2016 Şubat Anneleri

Kizlar girmeyeli populerlikten cikmisizBenim kizimda egzama var alin bolgesinde kac gundur kotu olmustu.Cildiyeye gittik bi karisim versi 5 gunluk kullancm birde sampuan yazdi hep onla yikayacakmisim artik.Alerji olabilirmi dedim genetik dedi de ne bende ne babasinda yokSonra bugunlerde sutum az aksamlari mama veriyorum ama.biberon turmuyor cok zor tutuyor yoruyor beni.Zaten gene ailecek nezle gibi birsey olduk rota virus salgini varmis galiba tv de gosterdi ates ve ishale dikkat diye.Asiyi yaptirmadigima pisman oldum bi an.Umarim birsey olmaz

Bugn benmki sabah 10da kalkti sadece 1 sat uyudu bu saate kadar suan uyusun diye cabalyrm ben uyucam nerdeyse bgn annem geldi allahtan gundz hep o ilgilendi yoksa napardm blmyrm
Olur bazen böyle ama gündüz uyumamasının bir sebebi olmalı.. Gerçi hergün farklılar canım ya, büyüdükçe de huyları değişecek

Bu arada sizlerle paylaşmadım ama ben yine bir gece korunmadım.. Üstünden iki hafta geçti içim içimi yiyor test aldım, Allahtan hamile değilmişim :/ Gerçi henüz regl olmadım ama yinede ne olur ne olmaz ilkide bir gecelik bir şeydi nede olsa

vuuuuhhhhhhuuuuuuuuuuuu 8.30 da bizim oğlanı emzirdim uyuttum bende yanına kıvrıldım nasıl olsa 1 saate uyanırız diye az önce uyandı beni uyandırdı saate baktım saat 12:30 tekrar emzirdim altını değiştirdim şimdi tekrar uyuyacağız

S serppp ben okurken yoruldum seni düşünemiyorum.. Ayhhh ben kimseciklere hizmet edemem, hele üç çocukla hiç edemem. Ben hizmet bekleyenlerdenim galiba
Ben de öyleyim normalde canim ama araya eş hatri girince öyle olmuyor ay bi de büyük kızım o kadar mutluydu ki orda. Onu da düşünerek sabrettim

Sağol canım maalesef köylerde yaşlılar geline acıma kavramı yok zamanında biz yaptik o da yapsin diye düşünüyor çoğu. Kv.m lafa gelince kizim ben senden hizmet beklemiyorum 3 cocukla nasil ne yapcaksin diyor sonra da cayin yanina hamur mu yapsak teyzenler yogurur falan diyip onlardan bi sey istemiyor heralde benden bekledi hiç orali olmadim zaten sesten ikizler daha sık uyandi girdim odama onlarla uğraştım cayi verdikten sonra. Eşim sagolsun yardimci oldu. Eşim eve gelme işini tamamen bana birakti biliyor annemin yaninda çok rahat oldugumu onunkilerin yaninda geberdigimi. Ama 2.5 yasindaki kızım anne bura çok eğlenceli diyip koyunlari tavuklari kovalayinca kiyamadim biraz daha tadini cikarsin istedim. Keşke beni ikozler cok yormasa 2 bardak çay 1kap yemekten kolay bi sey yok. Ama heosi bi araya gelince öldümmmm

Ayy anlamıyorum ıhhh ıhhh uyuyacakmısın uyanacak mı bi de ikisi birden yapmaz mı elimde mama soğudu

Ben de iki cocuk salliyorum burdayim
Seninkilerde sallanmaya alıştı dimi bizimkileridw bakıcı abla alıştırdı bugun yapamıyorum diyip işi de bıraktı bana çok güzel hatıra oldu zaten sallanan beşige sığmoyor artık tektek yapıyorum o bile fazla geliyor beşiğe küçük almıstık ucuzlarından

Oyy oyy ne heyecan vardir sende. Masallah erkeğe kuzucuk aslan olmus. Insallah hayirla sorunsuz atlatirsiniz ben böyle kalabalik misafirde çok stres olurum senin yerine ben strese girdim simdi

Yaa sorma cocuk sayısı 3e cikinca insan hepsine yetisemiyor biri sallamasa digeri salliyor kucagina cocuk alan salliyor cocuk yeni uyanmis oyun istiyor yerinden kalkmak veya oyun oynatmak konusmak zor geliyor salliyorlar artik kizim sana soyluyorum gelinim sen anla misali soyluyorum eşime cocuklar salla bas oldu ne sallayip duruyon daha yeni kalkti diyorum.

Sorma aynı biz

Evwt canm her gun farklilar aglasa durmada bi derdi var dicemde aglamiyo oyle guldu aksama kadar canm iki haftada belli olur mu ki olsa bile dikkat et niye korunmuyosn valla ben cok korkyrm suan hamile kalmak istemem

Cok geçmiş olsun canım ikisi ayni anda kötü denk gelmiş ama anladığım kadarıyla mecbur gideceksin bakarsin iyilesir bebeğin o zamana kadar. Dert etme çocuklar böyle ufak hastaliklarla bağışıklık kazanacak Rabbim büyük dert vermesin. İlaçlarını unutma bi de başkasının lüks isteklerinden senin çocuğun daha önemli unutma kv.in suyunu kocan da kp.in de verebilir ama çocuğunu onlar emziremez önce çocuğunun ihtiyaçlarını gider ver kucaklarina uyutsunlar oynasinlar gezdirsinler

Oh ne guzel olmus masallah diyelm aman nazar değmesin ben ne zamn su kadar uyudu desem ertesi gun hic uyumuyo

Evwt canm her gun farklilar aglasa durmada bi derdi var dicemde aglamiyo oyle guldu aksama kadar canm iki haftada belli olur mu ki olsa bile dikkat et niye korunmuyosn valla ben cok korkyrm suan hamile kalmak istemem
Korunmamak mi keryneia çok risk aliyorsun aksiyon seviyorsun galiba en hamile kalmak istemeyen benim heralde aranizda. Rabbim olmayanlara da versin. Ben haddimi aştım eylülde işe baslicam nasil yetiscem bilmiyorum öğretmen olan anlar halimden eve iş getircem mecbur ama nerde nasıl okurum yazililari veya soeulari nerde nasil hazirlicam bilmiyorum

Biz korkumuzdan 2 ay sonunda yaptik valla cocuk olursa diye smdi kornyrz ama sana allah kolaylik versn canm 3 cock cok zoe bide calsan bayan icin

Şu sıralar o küçük eller ağızda deli gibi isiriyorlar dün ikisi birden delirdi ayni anda diş sancısı tuttu basladik yine diş sancilarina kim bilir kaç ay sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…