2016 Şubat Anneleri

A yok emerken oyle birsey farketmedim, ama sanirim o zamanda akista azalma oluyor, cunku cluk cluk bir kac defa emdikten sonra yutkunuyor, sonra akis hizlaniyor ki tek seferde yutuyor.. apisip kaliyor bebek bazen, bogazina kaciyor filan ben sagarkenden bahsediyorum.. sagarken dolu mememi birden sut akimi duruyor.. sonra digerine geciyorum, digerini sagdiktan sonra gecince normal akisina devam ediyor..

Canım bnm sürekli geliyor kesilmiyor bende
Canim doktor ne diyor, cok kansiz kalicaksin Allah korusun bunun telafisi olmaz.. kendi doktorunda normal diyorsa degistir bence, hic normal bir tarafi yok cunku..

Başka bir doktora da gitsene rengi Nasıl?
Bazen kırmızı bazen de siyah gibi canım. Ya ben ilaç kullanmak istemiyorum. Bizim bir tanıdık da böyle olmuştu ilaç verdi geçti ama sütü kesildi o yüzden hormon ilacı içmek istemiyorum

Canim doktor ne diyor, cok kansiz kalicaksin Allah korusun bunun telafisi olmaz.. kendi doktorunda normal diyorsa degistir bence, hic normal bir tarafi yok cunku..
Canım Kanıma baktırdım iyi çıktı. Hatta baya iyi çıktı doktor um hormon testi istedi TEMİZ çıktı. Adet düzenleyici yazalım dedi bn sütü etkiler mi deyince bir ay daha devam ederse gel dedi

Canim pompa manuel mi benm sag gogsumuun ucu hala yok pompayla cok dolu olrsa anca guzel sagiyo yoksa az sagiyorm dedgn gbi elimle sıkınca 5 6 delikten birden geliyo

Canım pompaya aldanma bende medela var tek gogsumden taş çatlasa 60 çıkıyor bazen 2 gogsumden o kadar çıkıyor. Ama oğlanın kilo alımı fazla.. Gercekten O kadar sutum olsa aç kalir sanırım..

Bende de avent var sagdigimda iki göğsümden 45cc anca cikiyor başka gelmiyor. Ama hemen emzirdigimde emiyor. Bu da demektir ki makine iyi cekmiyor. Bi de herkeste farkli oluyor kimisi makineyle sagdiginda dolu dolu geliyor kimisinde de sadece bebek emdiginde geliyor sütü. Baslarda bende takinti yapmıştım ama bebegim sagdiktan sonra bile emdigi icin takmiyorum artik.

Canım geçmiş olsun. Kiyamam yaa ( nasıl oldular şimdi canım salgın mi var ne ahhh ne bu hastalıklar benimki de uyumamam için direndiginde farklı sesler açıyorum telden . Supurge sesi gibi bir de bir dk hızlı Salliyorum (( yoksa emi ağzında dönmeye çalışıyor iki dk yerinde durmuyor (

Canım Kanıma baktırdım iyi çıktı. Hatta baya iyi çıktı doktor um hormon testi istedi TEMİZ çıktı. Adet düzenleyici yazalım dedi bn sütü etkiler mi deyince bir ay daha devam ederse gel dedi
Alala iyi madem.. sonuclar iyi ciktiysa..

Kizlar uc gun ust uste sut verdim diye sutum bayagi cogaldi, nerdeyse dort seferlik sagdim az once.. bol bol emdi hic bos birakmadi, isin garip tarafi goyuslerim porsumustu, bos gibi duruyordu, emiyor ama doyuyormu diye tereddute bile girdim, ama bos degillermis cok sukur Bir tek kafama takilan bendeyken beni bos birakmiyor ama bakicida daha az emiyor gibi geliyor bana.. neyse ay sonunda anlicaz kilo alimi nasil diye..

Bebeklerin sütü çekiş gücü hiçbirşeyde olamaz :)
Sağolun kızlar.dün akşam 8 gibi çıktı.çok ağrısı varmış tabii...gün gün daha iyi olacak inşallah...
Bebeği hastaneye götürüp götürmeme konusunda yapabileceğim hiçbirşey yok gitmem gerek...
Bu arada bir

Cnm bizimde 3 gün ateşi çıktı ateşi çıktığı ilk gün doktora götürdüm boğazı kızarmış defi calpol ver günde 3 defa halen ateşi devam ederse fitil dedi 3 gün ateşi oldu 3 gün hem fitil hem calpol verdim fitili yarım günde birkez verdim doktor üç gün içinde geçmezse antibiyotik yazıyorum onu 5 gün içsin dedi şükür geçsin

Canim degisiyor.. Gunduz hala SIK emiyoruz.. iki saatte bir 80-100cc arasi, bazen cok uykusu varsa yatmadan 2x80cc :) kisaca 8:30'tan 18'e kadar 500cc hupletmis oluyor.
tesekkurler cvp için yani toplamda ozaman bir günde 1000 cc içiyor dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…