- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
Olur bazen böyle ama gündüz uyumamasının bir sebebi olmalı.. Gerçi hergün farklılar canım ya, büyüdükçe de huyları değişecekBugn benmki sabah 10da kalkti sadece 1 sat uyudu bu saate kadar suan uyusun diye cabalyrm ben uyucam nerdeyse bgn annem geldi allahtan gundz hep o ilgilendi yoksa napardm blmyrm
Sağol canım maalesef köylerde yaşlılar geline acıma kavramı yok zamanında biz yaptik o da yapsin diye düşünüyor çoğu. Kv.m lafa gelince kizim ben senden hizmet beklemiyorum 3 cocukla nasil ne yapcaksin diyor sonra da cayin yanina hamur mu yapsak teyzenler yogurur falan diyip onlardan bi sey istemiyor heralde benden bekledi hiç orali olmadim zaten sesten ikizler daha sık uyandi girdim odama onlarla uğraştım cayi verdikten sonra. Eşim sagolsun yardimci oldu. Eşim eve gelme işini tamamen bana birakti biliyor annemin yaninda çok rahat oldugumu onunkilerin yaninda geberdigimi. Ama 2.5 yasindaki kızım anne bura çok eğlenceli diyip koyunlari tavuklari kovalayinca kiyamadim biraz daha tadini cikarsin istedim. Keşke beni ikozler cok yormasa 2 bardak çay 1kap yemekten kolay bi sey yok. Ama heosi bi araya gelince öldümmmmBaşınız sağolsun. O kadar çocukla bir de yemek, hizmet beklemeleri de hiç hoş olmamış. Kendimi yerine koydum da bir an 3 çocuk, uykusuzluk, gelen giden, yemek , temizlik. Düşünürken başım döndü
Anne gibisi yok gerçekten, onlar da olmasa hepten ağır gelecek yükümüz.
Ben de iki cocuk salliyorum burdayimSüt sağma makinasının sesi ninni gibi geliyor bana.. Kimsecikler yokmu yshuu ..
Annelerr anneelleerrrrr...
Nede guzeel bir uyku saati şimdik
Sizler uyuyun mışıl mışıl bebelerle ben tek takilirim buralarda
Seninkilerde sallanmaya alıştı dimi bizimkileridw bakıcı abla alıştırdıBen de iki cocuk salliyorum burdayim
Oyy oyy ne heyecan vardir sende. Masallah erkeğe kuzucuk aslan olmus. Insallah hayirla sorunsuz atlatirsiniz ben böyle kalabalik misafirde çok stres olurum senin yerine ben strese girdim simdiCanım bende bir ara kafayı bozmustum 4 saati 5dakika geçse kaşıkla veriyordum mamayi dediğin gibi 3o CC içip geriisni icmiyordu bende 4o-50cc Zorla içiriyordum ama öyle böyle değil baya baya uzun sürüyordu beslenme aralığı bir ara 5-6 saat surmustu Dr.umuz 4 saati geçirme demişti kaşıkla besliyordum bende ve aglamakdan yediğini de çıkarıyordu. Şimdi 3 buçuk 4 saat sürüyor yine ama kaşıkla.vermiyorum. gece beslenmesi naisl? Ya gece 3 saat arayla 12o CC icirebiliyorum bazı akşamlar bu defada 5 gibi uyandığı için öğlen 1o kadar falan birşey yemiyor.. Yani karisigiz ne yazık ki.. Bir kere sadece 15o CC içmişti :) hayretlerdeydim . nasıl.oldu da içti diye . bizim kinin doğum.kilosu 3.7oo du 1o gün önce 5.5oo du.. Şubat ayının 6 sında dünyaya geldi kuzum 3 ayı geçtik yani tam 2kilo bile alamadık.. Ama biz hastanede çok kaldik enfeksiyon ile bogustuk zor bir süreç geçirdik çok sukur geçti .. Rabbim beterinden korusun. Yani benim oğlum zayıf olsa da yemese de emmese de huzursuz olsa da her Dr normal Enf. Sebep gösterdiler .. Bende rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ne yapayım. Kabullendim zayıflığını.. Yani küçücük suratı var boyumuz var ama minnak minnak iz :)
Ayyy yarın sünnet mevludu yapicaz :) oğlusa kıyafet aldik.. Odamizi biraz susledik.. Öyle şatafatlı değil ama olsun :))))))()))))
Yaa sorma cocuk sayısı 3e cikinca insan hepsine yetisemiyor biri sallamasa digeri salliyor kucagina cocuk alan salliyor cocuk yeni uyanmis oyun istiyor yerinden kalkmak veya oyun oynatmak konusmak zor geliyor salliyorlar artik kizim sana soyluyorum gelinim sen anla misali soyluyorum eşime cocuklar salla bas oldu ne sallayip duruyon daha yeni kalkti diyorum.Seninkilerde sallanmaya alıştı dimi bizimkileridw bakıcı abla alıştırdıbugun yapamıyorum diyip işi de bıraktı bana çok güzel hatıra oldu zaten sallanan beşige sığmoyor artık tektek yapıyorum o bile fazla geliyor beşiğe küçük almıstık ucuzlarından
Sorma aynı bizYaa sorma cocuk sayısı 3e cikinca insan hepsine yetisemiyor biri sallamasa digeri salliyor kucagina cocuk alan salliyor cocuk yeni uyanmis oyun istiyor yerinden kalkmak veya oyun oynatmak konusmak zor geliyor salliyorlar artik kizim sana soyluyorum gelinim sen anla misali soyluyorum eşime cocuklar salla bas oldu ne sallayip duruyon daha yeni kalkti diyorum.
