- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
meme daha mi cazip geliyor yani:) iyi çok sevindim. teşekür ederim canmGünde tek öğün bi kaç kaşık veriyorum daha. Memeyi bırakmazlar merak etme. Büyük kızımı 21ay emzirdim daha da emecekti yemek yemeyi bıraktı diye emzirmeyi bıraktım
KIZLAR merhaba giremiyorum kaç gündür dün oğlum sünnet oldu çok ağladı korktu tutuyorlar diye sesi filan gitti sünnet olana kadar sünnet bitince de çok zor sakinleşti çok üzüldüm ağladım 3 4 saate bir ilaç veriyorum uyuyor oynuyor çok şükür ağrısı kanaması olmadı inşallah çabucak geçer gider siz neler yaptınız nasılsınız
hayırlı olsun canım allah düğününude görmeni nasip eylesin. Kıyamam ya onlar için zor oluyor ama iyi olan hatırlamayacak olmaları. umarim hemencecik iyileşir. bizlerde iyiyiz canım :)KIZLAR merhaba giremiyorum kaç gündür dün oğlum sünnet oldu çok ağladı korktu tutuyorlar diye sesi filan gitti sünnet olana kadar sünnet bitince de çok zor sakinleşti çok üzüldüm ağladım 3 4 saate bir ilaç veriyorum uyuyor oynuyor çok şükür ağrısı kanaması olmadı inşallah çabucak geçer gider siz neler yaptınız nasılsınız
Teşekkür ederim canımKiyamam yaa yavrum benim. Gecmis olsun canim.
Amin cümlemize inşallah evet hatırlamasın istedim teni taze hemen iyileşir diye düşündümhayırlı olsun canım allah düğününude görmeni nasip eylesin. Kıyamam ya onlar için zor oluyor ama iyi olan hatırlamayacak olmaları. umarim hemencecik iyileşir. bizlerde iyiyiz canım :)
34 haftada doğdular onlara kalsa 23 de doğacaktı hastanede yattım çok sonra da evde ama o kadar tutabildik içerdeAyy canim ya kıyamam bebislere .. Daha önce yazdin mi bilmiyorum da niye kaldilar ki???
Insallah sonuçlar iyi çıkar canım dualarimiz seninle. Gaz sancisi olunca da bebek ayaklarini karnina cekerek aglar belki ondandir iyi düşünelim her şey iyi olsun
amin canım. iyi düşünmüşsun canım 3 günde geçer 1 haftada tam iyileşir.Amin cümlemize inşallah evet hatırlamasın istedim teni taze hemen iyileşir diye düşündüm
umarım sonuçlar iyi çıkar canım çok geçmiş olsun
Dinlenmeye ihtiyacı var demek ki annesiKızlar bugün oğlum çok uykucu normal mi? emip tekrar uyuyor kalkıyor emiyor gene uyuyor gece gibi
Aslında olması gereken o ama zamane çocukları uyumuyor alışkın degiliz uyumalarina. Belki havadandir benimkiler de 3-4gün-gece doğru düzgün uyumaz sonra yorgun düşer 1gece-gündüz çok guzel uyur sonra yine gelsin uykusuz gün ve gecelerKızlar bugün oğlum çok uykucu normal mi? emip tekrar uyuyor kalkıyor emiyor gene uyuyor gece gibi
Ben de tattiriyorum canım ama çilek gibi alerjen meyveler dışında. Hatta kıyas yapiyoruz bilge sevdi gökçe yemedi diyeKızlar belki buradaki birçok kişi kızacak ne yapıyorsun falan diyecek ama ben yinede yazayım.
Ben minnoşuma bütün meyvelerden tattırdım. Hergün başka bir tane.
Ama tattırmak derken öyle ezip suyunu vermek falan degil. Dudagına dilinin ucuna degdirerek...
Verirken isimlerini söylüyorum. Annesütünden başka tatlarında olduğunu anlatıyorum. Bu tatlı bu ekşi bu mayhoş diyorum.
Benimki kiraz ve karpuzu çok sevdi. Direk emmek istedi. Eriği sevmedi ikinci degdirişimde dudaklarını kapadı.
Bu zamana kadar kiraz çilek karpuz kavun kayısı şeftali degdirdim diline.. he birde salatalık onuda sevdi
İlk oğlumdada yapmştım bunu hiçbir sıkıntısı olmadı. Biz yerken böyle melül melül bakıyorlar, yalanıyorlar insan kıyamıyor yaa
Sen bilirsin ama yaz geldi yazın o da sicaktan piser sen de. Yazdan sonra da emeklemeye baslar kuzular istesen de gelmez kucağınaBenim kız iyice kucakçı oldu, eşime ısrarla kanguru alalım diyorum, bel fıtığın var hayır almıcaz diyo, hem de bebek sevmezse para çöpe gider diyo
Bilinmeyen markalardan 40 tllik filan alsam evde işimi görmez mi ki ya?
Yoksa eminim eşim marka bişey almıcak, hoş belimi düşünüyo filan ama kollarım da kopuyo artık
Kızım burnunu temizlerken çok AŞIRI ağlıyor, hergün hergün dayanamıyorum. Eskiden otribebe mi varmış, annem benim burnumu hiç öyle pipetle filan çekmemiş. Bir aklım hiç çekme diyo, kıza eziyet gibi...
Sizin bebişler de çok ağlıyo mu yaa?
hmm ok canım sağol umarım en kısa zamanda geçer ishalinizBundan 7 sene once yapiyordum bi cay bardagi sagulmis sutume bir tatli kasigina yakin pirinc unu koyuyordum yavas yavas kisik ateste pisiriyirdum kabarcik cikinca kapatiyordum koyu olmuyordu akiskan kivamda hem sekerde tuzda koymamis oluyorsun ben o zamn biberonla veriyordum 4 aylik civari hafif buna da baslamayi dusunuyirum surekli ishalimiz var belki keser diye umut ediyorum
imki Iyi yapmissin :) benimki grubun en kucuklerinden ben de yapiyorum aynisini :) smdiye kadar istemedigi biseye denk gelmedik bakalim :) sifa olsun yarasin kuzucuklaraKızlar belki buradaki birçok kişi kızacak ne yapıyorsun falan diyecek ama ben yinede yazayım.
Ben minnoşuma bütün meyvelerden tattırdım. Hergün başka bir tane. Aynı gün içerisinde farklı iki meyve vermedim.
Ama tattırmak derken öyle ezip suyunu vermek falan degil. Dudagına dilinin ucuna degdirerek...
Verirken isimlerini söylüyorum. Annesütünden başka tatlarında olduğunu anlatıyorum. Bu tatlı bu ekşi bu mayhoş diyorum.
Benimki kiraz ve karpuzu çok sevdi. Direk emmek istedi. Eriği sevmedi ikinci degdirişimde dudaklarını kapadı.
Bu zamana kadar kiraz çilek karpuz kavun kayısı şeftali degdirdim diline.. he birde salatalık onuda sevdi
İlk oğlumdada yapmştım bunu hiçbir sıkıntısı olmadı. Biz yerken böyle melül melül bakıyorlar, yalanıyorlar insan kıyamıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?