- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Canım pompaya aldanma bende medela var tek gogsumden taş çatlasa 60 çıkıyor bazen 2 gogsumden o kadar çıkıyor. Ama oğlanın kilo alımı fazla.. Gercekten O kadar sutum olsa aç kalir sanırım..
Canim pompa manuel mi benm sag gogsumuun ucu hala yok pompayla cok dolu olrsa anca guzel sagiyo yoksa az sagiyorm dedgn gbi elimle sıkınca 5 6 delikten birden geliyo
sanırım kilo basına 150 cc. ben biberonla vermediğim için ölçemiyorum ne kadar içtiğini. biberonu tutmak istemiyor. onsuz dısarı çıkamaz oldum. ama merak ettim 150 cc dogru mu diyeEvet iciyordur :) Normalde ne kadar olmali bir fikrin varmi acaba?
Ahaha evet eskiden orda oturuyordum :)))
Bebis kac kilo canim. Ah ilk 2 ay benm goguslerde tas gibiydi ana 3 ay fis oldu eywah dedim sutum bitti gittm mama aldm vercem diye emzirdikten sonra mamayi yptm verdm almadi yok dedm mamayi begenmedi gittim bska aldm gene olmadi hayda dedim kafama taktm sutum yetmio die bide dedm acken mamayi yiycekmi acken bi baktm mamayi coklatiyor anladmki sutum var biraz gec oldu anlamam ama oldn gitti bosa 2 kutu mamaKizlar uc gun ust uste sut verdim diye sutum bayagi cogaldi, nerdeyse dort seferlik sagdim az once.. bol bol emdi hic bos birakmadi, isin garip tarafi goyuslerim porsumustu, bos gibi duruyordu, emiyor ama doyuyormu diye tereddute bile girdim, ama bos degillermis cok sukurBir tek kafama takilan bendeyken beni bos birakmiyor ama bakicida daha az emiyor gibi geliyor bana.. neyse ay sonunda anlicaz kilo alimi nasil diye..
Canım geçmiş olsun. Kiyamam yaa( nasıl oldular şimdi canım salgın mi var ne ahhh ne bu hastalıklar benimki de uyumamam için direndiginde farklı sesler açıyorum telden . Supurge sesi gibi bir de bir dk hızlı Salliyorum (( yoksa emi ağzında dönmeye çalışıyor iki dk yerinde durmuyor (
Salgin var sanirim kucuk fena agliyor hicbiseye susmuyor benCanım geçmiş olsun. Kiyamam yaa( nasıl oldular şimdi canım salgın mi var ne ahhh ne bu hastalıklar benimki de uyumamam için direndiginde farklı sesler açıyorum telden . Supurge sesi gibi bir de bir dk hızlı Salliyorum (( yoksa emi ağzında dönmeye çalışıyor iki dk yerinde durmuyor (
Canım geçmiş olsun. Kiyamam yaa( nasıl oldular şimdi canım salgın mi var ne ahhh ne bu hastalıklar benimki de uyumamam için direndiginde farklı sesler açıyorum telden . Supurge sesi gibi bir de bir dk hızlı Salliyorum (( yoksa emi ağzında dönmeye çalışıyor iki dk yerinde durmuyor (
Yaaaa :)))) doğru tahmin etmişim... İzmir güzel memleket.. Bakalım biz İstanbul dan ne zaman kurtulucsz
Canım bizde de var. Bn önemli birşey değildir diye düşünmüştüm. Doktora gittiğinde banada söylermisin canım. Bizimkide sola yatak istemiyordu zorla yatırırdım. O dönerdi halen uyumak istemediğinde sağ sollu pek yatmıyor
Daha önce de söylemiştim ama duymayanlar için tekrar söyleyim ilk6yıl diye bi uygulama var cocugunuzun doğum tarihini giriyorsunuz gelişimine uygun bilgiler ve oyun önerisinde bulunuyor. Bebekle nasıl vakit gecirebilirim diyenlere duyurulur. Bu arada instagramda da bazi sayfaları takip edip oyun önerilerine bakabilirsiniz ben havanın güzel olduğu ilk gün büyük kızıma traş köpüğü sıktırıp icinde bebekleri arabaları yuzdurmeyi düşünüyorum bebeklerle de asansör oyunu tavsiyesi var hem onların kaslarının güçlenmesi hem bizim için jimnastik önerisi
