2016 Şubat Anneleri

Kurtulun kurtulun ben 2 sene oldu izmire geleli ve cok mutlu ve huzurluyum..istanbulda yaşamaya devam etseydim 2. Cocugu yapmazdım mesela..
İnşallah canım. Bebek olunca iyice çekilmez oldu bu memleket. Arabasiyla gezerken dahi korkuyorum
Ayaklaninca ne yapicam bilmiyorum dogru düzgün yeşil alan parklar yok.. Nefes alacak yer yok.. Gerçi biz ormana yakiniz bu konuda şanslıyız.ama yine de kurtulmak istiyoruz

Kızlar aşıdan geldik bi bebeğim çok ağlıyor bacakları çok acıyor galiba kaç saattir ağlıyor calpol verdim başka napabilirim

Dr a yazdım cvp vermedi bi de öZel olacak

Calpol vermissin canjm doğrusunu yapmışsın.yarim Fitil de atabilirdin.. Ama şu an yapma tabii ki. Ateşini kontrol et. Kucağına al, sakinlestigi sevdiği şeyleri yap canim

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu çocuklar. ya kötü olmuş hepsinin birden rahatsızlanmasi. sen nasıl oldun peki .ballı süt ya da ballı sıcak su boğazını rahatlatır dene istersen.

Orman??istanbul un neresi??

Valla kakasını yapması için zannediyorum cnk 15 gün kullanıcam belki de düzen sağlıcak..ayrıca bizde ilacı kullanmanıza ragmen halen kaka yok..ama bir pırtlıyor sorma kokulu valla..cuma ya kadar yapmazsa artık bir çare bulmam lazım..Ya başka doktor ya da bilmiyorum yani.. yaparsa problem olmaz inşallah..

bugün mü kullanmaya başladın canım? bi iki gün bekle yapmaz ise uyar kulak çubuğu ile . ben geçen fitil koydum 15 dk sonra yaptı. merak ettim ne ilacı diye dur netten araştırayım:)

Yaa hayret ediyorum ben de. Bebekler sadece süt iciyor nasıl kabiz oluyor anlamıyorum bizim yediklerimizden mi kaynaklaniyor halbuki bol bol sıvı da aliyoruz çok geçmiş olsun canım insallah düzelir bir an önce

Yaa hayret ediyorum ben de. Bebekler sadece süt iciyor nasıl kabiz oluyor anlamıyorum bizim yediklerimizden mi kaynaklaniyor halbuki bol bol sıvı da aliyoruz çok geçmiş olsun canım insallah düzelir bir an önce

Doktorun demesine göre bizim yediklerimizle bir alakası yokmuş..ki ztn ben cok dikkat ediyorum..Gün içersinde incir yiyorum kayısı hoşafı içiyorum yani..anlamadım gitti..

Geçmiş olsun canım. İki gün bizim oglusda kaka yapmadi pek fena kokuyordu...
Ama bak büyükler usutmustur dedi. Kakasini yapmıyor ondan kokuyordur dedi.. Bende hani bağırsak florası gucleniyor oluşuyor gibisinden düşünüyordum... Evet ertesi gün yeşil kaka yaptı.. Evet usutmustu ve evet içeride kaka vardı... Debridat, iyi gelecektir düzenli kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…