Yoldaşlarııımmmm
ne yaptım ocak -subat ayına gittim yazışmalarımızı okudum ayyyy herkes dogurdu ben neden doguramadım diye ne tribe girmişim normal dogurmak için ne kilometre yapmışım yürü babam yürü ne oldu olmadı çaki kızım sezaryenle dunyaya geldisanırım firkan yazmıstı içeride kalmayacak elbet dogacak diye en mantıklı alısverısleri buradan konusa konusa fikir alarak yapmısım.. İlk alısverısler, sancılar dogumlar basladı meme biberon savaşları, kakayi didikleme derkeeeeeeen Bu günlere geldik az kaldı diş çıkarmalar baslayacaklar dogdu işte yavrularımız ömür boyu saglıklı ve Mutlu olmalarını diliyorum Allahtan .. Durmak yok her dönemimizi burda car car konusarak atlatacagız İnşallah. İyi geceler bebeleriniz deliksiz uyusun bu gece
Olur bazen böyle ama gündüz uyumamasının bir sebebi olmalı.. Gerçi hergün farklılar canım ya, büyüdükçe de huyları değişecek
Bu arada sizlerle paylaşmadım ama ben yine bir gece korunmadım.. Üstünden iki hafta geçti içim içimi yiyor test aldım, Allahtan hamile değilmişim :/ Gerçi henüz regl olmadım ama yinede ne olur ne olmaz ilkide bir gecelik bir şeydi nede olsa
Korunmamak mi @keryneia çok risk aliyorsunaksiyon seviyorsun galiba en hamile kalmak istemeyen benim heralde aranizda. Rabbim olmayanlara da versin. Ben haddimi aştım eylülde işe baslicam nasil yetiscem bilmiyorum öğretmen olan anlar halimden eve iş getircem mecbur ama nerde nasıl okurum yazililari veya soeulari nerde nasil hazirlicam bilmiyorum
Korkudan yapmazsak hiç yapmayız biz artıkBiz korkumuzdan 2 ay sonunda yaptik valla cocuk olursa diyesmdi kornyrz ama sana allah kolaylik versn canm 3 cock cok zoe bide calsan bayan icin
38+2de dogdular biri 3kg digeri 3190g doğdu
ben de akşamdan beri uykusunda emdiği için çok mutluyum inş normale döner canımAynen Can'ım bizde de uyanıkken kızılca kıyamet kopuyor, bugün ağlayacaktım nerdeyse. Ne yaptıysam almadı, aç olduğunu biliyorum, en son kaşıkla verdim ben de. Demin uyandı uyku sersemi emzirdim, çok mutluyum şu aninş geçecek canım
ben doğduğundan berş biberon kullanıyorum sağdığım sütü ya da bazen mama veriyordum. Dediğin şekilde deniycem canımCanım biberona başlamış ya kafa karışmıştır :) bizimki de emzikte aynı karışıklığı yaşamıştı :) önce biberon u verir gibi yap memeyi tik belki yer canım :)
Evet uykusu gelmişse daha bi zor oluyor. Biz de evde gezdiriyoruz gezerken iyi ama kucağa yatınca yine başlıyor kızarana kadar ağlıyor meme ağzında emmeye bile çalışmıyor kafasını çevirip elleriyle itiyor. Gece bi sıkıntı olmadı şimdi de tam uyanmadan aldım emiyor bakalım inş gündüz de emerMemeyi kabul etmeyen anneler, bizde uyku saati kaçınca öyle yapıyor tamamen sinirinden almıyor, yastıkta veriyorum normalde almıyorsa kucağıma alıp veriyorum biraz oyalıyorum öncesinde (kucağıma alıp evi turluyoruz) ve hoop mememi kapıyor sonrada hopiş hopiş
Geçmiş olsun canim bizimkinde de hirilti var büyüğün sesi kısıldı eşimle benim bogazimiz ağrıyorBu sabah bir ıhh ıhhla uyandık. Emzirdim bıraktım yataga ağlamaya başladı. Bende kakası geldi herhalde dedim masaj yaptım. Daha çok ağladı. Ama öyle böyle bir ağlama degil. İnler gibi ağlıyor kesik kesik.. kucagına aldım az sakinleşti. Sonra bir kustu bir kustu zannedersiniz büyük insan kustu. Taa alt iç çamaşırıma kadar kusmuk oldum. Bebegide suya soktum rahatlasın diye.
