Sagol canım sizede geçmiş olsun yinr salgın varmış bu salgınlar bitmiyorki anacım.Geçmiş olsun canim bizimkinde de hirilti var büyüğün sesi kısıldı eşimle benim bogazimiz ağrıyor
Ayy maşallah suphanAllah baya durmuşlar biz 24 haftadan beri yattık hatta hastanede bile 15 gun kaldık zar zor 34-5 gördük ama 35 gün yoğun bakımda kaldı biri diğeri 1038+2de dogdular biri 3kg digeri 3190g doğdu
Sagol canım sizede geçmiş olsun yinr salgın varmış bu salgınlar bitmiyorki anacım.
Uykısından yine ateşli uyanınca götürdüm doktora.. bagırsakları gaz dolmuş o kusturabilir dedi. Sadece dün öğleden beri kaka yapmadı. Midesine ilaç vrrmedi. Ee ateş neden var dedim. Nezle grip başlangıcı olabilir takip edelim dedi. Zeyrinyagı içir ve sür poposuna dedi.
Sabah beri ıkınıyor yavrucuk. Kaka yapması ne büyük nimetmişateşi düşünce legene sıcak su doldurdum. Belinden aşağısını soktum suya rahatladı şimdilik. Amaaan ateşi varken sıcak uygulamada yapamıyorum.
Hem ateş hem gaz aynı anda ne zormuş yavv
Sağol canım...Aynen canım bugün gitcez bakalım...dün daha Endişeliydim ama bugün Ateşle başlatılCok geçmiş olsun canım ikisi ayni anda kötü denk gelmiş ama anladığım kadarıyla mecbur gideceksin bakarsin iyilesir bebeğin o zamana kadar. Dert etme çocuklar böyle ufak hastaliklarla bağışıklık kazanacak Rabbim büyük dert vermesin. İlaçlarını unutma bi de başkasının lüks isteklerinden senin çocuğun daha önemli unutma kv.in suyunu kocan da kp.in de verebilir ama çocuğunu onlar emziremez önce çocuğunun ihtiyaçlarını gider ver kucaklarina uyutsunlar oynasinlar gezdirsinler
Amin sagol canımCanım benim geçmiş olsun şifa versin Rabbim inşallah(
Benimkide bugün ateşli.. bugüne kadar bagırsak gaz problemi yaşamadık dünden beri oda var.Sağol canım...Aynen canım bugün gitcez bakalım...dün daha Endişeliydim ama bugün Ateşle başlatıl
teşekkür ederim canımYa kızlar bu platform çok iyi geliyor bana...özellikle firkan,sessizyazar,bskn,huzurunmeraklisi,dilberirana ve mevsimehtap iyi ki varsınız:) doğru yazdım inşallah:)çok alıştım vallahi:)
Ateşle başlamadık güne...sen de yeni geldin kv den...çok yorulmuşsun canım yaa...ay son bi emziriyorum ben de şimdi.yola çıkcaz artık.eşya hazırlamak ayrı dert.bi de akşam Kızartma yedim.bebek hiç uyumadı.sanırım ağır geldive sanırım ayçiçek yağına da alerjimiz varSağol canım...Aynen canım bugün gitcez bakalım...dün daha Endişeliydim ama bugün Ateşle başlatıl
O şekilde alınca arada bir gün çalışmak gerekiyor muydu ?Heyet zor olur yani ayni doktorun bida verirse olurda ...ama nirmal 5+5srklinde alabilirsin farkli drlardan
Çok geçmiş olsun canım umarım hemen atlatir. 3 4 saatlik yoldan pek etkilenmez merak etme. iyi yolculuklarDoktora gittik bugün.boğazında hafif kırmızılık varmış.o ateş yapıyormuş.yalnız buradaki Dr çok iyi.bebeği bir tutuşu var acele ama profesyonelce...herşeyi kendi yaptı.üstünü bile kendi çıkardı.bezini geri bağlayıp kıvırdı bile :)))
Calpol kullanmaya devam...ayrıca haftasonu kimseyi bulamazsanız hastalık ilerlerse diye antibiyotik de yazdı ama kullanma dedi.paranox tu galiba adı..o fitilden yazdı.
Inek sütü alerjisi için de dedim o ürünleri tüketmeden de mukuslu kaka var.dedi ki Alerjik bebeklerde 8-9 Aya kadar mukus devam eder genelde...
Böyle...biraz hastayız yani:/ sanırım terledi üşüdü...çok sık üst Değiştiriyoruz ama bu havada başka bir açıklaması yok bunun.
