- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
neyseki geçti gitti canım tekrar geçmiş olsun. ben ağladım valla ve hiç bakamadım başka odaya gittim. iğne yapıldı uyuşmasi için beklerken hemen kucağıma aldım sakinlestırip emzirdimKasık fıtığından ameliyat olduk 40günlükken. O zaman sünneti de yaptırcaktık yapmadı doktor ikisi zor olur diye. Aslında yapanlar varmış ama uğraşmak istemedi heralde. Ben hiç bakamam bile nasıl yaptırcaz bakalım. O ağladıkça bende ağlarım heralde hiç dayanamam
Ay canım ya bilmiyorum ki çok geçmiş olsun üstünü aç örtme ve ince şeyler giydir.38.7ye kadar çıktı.nemli bez ve calpol ile 36.4 e düştü.şimdi yavaş yavaş yine çıkıyorniye böyle oldu ki Üşüttük desem dikkat ediyoruz çok....
Ay veririz tabi, yesinler senin o tatlı kızını :)) valla gittim iki kilo ceviz aldım iki ay götürür beni heralde, kepekli ekmek aldım yine :), incir çayı, bol bol meyve yenebilir, hamileyken çok sağlıklı yiyordum bayağı saldım.. Mekik çekersin bence ama en iyisi karın bölgesini folyo ile sarıp 1 saat yürüyüşe çıkmak... Bende çok işe yaramıştı doğumdan hemen sonraBenim abur cuburum hep gereksz seyler.kurabiye kek bakkal seyleri vs
Abur cubur olarak bademi findigi yesek daha iyi olcak
Mekik cekebilir miyiz artik.sezeryanliyim ben.olur herhalde artik
Valla kizim sen annesin basarirsin verirsin kilolarini diyince onun o lafi icin bile olsa zayiflamaliyim
İyice yor ve uyut bence.. Biz bayağı hırpalıyoruz oğlanı perti çıkıyor ve hooop hemen uyuyor :))Hosbuldum canim aynen uykusu gelince de kucak istiyor iyi deyil canim geceleri sik uyanir bazen uyanir aglar bazen uyur keyfi nasil isterse artik:)
Valla tatlım ben daha ilk paketin yarısını bile bitirmedim, kv sağolsun hergün kan yapıcı yemek yapmıştı, bol bol kırmızı et tüketmiştim.. İlaç mecburi filan değil bence bırak üç ayı.. Tabi bünyeye göre değişir.Kabız ve gaz yapıyo demişlerdi canım zaten benim kız kolik ödüm koptu
Doğum sırasında kaybedilen kan için drum 3 ay kan ilacı kullanmalısın dedi ama kabız yaptığı için kullanamadım:/
Benim eşim korunuyo canım, siz de öyle yapın olmazsa..
Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin
Bebiş 3 aylık olunca vuruluyo canım ben de ptesi yaptırdım 4.doz 1 yıl sonra
Benim son 5.5 6 kg kaldı ama canım çok fena tatlı çekiyo bugün gündüz kız uyuyunca alelacele incirli tatlı yaptım ve koca bir dilimi hüplettim pişman mıyım yoo değilim çok güzel napimm en azından gardrobumda giyecek bişiler buluyorum doğum sonrası hiçbişeyim olmuyodu
vitamin vs kendin icin kullaniyo musun canimBen demiş ilacını hala kullanıyorum canım bitmek üzere sonra bırakacam. 1 yaşına kadar canım
Canım geçmiş olsun. Hapşursada üzerini ince tut evin ısısı iyiyse sadece iç badisiyle kalsın.ateşi 38.5 u geçerse o badiyide çıkar sadece bezi ile kalsın. Ateş çok önemli. Eğer çok yükselirde hastaneye gidersen inan bana daha katı davranıyorlar. Benim oğlumu ateşi düşene kadar suyla ıslatmışlardı. Ogün bugündür ateşi aman aman 40 a dayanmazsa götürmedim doktora. Ben evde düşürmeye uğraşdım.38.7ye kadar çıktı.nemli bez ve calpol ile 36.4 e düştü.şimdi yavaş yavaş yine çıkıyorniye böyle oldu ki Üşüttük desem dikkat ediyoruz çok....
