2016 Şubat Anneleri

Canım konak zaman zaman olabilen birşey. Bizim geçiyor arada yine oluyor. Ben şampuanı degiştirdim sırayla şampuanları deneyeyim dedim. Vücudu kurumuyor artık. Saçlarında konak azaldı.
Banyo öncesi zeytinyagı yada bebeyagı sürüyorum. 5 dk sonra tarıyorum dediğin gibi konaklar kalkıyor sonra banyo yaptırıyorum. Sonra bazen bakıyorum kabuk görüyorsam onları tarakla hafif kaldırıp alıyorum. Kafasını iyice taramıyorum yoksa yine kalkar kalan kabuklar. Görüntü hoş olmuyor ı zaman. Büyük insanlar gibi kepekliymiş gibi oluyor. Banyo öncesi yapıyorum taramayı.
Birde hergün şampuan sürme kafasına haftada bir yada iki kere şampuan demişti doktorum

Merhaba anneler pek giremiyorum. Bi sorunumuz var kızım emmek istemiyor aç olduğunu biliyorum ama memeyi bi türlü almıyor. Canı yanmış gibi çığlık çığlığa ağlıyor meme ağzında. Uzun uğraşlar sonunda emiyor ama mahvoluyoruz ikimizde. Bu hafta işe başladım süt sağıp bırakıyorum biberona alışmış olabilir diye düşünüyorum. Pek takip edemedim böyle bi durum yaşayan var mı moralim çok bozuk

Islerine gelen seylere nasilda alisiyolar hemen olablr canm biberon bi delikli mi ona bak yenidogan icin olsn daha iyi olur bide biberonu yarim tutarak icirin ki sut az gitsin agzina

Konak bizdede olmadi smdi var tepesinde az bisey banyodan once zeytinyagi surup taryrm bende banyodan sonra tarayinca hep kirli gibi duruyo yagli yagli kepek gbi ama once tararsan sorun olmyo

Ne guzel uyuyodu ilk yatrdgmda 4 5 saat smdi en fazla 2 saat uyuyo
Benim max 3tü çok nadir 4 saat ama yok. Aynı sen gibi canım ya. Ya iki saat ya bir buçuk saat. Gündüz zaten uyku yok bu durumda çok yoruldum. Sürekli kucakta olmaktan boynum düzleşti ilaç kullanıyorum

Islerine gelen seylere nasilda alisiyolar hemen olablr canm biberon bi delikli mi ona bak yenidogan icin olsn daha iyi olur bide biberonu yarim tutarak icirin ki sut az gitsin agzina
Evet canım hem de nasıl alışıyorlar. Oysaki emmeyi çok seviyordu alışmaz diyordum hem biberon hem meme iyi gidiyorduk. Büyüdükçe ayırt etmeyi öğreniyor. Aslında biberon yenidoğan için. Ama artık kullanmayı düşünmüyorum. Gerektiğinde kaşıkla vericez

Benim max 3tü çok nadir 4 saat ama yok. Aynı sen gibi canım ya. Ya iki saat ya bir buçuk saat. Gündüz zaten uyku yok bu durumda çok yoruldum. Sürekli kucakta olmaktan boynum düzleşti ilaç kullanıyorum
Benmki cok kucakci degl allahtan ama smdi hastayim bide grip olmsm hic halim yom

Kasiklada cok zor canm yaa allah kolaylik versn

ilknurrr22 atak olmasin kacinci hafta..

Ya benim kizda cok kusuyor kramp giriyo gibi karnina..dr metsil ve tribudat verdi 1 ay kullan dedi ama ben kullanmiyorum.diyet yapicam..

Bu arada psikologtan 45 gun heyet alicam..dun konustum..adam.cok iyiydi ya ..bebegi gorur gormez bu tatli kiz icin 45 gun verilir dedi oysa ben 20 ģun alabilsem diye dua ediyodum giderken.seminerde okula gidecektim olmadi.neysr cok sukur onuda hallettik..

Doktora gittik bugün.boğazında hafif kırmızılık varmış.o ateş yapıyormuş.yalnız buradaki Dr çok iyi.bebeği bir tutuşu var acele ama profesyonelce...herşeyi kendi yaptı.üstünü bile kendi çıkardı.bezini geri bağlayıp kıvırdı bile :)))
Calpol kullanmaya devam...ayrıca haftasonu kimseyi bulamazsanız hastalık ilerlerse diye antibiyotik de yazdı ama kullanma dedi.paranox tu galiba adı..o fitilden yazdı.
Inek sütü alerjisi için de dedim o ürünleri tüketmeden de mukuslu kaka var.dedi ki Alerjik bebeklerde 8-9 Aya kadar mukus devam eder genelde...
Böyle...biraz hastayız yani:/ sanırım terledi üşüdü...çok sık üst Değiştiriyoruz ama bu havada başka bir açıklaması yok bunun.
Kv ameliyat olacak belden...ptesi günü.yola nasıl çıkartcam bu çocuğu...huysuz...kafası kalkmıyor yavrumun...gitmesem içim rahat etmez,artı benim adam kızar...daha kötü olur mu ki bebek yollarda?

Paranox ateş düşürücü fitil canım. Ateşi çok yükselirse verirsin o şuruptan daha etkili..

Hiç bir bebek aynı olmaz.. Ama bu ayda 3-4 saatte bir 120-140cc arası içmesi lazım.. Ama senin bebeğin sık aralarla içiyorsa oda olabilir.. Ne kadar sıklıkla emiyor?
Gunduz 3 saatte bir gece de 4 saate bir veriyorum. Bugun 5 saat gecti 50 ccyi zorla verdim. Kontrolumuz vardi kilo alimi az dedi. Mama degistirdik yine ayni... Ne denediysem icmiyor ac olsa bile. Sastim kaldim Cok bunaldim cook

Canım geçmiş olsun tekrar. Rabbim şifa versin. Ne kadar korursak koruyalım hasta olacaklar canım. Yani gitmen daha doğru olabilir yani ben giderdim sanırım. Ama bebis hasta bilemedim Yol çok mu uzaktı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…