Evet cnm içinde tuzlu su ile papatya var tamamen bitkisel. Bnm oğlum çok yaramaz bir dakika bile sabit durmuyortuzlu su değil mi canım? olmaz bence
Yaaa :)) nasıl bir karar alıp gittinis buradan. İşden dolayimi
Yok canım hiç endişelenme bi şeycik olmaz. benim minnosda öyle burnunu kulağına falan temizliğine kadar canım çıkıyor. hele tırnak kesme olayı beni mahvediyor 2 güne yayılıyor bazen:)Evet cnm içinde tuzlu su ile papatya var tamamen bitkisel. Bnm oğlum çok yaramaz bir dakika bile sabit durmuyor
sen bebis için kullanmış miydin canım bu ilacı?Geçmiş olsun canım. İki gün bizim oglusda kaka yapmadi pek fena kokuyordu...
Ama bak büyükler usutmustur dedi. Kakasini yapmıyor ondan kokuyordur dedi.. Bende hani bağırsak florası gucleniyor oluşuyor gibisinden düşünüyordum... Evet ertesi gün yeşil kaka yaptı.. Evet usutmustu ve evet içeride kaka vardı... Debridat, iyi gelecektir düzenli kullan canım
Hahaha işle ilgisi yok hatta ben 11 seneden beri çalıştığım işi bıraktım tazminatını bile almadım..ki 2 sene öncenin parası ile 20 bin 25 bin ediyordu..
Kızım ilk cocuğum rahat büyüsün istanbuldaki stresten uzak deniz güneşle hep iç içe olsun..hep bir yarış halinde olmasın diye geldik..
Ailelerimiz halen istanbulda izmirde sadece arkadaşlarımız var..büyük namına kimse yok.. :) darısı istiyen herkesin başına..emekliliği beklememek lazım.. :)
Çok radikal bir karar olmuş sizin ki ve evet isabetli olmuş...
Biz aslında 2 ssne önce gidiyorduk Balıkesir e iş yeri mudurlere bile haber verdim bir dilekcemi beklediler sadece... O kadar yakindik yani... Eşimin iş yerinde muduru hatri varmış esimde gitme demiş sartlar iyileşecek , biraz kalin birikim vs yapın oyke gdiin demis... Esimde galiba benim de ailemden ayrılmama gönlü el vermedi... Erteledik... Sonra kirada oturuyorduk ev sahibi olduk baglandik derken bebeğimiz oldu gitmek istiyoruz... Ama 2o17 sonuna kadar keisn buradayız...
Balikesire biz değil esimin ablası gitti.. Kime niyet kime kısmet işte :) siramisi bekliyoruz.. En guzelini yaptınız siz.. Ornek oluyorsunuz bizlere de
Yok canım ama ilacın enskasyonunu biliyorum. Güzel bir ilaçtır.. İyi geleceğine eminim :) için rahat olsun kullanırken.sen bebis için kullanmış miydin canım bu ilacı?
Balkes yaaa yani Balıkesir..eşimde 3 sene orada okudu üniversiteyi bende cok gittim geldim..güsel şehirdir çok severiz eşimle anılar anılar..
Ayy :)))))) altınoluk :) ne güzel hatirlattim anilarinizi sevindim :) bakalım hayat neler çıkaracak önümüze.. Ama bir sorun var gibi.. Biz tasinirsak kp ve eşimin diğer ablası da gelecektir kesin.. Ama ben bir evde oturmak istemiyorum.. Eşime de açık açık söyledim bunu.. Bakalım hayırlısı ne ise öyle olsun.. Kp yazlığında ablası oturuyor biz kiraya cikariz kesinlikle orada.. Sorun değil benim için kira olması.. Birlik olmayalım yeter
İnşallah canım benim çok teşekkürlerAllah gönlüne göre versin insallah..
Bilemiyorum canım ya iç yanak degil dudak içi öyleCanım tırnakları uzun mu ki? Bence parmağını emerken yanağının bir kosesınıde emme alanına cekmiştir kan oturmustur bugun emerken Bi bak bakalım yanakları çöküyormu
Öff evet ya inş yarına geçer.Canım benimkinde de vardı ve şaşılacak bir şey bu sefer ben panik yapmadim tırnakları ile yaptı dedim bir yerde vardı. Alt tarafta iç damakta gibi önde. ;(
Galiba banada öyle geldi çünkü tırnakları ile nasıl yapsın anlamadım. Herhalde emdi.Ahh kuzummm.. bence dudagini emmis gece annesi, emzigi filanmi dustu acaba..
