2016 Şubat Anneleri

Yaaa :)) nasıl bir karar alıp gittinis buradan. İşden dolayimi

Hahaha işle ilgisi yok hatta ben 11 seneden beri çalıştığım işi bıraktım tazminatını bile almadım..ki 2 sene öncenin parası ile 20 bin 25 bin ediyordu..

Kızım ilk cocuğum rahat büyüsün istanbuldaki stresten uzak deniz güneşle hep iç içe olsun..hep bir yarış halinde olmasın diye geldik..
Ailelerimiz halen istanbulda izmirde sadece arkadaşlarımız var..büyük namına kimse yok.. :) darısı istiyen herkesin başına..emekliliği beklememek lazım.. :)

Evet cnm içinde tuzlu su ile papatya var tamamen bitkisel. Bnm oğlum çok yaramaz bir dakika bile sabit durmuyor
Yok canım hiç endişelenme bi şeycik olmaz. benim minnosda öyle burnunu kulağına falan temizliğine kadar canım çıkıyor. hele tırnak kesme olayı beni mahvediyor 2 güne yayılıyor bazen:)

sen bebis için kullanmış miydin canım bu ilacı?

Çok radikal bir karar olmuş sizin ki ve evet isabetli olmuş...
Biz aslında 2 ssne önce gidiyorduk Balıkesir e iş yeri mudurlere bile haber verdim bir dilekcemi beklediler sadece... O kadar yakindik yani... Eşimin iş yerinde muduru hatri varmış esimde gitme demiş sartlar iyileşecek , biraz kalin birikim vs yapın oyke gdiin demis... Esimde galiba benim de ailemden ayrılmama gönlü el vermedi... Erteledik... Sonra kirada oturuyorduk ev sahibi olduk baglandik derken bebeğimiz oldu gitmek istiyoruz... Ama 2o17 sonuna kadar keisn buradayız...
Balikesire biz değil esimin ablası gitti.. Kime niyet kime kısmet işte :) siramisi bekliyoruz.. En guzelini yaptınız siz.. Ornek oluyorsunuz bizlere de

Balkes yaaa yani Balıkesir..eşimde 3 sene orada okudu üniversiteyi bende cok gittim geldim..güsel şehirdir çok severiz eşimle anılar anılar..

Balkes yaaa yani Balıkesir..eşimde 3 sene orada okudu üniversiteyi bende cok gittim geldim..güsel şehirdir çok severiz eşimle anılar anılar..

Ayy :)))))) altınoluk :) ne güzel hatirlattim anilarinizi sevindim :) bakalım hayat neler çıkaracak önümüze.. Ama bir sorun var gibi.. Biz tasinirsak kp ve eşimin diğer ablası da gelecektir kesin.. Ama ben bir evde oturmak istemiyorum.. Eşime de açık açık söyledim bunu.. Bakalım hayırlısı ne ise öyle olsun.. Kp yazlığında ablası oturuyor biz kiraya cikariz kesinlikle orada.. Sorun değil benim için kira olması.. Birlik olmayalım yeter

Allah gönlüne göre versin insallah..

Birşey soracağim.. Şimdi ben erken ek gidaya başlayacağım.. Sebzeleri buharda psiirmek istiyorum.. Sizlerin buharlı pişirici leri var mı.. Yada neler yapacaksınız.. Öneriler tavsiyeler nelerdir.

Canım tırnakları uzun mu ki? Bence parmağını emerken yanağının bir kosesınıde emme alanına cekmiştir kan oturmustur bugun emerken Bi bak bakalım yanakları çöküyormu
Bilemiyorum canım ya iç yanak degil dudak içi öyle
Canım benimkinde de vardı ve şaşılacak bir şey bu sefer ben panik yapmadim tırnakları ile yaptı dedim bir yerde vardı. Alt tarafta iç damakta gibi önde. ;(
Öff evet ya inş yarına geçer.
Ahh kuzummm.. bence dudagini emmis gece annesi, emzigi filanmi dustu acaba..
Galiba banada öyle geldi çünkü tırnakları ile nasıl yapsın anlamadım. Herhalde emdi.
Canım benim gündüz pek uyumazdı son birkaç gündür uyuyor gibi.. geceleri uyuyor sabah 6.30 da gözlerini açıyor kocaman. 8.30 gibi uyuyor. Uyursa ne ala 2-2.5 saat uyuyor. Sonra uyanıyor. Saat 13 de bir daha uyutuyorum. Birde 15.30 gibi uyutuyorum. Sonra çok çok uykusu gelirse 5.5 -6 gibi az biraz daha kestiriyor. Bu dediğim saatlerde en fazla 1.5 saat uyuyor.
21.30 da gece uykusına yatıyor. Gündüz en fazla 6 saat olmuştur herhalde. Öyle işte canım.
Uyku aralarını mutlaka 2 saat olarak ayarladım. 2 saat uyanık turuyorum. 2 saat geçmezse uyumuyor zaten.
Kızlar aşıdan geldik bi bebeğim çok ağlıyor bacakları çok acıyor galiba kaç saattir ağlıyor calpol verdim başka napabilirim

Dr a yazdım cvp vermedi bi de öZel olacak
Canım başka yapacak birşey yok. Şurup vermişsin. Bu 4.ay aşısında kaç tane aşı yaptılar?

Birşey soracağim.. Şimdi ben erken ek gidaya başlayacağım.. Sebzeleri buharda psiirmek istiyorum.. Sizlerin buharlı pişirici leri var mı.. Yada neler yapacaksınız.. Öneriler tavsiyeler nelerdir.
Aventin mak bi bak istersen canim bende ondan alcam eltim kullaniyoda cok memnun

Bende erken geçmek istiyorum ama doktorh yeşil ışık yakmıyorr

Yoruldum aç gezmekten
Kaynanam da yok ki Sütün zehirliyor desin benim de canıma tak etsin bırakayım süt işlerini

Renas alerji mamasını içiyor mu
Benimki biberon ağzına deyse öğürüyor
Hatta sonrasında inat edip beni de emmiyor

2 tane bacaktan yaptılar bide rota var ağızdan canım çok ağladılar ama ya

Calpol vermissin canjm doğrusunu yapmışsın.yarim Fitil de atabilirdin.. Ama şu an yapma tabii ki. Ateşini kontrol et. Kucağına al, sakinlestigi sevdiği şeyleri yap canim
Canım sağol ilaç verdi. Bende işte uyudu birazcık uyanınca daha sakin oldular nedense fitikden korkuyorum kutusu acılmadan duruyo evde çok saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…