- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Canım bnm sürekli geliyor kesilmiyor bende
A yok emerken oyle birsey farketmedim, ama sanirim o zamanda akista azalma oluyor, cunku cluk cluk bir kac defa emdikten sonra yutkunuyor, sonra akis hizlaniyor ki tek seferde yutuyor.. apisip kaliyor bebek bazen, bogazina kaciyor filan
Birşey cıkmamasına sevindim canım ama ben adetle alakalı oldugunu sanmıyorum bir daha olursa o gun içinde girecegım doktora insallah o haldeyken bakması daha netleştirir gibi geliyor..
Moral bozmaya birebir bu pompalar ama önceden daha fazla sagardım
İki kere üst üste mi deniyorsun beklıyormusun canım?
Öğün atlanmamalı asla.. Nasıl diyet yapıyorlar emzirirken ben anlamadı:/
Bide gittim en iyisini aldım aman güzel çeker diye sonuç hüsran umarım dediğiniz gibidir kızlar
Canim doktor ne diyor, cok kansiz kalicaksin Allah korusun bunun telafisi olmaz.. kendi doktorunda normal diyorsa degistir bence, hic normal bir tarafi yok cunku..Canım bnm sürekli geliyor kesilmiyor bende
Bazen kırmızı bazen de siyah gibi canım. Ya ben ilaç kullanmak istemiyorum. Bizim bir tanıdık da böyle olmuştu ilaç verdi geçti ama sütü kesildi o yüzden hormon ilacı içmek istemiyorumBaşka bir doktora da gitsene rengi Nasıl?
Canım Kanıma baktırdım iyi çıktı. Hatta baya iyi çıktı doktor um hormon testi istedi TEMİZ çıktı. Adet düzenleyici yazalım dedi bn sütü etkiler mi deyince bir ay daha devam ederse gel dediCanim doktor ne diyor, cok kansiz kalicaksin Allah korusun bunun telafisi olmaz.. kendi doktorunda normal diyorsa degistir bence, hic normal bir tarafi yok cunku..
Canim pompa manuel mi benm sag gogsumuun ucu hala yok pompayla cok dolu olrsa anca guzel sagiyo yoksa az sagiyorm dedgn gbi elimle sıkınca 5 6 delikten birden geliyo2 gündür sütüm azaldı..
Suyu her zamankinden cok içiyorum gun ıcınde rezene cayı mutlaka ıcıyorum medela pompa aldım 60 cc yi zor çıkardım göğsümdenpompa yapınca zor süt geliyor elimde sıkınca 5-6 delikten birden süt cıkıyor bu elle sıkınca gelenemi inanmalı pompayla cıkanamı?
Hersey yolunda kafama taktığım hiç bırsey yok ama neden böyle oldu durup dururken..?
Canım pompaya aldanma bende medela var tek gogsumden taş çatlasa 60 çıkıyor bazen 2 gogsumden o kadar çıkıyor. Ama oğlanın kilo alımı fazla.. Gercekten O kadar sutum olsa aç kalir sanırım..2 gündür sütüm azaldı..
Suyu her zamankinden cok içiyorum gun ıcınde rezene cayı mutlaka ıcıyorum medela pompa aldım 60 cc yi zor çıkardım göğsümdenpompa yapınca zor süt geliyor elimde sıkınca 5-6 delikten birden süt cıkıyor bu elle sıkınca gelenemi inanmalı pompayla cıkanamı?
Hersey yolunda kafama taktığım hiç bırsey yok ama neden böyle oldu durup dururken..?
Gunaydin kizlar bogazim vok agriyor yutkunamiyorum bebegim cok huysuz diger iki oglum hasta sabaha kadar bi buyugu bi ortancayi dusa soktum hicc uyumadm tam atesleri dustu yaticam bu defa minigim uyandi ve 4 ten beri uyumamak icin diretiyor disleri kasiniyor su suzgeclerden aldim simdi onunla takiliyor alerji durumuna gore icine meyve koyarim
Alala iyi madem.. sonuclar iyi ciktiysa..Canım Kanıma baktırdım iyi çıktı. Hatta baya iyi çıktı doktor um hormon testi istedi TEMİZ çıktı. Adet düzenleyici yazalım dedi bn sütü etkiler mi deyince bir ay daha devam ederse gel dedi
Cnm bizimde 3 gün ateşi çıktı ateşi çıktığı ilk gün doktora götürdüm boğazı kızarmış defi calpol ver günde 3 defa halen ateşi devam ederse fitil dedi 3 gün ateşi oldu 3 gün hem fitil hem calpol verdim fitili yarım günde birkez verdim doktor üç gün içinde geçmezse antibiyotik yazıyorum onu 5 gün içsin dedi şükür geçsinBebeklerin sütü çekiş gücü hiçbirşeyde olamaz :)
Sağolun kızlar.dün akşam 8 gibi çıktı.çok ağrısı varmış tabii...gün gün daha iyi olacak inşallah...
Bebeği hastaneye götürüp götürmeme konusunda yapabileceğim hiçbirşey yokgitmem gerek...
Bu arada bir
Ben seni İstanbul da sanıyordumİzmirdeyim canım yurtdışına çalıştığımız için onlar tatil olunca bizede tatil
Ahaha evet eskiden orda oturuyordum :)))Ben seni İstanbul da sanıyordumhatta taksim civarlarında çalışıyorsundur diye de tahmin yurutmusum
tesekkurler cvp için yani toplamda ozaman bir günde 1000 cc içiyor dimi?Canim degisiyor.. Gunduz hala SIK emiyoruz.. iki saatte bir 80-100cc arasi, bazen cok uykusu varsa yatmadan 2x80cc :) kisaca 8:30'tan 18'e kadar 500cc hupletmis oluyor.
Evet iciyordur :) Normalde ne kadar olmali bir fikrin varmi acaba?tesekkurler cvp için yani toplamda ozaman bir günde 1000 cc içiyor dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?