Canım benim gündüz pek uyumazdı son birkaç gündür uyuyor gibi.. geceleri uyuyor sabah 6.30 da gözlerini açıyor kocaman. 8.30 gibi uyuyor. Uyursa ne ala 2-2.5 saat uyuyor. Sonra uyanıyor. Saat 13 de bir daha uyutuyorum. Birde 15.30 gibi uyutuyorum. Sonra çok çok uykusu gelirse 5.5 -6 gibi az biraz daha kestiriyor. Bu dediğim saatlerde en fazla 1.5 saat uyuyor.Şimdi bizim bu deli oğlanbabası gibi uykuya duskun olacak ama anası gibi uykuya dalamiyor kolay kolay anladığım kadarıyla ... Sallamadan uyumuyor yavrum gündüzleri. Çok uykusu gelse bile kıvranıyor ağlıyor gözlerini kasıyor hatta etrafta bir sey varsa tutup yüzüne kapatiyor ben kapatayim diyorum onu kabul etmiyor gece sukur 1. Ay itibari ile maşallah kendi uyku düzeni kendi kurdu diyebilirim gece kalksak da sık sık uyuyor çoğunlukla. amaaa gündüz yani gözünü yüzünü parcalarcasina kasımasına izin verip bir beş on dk beklesem mi yoksa sallamaya devam mı bir de bazen gündüz sürekli uyumak istiyor bazen de hiccc uyumuyor bugün mesela sürekli anne salla modunda ya yarın 3 ayligix artık kaç saat uyumali ortalama günde ortalama diyorum çünkü değişir biliyorum. firkan aynı gün doğdu bizim minikler mesela senin ki ne kadar uyuyor ?
Ayrıca çok hareketlendi bu ay korkarım kilo alimimiz çok az olacak. Tartiya çıkıyorum evde de bir haftada 100 Gr ancak aldı sanırım
Canım başka yapacak birşey yok. Şurup vermişsin. Bu 4.ay aşısında kaç tane aşı yaptılar?Kızlar aşıdan geldik bi bebeğim çok ağlıyor bacakları çok acıyor galiba kaç saattir ağlıyor calpol verdim başka napabilirim
Dr a yazdım cvp vermedi bi de öZel olacak
Evet evet canim ben sormustumCanım medela pompayı soran sendin degılmı?
Aventin mak bi bak istersen canim bende ondan alcam eltim kullaniyoda cok memnunBirşey soracağim.. Şimdi ben erken ek gidaya başlayacağım.. Sebzeleri buharda psiirmek istiyorum.. Sizlerin buharlı pişirici leri var mı.. Yada neler yapacaksınız.. Öneriler tavsiyeler nelerdir.
Canim nasıl oldu geçti mi karnı üşümüş mi başka bişey miGaliba usuttu bakalm bu gece napicaz hayirlisi
Bakayım bir canimm .. Teşekkür ederimAventin mak bi bak istersen canim bende ondan alcam eltim kullaniyoda cok memnun
Bende erken geçmek istiyorumBirşey soracağim.. Şimdi ben erken ek gidaya başlayacağım.. Sebzeleri buharda psiirmek istiyorum.. Sizlerin buharlı pişirici leri var mı.. Yada neler yapacaksınız.. Öneriler tavsiyeler nelerdir.
2 tane bacaktan yaptılar bide rota var ağızdan canım çok ağladılar ama yaBilemiyorum canım ya iç yanak degil dudak içi öyle
Öff evet ya inş yarına geçer.
Galiba banada öyle geldi çünkü tırnakları ile nasıl yapsın anlamadım. Herhalde emdi.
Canım benim gündüz pek uyumazdı son birkaç gündür uyuyor gibi.. geceleri uyuyor sabah 6.30 da gözlerini açıyor kocaman. 8.30 gibi uyuyor. Uyursa ne ala 2-2.5 saat uyuyor. Sonra uyanıyor. Saat 13 de bir daha uyutuyorum. Birde 15.30 gibi uyutuyorum. Sonra çok çok uykusu gelirse 5.5 -6 gibi az biraz daha kestiriyor. Bu dediğim saatlerde en fazla 1.5 saat uyuyor.
21.30 da gece uykusına yatıyor. Gündüz en fazla 6 saat olmuştur herhalde. Öyle işte canım.
Uyku aralarını mutlaka 2 saat olarak ayarladım. 2 saat uyanık turuyorum. 2 saat geçmezse uyumuyor zaten.
Canım başka yapacak birşey yok. Şurup vermişsin. Bu 4.ay aşısında kaç tane aşı yaptılar?
Canım sağol ilaç verdi. Bende işte uyudu birazcık uyanınca daha sakin oldular nedense fitikden korkuyorum kutusu acılmadan duruyo evdeCalpol vermissin canjm doğrusunu yapmışsın.yarim Fitil de atabilirdin.. Ama şu an yapma tabii ki. Ateşini kontrol et. Kucağına al, sakinlestigi sevdiği şeyleri yap canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?