocuğu nasıl durdurcaz diyeevde derken fenni sünnetciden mı bahsediyorsun canım? ben öyle yaptım bebeğin hep gözünün önünde oluyor daha iyi
Benim bebeğiminde sol göz kapağında ve burnunun altında var kızarıklık doktor geçer en geç 2 yaşına kalıcı değil dedi kalıcı olanlar deriden kabarık kahve olan lekeler dedi buradaki arkadaşlara da sordum onlarda geçer diyor bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi önemli değil geçer inşallah canım içini ferah tutBi de kizlar benim bebegimin goz kapaginda, kasinda, kas arasinda kizarikliklar var dogus lekesi gibi aglayinca iyice belirginlesiyor bi de kafasinda kucucuk kirmizi ben gibi bisey cok korkuyorum buyur diye cok arastirdim pr.dklar sakin dokundurtmayin kendiliyinden gecer diyor baska birisi 1 yasa kadar gecmezse lazerle aldirmamiz gerektigini kafam cok karisik o yuzden
Aynı kızarıklık bizde de var. Dediğin gibi ağlayınca kendini sıkınca belirginleşiyor. Ben hiç takmadım kafama. Gören doktor ben sormadan geçici bu kızarıklar diyor. Göz doktoruda aynı şeyi söyledi.Bi de kizlar benim bebegimin goz kapaginda, kasinda, kas arasinda kizarikliklar var dogus lekesi gibi aglayinca iyice belirginlesiyor bi de kafasinda kucucuk kirmizi ben gibi bisey cok korkuyorum buyur diye cok arastirdim pr.dklar sakin dokundurtmayin kendiliyinden gecer diyor baska birisi 1 yasa kadar gecmezse lazerle aldirmamiz gerektigini kafam cok karisik o yuzden
Ay canım çok geçmiş olsun bende pek bilmiyorum ki. sirkeli su ile sil vücudunu öyle duymuştumKızlar Ateş'i var bebeğimingündüzden beri...calpol verdim öğlen Islak havlu koyuyorum.üstü ince şu an ama ince olunca da hapşırıyor.napiyim? Giydirsem Ateş'i var.soysam hapşı hupşu...?????
gittikçe çoğalıyoruz:) buluşalım valla ben ancak agustos sonu geliyorum amaBenim kv kuscagizda oturuyo keciorene sık geliyoruz... Bende polatlidayim... Qnkara grubu bulusalim ya havalarda iyi artik
Benim kv kuscagizda oturuyo keciorene sık geliyoruz... Bende polatlidayim... Qnkara grubu bulusalim ya havalarda iyi artik
gittikçe çoğalıyoruz:) buluşalım valla ben ancak agustos sonu geliyorum ama
iyileşme süreci hızlı geçti canım 1 haftada bi şeycik kalmıyor. ben bakamadım ağlıyor haliyle bayagi benim bebis 13 günlükken yaptım elinden ayağından tuttular diye kıyameti kopardı ben tabi oldum oldum dirildim . UyuşturDuktan sonra bi şey hissetmiyor aslında .bebeği ayaklarından sıkı tutacak biri lazım canım onu aklında bulundur. ama inan 3 günde ağrı sizi gidiyor 1 haftada da tam iyileşiyor. bezine melhem falan sur pipisinin değecegi yere her bez değiştirdikten sonra bez yumusasin ki canı yanmasın. bizim fenni sünnetci kendi karışım yapıp vermişti beze süreyim diye.Evet cnm. Aynen. Biz bir kere ameliyat geçirdik korkuyorum narkozdan falan evde olsun. Nasıl geçti peki iyileşme süreci falan? Zor oluyor mu?annem korkuyor çocuğu nasıl durdurcaz diye
Evet eylülde kesin ordayım kızlar:) ağustosta yoğun isen eylül iyidir:)bize çok yakın arabayla 3 dk o derece
bende okulların tatil olduğu hafta taşınacağım
buluşalım inşAllah, temmuz - ağustosum çok yoğun çekimlerden dolayı ama öncesi sonrası muhakkak bi görüşme yapalım benceo zaman kadar @mevsimMehtap da gelmiş olur ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?