Evwt canm her gun farklilar aglasa durmada bi derdi var dicemde aglamiyo oyle guldu aksama kadarOlur bazen böyle ama gündüz uyumamasının bir sebebi olmalı.. Gerçi hergün farklılar canım ya, büyüdükçe de huyları değişecek
Bu arada sizlerle paylaşmadım ama ben yine bir gece korunmadım.. Üstünden iki hafta geçti içim içimi yiyor test aldım, Allahtan hamile değilmişim :/ Gerçi henüz regl olmadım ama yinede ne olur ne olmaz ilkide bir gecelik bir şeydi nede olsa
Cok geçmiş olsun canım ikisi ayni anda kötü denk gelmiş ama anladığım kadarıyla mecbur gideceksin bakarsin iyilesir bebeğin o zamana kadar. Dert etme çocuklar böyle ufak hastaliklarla bağışıklık kazanacak Rabbim büyük dert vermesin. İlaçlarını unutma bi de başkasının lüks isteklerinden senin çocuğun daha önemli unutma kv.in suyunu kocan da kp.in de verebilir ama çocuğunu onlar emziremez önce çocuğunun ihtiyaçlarını gider ver kucaklarina uyutsunlar oynasinlar gezdirsinlerDoktora gittik bugün.boğazında hafif kırmızılık varmış.o ateş yapıyormuş.yalnız buradaki Dr çok iyi.bebeği bir tutuşu var acele ama profesyonelce...herşeyi kendi yaptı.üstünü bile kendi çıkardı.bezini geri bağlayıp kıvırdı bile :)))
Calpol kullanmaya devam...ayrıca haftasonu kimseyi bulamazsanız hastalık ilerlerse diye antibiyotik de yazdı ama kullanma dedi.paranox tu galiba adı..o fitilden yazdı.
Inek sütü alerjisi için de dedim o ürünleri tüketmeden de mukuslu kaka var.dedi ki Alerjik bebeklerde 8-9 Aya kadar mukus devam eder genelde...
Böyle...biraz hastayız yani:/ sanırım terledi üşüdü...çok sık üst Değiştiriyoruz ama bu havada başka bir açıklaması yok bunun.
Kv ameliyat olacak belden...ptesi günü.yola nasıl çıkartcam bu çocuğu...huysuz...kafası kalkmıyor yavrumun...gitmesem içim rahat etmez,artı benim adam kızar...daha kötü olur mu ki bebek yollarda?
Oh ne guzel olmus masallah diyelm aman nazar değmesin ben ne zamn su kadar uyudu desem ertesi gun hic uyumuyovuuuuhhhhhhuuuuuuuuuuuu 8.30 da bizim oğlanı emzirdim uyuttum bende yanına kıvrıldım nasıl olsa 1 saate uyanırız diye az önce uyandı beni uyandırdı saate baktım saat 12:30tekrar emzirdim altını değiştirdim şimdi tekrar uyuyacağız
Korunmamak miEvwt canm her gun farklilar aglasa durmada bi derdi var dicemde aglamiyo oyle guldu aksama kadarcanm iki haftada belli olur mu ki olsa bile dikkat et niye korunmuyosn valla ben cok korkyrm suan hamile kalmak istemem
Biz korkumuzdan 2 ay sonunda yaptik valla cocuk olursa diyeKorunmamak mikeryneia çok risk aliyorsun aksiyon seviyorsun galiba en hamile kalmak istemeyen benim heralde aranizda. Rabbim olmayanlara da versin. Ben haddimi aştım eylülde işe baslicam nasil yetiscem bilmiyorum öğretmen olan anlar halimden eve iş getircem mecbur ama nerde nasıl okurum yazililari veya soeulari nerde nasil hazirlicam bilmiyorum
Şu sıralar o küçük eller ağızda deli gibi isiriyorlar dün ikisi birden delirdi ayni anda diş sancısı tuttu basladik yine diş sancilarina kim bilir kaç ay sürerYazdım mı bilmiyorum yazayım yine de...bebişler ellerini kulaklarına götürürlermiş kaşır gibi çünkü diş sinirleri geçiyormuş.ağzına elini nasıl götürürse kulağına da götürür diyor Dr.duyrulur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?