2016 Şubat Anneleri

Tereyag agir olmaz mi canm ben diger cocuklarima sagdigim sutume pirinc unuyla muhallebi yapip yedirmistim ama sanki tereyag agir olur gibi geldi
Cay kaşığınn yarısı kadar ağır olmaz.. tereyağını hazır almiyoruz kendimiz yapiyoruz koy üsulu eskiler bole yapiyomus ağır olmaz sanırım :)

canım tam olarak nasıl yapıyorsun ne kadar süt ve pirinç unu ben hiç bilmiyorumda
Bundan 7 sene once yapiyordum bi cay bardagi sagulmis sutume bir tatli kasigina yakin pirinc unu koyuyordum yavas yavas kisik ateste pisiriyirdum kabarcik cikinca kapatiyordum koyu olmuyordu akiskan kivamda hem sekerde tuzda koymamis oluyorsun ben o zamn biberonla veriyordum 4 aylik civari hafif buna da baslamayi dusunuyirum surekli ishalimiz var belki keser diye umut ediyorum

Canim tahinin yuksek.oranda alerjik icerigi var dikkat etmek lazim

Anne sütünün kaynamamasi gerektiğini okumustum ben. Suyla koyu bi muhallebi yapip anne sütüyle seyreltiyordum ben de.

Valla bende olmadim tup ligasyonu yaptirmama ragmen korkuyorum iyi mi?

Anne sütünün kaynamamasi gerektiğini okumustum ben. Suyla koyu bi muhallebi yapip anne sütüyle seyreltiyordum ben de.
Icindeki protein kayboluyor diye kaynamamasi gerekiyormus dr sormustum proteini kaybettigi icin kaynatma dedi ama gunde bir kez verdigim su kullanmak istememistim zarari olmaz sadece protein kaybi olur demisti ama bilmiyorum tabi

Icindeki protein kayboluyor diye kaynamamasi gerekiyormus dr sormustum proteini kaybettigi icin kaynatma dedi ama gunde bir kez verdigim su kullanmak istememistim zarari olmaz sadece protein kaybi olur demisti ama bilmiyorum tabi
Az ısıtıp dedigim gibi seyreltmek için kullanilabilir veya meyvesinin içine katilabilir. Proteini kaybolmamis olur. Yazistikca alternatifler çoğalır ek gidaya herkes gecince daha neler ogrencez. Bu arada ek gidaya gecince herkese bi önerim var. Malum cicibebeler de çok kimyasal iceriyor ben gurmebebek.com.dan biskuvi tarifi alip yapmistim cok kullanisli cok daha saglikli oluyor

Insallah sonuçlar iyi çıkar canım dualarimiz seninle. Gaz sancisi olunca da bebek ayaklarini karnina cekerek aglar belki ondandir iyi düşünelim her şey iyi olsun

Tahin yağı yeni bilgi, yayalım Ne kadar sürüyor kaka yapması içtikten sonra?

Evet cnm haklisin tesekkur ederim su cicibebe isine bende hic sıcak bakmadim 2 ogluma da hic vermedim buna da vermeyi dusunmuyorum alerji durumumuza gore her sebzenin corbasini yapmistim diger ogullarima kemik kaynatip suyunu bulyon seklinde dondurup her corbasina katiyordum bal kabagi corbasindan pirasaya kadar hersey yedirmistim insaallah alerjimiz biterde sebze meyve yumurta sarisi filan yiyebilir meyve suzgeci aldim ama icine ne meyve koyacagim diye dusunup duruyorum

Ayy canim ya kıyamam bebislere .. Daha önce yazdin mi bilmiyorum da niye kaldilar ki???

Kızlar aşıdan geldik bi bebeğim çok ağlıyor bacakları çok acıyor galiba kaç saattir ağlıyor calpol verdim başka napabilirim

Dr a yazdım cvp vermedi bi de öZel olacak
Fazlada birsey yapamazsin, uykusu bastirmistir agriyor diye uyuyamiyordur mizirdiyordur bu yuzden bence, kac aylik asilar boyle yapti bu arada?

Aynen canım benim de içim rahat değil öyle dr normal diyor bize de.bence de çubukla daha mantikli ilaç öbürü sonuçta. amin canım allah başka bi şey göstermesin. baakalım ne zaman düzelecekler

Yogurt fayda eder mi ki gerçekten? ben demir ilacı alıyordum ve de rezene anason içiyordum her gün onu kestim 2 3 gun oldu. çünkü bende de tuvalet sorunu olmaya başladı belki bunlardan ötürü bebekte de öyle oluyor diye düşündüm. bakalim deniyecem ne sonuç alacam

4. Aya mı girmiş oluyorsunuz canım? Teşekkürler tarif için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…