- 10 Mayıs 2016
- 471
- 344
- 103
Güleceğim yoktu kızCanim avent kullandim suan kullanmiyorum ama devam edicem gibi memnundum da bendr sorun var sanirim tak tuk etti bi iki ay sonunda sonra kökten gitti makine
Gitmedim Can'ım, açıkçası geçici bir durum olduğunu düşündüğüm için aklıma da gelmedi. Siz ne yaptınız canım , düzelme var mı?Canım sen doktora gittin mi bu sorun için
Benimkiler 20ocak doğumlu canim seninkinden büyükler zaten bazi bebek erken güler geç yürür bazısı erken yürür geç konuşur... Yani her şeyi nir an önce yapmasını bekleme. Mesela benim ikizlerden gökçe şu an her şeye uzanıp alabiliyor bilge bi iki defa yapti ama çoğu zaman almıyor cingiragi benim sallamami bekliyor hiç uzanma derdi yok. Ama çok şükür sağlıklı çocuklarımız elnet bizim gibi birer yetişkin olacaklar
Canim 4.5 ayliktan itibaren tattirmak gerekiyor sütün yetiyorsa dayan az daha. Benim sütüm yetmedigi icin yavastan basladik her gün 2ser 3er kaşık çorba veya yoğurt veriyoruz hazır mamadan iyidir. Baktim sütüm azaldı hemen yoğurt çıkarıyoruz.Bende erken geçmek istiyorumama doktorh yeşil ışık yakmıyorr
Yoruldum aç gezmekten
Kaynanam da yok ki Sütün zehirliyor desin benim de canıma tak etsin bırakayım süt işlerini
Renas alerji mamasını içiyor mu
Benimki biberon ağzına deyse öğürüyor
Hatta sonrasında inat edip beni de emmiyor
Bize de dr fitil vermişti calpol şekerli diye ama saglik ocagindaki hemsire cocuga yazık alttan niye uyarcaksin cocuk rahatsiz olur dedi ne yapacağımızı şaşırdık almadık fitil. Calpole devamCanım sağol ilaç verdi. Bende işte uyudu birazcık uyanınca daha sakin oldular nedense fitikden korkuyorum kutusu acılmadan duruyo evdeçok saol canım
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu çocuklar. ya kötü olmuş hepsinin birden rahatsızlanmasi. sen nasıl oldun peki .ballı süt ya da ballı sıcak su boğazını rahatlatır dene istersen.
Ailece hasta olduk canim bogazi kizarmis ishal oldu emmiyor artik gece uyutup biberona ishal tozu koyup verdim biraz rahatladi cnm( uykusu çok gelince de olur ağrısı vs mi var ki . Gökalp 'i posetle uyuttugumu biliyorum :)) sesi ilginç geliyor ya da korkuyor uyuyor ama sonunda
Bilemiyorum canım ya iç yanak degil dudak içi öyle
Öff evet ya inş yarına geçer.
Galiba banada öyle geldi çünkü tırnakları ile nasıl yapsın anlamadım. Herhalde emdi.
Canım benim gündüz pek uyumazdı son birkaç gündür uyuyor gibi.. geceleri uyuyor sabah 6.30 da gözlerini açıyor kocaman. 8.30 gibi uyuyor. Uyursa ne ala 2-2.5 saat uyuyor. Sonra uyanıyor. Saat 13 de bir daha uyutuyorum. Birde 15.30 gibi uyutuyorum. Sonra çok çok uykusu gelirse 5.5 -6 gibi az biraz daha kestiriyor. Bu dediğim saatlerde en fazla 1.5 saat uyuyor.
21.30 da gece uykusına yatıyor. Gündüz en fazla 6 saat olmuştur herhalde. Öyle işte canım.
Uyku aralarını mutlaka 2 saat olarak ayarladım. 2 saat uyanık turuyorum. 2 saat geçmezse uyumuyor zaten.
Canım başka yapacak birşey yok. Şurup vermişsin. Bu 4.ay aşısında kaç tane aşı yaptılar?
Canim 4.5 ayliktan itibaren tattirmak gerekiyor sütün yetiyorsa dayan az daha. Benim sütüm yetmedigi icin yavastan basladik her gün 2ser 3er kaşık çorba veya yoğurt veriyoruz hazır mamadan iyidir. Baktim sütüm azaldı hemen yoğurt çıkarıyoruz.
Ailece hasta olduk canim bogazi kizarmis ishal oldu emmiyor artik gece uyutup biberona ishal tozu koyup verdim biraz rahatladi cnm
Bende erken ek gıdaya başlayacam canım 4. ayin sonunda ya da ortalarındaBirşey soracağim.. Şimdi ben erken ek gidaya başlayacağım.. Sebzeleri buharda psiirmek istiyorum.. Sizlerin buharlı pişirici leri var mı.. Yada neler yapacaksınız.. Öneriler tavsiyeler nelerdir.
Yediriyoruz canım senin durumun özel olduğu için bilemicem ama ek gıdaya geçişte ilk defa tattiracagin besini sabah saatlerinde verip takip etmek gerekiyor akşam verirsek gece takip edemeyebiliriz hazır mama zaten hiç vermek istemiyordum ek gıdaya geçmek iyi geldiCanım nasıl yanagi,düzelmiş mi? Uykusuna da masallah. Oğlum 8-6 arası gece uykusu uyuyor genelde . sonrası ise karışık ama 6 den fazla saat uyumak istiyor bazen gündüz. Ama dediğim gibi uyuyamiyor kendi( maşallah bu arada bol bol uyusun İnsallah. peki o aralarda neler yapıyorsunuz?