Bende dogumdan sonra biraz kullandim kalsiyum ve vitamini ama en son ogluma kontrol icin gittigimizde cocuk doktoru iciyo musun dedi hayir dedim aa olur mu iç dedi de ondan sordum bende buraya. Bi de bende ferrum cok kullandim hatta hamileligimin son zamanlari naptiysakta değerler normale cıkmıyodu iğneye başlamıştım ama şuan değerlerim normal (tiroid için düzenli tahlil yapiliyo o sıra kan degerlerime de baktiriyorum sürekli yani) ama benimde saçlar acayip dökülüyo hic dökülmezdi simdi tutam tutam, bide gür değil saclarim kel kalcam sonundaGünaydın güzel anneler,
Canım oturtma emi, zararı olur, daha erken
Ben doğum sonrası 1 ay filan ferrum fort kullandım ama calsiyum ve vit kullanmadım, ferrum fort bende konstipasyon yaptı, komple bıraktım ama saçlarım çok dökülüyo gecen gün aile hekimliğinde tahlil yaptırdım, eğer sorun varsa arıcaz dediler aramadılar demek ki kan değerlerim normal
Benim kızım da babasına daha çok gülüyo akşama kadar benden bıkıyo herhalde babası gelince bi değişiyo enerjisi artıyo
İtiraf :ÇOK KISKANIYORUM!!!
2 3 saatte 1 canım, sadece anne sütü alıyo
Bizde de durum aynı, korkma :)
Canim fitil daha etkili olur , calpol cok etkili olmuyo ya inşallah hasta olmaz bebiş hiç kıyamıyorum onlara anlatamiyolar ya..38.7ye kadar çıktı.nemli bez ve calpol ile 36.4 e düştü.şimdi yavaş yavaş yine çıkıyorniye böyle oldu ki Üşüttük desem dikkat ediyoruz çok....
Devit-3 günde 4damla.. Arada unutuyorum ya gün icinde beni perişan ettiği için sıpaaaFatElephant
D vitamini 1 yaşına kadar günde 3 damla kullanılacakmış
4.ayda kan ilacına başlanacakmış
Kızlar biz halen trio acde kullanıyoruz bitince aile hekimliğinin verdiği monovite geçecekmişiz de o ilaç hakkında olumsuz yorumlar okudum
Siz d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz, kaç damla?
Bende aldrdim bugun esime ceviz bademAy veririz tabi, yesinler senin o tatlı kızını :)) valla gittim iki kilo ceviz aldım iki ay götürür beni heralde, kepekli ekmek aldım yine :), incir çayı, bol bol meyve yenebilir, hamileyken çok sağlıklı yiyordum bayağı saldım.. Mekik çekersin bence ama en iyisi karın bölgesini folyo ile sarıp 1 saat yürüyüşe çıkmak... Bende çok işe yaramıştı doğumdan hemen sonra
Canim bende golden goat kullaniyorum. Bazen ekşiyo suratı ama cok acken öyle bi iciyo ki, diğer türlüde önce emziriyorm hemen arkasndan mamayı veriyorm iciyo doyuyo. Gaz , kabizlik vs sorunu yasamadik. Doktoruma soyledigim de gaz yapmadiysa devam edebilirsin demisti .. Ben netten aliyorum sürekli ve cok uzun zaman arastirmistm sadece 1kötü yorum görmüstüm onuda hatirlamiyorum bileCanim golden goati doktor mu onerdi...genelde herkes aptamil dedi...bu mamayi ilk kez duydum...simdi okudum biraz nette iyi seyler yaziyor mama hakkinda...kizin sevdi mi mamayi...benim kizim istahsiz zorla sut veriyoruz kilo alimi cok yavasladi diye doktor gecen ay basla dedi...ben bilerek sutum varken baslamadim ama artik haftaya basliycam...marketlerde gormedim sanirim eczanelerde ve buyuk bebek magazalarinda var...aptamile gore kaliteli bi mama sanirim
Kızlar ya benim bebis artık uzun bi süreden sonra kakasini yapıyor günü birlik yapmıyor uzunca bi süre geçiyor yapması için 1 hafta 10 gün gibi. Dr normal dedi 5 günü gecmesin ama fitil ver dedi. bizim gibi durumu olan var mı?
Benimki de 1hafta önce yukari dogru c pozisyonu alıyodu yani kasılır gibi düşün işte sonra baktim kendini ata ata dönmeye basladi ama öyle boynunu o kadar döndüremiyo yani hiç görmedim canı acisa aglar heralde ama sen gördükce düzelt al kucagina diğer türlü yatir olmadi o kadar kötüyse cokta engelleme de yapsin bişeylerOğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacakkorkuyorum ya normal mi ?
Ahh kuzum kıyamamneyseki geçti gitti canım tekrar geçmiş olsun. ben ağladım valla ve hiç bakamadım başka odaya gittim. iğne yapıldı uyuşmasi için beklerken hemen kucağıma aldım sakinlestırip emzirdim
Gece hiçmi kalkmıyor ooo iyiymiş.. Bizimki iki sefer kalkıyor maalesef :/ İyide gece hiç süt vermemen sütünü etkilemiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?