2016 Şubat Anneleri

neyseki geçti gitti canım tekrar geçmiş olsun. ben ağladım valla ve hiç bakamadım başka odaya gittim. iğne yapıldı uyuşmasi için beklerken hemen kucağıma aldım sakinlestırip emzirdim

38.7ye kadar çıktı.nemli bez ve calpol ile 36.4 e düştü.şimdi yavaş yavaş yine çıkıyorniye böyle oldu ki Üşüttük desem dikkat ediyoruz çok....
Ay canım ya bilmiyorum ki çok geçmiş olsun üstünü aç örtme ve ince şeyler giydir.

Kızlar ya benim bebis artık uzun bi süreden sonra kakasini yapıyor günü birlik yapmıyor uzunca bi süre geçiyor yapması için 1 hafta 10 gün gibi. Dr normal dedi 5 günü gecmesin ama fitil ver dedi. bizim gibi durumu olan var mı?

Ay veririz tabi, yesinler senin o tatlı kızını :)) valla gittim iki kilo ceviz aldım iki ay götürür beni heralde, kepekli ekmek aldım yine :), incir çayı, bol bol meyve yenebilir, hamileyken çok sağlıklı yiyordum bayağı saldım.. Mekik çekersin bence ama en iyisi karın bölgesini folyo ile sarıp 1 saat yürüyüşe çıkmak... Bende çok işe yaramıştı doğumdan hemen sonra

Hosbuldum canim aynen uykusu gelince de kucak istiyor iyi deyil canim geceleri sik uyanir bazen uyanir aglar bazen uyur keyfi nasil isterse artik:)
İyice yor ve uyut bence.. Biz bayağı hırpalıyoruz oğlanı perti çıkıyor ve hooop hemen uyuyor :))

Valla tatlım ben daha ilk paketin yarısını bile bitirmedim, kv sağolsun hergün kan yapıcı yemek yapmıştı, bol bol kırmızı et tüketmiştim.. İlaç mecburi filan değil bence bırak üç ayı.. Tabi bünyeye göre değişir.

38.7ye kadar çıktı.nemli bez ve calpol ile 36.4 e düştü.şimdi yavaş yavaş yine çıkıyorniye böyle oldu ki Üşüttük desem dikkat ediyoruz çok....
Canım geçmiş olsun. Hapşursada üzerini ince tut evin ısısı iyiyse sadece iç badisiyle kalsın.ateşi 38.5 u geçerse o badiyide çıkar sadece bezi ile kalsın. Ateş çok önemli. Eğer çok yükselirde hastaneye gidersen inan bana daha katı davranıyorlar. Benim oğlumu ateşi düşene kadar suyla ıslatmışlardı. Ogün bugündür ateşi aman aman 40 a dayanmazsa götürmedim doktora. Ben evde düşürmeye uğraşdım.
Ya hasta olunca yada diş çıkarırken ateşlenir bebekler. İnş hasta olmamıştır canım.

Bende dogumdan sonra biraz kullandim kalsiyum ve vitamini ama en son ogluma kontrol icin gittigimizde cocuk doktoru iciyo musun dedi hayir dedim aa olur mu iç dedi de ondan sordum bende buraya. Bi de bende ferrum cok kullandim hatta hamileligimin son zamanlari naptiysakta değerler normale cıkmıyodu iğneye başlamıştım ama şuan değerlerim normal (tiroid için düzenli tahlil yapiliyo o sıra kan degerlerime de baktiriyorum sürekli yani) ama benimde saçlar acayip dökülüyo hic dökülmezdi simdi tutam tutam, bide gür değil saclarim kel kalcam sonunda tanidiklarim emzirirken cok dökülüyo diye konusuyolardi ama neden bilmiyorum bi eksik mi var neyse bi araştırayımmm

Canim fitil daha etkili olur , calpol cok etkili olmuyo ya inşallah hasta olmaz bebiş hiç kıyamıyorum onlara anlatamiyolar ya..

maiii canım birde emzirmede sıkıntı olursa yada devamlı ağlarsa götür doktora boğazları yada kulakları iltihaplanmış olabilir. Anlamayabilirsin. Ayrıca bir iki gün ateş düşmezse mutlaka götür.