Sonra sakinleşti ateşine baktım. 37.4
Ne kadar ateş ve hastalık konusunda artık tecrübeli sayılsakda yine evhamlandım. Eşime diyorum hastaneye götürsekmi? Elim ayagıma dolaştı bir yandan üzerini soydum. Yine aynı şekilde ıhhlmaya ağlamaya başladı. Yine kucagıma aldım. Orada biraz agladı uyudu kaldı. Çok terledim bunaldım. Ayağıma iki yüksek yastık koydum. Oturtur gibi yatırdım. Anakucagı gibi oldu.Hafif pişpişliyorum. Uyanınca duruma bakacagız.
Anne olmak zormuş ya.. isterse 10 tane olsun ateş ve hastalık olunca insan ne yapacagını biran şaşırıyor.
Ahh bir de soğukkanlı olmayı öğrenebilsek.
Biyoloji canim her sinava 30küsur soru her derse sunum veya deney hazirlamam gerekiyor yaaa eylül ayını birak biz ailecek hasta oluyoruz bogazimiz aciyor büyük kizin sesi değişti kucuklerden birinin tıkanıklığı var ama hala enerjileri fullDoğru bir de yslazili vs vardı demobranşın neydi
Oyy kiyamam sanaBen de iki cocuk salliyorum burdayim
Ayy sorma vallahi. Güzel heyecanlar bunlar. Ogluma misafirlerin gelecek güler yüzlü ol, uslu ol diyorum ama bakalım beni ne kadar dinleyecek :)Oyy oyy ne heyecan vardir sende. Masallah erkeğe kuzucuk aslan olmus. Insallah hayirla sorunsuz atlatirsiniz ben böyle kalabalik misafirde çok stres olurum senin yerine ben strese girdim simdi
Hala sabah uykusuz kalmaya alışamadım( çok uykum var
Ayy sorma ya daha 4 ayliklar birbirini kiskaniyorlar birini severken diğeri ters ters bakiyor hele büyük olan çok fena sadece o başka odadayken seviyordum kulağının sürekli bizde olduğunu anladiktan sonra her türlü seviyorum bi şekilde alisacaklar birbirlerineOyy kiyamam sana( ben bir ile basedemiyorum sen....
Allah güç kuvvet versin kuzumnasıl seviyorsun onları ikisini aynı anda
Çocuğu koy arabasina gir kuaföre makine seslerinden çok güzel durur hatta uyur bile altini degistir doyur git benceGece 3 saat uyudum dün temizlik vardı.. Ahh birde 5 De uyanır bizim kuzu... Gozaltlarim torba torba... Birgün kuaförden çıkmasam anca kendime gekebikirim . acep ben sacima fon çektirebilir miyim ki bugün
Bi şekilde atlatirsin canim birak azcik rahat etmesinler zaten kalabaligin oldugu yerde rahat edilmez oglusun da huysuzluk ederse etsin nazar degmez işte huysuz bu cocuk uyumuyo zor emiyo mama veriyorum yetmiyor de sana da sütüne de ogluna da nazar degmesinAyy sorma vallahi. Güzel heyecanlar bunlar. Ogluma misafirlerin gelecek güler yüzlü ol, uslu ol diyorum ama bakalım beni ne kadar dinleyecek :)
He yaa daha duş alamadım annem gelmedi. Yavruyu sallıyorum şimdi uyusun gireceğim dusa.inşallah canjm ya.. Bizim evde küçük bakalım nasıl rahat ettiricem oglusun misafirlerini
Gece 3 saat uyudum dün temizlik vardı.. Ahh birde 5 De uyanır bizim kuzu... Gozaltlarim torba torba... Birgün kuaförden çıkmasam anca kendime gekebikirim . acep ben sacima fon çektirebilir miyim ki bugün
Bi şekilde atlatirsin canim birak azcik rahat etmesinler zaten kalabaligin oldugu yerde rahat edilmez oglusun da huysuzluk ederse etsin nazar degmez işte huysuz bu cocuk uyumuyo zor emiyo mama veriyorum yetmiyor de sana da sütüne de ogluna da nazar degmesin
HahaKorkudan yapmazsak hiç yapmayız biz artık
Benmkide oyle kucaktan kucaga gezince deliriyo uyumak icinbakiyo resmen gozumeHaha harikasın yaa :)) benimki misafir gelince uyur bir mazlum bir mazlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?