2016 Şubat Anneleri

Canım geçmiş olsun tekrar. Rabbim şifa versin. Ne kadar korursak koruyalım hasta olacaklar canım. Yani gitmen daha doğru olabilir yani ben giderdim sanırım. Ama bebis hasta bilemedim Yol çok mu uzaktı canım?
Sağol kuzum.
Yok canım yakın yol yani 3-4 saat alır sanırım.şimdi taşındık ya tam kestiremiyorum ama öyle 6-7 saat değil.ya ben. Hastayken o durdu ya bi de o yüzden de içim durmaz.yarın çıkcaz.
O tamam da bu erkekler ailelerinin yanına giderken niye daha iyi davranırlar anlamam.sinirle gelen adamda ne neşe ne Neşe...

Ya kızlar bu platform çok iyi geliyor bana...özellikle firkan,sessizyazar,bskn,huzurunmeraklisi,dilberirana ve mevsimehtap iyi ki varsınız:) doğru yazdım inşallah:)çok alıştım vallahi:)
sagol canım sende iyiki varsın
Burası gerçekten banada çok iyi geliyor. İkinci çocuk bile olsa bilmediğim herşryi öğreniyorum.
Artık emzirmek için her kucagıma alışımda tel.de önce direk buraya bakıyorum.

İşte ben de o yüzden gitmeni tavsiye ederim canım. Çocuk daha iyi olursa inşallah. Çok uzak değilmiş canım.

Sen de o neşeye uy canım mutlu ol vs... Belki de daha iyi olur her şey.

Bu arada sen de iyi ki varsın canım :)

Aynı durumu biz de yaşıyoruz şu sıralar, uyku sersemi ise alıyor öbür türlü uzun uğraşlar sonucu alıyor. Çok yoruluyorum bu durumdan. Çevremdekiler 3. Ve 4. Aylarda bebeklerin meme bırakma eğilimi olduğu için böyle davrandıklarını söylüyor. Umarım bir an önce geçer

Canım bende bir ara kafayı bozmustum 4 saati 5dakika geçse kaşıkla veriyordum mamayi dediğin gibi 3o CC içip geriisni icmiyordu bende 4o-50cc Zorla içiriyordum ama öyle böyle değil baya baya uzun sürüyordu beslenme aralığı bir ara 5-6 saat surmustu Dr.umuz 4 saati geçirme demişti kaşıkla besliyordum bende ve aglamakdan yediğini de çıkarıyordu. Şimdi 3 buçuk 4 saat sürüyor yine ama kaşıkla.vermiyorum. gece beslenmesi naisl? Ya gece 3 saat arayla 12o CC icirebiliyorum bazı akşamlar bu defada 5 gibi uyandığı için öğlen 1o kadar falan birşey yemiyor.. Yani karisigiz ne yazık ki.. Bir kere sadece 15o CC içmişti :) hayretlerdeydim . nasıl.oldu da içti diye . bizim kinin doğum.kilosu 3.7oo du 1o gün önce 5.5oo du.. Şubat ayının 6 sında dünyaya geldi kuzum 3 ayı geçtik yani tam 2kilo bile alamadık.. Ama biz hastanede çok kaldik enfeksiyon ile bogustuk zor bir süreç geçirdik çok sukur geçti .. Rabbim beterinden korusun. Yani benim oğlum zayıf olsa da yemese de emmese de huzursuz olsa da her Dr normal Enf. Sebep gösterdiler .. Bende rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ne yapayım. Kabullendim zayıflığını.. Yani küçücük suratı var boyumuz var ama minnak minnak iz :)
Ayyy yarın sünnet mevludu yapicaz :) oğlusa kıyafet aldik.. Odamizi biraz susledik.. Öyle şatafatlı değil ama olsun :))))))()))))

İnş geçer canım bugün bi ara yeni uyandığında aldım gayet güzel emdi. Sonraki emzirmede yine aynı şey oldu bi türlü emmedi kaşıkla biraz süt içirdik uyuyor şuan. Birazdan uykusunda emzireyim

İnş geçer canım bugün bi ara yeni uyandığında aldım gayet güzel emdi. Sonraki emzirmede yine aynı şey oldu bi türlü emmedi kaşıkla biraz süt içirdik uyuyor şuan. Birazdan uykusunda emzireyim
Aynen Can'ım bizde de uyanıkken kızılca kıyamet kopuyor, bugün ağlayacaktım nerdeyse. Ne yaptıysam almadı, aç olduğunu biliyorum, en son kaşıkla verdim ben de. Demin uyandı uyku sersemi emzirdim, çok mutluyum şu an inş geçecek canım

Gunduz 3 saatte bir gece de 4 saate bir veriyorum. Bugun 5 saat gecti 50 ccyi zorla verdim. Kontrolumuz vardi kilo alimi az dedi. Mama degistirdik yine ayni... Ne denediysem icmiyor ac olsa bile. Sastim kaldim Cok bunaldim cook
Canım panik yok düzelir, ama pamukçuk filan yok değilmi? İnşallah çabucak düzene girer.. Sen 80 cc vermeye çalış yavaş yavaş çoğalt bir kerede yüklenme bebeğine kuzum.. Ama 2600'den 5100 almış fena değil aslında

