Canım prima nın bezi büyük canıö bende ilk önce PRİM a kullanıyordum huggıese geçtim 4 numara kullanıyorum. Huggıes in bezi prima ya göre küçükMaşallah kızlar ben daha pirima 2 kullanıyorum bittikten sonra huggies kızlar için 3 aldımacaba benim benmişim çokmu küçük
Canım gece uyuyup kalmışım ne yaptın gece çok ateşlendmi? Ateşi varken düşene kadar üzerini örtme canım düştüğünde ise üzerine battaniyesini örtersin. Gündüz ateşlendiğinde ılık su ile yıkayabilrsin ama gece yapma çünkü evinde serinmiş. Üşümesin. Bugünde ateşi devam ederse götür doktora kulaklarında boğazında sıkıntı olabilir.İnşallah olmazevi taşıdık.yatakodasının petekleri az ve eski binalardan.serin tutuyor evi duvarlar.sanırım ondan ya da arabada terledi.üstünü örtmeme rağmen eve girene kadar rüzgar yedi.normalde deltirşrim üstünü arabadan inmeden de çok yakın mesafe diye... offf ne bileyim...kucağımda şimdi.nasıl yatırayım ben onu o yatakodasına ya ondan mı bilmiyorum da gerçi...bu gece saat başı kontrol etmem iyi olur dimi? Ay Allah düşürmesin hastaneye gerekirse fitil kullanayım dimi? Sen hiç kullandın mı canım ve adı ne kullandıysan ? Oda serin canım ya örteyim mi üstünü bilemedim...
Canim bebeğin nasıl oldu merak ettim?38.7ye kadar çıktı.nemli bez ve calpol ile 36.4 e düştü.şimdi yavaş yavaş yine çıkıyorniye böyle oldu ki Üşüttük desem dikkat ediyoruz çok....
Ay niye öyle ya. biz de en son cumartesi yaptık. normal diyor ama bu durum ne zaman geçecek diye sormayı unuttum. bugun yoklayacam kulak çubuğu ile zeytinyağına banip bakalım etki edecek mi geçen hüsranla sonuclandi fitili koyarken koyamadim haliyleuyarıldi gene de öyle yaptı. ne ilacı verecek canım fitil mı?
Ben de böyle cocuklara degil de annelere cok gıcık olurum.bir yere gidince nasil davranlmasi gerektgini ogretmedkleri gibi bir de rahat ve umursamz tavırlarıyla çileden cikarirlar.ha boyle rahat anneler cocuklarinin evlernde bu kadar yaramzlk yapip evi dagtmalarina asla izin vermezler.ama baska yerde orali olmazlar.bence buyuk saygszlk ev sahibineBu aksam resmen cildirdim bebek gormeye gelen misafirlr 1 saat once haber verdiler sonra cok aciktik dediler neyse 8 kadin 9 cocuk geldi kapilar carpiliyor benim cocuklara vuruluyor mutfak dolaplari aciliyor icindekilerle oynaniyor cocugumun mama sandelyesine oturuyorlar onu kaldir bunu kaldir yoruldum ve anneleriii... hepsi eline elisi yapmis oturuyorlar neyse tam cayi koycam ikidebir isiklar acilip kapaniyor sofraya koydugum herseyi birbirine katmislar ve kimse yardim etmedi ev suan birbirinde bende var 3 cocuk yarin merkeze incem bi ton utu var ona mi yanayim bu evin her yeri batti ona mi yoksa merkezden gelirken misafirle gelicez ona mi yanayim keskeee gelmeselerdi yaa ogullarimin kafasina vurdu nasil cocuksa bunlar ama suc annelerinde unsan bi dur der....
Bugün 37.5 ile uyandık.şimdi uyuyor yine vardı tabii...calpole yüklenmemek için bekliyorum.ben de diyordum yarın sabah kalktığımızda da olursa götürürüm.biraz öksürmesi var ama ara ara nadir yani..gece de böyleydi canım ya ne indi ne çıktıCanım gece uyuyup kalmışım ne yaptın gece çok ateşlendmi? Ateşi varken düşene kadar üzerini örtme canım düştüğünde ise üzerine battaniyesini örtersin. Gündüz ateşlendiğinde ılık su ile yıkayabilrsin ama gece yapma çünkü evinde serinmiş. Üşümesin. Bugünde ateşi devam ederse götür doktora kulaklarında boğazında sıkıntı olabilir.
