2016 Şubat Anneleri

Dinlenmeye ihtiyacı var demek ki annesi

Bizimkiler de uyusa yaa

Sahi sizinkiler gece kaç saat uyuyo kızlar
Ay ilk defa öyle yapıyor çok şaşırdım . maşallah diyim:) bilmem ki hiç hesap etmedim 9 gibi uyuyor ama her iki saatte bir emmek icin uyanıyor canım. ya seninkiler?

Canım eşin para boşuna gider demiş diye yazıyorum. Ben de momfort almıştım, çok hevesliydim ama kızım hiç sevmedi. Şindi biraz da erken davranmışım keşke şimdi alsaydım da deneseydim diyorum. Ben iade etmiştim hemen paramı geri yatırdılar. Ağırlığı da güzel dağıtıyordu. Aslında her açıdan memnun kaldığım bir alışveriş olmuştu. Tabii küçük hanım için tam tersi geçerli.

Ben de tattiriyorum canım ama çilek gibi alerjen meyveler dışında. Hatta kıyas yapiyoruz bilge sevdi gökçe yemedi diye

Biz

imki Iyi yapmissin :) benimki grubun en kucuklerinden ben de yapiyorum aynisini :) smdiye kadar istemedigi biseye denk gelmedik bakalim :) sifa olsun yarasin kuzucuklara
İyi yalnız degilmişim

Evet hiç alışık değiliz bu duruma gidip gidip bakıyorum ona:) hatta öptüm hiç uyanmadi oralı olmadı normalde elini falan kaldırır rahatsız olurdu. boguk bi hava var dediğin gibi belki ondandir. içimi rahatlattın canım Sağol

canım yani bel fıtığın varken yine de bebeği kucakta taşıyorsun anladığım kadarıyla ee o halde kanguruyla taşımak neden bel fıtığın için sakıncalı olsun ki. bel fıtığın var diye bebeğini taşımıyorsan kucakta eyvallah ama taşıyorsan uygun özellikte ergonomik bir kanguru almanı öneririm, bel destekli olanlar yormuyor da zaten. 40 liralık markaların genelde ergonomik yapısı olmuyor, o yüzden onlar bel fıtığı açısından sıkıntı yaratabilir bence.

canım çok geçmiş olsun Allah yavrularını sana bağışlasın inşallah iyi sonuçlar çıkar

Aman Allahmmm 400 sayfa birikmis ben girmeyeli mumkun değil okuyamam ama cok da merak ediyorm. Faydalanacagm cok sey oluyodu :/

bskn alerjiyle ilgili sormak istediğim bir şey var. Benim de kızımın kakası çok mukusluydu. Doktorum bunun üzerinde hiç durmuyordu. Kv eye gidince de özel muayenesi olan bir doktora gitmiştim o da üzerinde durmadı. Dün küçük bir kırmızılık vardı ve çook sulu oluyor. İllaki pijamasına kayıyor. Doktorumu aradım bağırsaktan gelse kırmızı değil kahvemsi olur dedi. Poposunda çatlak olmuş olabilir dedi. Bir gün önce köfteyi abartmıştım. Bazen biz de alerjikmiyiz diye düşünüyorum. Şimdi deneme amaçlı zeytin ekmek yiyorum dün akşamdan beri bugün sabahki kaka kıvamı normaldi ve mukus azdı. Ne dersin arkadaşım bu konuda çok Bilgin var, yardımcı olursan sevinirim. İnşallah oğluşunun bağırsakları çok çabuk toparlar da bu bilgilere ihtiyacın kalmaz

Oooohh ne guzel :)) Yaaa sorma gostermemeye calisiyoruz yedigimizi bizde, kuzum bildigin agzini sipirdatiyor, yalaniyor yaaa biz birsey yerken.. bende gelecek ay yapicam zaten ondan sonraki ayda yiyebilir :)
Bilmiyorumki canim cildimde berbatlasiyor adet olmadikca
Cildine tam olarak ne oluyor ki? Ben bir farklilik hissetmedim simdilik :/

Ah arkadaşım ahh. Bugünlerde kafam karışık. Kakamız tam düzene giriyor hoppp birdeğişiklikle bozuluyor. O yüzden hem sinirlerim yıprandı hem de doğru yolda mıyım sorgulamaktayım.

Evet eğer kırmızı ise çatlak kanı olanilir. Ama her kırmızı kan çatlak kanı olmayabiliyor.
Bizim kanlar kahverengiydi. Geçen kırmızı kan da gördük:/
Köfteyi abarttığın için olmuş olabiliR.
Eğer çok huzursuz çok gazlı cilt sorunları çok değilse doktorlar önemsemiyor.
Belki de iyi yapıyorlar önemsememekle ( işte bu noktada kafamın karışıklığı belli oluyor değil mi )
Bence bir kerede o kadar katılaştırma yemeni. Ettrn olduğunu düşünüyorsan onu ve süt ürünlerni azalt veya keserek dene

Alerji gibi kizarikliklar sivilce gorunumulu seyler anlayamadm ben de

Bende 4 aylığın ortasında başlamak istiyorum canım.Dr.a sorcam tabii.. Ama yoğurt verme diyecektir. Alerji sorunu bizde de var ama asiri degil.
Evet ya öyle de olabilir onun için süzgeçler de varmış hatta dün araştırdım biraz da.

Canım gün aşırı yapıyorum ben kaynatma isini.. Diğer kullanımlarda ise kaynamış su ve biberon fırçası ile temizleyip durulanmasi için ayrı bir yere koyuyorum. Hayır deterjan kesinlikle kullanmıyorum. Bulaşık mak. Koyanlari duydum ama yapmiyorum. Bazen sirke ile kaynatıp iki defa duruluyorum

Nereye sevk ediyor sizi? Offf inşallah kısa sürer bu durum ne bilim 6.ayında bitsin gitisn.. Rabbim bunca zahmetinin karşılığını versin.. Dr una sorsna vanilya şurubu ile tadı daha tatlı oluyor uygun görür mü? Hekim tercihi tabii ki bu.. Bizim ki öyle içmeye başladı mamayi yoksa icemedi.. Vanilya ya alerjisi yoktur umarım. Mamalı zamanda o kadar katı diyet yapmazsın canım.
Bizim oğlan da bugün dogru düzgün ne mama ne sütü mj içti.. Markete çıktık uyudu yolda yanıma biberonu almıştım geçtim kenara 1o dk 6o CC mama icirdim uykudayken :) doğru düzgün birşey ne yedim ne ictim.. Yemek yapicam daha.. Makina da çamaşırlar var asılacak.. Ütü yapılacak.. Ben dus almalıyım.. Uyumuyor oglus.. Ayyhh gülüyor birde beni benden alıyor... Utanmayı da öğrenmiş... Utanarak gülüyor

Oyyyu.. Neden korunmadin kuzum..
Dikkatli olman lazım hemen dusunmuyorsan bebis.. Ben adet oldum.. Ama pek buluşup gorusemiyoruz esimle :)

Esimde kaynatmami çok uygun bulmuyor. :) önerilerine dikkat edeceğim.

Canım çok sağ ol. Peki karbonatla temizlense nasıl olur ki

İnşallah iyi çıkacak canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz

Sizde güzel tarifler var :)))) paylasin bol bol olur mu.. İ sallah sizin alerji de cabucak geçer... Herşeyden yedirirsin bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…