2016 Şubat Anneleri

Kizlar oglumun tek burnu tıkalı serum fizyolojik damlattim cekmeye calisiorm hava bile gelmio varmi boyle bi durum yasayan napmaliyim bilemedm tek burunla nefes alio oda bazen hiriltili onu temizledm ama digerinden hicbirsey gelmio kapali

Amin dememisim sanırım sürekli kalkti
Ben de geçen ilk yazdığım yorumu aradım bulamadım

Risk seviyorsun ya da ikinci de olsa diyorsun

Doğru bir de yslazili vs vardı demo branşın neydi

Bu sabah bir ıhh ıhhla uyandık. Emzirdim bıraktım yataga ağlamaya başladı. Bende kakası geldi herhalde dedim masaj yaptım. Daha çok ağladı. Ama öyle böyle bir ağlama degil. İnler gibi ağlıyor kesik kesik.. kucagına aldım az sakinleşti. Sonra bir kustu bir kustu zannedersiniz büyük insan kustu. Taa alt iç çamaşırıma kadar kusmuk oldum. Bebegide suya soktum rahatlasın diye.
Sonra sakinleşti ateşine baktım. 37.4

Ne kadar ateş ve hastalık konusunda artık tecrübeli sayılsakda yine evhamlandım. Eşime diyorum hastaneye götürsekmi? Elim ayagıma dolaştı bir yandan üzerini soydum. Yine aynı şekilde ıhhlmaya ağlamaya başladı. Yine kucagıma aldım. Orada biraz agladı uyudu kaldı. Çok terledim bunaldım. Ayağıma iki yüksek yastık koydum. Oturtur gibi yatırdım. Anakucagı gibi oldu.Hafif pişpişliyorum. Uyanınca duruma bakacagız.
Anne olmak zormuş ya.. isterse 10 tane olsun ateş ve hastalık olunca insan ne yapacagını biran şaşırıyor.
Ahh bir de soğukkanlı olmayı öğrenebilsek.

Doğru bir de yslazili vs vardı demo branşın neydi[/QUOTE]
Biyoloji canim her sinava 30küsur soru her derse sunum veya deney hazirlamam gerekiyor yaaa eylül ayını birak biz ailecek hasta oluyoruz bogazimiz aciyor büyük kizin sesi değişti kucuklerden birinin tıkanıklığı var ama hala enerjileri full

ben de akşamdan beri uykusunda emdiği için çok mutluyum inş normale döner canım
Canım biberona başlamış ya kafa karışmıştır :) bizimki de emzikte aynı karışıklığı yaşamıştı :) önce biberon u verir gibi yap memeyi tik belki yer canım :)
ben doğduğundan berş biberon kullanıyorum sağdığım sütü ya da bazen mama veriyordum. Dediğin şekilde deniycem canım
Evet uykusu gelmişse daha bi zor oluyor. Biz de evde gezdiriyoruz gezerken iyi ama kucağa yatınca yine başlıyor kızarana kadar ağlıyor meme ağzında emmeye bile çalışmıyor kafasını çevirip elleriyle itiyor. Gece bi sıkıntı olmadı şimdi de tam uyanmadan aldım emiyor bakalım inş gündüz de emer

Geçmiş olsun canim bizimkinde de hirilti var büyüğün sesi kısıldı eşimle benim bogazimiz ağrıyor

Doğru bir de yslazili vs vardı demo branşın neydi
Biyoloji canim her sinava 30küsur soru her derse sunum veya deney hazirlamam gerekiyor yaaa eylül ayını birak biz ailecek hasta oluyoruz bogazimiz aciyor büyük kizin sesi değişti kucuklerden birinin tıkanıklığı var ama hala enerjileri full [/QUOTE]

;(( geçmiş olsun canım yaaa;( dikkat edin ;( büyük kıza istersen bir şeyler ver olmadan engelle

Oyy oyy ne heyecan vardir sende. Masallah erkeğe kuzucuk aslan olmus. Insallah hayirla sorunsuz atlatirsiniz ben böyle kalabalik misafirde çok stres olurum senin yerine ben strese girdim simdi
Ayy sorma vallahi. Güzel heyecanlar bunlar. Ogluma misafirlerin gelecek güler yüzlü ol, uslu ol diyorum ama bakalım beni ne kadar dinleyecek :)
He yaa daha duş alamadım annem gelmedi. Yavruyu sallıyorum şimdi uyusun gireceğim dusa.inşallah canjm ya.. Bizim evde küçük bakalım nasıl rahat ettiricem oglusun misafirlerini

Oyy kiyamam sana ( ben bir ile basedemiyorum sen....
Allah güç kuvvet versin kuzum nasıl seviyorsun onları ikisini aynı anda
Ayy sorma ya daha 4 ayliklar birbirini kiskaniyorlar birini severken diğeri ters ters bakiyor hele büyük olan çok fena sadece o başka odadayken seviyordum kulağının sürekli bizde olduğunu anladiktan sonra her türlü seviyorum bi şekilde alisacaklar birbirlerine

Gece 3 saat uyudum dün temizlik vardı.. Ahh birde 5 De uyanır bizim kuzu... Gozaltlarim torba torba... Birgün kuaförden çıkmasam anca kendime gekebikirim . acep ben sacima fon çektirebilir miyim ki bugün
Çocuğu koy arabasina gir kuaföre makine seslerinden çok güzel durur hatta uyur bile altini degistir doyur git bence

Bi şekilde atlatirsin canim birak azcik rahat etmesinler zaten kalabaligin oldugu yerde rahat edilmez oglusun da huysuzluk ederse etsin nazar degmez işte huysuz bu cocuk uyumuyo zor emiyo mama veriyorum yetmiyor de sana da sütüne de ogluna da nazar degmesin

Gece 3 saat uyudum dün temizlik vardı.. Ahh birde 5 De uyanır bizim kuzu... Gozaltlarim torba torba... Birgün kuaförden çıkmasam anca kendime gekebikirim . acep ben sacima fon çektirebilir miyim ki bugün

Canım benim yaaaa ;( rabbim yardım etsin. Ama kız bugün oğlusunun güzel günü :) o yüzden eğlenmeye bak. O da umarım keyif alır :))

Cektirirsin canım inşallah. Pozitif olll :)

Haha harikasın yaa :)) benimki misafir gelince uyur bir mazlum bir mazlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…