Valla benim bir tane sus esyami almisti biri ki paristen getirmistim, paris hatirasi olarak.. baktim annesi orali olmuyor gittim aldim elinden basladi aglamaya annesi o zaman kostu geldi.. biip bunlar ya biipp :)))Ben de böyle cocuklara degil de annelere cok gıcık olurum.bir yere gidince nasil davranlmasi gerektgini ogretmedkleri gibi bir de rahat ve umursamz tavırlarıyla çileden cikarirlar.ha boyle rahat anneler cocuklarinin evlernde bu kadar yaramzlk yapip evi dagtmalarina asla izin vermezler.ama baska yerde orali olmazlar.bence buyuk saygszlk ev sahibine
Benim de böyle bir arkadsm vardi sirf bu konu yüzünden arama ciddi mesafe koydum gelip gitmiyoruz
Bembeyaz ve yikamadan yeni gelen halima oglu koca bir bardak cayi döktü.tamam oldu bir yanlışlik.ama annesi hic teprenmedi.ay oglum sana bisey olmasnda sorun değil dedi.bi saat haliyi silmekle ugrastim yalan yere de olsa dur ben yapayim demedi.cok sinir olmustm
tamam canım çok sağolHiç.bilmiyorum gidip görücez..ama hbr veririm mutlaka..
Hamur isi, seker kadar zararli birsey yok zaten ya.. yemiyelim kendimize bakalim, yaz geliyor kat kat giyinip kapatamayabiliriz bu kilolari cunkuBende aldrdim bugun esime ceviz badem
Yine zayıflamaya mi karar verdin dedi
Sibel can i gectim o konuda.hakli adam
Surekli diyet,zayflama cabalari
Ama hiç bu kadar kilo almamstm
Basladm bugun 45 dk yurudum bizim site yokuslu da biraz.iyi yandim.
Tatli krizlerm icin meyveye dadandm bugun
Yok yemicem artik o gereksiz abur cuburlari.kilodan basks bi ise yaramiyolar
Emzrmek kilo vermk icin cok ideal bi zaman aslnda.cok kalori harcatyo cunku.diyet değil ama hamurisi vs cikartrsak bir de yuruyus eminim gidecek fazlalikar
Folyo mu strec mi.streci duymustum da folyoyu bilmiyodum
Aslnda termal sortum da var
Ayyy ayni benimkiler gibiBen de böyle cocuklara degil de annelere cok gıcık olurum.bir yere gidince nasil davranlmasi gerektgini ogretmedkleri gibi bir de rahat ve umursamz tavırlarıyla çileden cikarirlar.ha boyle rahat anneler cocuklarinin evlernde bu kadar yaramzlk yapip evi dagtmalarina asla izin vermezler.ama baska yerde orali olmazlar.bence buyuk saygszlk ev sahibine
Benim de böyle bir arkadsm vardi sirf bu konu yüzünden arama ciddi mesafe koydum gelip gitmiyoruz
Bembeyaz ve yikamadan yeni gelen halima oglu koca bir bardak cayi döktü.tamam oldu bir yanlışlik.ama annesi hic teprenmedi.ay oglum sana bisey olmasnda sorun değil dedi.bi saat haliyi silmekle ugrastim yalan yere de olsa dur ben yapayim demedi.cok sinir olmustm
Ay ben 1e geri döndüm4 numara beze geçen var mı? 3 sanki küçük gelmeye başladı.4 de büyük olur mu acaba
Aman aman kontrollü olsun çıkmasın da 37.5olsun. İnşallah önemli birşeyi yokturBugün 37.5 ile uyandık.şimdi uyuyor yine vardı tabii...calpole yüklenmemek için bekliyorum.ben de diyordum yarın sabah kalktığımızda da olursa götürürüm.biraz öksürmesi var ama ara ara nadir yani..gece de böyleydi canım ya ne indi ne çıktı
Cnm ben molfix 3+ kullaniyorum 3 paketim var 80 li bitsin gecicem4 numara beze geçen var mı? 3 sanki küçük gelmeye başladı.4 de büyük olur mu acaba
Aynen ya dolar da tasarda sabaha kadar :)) senin rezerve bayagi olmustur simdi.. anne sut isine giris en iyisiSabahlari vok dolmus oluyor. Obuda zaten cok ac uyandigi icin bir gogsu komple bosaltiyor digerini de ben sagiyorum buzluga atiyorum :)
