2016 Şubat Anneleri

Maşallah kızlar ben daha pirima 2 kullanıyorum bittikten sonra huggies kızlar için 3 aldım acaba benim benmişim çokmu küçük
Canım prima nın bezi büyük canıö bende ilk önce PRİM a kullanıyordum huggıese geçtim 4 numara kullanıyorum. Huggıes in bezi prima ya göre küçük

Canım gece uyuyup kalmışım ne yaptın gece çok ateşlendmi? Ateşi varken düşene kadar üzerini örtme canım düştüğünde ise üzerine battaniyesini örtersin. Gündüz ateşlendiğinde ılık su ile yıkayabilrsin ama gece yapma çünkü evinde serinmiş. Üşümesin. Bugünde ateşi devam ederse götür doktora kulaklarında boğazında sıkıntı olabilir.

Hiç.bilmiyorum gidip görücez..ama hbr veririm mutlaka..

Ben de böyle cocuklara degil de annelere cok gıcık olurum.bir yere gidince nasil davranlmasi gerektgini ogretmedkleri gibi bir de rahat ve umursamz tavırlarıyla çileden cikarirlar.ha boyle rahat anneler cocuklarinin evlernde bu kadar yaramzlk yapip evi dagtmalarina asla izin vermezler.ama baska yerde orali olmazlar.bence buyuk saygszlk ev sahibine
Benim de böyle bir arkadsm vardi sirf bu konu yüzünden arama ciddi mesafe koydum gelip gitmiyoruz
Bembeyaz ve yikamadan yeni gelen halima oglu koca bir bardak cayi döktü.tamam oldu bir yanlışlik.ama annesi hic teprenmedi.ay oglum sana bisey olmasnda sorun değil dedi.bi saat haliyi silmekle ugrastim yalan yere de olsa dur ben yapayim demedi.cok sinir olmustm

Bugün 37.5 ile uyandık.şimdi uyuyor yine vardı tabii...calpole yüklenmemek için bekliyorum.ben de diyordum yarın sabah kalktığımızda da olursa götürürüm.biraz öksürmesi var ama ara ara nadir yani..gece de böyleydi canım ya ne indi ne çıktı

Valla benim bir tane sus esyami almisti biri ki paristen getirmistim, paris hatirasi olarak.. baktim annesi orali olmuyor gittim aldim elinden basladi aglamaya annesi o zaman kostu geldi.. biip bunlar ya biipp :)))

Hamur isi, seker kadar zararli birsey yok zaten ya.. yemiyelim kendimize bakalim, yaz geliyor kat kat giyinip kapatamayabiliriz bu kilolari cunku

Ayyy ayni benimkiler gibi

4 numara beze geçen var mı? 3 sanki küçük gelmeye başladı.4 de büyük olur mu acaba
Ay ben 1e geri döndüm
Annemlerde bırakmıştım 1numarayı. Kaç defa dedim yollayın numara değişiyorum onu da kullanayım diye. Bulamamışlardı. Kullandık heralde dedik
Geçen bir geldi ben şok.
Gündüz sık sık değişiyorum zaten 1numarayı takıyorum. Akşamları 2 numara derken eriticem 1 numarayı
Zaten bizimki henüz 6kiloluk bir bebek değil

Herkes ileri gider ben geri
Aman aman kontrollü olsun çıkmasın da 37.5olsun. İnşallah önemli birşeyi yoktur

Sabahlari vok dolmus oluyor. Obuda zaten cok ac uyandigi icin bir gogsu komple bosaltiyor digerini de ben sagiyorum buzluga atiyorum :)
Aynen ya dolar da tasarda sabaha kadar :)) senin rezerve bayagi olmustur simdi.. anne sut isine giris en iyisi

Valla benim bir tane sus esyami almisti biri ki paristen getirmistim, paris hatirasi olarak.. baktim annesi orali olmuyor gittim aldim elinden basladi aglamaya annesi o zaman kostu geldi.. biip bunlar ya biipp :)))
Ah cnm neler kaldirdim evden dun aksam bi bilseniz oturup piskin piskin guluyor hic sohbet bile etmedim sinirden

Maşallah kızlar ben daha pirima 2 kullanıyorum bittikten sonra huggies kızlar için 3 aldım acaba benim benmişim çokmu küçük

Hiç böyle bir kıyaslama yapmak canım. Benimki erkek zaten. Huggies 4 de büyük geliyordu mesela bize. Bir de farklılıklar olması normal canım. Doktor zaten uyarır o durumda.

Hayırlı cumalar canlar :)

Ben de ankaraliyim ama orada degilim

inşAllah ziyaretlere geldiğinde gelirsin canım benim

en nefret ettiğim anne tipi, cocuktur yapar ama bunu anne kontrol almak zorunda
anne müdahele etmez bu cocuk saygıyı nerden öğrenecek, gecen bizde de oldu

komşu oturmuş koltuğua dil ucuyla aman evladım yapma ama evlad dinlemiyor çalışma masamı dağıttı
bilgisayarım kıymetlidir ona bişyler fırlatacak oldu gittim kolundan tuttum kusura bakmasın
bak bu benim özel eşyam buna ben izin vermeden, dokunabilirmiyim demeden oynaman doğru değil diyip
sürükleyip anasının önüne koydum, ayy canım yaa kusura bakma cocuk işte

o cocukta siz nesiniz dimi

Ah cnm neler kaldirdim evden dun aksam bi bilseniz oturup piskin piskin guluyor hic sohbet bile etmedim sinirden
Ben birisine gidince ohhhh salarim kendimi dinlenirim diyenleri hiccc sevmiyorum.. ben ev sahibinden cok kosturuyorum ya, yok sen dur ben cay koyarim.. yok iste bulasiklari toplarim, saygili olmak lazim insanlara karsi yaa.. bu karakter meselesi gerci herkes beceremez

Valla canim benim bundan baska 2 oglum daha var ve gittigim yerde nerdeyse hic oturamiyorum yaramazlar evet ama saygisiz degil benimkiler ben kontrol altina alabiliyorum kimsenin bi esyasina bi zararimiz olmadi aksam cocuga yapma diyorum bana el kaldiriyor tukuruyor amnesi de piskin piskin guluyor siddete karsi bi insan olarak dövesim geldi hayir benim yavrular onlarin arkasini topluyo hoooppp kafaya tencere kapagini yedi nasil sinir basti beni biraz daha dursalar yeterrrr diye ciglik atacaktim

Bende ve etrafimdaki insanlar beni bilir evi bile supurdugum olmustur artik bende onlarda rahat davrancam karar verdim hep ayni hep ayni az kalsin plazma gidiyordu daha taksiti bitmedi valla esim yerdii bni bisey olsa niye annesi bakmiyo demezde sen nerdeydin olur

Kızlar Bebeğinizin elleri refleks olarak Sıkça kulağına gidiyor mu? Benim Kızımın kulağında problem mi var da yırtarcasına elliyor.bir de kulak temizlemeyi havlu ucuyla yapıyorum.çubuk sokmuyorum.içi kendi aldım dışarı diye...siz nasıl temizliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…