2016 Şubat Anneleri

Canım bnm ki de yapıyor du doktora götürdük birşey yok dedi. Ama senin bebeğinin ateşi vardı belki orta kulak enfeksiyon u geçiriyor olabilir

Ben supurecek kadar ileri gitmemistim dogrusu :)) Ya oyle birsey olursa kusura bakmasinlarda yenisini alirlar artik, daha neler yani..

valla tatlim banyo sonrasi suyu almak icin kulak cubugu kullaniyoruz biz cok ucunda tutuyoruz icine sokmuyoruz.. iyi degil ama yapicak birsey yok, islak kalirsa iltihap filan olur diye korkuyoruz acikcasi.. kulak ici iltihaplari genelde banyodan sonra islak kalincada oluyor.

Canım ateşli bir bebek kulagını tutuyorsa iltihap olabilir. Normalde tutmuyorsa yeni götürmeye başladıysa götür doktora.. 37.5 bile olsa ateşi düşmediyse git canım bir kontrol ettir. Calpol 6 saatte bir veriliyor. Ama fitil daha etkili olur yarım fitil veriyor doktorlar. S3nin bebişin ateşi çok çok yüksek degil. Ama bebeklerde ateş normal degil. Az daha büyük olsa dişinden olabimit ama daha diş ateş yapmaz ki.

Turkiye'de ne cok ilac yaziyor doktorlar.. pffff iyice sinir olmaya basladim, seytan diyor doktora moktara goturme.. hastalaninca gideriz, yok gelisimi yavas yok gelisimi hizli, sanki cok sey yapabiliceklerde.. Aylik kilo boy olcumu disinda ozel bir doktora gitmek bana hala mantikli gelmiyor ama esimin zoruyla goturuyorum.

Canım bnm ki de yapıyor du doktora götürdük birşey yok dedi. Ama senin bebeğinin ateşi vardı belki orta kulak enfeksiyon u geçiriyor olabilir
Ben de bundan korkuyorum yarın sabah da Ateş'i olursa doktora gidicem.3 gün beklemek en uygunu çok yükselmedikçe...inşallah sıradan bir üşütmedir ve ateş ile gelip geçer yarına

Sağol canım ya....uyuyor şimdi düştü ve 1 saattir yok Ateş'i....beklemedeyim.bakalım...

ne güzel işte ekonomi yapıyorsun. Bez büyüdükçe fiyat artıyor boşver

Ya bende yorgunluktan dusup bayilcam artk bgn hic biseye elimi surmedm yatagi toplamadm kahvalti masasi oylece duruyo grip olmsum zaten kolumu kaldrcak halim yok

İyice yor ve uyut bence.. Biz bayağı hırpalıyoruz oğlanı perti çıkıyor ve hooop hemen uyuyor :))

Yormak için neler yapıyosunuz mesela canım?

Benim de çok acayip saçlarım dökülüyo, evin her yeri üstüm başım saç, vallahi korkuyorum çünkü saçım yapı olarak gür ve kalın telli değil

Merak ettim canım kaç kilosun

Gerçekten sinir oldum ne kadar gevşek ve rahat insanlar var ya, terbiyesizler

Bana çok güzel fikir verdin canım çok teşekkür ederim bayıldım yaptıklarına :)

4 numara beze geçen var mı? 3 sanki küçük gelmeye başladı.4 de büyük olur mu acaba

Kaka sırttan çıkmaya başlayınca ben de molfix 3+ya geçtim evde molfix 4 de var, 4 şimdilik büyük dutuyo, öncesinde 3+ kullanmak mantıklı, daha rahat oldu, molfix 3 4-9 kg idi 3+ 5-10 kg gene de farkediyo yani büyüklüğü

Cool kadın, karakterine havana gurban :)

Banyo sonradı ince tülbentle kuruluyırum, kulak çubuğu kullanmıyorum bu arada duruya geçmiş olsun canım

Canim ben 1 aydir felan yapyrm kendi kendine uyumasini ogrensin diye kundak yapyrm emzginide veryrm agzna gecyrm baska odaya mizmizlandikca pispisliyorm ellerini cikardkca geri sariyorm pes etmiyorm kisacasi alisti artk bide hemen almyrm uyaninca pispislyorm geri uyuyo

Evde SF bitince eşimi eczaneye yolladım, eczacı en kaliteli okyanus suyu abi demiş, 100 ml sprey 33 tl vay bee

Bi de weebaby damaklı aldırdım ama eşimle tartıştık biraz, emzik tutmayan çocuğu tutsun diye zorluyomuşum, ev emzikten geçilmiyomuş, drlar diş ve çene yapısını bozuyo diye önermiyomuş, ben inatla aldırıyomuşum, evet ben de biliyorum, eşim haklı ama...

Aması bebeğim anca kucak istiyo hiç iş yapmama fırsat olmuyo, uyuyacak da yapıcam ohooo
Aslında ben eşimi düşünüp yemek filan yapıyorum ne yerse yesin dicem o olcak, yaranamıyorum besbelli, akşama kadar kızımla sarılıp dursak kıymetim anlaşılır

Bi uyuduğunda hop yemek, birinde hop çamaşır ütü, hop bulaşık, robot gibiyim kendime zaman ayıramıyorum

En son dedim ki madem emzik bu kadar zararlı niye her yerde satılıyo
O da diyoki senin gibi İNATÇILAR alsın diye

Benim anlayışlı kocama emzik ters tepti, akşam gelsin ben de tepicem manyak yaa

Haha emzik bizim kurtaricimiz kusura bakmasnlarda aksama kadar kucagnda tasisinlar bakalm

Teşekkür ederiz teyzesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…