Ah cnm neler kaldirdim evden dun aksam bi bilseniz oturup piskin piskin guluyor hic sohbet bile etmedim sinirdenValla benim bir tane sus esyami almisti biri ki paristen getirmistim, paris hatirasi olarak.. baktim annesi orali olmuyor gittim aldim elinden basladi aglamaya annesi o zaman kostu geldi.. biip bunlar ya biipp :)))
Maşallah kızlar ben daha pirima 2 kullanıyorum bittikten sonra huggies kızlar için 3 aldımacaba benim benmişim çokmu küçük
Ben de ankaraliyim ama orada degilim
Bu aksam resmen cildirdim bebek gormeye gelen misafirlr 1 saat once haber verdiler sonra cok aciktik dediler neyse 8 kadin 9 cocuk geldi kapilar carpiliyor benim cocuklara vuruluyor mutfak dolaplari aciliyor icindekilerle oynaniyor cocugumun mama sandelyesine oturuyorlar onu kaldir bunu kaldir yoruldum ve anneleriii... hepsi eline elisi yapmis oturuyorlar neyse tam cayi koycam ikidebir isiklar acilip kapaniyor sofraya koydugum herseyi birbirine katmislar ve kimse yardim etmedi ev suan birbirinde bende var 3 cocuk yarin merkeze incem bi ton utu var ona mi yanayim bu evin her yeri batti ona mi yoksa merkezden gelirken misafirle gelicez ona mi yanayim keskeee gelmeselerdi yaa ogullarimin kafasina vurdu nasil cocuksa bunlar ama suc annelerinde unsan bi dur der....
Ben birisine gidince ohhhh salarim kendimi dinlenirim diyenleri hiccc sevmiyorum.. ben ev sahibinden cok kosturuyorum ya, yok sen dur ben cay koyarim.. yok iste bulasiklari toplarim, saygili olmak lazim insanlara karsi yaa.. bu karakter meselesi gerci herkes beceremezAh cnm neler kaldirdim evden dun aksam bi bilseniz oturup piskin piskin guluyor hic sohbet bile etmedim sinirden
Valla canim benim bundan baska 2 oglum daha var ve gittigim yerde nerdeyse hic oturamiyorum yaramazlar evet ama saygisiz degil benimkiler ben kontrol altina alabiliyorum kimsenin bi esyasina bi zararimiz olmadi aksam cocuga yapma diyorum bana el kaldiriyor tukuruyor amnesi de piskin piskin guluyor siddete karsi bi insan olarak dövesim geldi hayir benim yavrular onlarin arkasini topluyo hoooppp kafaya tencere kapagini yedi nasil sinir basti beni biraz daha dursalar yeterrrr diye ciglik atacaktimHayırlı cumalar canlar :)
inşAllah ziyaretlere geldiğinde gelirsin canım benim
en nefret ettiğim anne tipi, cocuktur yapar ama bunu anne kontrol almak zorunda
anne müdahele etmez bu cocuk saygıyı nerden öğrenecek, gecen bizde de oldu
komşu oturmuş koltuğua dil ucuyla aman evladım yapma ama evlad dinlemiyor çalışma masamı dağıttı
bilgisayarım kıymetlidir ona bişyler fırlatacak oldu gittim kolundan tuttum kusura bakmasın
bak bu benim özel eşyam buna ben izin vermeden, dokunabilirmiyim demeden oynaman doğru değil diyip
sürükleyip anasının önüne koydum, ayy canım yaa kusura bakma cocuk işte
o cocukta siz nesiniz dimi
Bende ve etrafimdaki insanlar beni bilir evi bile supurdugum olmustur artik bende onlarda rahat davrancam karar verdim hep ayni hep ayni az kalsin plazma gidiyordu daha taksiti bitmedi valla esim yerdii bni bisey olsa niye annesi bakmiyo demezde sen nerdeydin olurBen birisine gidince ohhhh salarim kendimi dinlenirim diyenleri hiccc sevmiyorum.. ben ev sahibinden cok kosturuyorum ya, yok sen dur ben cay koyarim.. yok iste bulasiklari toplarim, saygili olmak lazim insanlara karsi yaa.. bu karakter meselesi gerci herkes beceremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?