Kızlar burun spreyi ni sunarken az da olsa gözüne geldi birşey olmax demi
Canım her ikisi de var.Canım hangisi sizde de var, beze mi yoksa ısrarla tek tarafa yatmak mı? Tamam haber veririm
Ben indirdim çok güzel ama ilgilenemiyorum inş fırsat bulurum
Yok olmaz canım bizde de oldu zaten serum fizyolojik göze de oluyor
Muzik.actim uyumad
Salgin var sanirim kucuk fena agliyor hicbiseye susmuyor ben
Ya benim bebis emzik ile dalıyor dalmasına ama ikide bir attığı için tekrar uyanıyor öyle olunca benim için daha yorucu oluyor . tam uyuyamıyor öyle oluncada. gece memede uyuyor 2_3 saatte 1 emmek icin tekrar uyanıyor. öyle sürüp gidiyor. Dr ye sordun mu peki canım bu kaka olayını?İnşallah işe yarar. Büyük rahatlık. Ayakta sallarken bazen 1,5 saat uyumasını beklerdim. Şimdi 5-10 dakka sürüyor en çok. Ben rezeneyi tüm hamileliğimde de içtim ama aktardan alsığım tohumu kaynatıyordum. Doktorun dediği eczanedeki ürünü ikimiz de içiyoruz. Su biberonuna 30cc ılık su koyup rezeneyi de koyuyorum. Çalkalayıp içiriyorum. Günde 2 kez bebeğe içirilebilir. Aç karnına veriyorum ki içsin hepsini diye. Kulak çubuğunun da pamuk kısmını sokuyorum sadece. Ama delik biraz içerde olunca iyice kontrol ediyorum alttan bakıp fazlası ya da eksiği girmesin diye. 5 dakika sonra gaz çıkarmaya başlıyor, anlıyorum ki kaka yolda geliyor. :) 1 dakika sonra da çıkarıyor kakasını.
Slm güzelim teşekkür ederim öncelikle beni unutmadıgin için:) cok geçmiş olsun umarım düzelir bu durum . Dr nin verdiği damla durumu düzeltmek için mi yoksa kakasini yapsın diye mi tam olarak ne? ben geçen 8. günde fitil koydum da yaptı ancak. Şimdi 2. Gün gene yapmadı bakalım yapacak mı ben mi yaptıracamCanım selam dün doktora gittik debridat diye bir ilaç verdi sabah akşam 3 ml içicekmişiz..
Bakalım nasıl bie yol izlenecek bu arada halen kaka yapmadı.bugün 9. Gün..
15 gün sonra da kontrol..ayrıca cocugun kendi yapısından kaynaklanıyor olabilirmiş kabızlık anne ve baba ile alakalı yokmuş..önemli olan 6. Aydan sonra yani el gıdaya başladıktan sonra kabız olmamasıymış..
Yapsın da ben rahatlayım..
Gece birini ver sadece istersen ben genelde oyle yapyrm ki tek gogsu bosaltamiyo bileOtomatik aldım canım bende iyice dolmasını bekleyecegm bakalım o zmn ne kdr cıkacak..
Canim iç sesini dinle o sana doğru yolu gösterir:) ben bugun kısa kollu citcitli üzerine ince ama uzun kol bi penye giydirdim. alt olarak da tek kat. havaya göre ayarlıyorum ve kendime göre. sende öyle yap. Henüz arkadaş gibi yarım kol giydirmedim .ben kalın giydiriyor muyum giydirmiyor muyum cozemedim şimdi
Canim iç sesini dinle o sana doğru yolu gösterir:) ben bugun kısa kollu citcitli üzerine ince ama uzun kol bi penye giydirdim. alt olarak da tek kat. havaya göre ayarlıyorum ve kendime göre. sende öyle yap. Henüz arkadaş gibi yarım kol giydirmedim .ben kalın giydiriyor muyum giydirmiyor muyum cozemedim şimdi
Evet canım arada sesli gülüyor:) her zaman dik tutmuyor canım civciv gibi düşüyorkizlar bebisleriniz kikirdamaya basladi mi? kafalarini tutmalari masil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?