2016 Şubat Anneleri

Öff evet ya tam agzıma birşey atmışken bakıyırum bana bakıyor dili zaten hep dışarda o an yutamıyorum sanki boğazımda düğümleniyor. ama meyveleri tattırmamı çok sevdi ya meyveyi sevdiyse o minicik dili hemen tekrar dışarı çıkıyor tükürük falan yapıyor kedi gibi yalanıyor

Bende tattiriyorum erik çilek armut elma seftali nasil tatli diliyle yaliyor simdilik ne verdiysem begendi gecen babam iki kasik cay verdi deli adam yaa bizimkisinde nasil hoşuna gitti istiyoduu hareketleriyle

Doğum yaptım yapalı hiç sağlıklı beslenemiyorum kızlar. firkan siz kaç aylık sınız canım bizim bu ayın 29 unda 4 aya girmiş oluyoruz. Bnm hesabıma göre ocak 29 doğumlu oğlum 111 günlükken doktor 4 aylık oluyor dedi bnm kafam karıştı bnm aydınlatırmısın

Canım hayırlı olsun damatliklarini da görürüz inşallah. Biz gecen hafta yaptırdık. Uyutuldu oğlum bu sebeple tutma falan olmadı iyi oldu bence .. Sünnet sonrası bezine vazelin surduk hep ve ılık su banyosu yapıldı antibakteriyel sabun tavsiye etti Dr. Onun haricinde düzenli ağrı kesici verdim çok sukur iyileşmiş durumda su anda.

e evet 29 ocak dogmussa 4 aya girmis oluyor dogru :)

Esimde kaynatmami çok uygun bulmuyor. :) önerilerine dikkat edeceğim.

Canım çok sağ ol. Peki karbonatla temizlense nasıl olur ki

Bilmem , kimyasal değil sonuçta olur gibi geldi bana. Ama ürünlere zararı olur mu bilemedim .. Ben arada karbonat ta kullanayim o vakit :)

Yemegin tam ortasında ogul uyanır.. Ocagin altı kapatılır.. Oglusu uyutma çabaları.. Eee eeee eeee eeeeee eeeeeeee.... Pışşşşsssssss
Pısşsssssssssssssssss
Pissssswwwsssssssssss. . koca gelecek işten aç... Ben aç.. Ahh ahhhhhhhhh.... Ha bu oglan anca gülsün :) ne yesin ne icsin ne dursun ne uyusun sadece gülsün :)))))

Bni anlattın canım şimdi bende soğanı doğradım oğlum uyandı.

Bn bu yüzden çok sağlıksız besleniyor um

Bende.. annem gelirse güzel yemekler yiyoruz yoksaaaaaaa .... Kiloluyum fena kızıyorum kendime.. Eşim artık kendine bakmaya başlamalısin dedi
Hep bu düzensiz beslenmelerden oluyor canım. Bende hiç kendime bakmıyorum. Bazen saçlarımı bilene tarayamıyorum. Bn bu aralar çok abur cubur yemeye başladım. Hamileyken hiç yememiştim kaç kilo sun canım

Hep bu düzensiz beslenmelerden oluyor canım. Bende hiç kendime bakmıyorum. Bazen saçlarımı bilene tarayamıyorum. Bn bu aralar çok abur cubur yemeye başladım. Hamileyken hiç yememiştim kaç kilo sun canım

Aynen... Upuzun saçlarımi buna sebep kısacık kestirdim.. 73 um hiç yakistiramiuyorum kendime.. Yok ben abur cubur pek yemiyorum.. Daha doğrusu eve almiyorum. Ne yiyirum bende bilmiyorum. Düzensiz işte

Bende.. annem gelirse güzel yemekler yiyoruz yoksaaaaaaa .... Kiloluyum fena kızıyorum kendime.. Eşim artık kendine bakmaya başlamalısin dedi
Aynen canım annem gelince güzel yemek yiyoruz biZde kuzım hala emmiyor biberon almıyor kaşıkla veriyorum sütü onu da almıyor nasıl besleyeceğim çok üzülüyorum yarın rota aşısı için dr a gideceğim bakalım ne diyecek yirmi gün önce ki kilosuyla aynu geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…