- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Komsularim ve maalesef surekli boyleler her gelisleri bi vukuat allahtan kucuk uyudu da odama koydum kapiyi kilitledim ona zarar veremediler yoksa kucagimdaki cocuga bile tokat atmaya calisiyorlar
Soyle insanlara sinir oluyorm cocugunu atiyolar resmen ortya naparsa yapsin senin cocugunla ugrasmak zornda mi ya elalemDefalarca uyardim cnm ama oturduklari yerden kalkmadilar kayinvalideleri kac kez cocuklariniza bakin diye uyardi ama yokkk
Ayy çok gamsizlarmis öyle insanlarla uğraşmak zor canım ben çoğuna çay bile vermedim yemin verdirip kendi doldurdu doğru olan da o zaten. Yeni bebeği olmuş birine geliyosun sen mi onemlisin bebegim mi. TerbiyesizlerDefalarca uyardim cnm ama oturduklari yerden kalkmadilar kayinvalideleri kac kez cocuklariniza bakin diye uyardi ama yokkk
Ya benimkiler de deli. Bi gece çok güzel uyuyorlar en fazla 1 kez uyaniyorlar onu takip eden yaklaşık 1 hafta boyunca gece gündüz burnumdan getiriyorlar sabah 6ya geliyor 3 saattir cocuklari uyutmaya calisiyorum zaten 12den sonra ancak yatabildim 2 gecedir 2-3 saatlik uykuyla bütün gün ayaktayim popom yer görmüyor tam oturayim azcik diyorum ya biri uyaniyo ya misafir geliyo ya büyük kızım bi haltlar karıştırıyor ya kv.m bi sey istiyor kac gundur delirme noktasindayimBnm oglan geceleri uyanyo emzryrmama yutmyo heralde ya ustum islak oluyo her emzrmedensonra agzinin kenarndan akiyo heralde emmicen niye kalkysn oglm
Yok canım vitamin kullanmıyorum hamile ikende kullanmadim sadece demir ilacini kullanıyorumvitamin vs kendin icin kullaniyo musun canim
Benim ki sevdi galiba yalanıyor bideBiz ilk 1 ay multitabs kullandik ama onu damlatinca bebisim kusuyordu. Tadini begenmedi. Monovit kullanmaya basladik sonrains seninki tadini sever
Ay niye öyle ya. biz de en son cumartesi yaptık. normal diyor ama bu durum ne zaman geçecek diye sormayı unuttum. bugun yoklayacam kulak çubuğu ile zeytinyağına banip bakalım etki edecek mi geçen hüsranla sonuclandi fitili koyarken koyamadim haliyleAhanda biz..1 hafta oluyor oyle yapıyoruz..doktora gittik kabız dedi ama kabız olmak için de sert çıkması lazım..derece nin ucu ile yokla dedi yine yapmazsa yine doktora gidip ilaç yazıcak..
Pazardan beri yapmıyoruz
sağol canım benim. inşallah canım hemen de iyileşir hayırlısiyla.Ahh kuzum kıyamamhayırlısıyla biz de atlatalım inşallah. Şimdiden pipiyle vedalaşmaya başladık sünnetten sonra hiç bakamam artık bi tuhaf duruyor
4 numara beze geçen var mı? 3 sanki küçük gelmeye başladı.4 de büyük olur mu acaba
Yok canım öyle basit uyutMuş mu hemen çok şaşırdım ya ağlamamis mı peki Çıldırmamis mi ay şoktayım. kundak yapıyor musun normalde benim bebis hayatta ellerini sarmama izin vermez . dene bakalım sen aynı etki olacak mı ben de deneyecem :) cook Sağol güzelim
Senin oğlanla benim ki aynı kilodaydı sanırım. Bende molfix kullanıyorum. Bu paket bitince geçeyim ozaman.Ben 4 teyim canım molfiksin. 3 sıkıyor gibiydi. Bu daha iyi geldi
nazar değmesin canım darısı bana:)Canim 2 aylik oldugundan beri oyle. Uyuyor kuzum masallah :) o yuzden ben pek uykusuzluk cekmedim acikcasi. Gece uyuyamadim yorgunum falan diyemem hic
yine ilerleme var o zamn genede pişpislayınca dalmış. ben az önce denemeye çalıştım başarısız:) bende oksadim uyudu:) emzik var mı peki ağzında emziksiz mı? benimki ellerini sarmaya izin vermiyor. bi de bu pispislama olayı el ağırtiyor ya:)normalde gece uyaninca nasıl uyutuyorsun?Bakıcıda mızmızlanıyor ama uyuyor hemen. Ben ayağımda sallarken de kundaklamıyorum, çok tepinip kızıyor hemen sukoyuveriyorum, o yüzden uykuya dalması 40 dakkayı buluyor evde. Akşam evde denedim. İlk denemem başarısız oldu
Yarım saat sonra yine ayağıma aldım ama çok hafif salladım 1 dakika sonra sallamadan pışpışladım (kundak yaparak ama). O tepindikçe çok hafif salladım 1 dakika yine, tekrar sallamadan pışpışladım. Uyutmayı başardım.Fakat gece bu kuralı uygulayamadım. Hem yatağına uzanmak yoruyor, hem de uykum ağır basıyor hemen dalsın istiyorum. Gece anlamaz yaaeeee bence . Hafta sonu bol bol deneyeceğim. Azimliyim. Sen de denersen haber ver bakalım, bebişin bu yeni durumu nasıl karşılayacak
Senin oğlanla benim ki aynı kilodaydı sanırım. Bende molfix kullanıyorum. Bu paket bitince geçeyim ozaman.
yine ilerleme var o zamn genede pişpislayınca dalmış. ben az önce denemeye çalıştım başarısız:) bende oksadim uyudu:) emzik var mı peki ağzında emziksiz mı? benimki ellerini sarmaya izin vermiyor. bi de bu pispislama olayı el ağırtiyor ya:)normalde gece uyaninca nasıl uyutuyorsun?
Maşallah kızlar ben daha pirima 2 kullanıyorum bittikten sonra huggies kızlar için 3 aldımBen 4 teyim canım molfiksin. 3 sıkıyor gibiydi. Bu daha iyi geldi
hadi inşallah istediğimiz gibi olur. bizim gece pek problem olmuyor emip uyuyor kalkıyor emiyor uyuyor aslında çok problem ama herhalde açıktigi için kalkıyorEmzik alıyor ama çok da düşkün değil, fırlatıyor genelde, ben tıkıyorum ağzına mayışana kadar. Bizim de eller problem, dediğin gibi illa çıkacak kundaktan. Ama ısrarcı olmamız lazım bence. Ben bacağından ya da ayağından pışpışlıyorum ki çok uzanmayayım. Gece de sabah işe gideceğim için çok uykusuz kalamadığımdan park yatağını yatağımdan ayağımla, elimle sallıyorum hep. Gece çok anlamaz diye umut ediyorum. Yani ne yardan geçiyorum ne serdenÇocuğun kafasını iyice karıştırıcağım bu gidişle. Ama haftasonu hep sallamadan deneyeceğim. Vakit bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?