2016 Şubat Anneleri

Şimdi bizim bu deli oğlan babası gibi uykuya duskun olacak ama anası gibi uykuya dalamiyor kolay kolay anladığım kadarıyla ... Sallamadan uyumuyor yavrum gündüzleri. Çok uykusu gelse bile kıvranıyor ağlıyor gözlerini kasıyor hatta etrafta bir sey varsa tutup yüzüne kapatiyor ben kapatayim diyorum onu kabul etmiyor gece sukur 1. Ay itibari ile maşallah kendi uyku düzeni kendi kurdu diyebilirim gece kalksak da sık sık uyuyor çoğunlukla. amaaa gündüz yani gözünü yüzünü parcalarcasina kasımasına izin verip bir beş on dk beklesem mi yoksa sallamaya devam mı bir de bazen gündüz sürekli uyumak istiyor bazen de hiccc uyumuyor bugün mesela sürekli anne salla modunda ya yarın 3 ayligix artık kaç saat uyumali ortalama günde ortalama diyorum çünkü değişir biliyorum. firkan aynı gün doğdu bizim minikler mesela senin ki ne kadar uyuyor ?

Ayrıca çok hareketlendi bu ay korkarım kilo alimimiz çok az olacak. Tartiya çıkıyorum evde de bir haftada 100 Gr ancak aldı sanırım

Canım pompaya aldanma bende medela var tek gogsumden taş çatlasa 60 çıkıyor bazen 2 gogsumden o kadar çıkıyor. Ama oğlanın kilo alımı fazla.. Gercekten O kadar sutum olsa aç kalir sanırım..

Yani bu cocuk 60 cc içiyorsa nasıl kilo alıyor .. Süt sağmak dısarda kullanmak baya rahatlık ama bana pek nasip olamadı

Canim pompa manuel mi benm sag gogsumuun ucu hala yok pompayla cok dolu olrsa anca guzel sagiyo yoksa az sagiyorm dedgn gbi elimle sıkınca 5 6 delikten birden geliyo

Otomatik aldım canım bende iyice dolmasını bekleyecegm bakalım o zmn ne kdr cıkacak..

Evet iciyordur :) Normalde ne kadar olmali bir fikrin varmi acaba?
sanırım kilo basına 150 cc. ben biberonla vermediğim için ölçemiyorum ne kadar içtiğini. biberonu tutmak istemiyor. onsuz dısarı çıkamaz oldum. ama merak ettim 150 cc dogru mu diye

Bebis kac kilo canim. Ah ilk 2 ay benm goguslerde tas gibiydi ana 3 ay fis oldu eywah dedim sutum bitti gittm mama aldm vercem diye emzirdikten sonra mamayi yptm verdm almadi yok dedm mamayi begenmedi gittim bska aldm gene olmadi hayda dedim kafama taktm sutum yetmio die bide dedm acken mamayi yiycekmi acken bi baktm mamayi coklatiyor anladmki sutum var biraz gec oldu anlamam ama oldn gitti bosa 2 kutu mama

Muzik.actim uyumad
Salgin var sanirim kucuk fena agliyor hicbiseye susmuyor ben

Kızlar burun spreyi ni sunarken az da olsa gözüne geldi birşey olmax demi

Canım hangisi sizde de var, beze mi yoksa ısrarla tek tarafa yatmak mı? Tamam haber veririm

Ben indirdim çok güzel ama ilgilenemiyorum inş fırsat bulurum

Kızlar burun spreyi ni sunarken az da olsa gözüne geldi birşey olmax demi

Yok olmaz canım bizde de oldu zaten serum fizyolojik göze de oluyor

Kızlar aşıdan geldik bi bebeğim çok ağlıyor bacakları çok acıyor galiba kaç saattir ağlıyor calpol verdim başka napabilirim

Dr a yazdım cvp vermedi bi de öZel olacak

Canım her ikisi de var.

Ya benim bebis emzik ile dalıyor dalmasına ama ikide bir attığı için tekrar uyanıyor öyle olunca benim için daha yorucu oluyor . tam uyuyamıyor öyle oluncada. gece memede uyuyor 2_3 saatte 1 emmek icin tekrar uyanıyor. öyle sürüp gidiyor. Dr ye sordun mu peki canım bu kaka olayını?

Slm güzelim teşekkür ederim öncelikle beni unutmadıgin için:) cok geçmiş olsun umarım düzelir bu durum . Dr nin verdiği damla durumu düzeltmek için mi yoksa kakasini yapsın diye mi tam olarak ne? ben geçen 8. günde fitil koydum da yaptı ancak. Şimdi 2. Gün gene yapmadı bakalım yapacak mı ben mi yaptıracam

ben kalın giydiriyor muyum giydirmiyor muyum cozemedim şimdi
Canim iç sesini dinle o sana doğru yolu gösterir:) ben bugun kısa kollu citcitli üzerine ince ama uzun kol bi penye giydirdim. alt olarak da tek kat. havaya göre ayarlıyorum ve kendime göre. sende öyle yap. Henüz arkadaş gibi yarım kol giydirmedim .

ben kalın giydiriyor muyum giydirmiyor muyum cozemedim şimdi
Canim iç sesini dinle o sana doğru yolu gösterir:) ben bugun kısa kollu citcitli üzerine ince ama uzun kol bi penye giydirdim. alt olarak da tek kat. havaya göre ayarlıyorum ve kendime göre. sende öyle yap. Henüz arkadaş gibi yarım kol giydirmedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…