Yoğurda baslsdiniz mi canım. Ahhh ben çok heves etmiştim küçük küçük kaplarda ogkuma yogurtlar vs ;( ama malum hala alerjik mi korkusuyla ben bile çok nadir yiyorum ki yogurtsuz yapayan biriydim.
Ayy kuzum benim kiyamamçok zordur ya.. Allah yardımcın olsun inşallah. İyi olmuş canım. İnşallah hemen duzelirler
Yediriyoruz canım senin durumun özel olduğu için bilemicem ama ek gıdaya geçişte ilk defa tattiracagin besini sabah saatlerinde verip takip etmek gerekiyor akşam verirsek gece takip edemeyebiliriz hazır mama zaten hiç vermek istemiyordum ek gıdaya geçmek iyi geldi
Bende erken ek gıdaya başlayacam canım 4. ayin sonunda ya da ortalarında
ama söyle yemeklerin sularında her gün 1 iki kasik vererek öyle düşünüyorum. benim Buharlı Pişiricim yok ama söyle bi şey yapabilirsin tencereyı su doldurup üzerine suzgec koyup sebzeleride suzgece yerleştirirsin kapağını kapatırsin mis gibi piser:) sen ne zaman başlayacaksin güzelim?
Ay ben hiç vazgeçemem sanıyordum ama geldim biraktım iyi kide bırakmışım kafa dinliyorum burda şimdi :))Yaaaa :)))) doğru tahmin etmişim... İzmir güzel memleket.. Bakalım biz İstanbul dan ne zaman kurtulucsz
Bende erken geçmek istiyorumama doktorh yeşil ışık yakmıyorr
Yoruldum aç gezmekten
Kaynanam da yok ki Sütün zehirliyor desin benim de canıma tak etsin bırakayım süt işlerini
Renas alerji mamasını içiyor mu
Benimki biberon ağzına deyse öğürüyor
Hatta sonrasında inat edip beni de emmiyor
Aynen çok fena ağlıyor.. Hatta burnu tıkalı yapıyorum ama acamiyorum bende yazacaktım neden açılmıyor diye... Süt damlatmak ne kadar doğru bilmiyorum .Kızım burnunu temizlerken çok AŞIRI ağlıyor, hergün hergün dayanamıyorum. Eskiden otribebe mi varmış, annem benim burnumu hiç öyle pipetle filan çekmemiş. Bir aklım hiç çekme diyo, kıza eziyet gibi...
Sizin bebişler de çok ağlıyo mu yaa?
Bu memleketten Giden pişman olmuyor.. Darısı başımıza artikAy ben hiç vazgeçemem sanıyordum ama geldim biraktım iyi kide bırakmışım kafa dinliyorum burda şimdi :))
:) iyi bari sevindim. Fitil mi korkma korkmaCanım sağol ilaç verdi. Bende işte uyudu birazcık uyanınca daha sakin oldular nedense fitikden korkuyorum kutusu acılmadan duruyo evdeçok saol canım
2 tane bacaktan yaptılar bide rota var ağızdan canım çok ağladılar ama ya
Canım fitil gibisi yok hemen etki ediyor haberin olsun. Birde bagırsaklarında gaz çoksa ağızdan şurup verme demişti doktor benimki dünde hep ateşliydi39.2 yi gördümBize de dr fitil vermişti calpol şekerli diye ama saglik ocagindaki hemsire cocuga yazık alttan niye uyarcaksin cocuk rahatsiz olur dedi ne yapacağımızı şaşırdık almadık fitil. Calpole devam
Düzelmiş canım çok şükür.Canım nasıl yanagi,düzelmiş mi? Uykusuna da masallah. Oğlum 8-6 arası gece uykusu uyuyor genelde . sonrası ise karışık ama 6 den fazla saat uyumak istiyor bazen gündüz. Ama dediğim gibi uyuyamiyor kendi( maşallah bu arada bol bol uyusun İnsallah. peki o aralarda neler yapıyorsunuz?
Yoğurda baslsdiniz mi canım. Ahhh ben çok heves etmiştim küçük küçük kaplarda ogkuma yogurtlar vs ;( ama malum hala alerjik mi korkusuyla ben bile çok nadir yiyorum ki yogurtsuz yapayan biriydim.
Ayy kuzum benim kiyamamçok zordur ya.. Allah yardımcın olsun inşallah. İyi olmuş canım. İnşallah hemen duzelirler
Canım o minikkendi ya şimdi hergün temizlemiyırum ben. Alışkanlık yapmasıda iyi degil. Bazen 3.4 gün hiç sıkmadığım okuuor. Burnu kurursa damla damlatıyorum otribebe ile çekmiyorum. Hasta olup genizakıntısı olursa çekiyorum.Kızım burnunu temizlerken çok AŞIRI ağlıyor, hergün hergün dayanamıyorum. Eskiden otribebe mi varmış, annem benim burnumu hiç öyle pipetle filan çekmemiş. Bir aklım hiç çekme diyo, kıza eziyet gibi...
Sizin bebişler de çok ağlıyo mu yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?