2016 Şubat Anneleri

keryneia askiminaskiyim 1 ay oncesine kadar cok guzeldi beslenmesi. 3 saatte 120 130 cc iciyordu. Ne olduysa bu ay icmemeye basladi. O kadar rahattim ki o mamasini icerken kendime kahve cay yapip iciyordum. Simdi icmek istemiyor. Ben de simdi 2 saatte bir 70 cc iciriyorum. Emzik de vermeyecegim belki emme hissini onunla tatmin ediyordur diye. Bu ay sadece 650 gram almis. Ben zorlamasam onu da almazdi. Aptamil veriyordum doktorun tavsiyesiyle evolvia aldik ama bunu da pek severek ictigi soylenemez...

Geçmiş olsun canim bizimkinde de hirilti var büyüğün sesi kısıldı eşimle benim bogazimiz ağrıyor
Sagol canım sizede geçmiş olsun yinr salgın varmış bu salgınlar bitmiyorki anacım.
Uykısından yine ateşli uyanınca götürdüm doktora.. bagırsakları gaz dolmuş o kusturabilir dedi. Sadece dün öğleden beri kaka yapmadı. Midesine ilaç vrrmedi. Ee ateş neden var dedim. Nezle grip başlangıcı olabilir takip edelim dedi. Zeyrinyagı içir ve sür poposuna dedi.
Sabah beri ıkınıyor yavrucuk. Kaka yapması ne büyük nimetmiş ateşi düşünce legene sıcak su doldurdum. Belinden aşağısını soktum suya rahatladı şimdilik. Amaaan ateşi varken sıcak uygulamada yapamıyorum.
Hem ateş hem gaz aynı anda ne zormuş yavv

38+2de dogdular biri 3kg digeri 3190g doğdu
Ayy maşallah suphanAllah baya durmuşlar biz 24 haftadan beri yattık hatta hastanede bile 15 gun kaldık zar zor 34-5 gördük ama 35 gün yoğun bakımda kaldı biri diğeri 10çoook zor günlerdi Allahım kimseye yasatmasın

Canım benim geçmiş olsun şifa versin Rabbim inşallah (

Sağol canım...Aynen canım bugün gitcez bakalım...dün daha Endişeliydim ama bugün Ateşle başlatıl

Sağol canım...Aynen canım bugün gitcez bakalım...dün daha Endişeliydim ama bugün Ateşle başlatıl
Benimkide bugün ateşli.. bugüne kadar bagırsak gaz problemi yaşamadık dünden beri oda var. birkaç gün takip edecegiz bakalım. Salgın varmış yine

Ya kızlar bu platform çok iyi geliyor bana...özellikle firkan,sessizyazar,bskn,huzurunmeraklisi,dilberirana ve mevsimehtap iyi ki varsınız:) doğru yazdım inşallah:)çok alıştım vallahi:)
teşekkür ederim canım sende iyiki varsın aynen bende çok alıştım:)

Ateşle başlamadık güne...sen de yeni geldin kv den...çok yorulmuşsun canım yaa...ay son bi emziriyorum ben de şimdi.yola çıkcaz artık.eşya hazırlamak ayrı dert.bi de akşam Kızartma yedim.bebek hiç uyumadı.sanırım ağır geldive sanırım ayçiçek yağına da alerjimiz var

Çok geçmiş olsun canım umarım hemen atlatir. 3 4 saatlik yoldan pek etkilenmez merak etme. iyi yolculuklar

Senin de mi ikiz canim baya küçük dogdular o zaman. Toparlandilarsa sorun yok çok şükür atlatmissin düşünme o günleri

Benimkide bugün ateşli.. bugüne kadar bagırsak gaz problemi yaşamadık dünden beri oda var. birkaç gün takip edecegiz bakalım. Salgın varmış yine
Kac gundr benmkide gazdan ciglik cigliga bide ben griptm oglumada gecti hic uyumadi dun aksama kadaar huysuz degildi ama uyumadi hic

Canim geçmiş olsun seninki de mi rahatsizlandi
Evet canım sabah ateş le uyandı ıkınıyor diye bagırsak masajı yaptım. Daha çok ağladı kesik kesik bagırıyordu. Kucagıma alınca büyük insan gibi kustu. bir daha uyudu uyanıncada aynı olunca götrdüm doktora.. bagırsaklarındaki gaz yüzünden kusmuş. Çok gazı varmış. Damla verdi gönderdi. Şimdi iyi çok şükür.
Kac gundr benmkide gazdan ciglik cigliga bide ben griptm oglumada gecti hic uyumadi dun aksama kadaar huysuz degildi ama uyumadi hic
En son dün öğlen kaka yapmıştı. Bugün doktor bagırsakları çok dolu diye metsil damla verdi. Çok şükür iyi geldi. Defalarca gaz çıkardı tuvaletini yaptı canım.
Doğduğundan beri bukadar gaz problemi olmamıştı hiç. Doktor bebekler degişebilir dedi gözüm korktu valla.. şimdiye kadar iyiydi bundan sonra sıkıntı olmaz diyordum ama oluyormuş.

Çok geçmiş olsun Can'ım sanırım havalar çok değişken olduğu için kuzucuklar hastalanıyor. Benim kızımın da hırıltısı burun tıkanıklığı arttı iyice. Dikkat etmek gerekiyor. Gaz sancısıyla birleşmesi daha da kötü olmuş. Bir an önce iyi olur inşallah

Çok geçmiş olsun size de canım,dikkat et kuzuya. Sizin durum biraz daha hassas, hem alerji hem ateşle başetmeye çalışıyorsun.
Taşıma işi de küçük çocukla büyük dert Can'ım, Allah kolaylık versin..

firkan damlanin adi ne..ay benimkide cok kusuyor.asagidan cikaramiyor habire guluk guluk.sirtustu birakamiyorum..tahlil verdik yarin cikcak..dr tribudat verdi 1ay kullsn dedi..metsil verdi...ben zaten biogai ve nurseharveys kullaniyordum baya iyiydi kiz ama son 1haftadir lusmasi kivranmasi uyumamasi hat safhada..kabiz gibi ikiniyo kanter icinde yaptigi kakaysa sivi..uff cok zor ya boyle derdi ne ki..1 ay trribudat vermk istemedigm icin diyet yapiim dokunan seyi buluyim dedim ama basaramiyorum evden cikinca diyet bozuluyo

Çok geçmiş olsun canım..
Gazlı Zaman'lar gecıyor yavas yavas halbuki yediğin birsey yapmış olabilirmi?
İnşallah bir daha çıkmaz ateşi gazlarını da atmış rahatlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…