Devit-3 günde 4damla.. Arada unutuyorum ya gün icinde beni perişan ettiği için sıpaaa bide kan ilaci demekkk

Bende aldrdim bugun esime ceviz badem
Yine zayıflamaya mi karar verdin dedi
Sibel can i gectim o konuda.hakli adam
Surekli diyet,zayflama cabalari
Ama hiç bu kadar kilo almamstm
Basladm bugun 45 dk yurudum bizim site yokuslu da biraz.iyi yandim.
Tatli krizlerm icin meyveye dadandm bugun
Yok yemicem artik o gereksiz abur cuburlari.kilodan basks bi ise yaramiyolar
Emzrmek kilo vermk icin cok ideal bi zaman aslnda.cok kalori harcatyo cunku.diyet değil ama hamurisi vs cikartrsak bir de yuruyus eminim gidecek fazlalikar
Folyo mu strec mi.streci duymustum da folyoyu bilmiyodum
Aslnda termal sortum da var

Canim bende golden goat kullaniyorum. Bazen ekşiyo suratı ama cok acken öyle bi iciyo ki, diğer türlüde önce emziriyorm hemen arkasndan mamayı veriyorm iciyo doyuyo. Gaz , kabizlik vs sorunu yasamadik. Doktoruma soyledigim de gaz yapmadiysa devam edebilirsin demisti .. Ben netten aliyorum sürekli ve cok uzun zaman arastirmistm sadece 1kötü yorum görmüstüm onuda hatirlamiyorum bile

Ahanda biz..1 hafta oluyor oyle yapıyoruz..doktora gittik kabız dedi ama kabız olmak için de sert çıkması lazım..derece nin ucu ile yokla dedi yine yapmazsa yine doktora gidip ilaç yazıcak..

Pazardan beri yapmıyoruz

Oğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacak korkuyorum ya normal mi ?
Benimki de 1hafta önce yukari dogru c pozisyonu alıyodu yani kasılır gibi düşün işte sonra baktim kendini ata ata dönmeye basladi ama öyle boynunu o kadar döndüremiyo yani hiç görmedim canı acisa aglar heralde ama sen gördükce düzelt al kucagina diğer türlü yatir olmadi o kadar kötüyse cokta engelleme de yapsin bişeyler

neyseki geçti gitti canım tekrar geçmiş olsun. ben ağladım valla ve hiç bakamadım başka odaya gittim. iğne yapıldı uyuşmasi için beklerken hemen kucağıma aldım sakinlestırip emzirdim
Ahh kuzum kıyamam hayırlısıyla biz de atlatalım inşallah. Şimdiden pipiyle vedalaşmaya başladık sünnetten sonra hiç bakamam artık bi tuhaf duruyor

Bu aksam resmen cildirdim bebek gormeye gelen misafirlr 1 saat once haber verdiler sonra cok aciktik dediler neyse 8 kadin 9 cocuk geldi kapilar carpiliyor benim cocuklara vuruluyor mutfak dolaplari aciliyor icindekilerle oynaniyor cocugumun mama sandelyesine oturuyorlar onu kaldir bunu kaldir yoruldum ve anneleriii... hepsi eline elisi yapmis oturuyorlar neyse tam cayi koycam ikidebir isiklar acilip kapaniyor sofraya koydugum herseyi birbirine katmislar ve kimse yardim etmedi ev suan birbirinde bende var 3 cocuk yarin merkeze incem bi ton utu var ona mi yanayim bu evin her yeri batti ona mi yoksa merkezden gelirken misafirle gelicez ona mi yanayim keskeee gelmeselerdi yaa ogullarimin kafasina vurdu nasil cocuksa bunlar ama suc annelerinde unsan bi dur der....

@maii canım bebis nasıl. Ateşi düştü mü?
M minikfare , bende o mamadan kullanmak istiyorum ama alerjik bunyemiz var. Dokunabilir diye cesaret edemiyorum. Aptamil ha kullanıyoruz. Golden goat iyi bir mama.. Kilo alımı nasıl oldu sizde.?
Ayrıca bjzimki aptamili icemedi vanilya şurubu aldık içerisine bi kaç damla koyunca lıkır lıkır içiyor

Gece hiçmi kalkmıyor ooo iyiymiş.. Bizimki iki sefer kalkıyor maalesef :/ İyide gece hiç süt vermemen sütünü etkilemiyormu?

Sabahlari vok dolmus oluyor. Obuda zaten cok ac uyandigi icin bir gogsu komple bosaltiyor digerini de ben sagiyorum buzluga atiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…