Kv ameliyat olacak belden...ptesi günü.yola nasıl çıkartcam bu çocuğu...huysuz...kafası kalkmıyor yavrumun...gitmesem içim rahat etmez,artı benim adam kızar...daha kötü olur mu ki bebek yollarda?
Senin de mi ikiz canim baya küçük dogdular o zaman. Toparlandilarsa sorun yok çok şükür atlatmissin düşünme o günleriAyy maşallah suphanAllah baya durmuşlar biz 24 haftadan beri yattık hatta hastanede bile 15 gun kaldık zar zor 34-5 gördük ama 35 gün yoğun bakımda kaldı biri diğeri 10çoook zor günlerdi Allahım kimseye yasatmasın
Canim geçmiş olsun seninki de mi rahatsizlandiAmin sagol canım
Kac gundr benmkide gazdan ciglik cigliga bide ben griptm oglumada gecti hic uyumadi dun aksama kadaar huysuz degildi ama uyumadi hicBenimkide bugün ateşli.. bugüne kadar bagırsak gaz problemi yaşamadık dünden beri oda var.birkaç gün takip edecegiz bakalım. Salgın varmış yine
Evet canımCanim geçmiş olsun seninki de mi rahatsizlandi
En son dün öğlen kaka yapmıştı. Bugün doktor bagırsakları çok dolu diye metsil damla verdi. Çok şükür iyi geldi. Defalarca gaz çıkardı tuvaletini yaptı canım.Kac gundr benmkide gazdan ciglik cigliga bide ben griptm oglumada gecti hic uyumadi dun aksama kadaar huysuz degildi ama uyumadi hic
Aynen ya dolar da tasarda sabaha kadar :)) senin rezerve bayagi olmustur simdi.. anne sut isine giris en iyisi
Çok geçmiş olsun Can'ım sanırım havalar çok değişken olduğu için kuzucuklar hastalanıyor. Benim kızımın da hırıltısı burun tıkanıklığı arttı iyice. Dikkat etmek gerekiyor. Gaz sancısıyla birleşmesi daha da kötü olmuş. Bir an önce iyi olur inşallahEvet canımsabah ateş le uyandı ıkınıyor diye bagırsak masajı yaptım. Daha çok ağladı kesik kesik bagırıyordu. Kucagıma alınca büyük insan gibi kustu. bir daha uyudu uyanıncada aynı olunca götrdüm doktora.. bagırsaklarındaki gaz yüzünden kusmuş. Çok gazı varmış. Damla verdi gönderdi. Şimdi iyi çok şükür.
En son dün öğlen kaka yapmıştı. Bugün doktor bagırsakları çok dolu diye metsil damla verdi. Çok şükür iyi geldi. Defalarca gaz çıkardı tuvaletini yaptı canım.
Doğduğundan beri bukadar gaz problemi olmamıştı hiç. Doktor bebekler degişebilir dedi gözüm korktu valla.. şimdiye kadar iyiydi bundan sonra sıkıntı olmaz diyordum ama oluyormuş.
Çok geçmiş olsun size de canım,dikkat et kuzuya. Sizin durum biraz daha hassas, hem alerji hem ateşle başetmeye çalışıyorsun.Ateşle başlamadık güne...sen de yeni geldin kv den...çok yorulmuşsun canım yaa...ay son bi emziriyorum ben de şimdi.yola çıkcaz artık.eşya hazırlamak ayrı dert.bi de akşam Kızartma yedim.bebek hiç uyumadı.sanırım ağır geldive sanırım ayçiçek yağına da alerjimiz var
Evet canımsabah ateş le uyandı ıkınıyor diye bagırsak masajı yaptım. Daha çok ağladı kesik kesik bagırıyordu. Kucagıma alınca büyük insan gibi kustu. bir daha uyudu uyanıncada aynı olunca götrdüm doktora.. bagırsaklarındaki gaz yüzünden kusmuş. Çok gazı varmış. Damla verdi gönderdi. Şimdi iyi çok şükür.
En son dün öğlen kaka yapmıştı. Bugün doktor bagırsakları çok dolu diye metsil damla verdi. Çok şükür iyi geldi. Defalarca gaz çıkardı tuvaletini yaptı canım.
Doğduğundan beri bukadar gaz problemi olmamıştı hiç. Doktor bebekler degişebilir dedi gözüm korktu valla.. şimdiye kadar iyiydi bundan sonra sıkıntı olmaz diyordum ama oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?