Canım biberona başlamış ya kafa karışmıştır :) bizimki de emzikte aynı karışıklığı yaşamıştı :) önce biberon u verir gibi yap memeyi tik belki yer canım :)

Memeyi kabul etmeyen anneler, bizde uyku saati kaçınca öyle yapıyor tamamen sinirinden almıyor, yastıkta veriyorum normalde almıyorsa kucağıma alıp veriyorum biraz oyalıyorum öncesinde (kucağıma alıp evi turluyoruz) ve hoop mememi kapıyor sonrada hopiş hopiş

Ayy çok şükür evimize geldik eşime ve ailesine hürmeten gittim 6-7 saatlik yolu. Orda da yolda da perişan oldum. Kv.min beli tutulmuştu biz gitmeden 1 gün önce. Pek yardımı olmadığı gibi daha çok kişiye yemek hazırladım bi de üstüne baş sağlığına gelen giden.... 1hafta kaldik benim bebeler sadece 1gece uyudu onun disinda 3den 6ya kadar uyanıklar ve en geç 6.30da kalktilar. Bi de kv.in kardeşleri yemeğe geldiler. Teyzeler yardimci da hepsi son anda gelip yemek beklediler. Kv.le önceden çay koycaz diye konustugumuzdan safa yattim cay koyup verdim. Nihayet evimdeyim yarin annemle kardesim geliyor annem zaten evimi derlemis toplamis temizlemis ANNE gibisi var mi
Bu arada gelirken ark.lara uğradık benim buyuk kiz mahvetti ortaligi. Ben bi odada bebek emzirirken eşim öyküyü benim yanima göndermiş benim kız yatak odasina dalmış kadinin makyaj malzemeleri artik yok. Yeni alip gondermemiz lazim. çok utandik ya..

Haklısın uykusu kaçınca daha çok yapıyor. Zehir veriyormuşum gibi bas bas bağırıyor, bir de içli ağlıyor ki of içim acıyor. Evi turluyoruz biz de , türlü oyunlar vs ama meme pozisyonuna gelince basıyor yaygarayı. Bugün saçımı başımı yoldum resmen

Başınız sağolsun. O kadar çocukla bir de yemek, hizmet beklemeleri de hiç hoş olmamış. Kendimi yerine koydum da bir an 3 çocuk, uykusuzluk, gelen giden, yemek , temizlik. Düşünürken başım döndü
Anne gibisi yok gerçekten, onlar da olmasa hepten ağır gelecek yükümüz.

Aynennn öyle canım bugun farkettm hanımefendicigim saati gectıyse ne uyuyor ne emıyor misafir geleceği gunler huzursuz oluyor cunku kosturmaktan cocugun uykusu emmesi gecıkıyor sonra gelsin aglamalar huysuzluklar:) kıyamam onlara ama yaa dertlerini ağlayarak anlatabılıyor kuzucuklar hastalık olmasın da kuzularımıza..

Yoldaşlarııımmmm
ne yaptım ocak -subat ayına gittim yazışmalarımızı okudum ayyyy herkes dogurdu ben neden doguramadım diye ne tribe girmişim normal dogurmak için ne kilometre yapmışım yürü babam yürü ne oldu olmadı çaki kızım sezaryenle dunyaya geldi sanırım firkan yazmıstı içeride kalmayacak elbet dogacak diye en mantıklı alısverısleri buradan konusa konusa fikir alarak yapmısım.. İlk alısverısler, sancılar dogumlar basladı meme biberon savaşları, kakayi didikleme derkeeeeeeen Bu günlere geldik az kaldı diş çıkarmalar baslayacaklar dogdu işte yavrularımız ömür boyu saglıklı ve Mutlu olmalarını diliyorum Allahtan .. Durmak yok her dönemimizi burda car car konusarak atlatacagız İnşallah. İyi geceler bebeleriniz deliksiz uyusun bu gece

Ya çakallar anlıyolar uyuyacaklarını, öyle kolaymı emmek çene bu çenee bu yüzden diretiyolar bence.. Oysa ki bir uykusuz kalsalar anlayacaklar uykunun ne kadar tatlı birşey olduğunu :)))

Aynen aynen misafir gelince tüm düzen bozuluveriyor.. Ah yavrucuklar böyle böyle büyüyecekler işte

S serppp ben okurken yoruldum seni düşünemiyorum.. Ayhhh ben kimseciklere hizmet edemem, hele üç çocukla hiç edemem. Ben hizmet bekleyenlerdenim galiba

Ya çakallar anlıyolar uyuyacaklarını, öyle kolaymı emmek çene bu çenee bu yüzden diretiyolar bence.. Oysa ki bir uykusuz kalsalar anlayacaklar uykunun ne kadar tatlı birşey olduğunu :)))
Bugn benmki sabah 10da kalkti sadece 1 sat uyudu bu saate kadar suan uyusun diye cabalyrm ben uyucam nerdeyse bgn annem geldi allahtan gundz hep o ilgilendi yoksa napardm blmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…