2016 Şubat Anneleri

Günde tek öğün bi kaç kaşık veriyorum daha. Memeyi bırakmazlar merak etme. Büyük kızımı 21ay emzirdim daha da emecekti yemek yemeyi bıraktı diye emzirmeyi bıraktım
meme daha mi cazip geliyor yani:) iyi çok sevindim. teşekür ederim canm

KIZLAR merhaba giremiyorum kaç gündür dün oğlum sünnet oldu çok ağladı korktu tutuyorlar diye sesi filan gitti sünnet olana kadar sünnet bitince de çok zor sakinleşti çok üzüldüm ağladım 3 4 saate bir ilaç veriyorum uyuyor oynuyor çok şükür ağrısı kanaması olmadı inşallah çabucak geçer gider siz neler yaptınız nasılsınız

Kiyamam yaa yavrum benim. Gecmis olsun canim.

hayırlı olsun canım allah düğününude görmeni nasip eylesin. Kıyamam ya onlar için zor oluyor ama iyi olan hatırlamayacak olmaları. umarim hemencecik iyileşir. bizlerde iyiyiz canım :)

hayırlı olsun canım allah düğününude görmeni nasip eylesin. Kıyamam ya onlar için zor oluyor ama iyi olan hatırlamayacak olmaları. umarim hemencecik iyileşir. bizlerde iyiyiz canım :)
Amin cümlemize inşallah evet hatırlamasın istedim teni taze hemen iyileşir diye düşündüm

Ayy canim ya kıyamam bebislere .. Daha önce yazdin mi bilmiyorum da niye kaldilar ki???
34 haftada doğdular onlara kalsa 23 de doğacaktı hastanede yattım çok sonra da evde ama o kadar tutabildik içerde

Birinin durumu çok ağırdı hiç organları gelişmemişdi çok ağır iğneler antibiyotikler aldı 1900 kg dı 35 gün her saat ölüm baberi bekledim

Ama şükür Rabbime bize bağışladı

Ama onun topuk kanı kötü galiba çok ilaçlar aldığından çapa takip ediyor

İşte o zamanlar bende sağıp yoğun akıma götürdüm ama çok azdı 2 gösüm 24 saatte anca 100cc çıkıyordu şansım varsa

Hastanese amela mıydı neysi kullandım yara yaptı bi damla gelmedi avent baya iyi gelmişti bana. Şimdi kısmet kullanmıyorum kaldı kenarda hatta ilan koydum çıksın elimden diye

Kızlar bugün oğlum çok uykucu normal mi? emip tekrar uyuyor kalkıyor emiyor gene uyuyor gece gibi

Benim kız iyice kucakçı oldu, eşime ısrarla kanguru alalım diyorum, bel fıtığın var hayır almıcaz diyo, hem de bebek sevmezse para çöpe gider diyo

Bilinmeyen markalardan 40 tllik filan alsam evde işimi görmez mi ki ya?

Yoksa eminim eşim marka bişey almıcak, hoş belimi düşünüyo filan ama kollarım da kopuyo artık

Kızlar belki buradaki birçok kişi kızacak ne yapıyorsun falan diyecek ama ben yinede yazayım.
Ben minnoşuma bütün meyvelerden tattırdım. Hergün başka bir tane. Aynı gün içerisinde farklı iki meyve vermedim.
Ama tattırmak derken öyle ezip suyunu vermek falan degil. Dudagına dilinin ucuna degdirerek...
Verirken isimlerini söylüyorum. Annesütünden başka tatlarında olduğunu anlatıyorum. Bu tatlı bu ekşi bu mayhoş diyorum.
Benimki kiraz ve karpuzu çok sevdi. Direk emmek istedi. Eriği sevmedi ikinci degdirişimde dudaklarını kapadı.
Bu zamana kadar kiraz çilek karpuz kavun kayısı şeftali degdirdim diline.. he birde salatalık onuda sevdi
İlk oğlumdada yapmştım bunu hiçbir sıkıntısı olmadı. Biz yerken böyle melül melül bakıyorlar, yalanıyorlar insan kıyamıyor yaa

Kızlar bugün oğlum çok uykucu normal mi? emip tekrar uyuyor kalkıyor emiyor gene uyuyor gece gibi
Aslında olması gereken o ama zamane çocukları uyumuyor alışkın degiliz uyumalarina. Belki havadandir benimkiler de 3-4gün-gece doğru düzgün uyumaz sonra yorgun düşer 1gece-gündüz çok guzel uyur sonra yine gelsin uykusuz gün ve geceler

Ben de tattiriyorum canım ama çilek gibi alerjen meyveler dışında. Hatta kıyas yapiyoruz bilge sevdi gökçe yemedi diye

Sen bilirsin ama yaz geldi yazın o da sicaktan piser sen de. Yazdan sonra da emeklemeye baslar kuzular istesen de gelmez kucağına

burun temizliğinde illaki ağlıyorlar ama her gün otribebeyle çektirme bence. yoğun hırıltısı yoksa her gün çekmiyorum ben hatta şöyle söyleyeyim yaklaşık 15 gündür otribebeyi hiç kullanmadım. hırıltısı, tıkanıklığı yok, üç beş defa sadece sf damlattım sonra hapşırıkla halletti kendiliğinden. kışın ev ısısı yüksek olduğundan daha çok doluyordu burunları şimdi öyle değil, en azından benim kız rahat bu aralar. sen de eğer bebeğinde hırıltı, tıkanıklık yoksa her gün çekme, baktın biraz tıkanıklık hissediliyor sadece sf damlat sonra yüz üstü çevir dizlerine yatır biraz, iyi oluyor.

hmm ok canım sağol umarım en kısa zamanda geçer ishaliniz

Biz
imki Iyi yapmissin :) benimki grubun en kucuklerinden ben de yapiyorum aynisini :) smdiye kadar istemedigi biseye denk gelmedik bakalim :) sifa olsun yarasin kuzucuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…