- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Gece birini ver sadece istersen ben genelde oyle yapyrm ki tek gogsu bosaltamiyo bile
tuzlu su değil mi canım? olmaz benceKızlar burun spreyi ni sunarken az da olsa gözüne geldi birşey olmax demi
Ben hep sag göğsümü veryrm gece onun ucu hala yok azicikta dolsa hemen akiyo o yzden oburunu sabaja kadar vermyrmEvet Can'ım öyle yapayım bakalım ne olacak :)
Ay bende çoook seviyorum iyisi ya eşim ile çok istedik orda yaşamayı kısmet değilmişKurtulun kurtulun ben 2 sene oldu izmire geleli ve cok mutlu ve huzurluyum..istanbulda yaşamaya devam etseydim 2. Cocugu yapmazdım mesela..
İnşallah canım. Bebek olunca iyice çekilmez oldu bu memleket. Arabasiyla gezerken dahi korkuyorumKurtulun kurtulun ben 2 sene oldu izmire geleli ve cok mutlu ve huzurluyum..istanbulda yaşamaya devam etseydim 2. Cocugu yapmazdım mesela..
Ne yazmistiniz...verirler verirler bizim kızlar herkese cevap verirler :)Aşk olsun kızlar kimse bişi yazmamış bana
Kızlar aşıdan geldik bi bebeğim çok ağlıyor bacakları çok acıyor galiba kaç saattir ağlıyor calpol verdim başka napabilirim
Dr a yazdım cvp vermedi bi de öZel olacak
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu çocuklar. ya kötü olmuş hepsinin birden rahatsızlanmasi. sen nasıl oldun peki .ballı süt ya da ballı sıcak su boğazını rahatlatır dene istersen.Gunaydin kizlar bogazim vok agriyor yutkunamiyorum bebegim cok huysuz diger iki oglum hasta sabaha kadar bi buyugu bi ortancayi dusa soktum hicc uyumadm tam atesleri dustu yaticam bu defa minigim uyandi ve 4 ten beri uyumamak icin diretiyor disleri kasiniyor su suzgeclerden aldim simdi onunla takiliyor alerji durumuna gore icine meyve koyarim
İnşallah canım. Bebek olunca iyice çekilmez oldu bu memleket. Arabasiyla gezerken dahi korkuyorum
Ayaklaninca ne yapicam bilmiyorum dogru düzgün yeşil alan parklar yok.. Nefes alacak yer yok.. Gerçi biz ormana yakiniz bu konuda şanslıyız.ama yine de kurtulmak istiyoruz
Kartal /Uğur mumcu canımOrman??istanbul un neresi??
Slm güzelim teşekkür ederim öncelikle beni unutmadıgin için:) cok geçmiş olsun umarım düzelir bu durum . Dr nin verdiği damla durumu düzeltmek için mi yoksa kakasini yapsın diye mi tam olarak ne? ben geçen 8. günde fitil koydum da yaptı ancak. Şimdi 2. Gün gene yapmadı bakalım yapacak mı ben mi yaptıracam
Kartal /Uğur mumcu canım
bugün mü kullanmaya başladın canım? bi iki gün bekle yapmaz ise uyar kulak çubuğu ile . ben geçen fitil koydum 15 dk sonra yaptı. merak ettim ne ilacı diye dur netten araştırayım:)Valla kakasını yapması için zannediyorum cnk 15 gün kullanıcam belki de düzen sağlıcak..ayrıca bizde ilacı kullanmanıza ragmen halen kaka yok..ama bir pırtlıyor sorma kokulu valla..cuma ya kadar yapmazsa artık bir çare bulmam lazım..Ya başka doktor ya da bilmiyorum yani..yaparsa problem olmaz inşallah..
Sesli gülmeye başladılar canım kaç gündür videolarini çekiyorum ceee yapıpkizlar bebisleriniz kikirdamaya basladi mi? kafalarini tutmalari masil?
Yaa hayret ediyorum ben de. Bebekler sadece süt iciyor nasıl kabiz oluyor anlamıyorum bizim yediklerimizden mi kaynaklaniyor halbuki bol bol sıvı da aliyoruzValla kakasını yapması için zannediyorum cnk 15 gün kullanıcam belki de düzen sağlıcak..ayrıca bizde ilacı kullanmanıza ragmen halen kaka yok..ama bir pırtlıyor sorma kokulu valla..cuma ya kadar yapmazsa artık bir çare bulmam lazım..Ya başka doktor ya da bilmiyorum yani..yaparsa problem olmaz inşallah..
Yaa hayret ediyorum ben de. Bebekler sadece süt iciyor nasıl kabiz oluyor anlamıyorum bizim yediklerimizden mi kaynaklaniyor halbuki bol bol sıvı da aliyoruzçok geçmiş olsun canım insallah düzelir bir an önce
Yaaa :)) nasıl bir karar alıp gittinis buradan. İşden dolayimiBizde maltepe de oturuyorduk yukarı tarafta..ama şimdi izmir üçkuyular :)
bugün mü kullanmaya başladın canım? bi iki gün bekle yapmaz ise uyar kulak çubuğu ile . ben geçen fitil koydum 15 dk sonra yaptı. merak ettim ne ilacı diye dur netten araştırayım:)
Geçmiş olsun canım. İki gün bizim oglusda kaka yapmadi pek fena kokuyordu...Valla kakasını yapması için zannediyorum cnk 15 gün kullanıcam belki de düzen sağlıcak..ayrıca bizde ilacı kullanmanıza ragmen halen kaka yok..ama bir pırtlıyor sorma kokulu valla..cuma ya kadar yapmazsa artık bir çare bulmam lazım..Ya başka doktor ya da bilmiyorum yani..yaparsa problem olmaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?