2016 Şubat Anneleri

Haha bizimkine farketmiyo ne gorurse izlyo
Hadi ya oyle mi dedi o kdar yani ay aman dikkat edelm iyice

Gunaydinnnn :)) bomba gibi uyandı oğlum kıpır kıpır durmuyor artık. Ayaklarıyla tekme atıp gülüyor :) el de ağızda cikarmiyor :))) gece yatakta artık koyduğum gibi bulamıyorum. Su anda da uykusu var ama oynanmaktan ve elini emmekteb uykuya dalamiyor ((((

Günaydınnnn.

Yaa şapşikler elini ağzına sokup kusturmaya çalışmazlar mı bide
Bizimki sürekli öğürme modunda bu sebepten.

Hiç bir bebek aynı olmaz.. Ama bu ayda 3-4 saatte bir 120-140cc arası içmesi lazım.. Ama senin bebeğin sık aralarla içiyorsa oda olabilir.. Ne kadar sıklıkla emiyor?

Kızlar ben öğretmenim.Güneydoğu'nun bir yerinde ailemden 1500 km uzakta yaşıyorum.Gelip bebeğime bakacak kimsem yok yani.Bu nedenle bu dönemi kapatmam lazım. 30 Ocak'ta doğum yaptım.26 Nisan'da doğum iznim bitti.O gün doktorum 1 aylık heyet raporu verdi.Sürem 26 Mayis'ta doluyor.Okulların kapanacağı güne 22 gün kalıyor.Şimdi ben bu 22 günü heyet alabilir miyim? Yoksa heyetle uğraşmayıp 15 gün bir doktordan 7 gün başka bir doktordan rapor alabilir miyim arada çalışmak zorunda kalmadan?

Benm esimde oyle diyo herkes izletyo bizde oyle buyuduk felan diye onceden blnmyoms iste smdi daha duyarli annebabalar neyin ne oldugunu bliyolar gelde anlat
biz izlettirmiyoruz baktım birinin kıcağında ve tv izliyor kızıyorum oturuşnu değiştirtiyorum..tv izlemek bizim için bile zararlıyken el kadar bebeğe mi yararı olacak

biz izlettirmiyoruz baktım birinin kıcağında ve tv izliyor kızıyorum oturuşnu değiştirtiyorum..tv izlemek bizim için bile zararlıyken el kadar bebeğe mi yararı olacak
Aynen oyle bende degstryorm ama benm kp felan sagolsn telefondaan bsyler acip izletyo kv kiziyo da oyle birakiyo

Selam kızlar

firkan evet canım ben sadece anne sütü veriyorum artık emzik işinden vazgeçtim tutmazsa tutmasın napim:) bi de onu bıraktırması vardı zaten diye teselli ediyorum kendimi :)

Selam kızlar

firkan evet canım ben sadece anne sütü veriyorum artık emzik işinden vazgeçtim tutmazsa tutmasın napim:) bi de onu bıraktırması vardı zaten diye teselli ediyorum kendimi :)
Hihi evet bu güzel bir teselli
Bende marketten yürüyüşten falan gelince yorgun vermemek için az emzikle oyalansın diyorum ama emzik verdikçe daha bir bagırıyor. Anlamadım bu işi annemde oğlumda emziği alıyor bende almıyor. Emziği farklı bir şekilde mi veriyorlarki ters falan
Yada çokçok akıllılar bizde gerçeği var diye almıyorlar

:))) aynen gerçeği var diye kabul etmiyorlar, kv veriyodu emiyodu bende yok, zaten çokta veresim yoktu geçti bizden zati

Gerçek varken sahtesini ne etsinler

alirsin

3 ay sonra kızımın başında konak oldu

Zeytinyağı sürüp saçını geriye doğru taradım, banyo ettirdim ama kafası kirli gibi duruyo, kepek gibi deri parçaları ayağa kalktı, inşallah çabuk çıkar ya..

firkan sizin konak kaç günde geçmişti canım?

Benimkide bugun baktim cok azicik var gibi ya dedign gibi 3ay sonra oldu..ben yine diyete başladim..alerji olabilirmi diye cok fenaydu bu hafta gece uyutmaz gunduz aglar habire kusar..dr gittik tahliller cikmadi dr tribudat verdi 1ay kullan dedi..bende diyetw basladim bakalim ilac kullanmicam..ama habire kramp girer gibi iki buklum oluyor kaka yapaba jadar kivraniyor.@bskn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…