Öff evet ya tam agzıma birşey atmışken bakıyırum bana bakıyor dili zaten hep dışardaOooohh ne guzel :)) Yaaa sorma gostermemeye calisiyoruz yedigimizi bizde, kuzum bildigin agzini sipirdatiyor, yalaniyor yaaa biz birsey yerken.. bende gelecek ay yapicam zaten ondan sonraki ayda yiyebilir :)
Cildine tam olarak ne oluyor ki? Ben bir farklilik hissetmedim simdilik :/
Bende tattiriyorum erik çilek armut elma seftali nasil tatli diliyle yaliyor simdilik ne verdiysem begendiKızlar belki buradaki birçok kişi kızacak ne yapıyorsun falan diyecek ama ben yinede yazayım.
Ben minnoşuma bütün meyvelerden tattırdım. Hergün başka bir tane. Aynı gün içerisinde farklı iki meyve vermedim.
Ama tattırmak derken öyle ezip suyunu vermek falan degil. Dudagına dilinin ucuna degdirerek...
Verirken isimlerini söylüyorum. Annesütünden başka tatlarında olduğunu anlatıyorum. Bu tatlı bu ekşi bu mayhoş diyorum.
Benimki kiraz ve karpuzu çok sevdi. Direk emmek istedi. Eriği sevmedi ikinci degdirişimde dudaklarını kapadı.
Bu zamana kadar kiraz çilek karpuz kavun kayısı şeftali degdirdim diline.. he birde salatalık onuda sevdi
İlk oğlumdada yapmştım bunu hiçbir sıkıntısı olmadı. Biz yerken böyle melül melül bakıyorlar, yalanıyorlar insan kıyamıyor yaa
Canım hayırlı olsun damatliklarini da görürüz inşallah. Biz gecen hafta yaptırdık. Uyutuldu oğlum bu sebeple tutma falan olmadı iyi oldu bence .. Sünnet sonrası bezine vazelin surduk hep ve ılık su banyosu yapıldı antibakteriyel sabun tavsiye etti Dr. Onun haricinde düzenli ağrı kesici verdim çok sukur iyileşmiş durumda su anda.KIZLAR merhaba giremiyorum kaç gündür dün oğlum sünnet oldu çok ağladı korktu tutuyorlar diye sesi filan gitti sünnet olana kadar sünnet bitince de çok zor sakinleşti çok üzüldüm ağladım 3 4 saate bir ilaç veriyorum uyuyor oynuyor çok şükür ağrısı kanaması olmadı inşallah çabucak geçer gider siz neler yaptınız nasılsınız
e evet 29 ocak dogmussa 4 aya girmis oluyor dogru :)Doğum yaptım yapalı hiç sağlıklı beslenemiyorum kızlar.firkan siz kaç aylık sınız canım bizim bu ayın 29 unda 4 aya girmiş oluyoruz. Bnm hesabıma göre ocak 29 doğumlu oğlum 111 günlükken doktor 4 aylık oluyor dedi bnm kafam karıştı bnm aydınlatırmısın
Esimde kaynatmami çok uygun bulmuyor. :) önerilerine dikkat edeceğim.
Canım çok sağ ol. Peki karbonatla temizlense nasıl olur ki
Canım 111 günlükken doktor 4 aylık dedi bn anlamadıme evet 29 ocak dogmussa 4 aya girmis oluyor dogru :)
Bni anlattın canım şimdi bende soğanı doğradım oğlum uyandı.Yemegin tam ortasında ogul uyanır.. Ocagin altı kapatılır.. Oglusu uyutma çabaları.. Eee eeee eeee eeeeee eeeeeeee.... Pışşşşsssssss
Pısşsssssssssssssssss
Pissssswwwsssssssssss. . koca gelecek işten aç... Ben aç.. Ahh ahhhhhhhhh.... Ha bu oglan anca gülsün :) ne yesin ne icsin ne dursun ne uyusun sadece gülsün :)))))
Bn bu yüzden çok sağlıksız besleniyor umYemegin tam ortasında ogul uyanır.. Ocagin altı kapatılır.. Oglusu uyutma çabaları.. Eee eeee eeee eeeeee eeeeeeee.... Pışşşşsssssss
Pısşsssssssssssssssss
Pissssswwwsssssssssss. . koca gelecek işten aç... Ben aç.. Ahh ahhhhhhhhh.... Ha bu oglan anca gülsün :) ne yesin ne icsin ne dursun ne uyusun sadece gülsün :)))))
Ahahha :) benimde salçayı koyunca uyandı ... Uyuyacak gibi sallıyorum su anda ayağimdaBni anlattın canım şimdi bende soğanı doğradım oğlum uyandı.
Bn bu yüzden çok sağlıksız besleniyor um
Bende meme ile uyutmaya çalışıyorumAhahha :) benimde salçayı koyunca uyandı ... Uyuyacak gibi sallıyorum su anda ayağimda
Bende meme ile uyutmaya çalışıyorum
3,5 aylik iste.. 4 olucak pek yakinda :)Canım 111 günlükken doktor 4 aylık dedi bn anlamadım
Hep bu düzensiz beslenmelerden oluyor canım. Bende hiç kendime bakmıyorum. Bazen saçlarımı bilene tarayamıyorum. Bn bu aralar çok abur cubur yemeye başladım. Hamileyken hiç yememiştim kaç kilo sun canımBende.. annem gelirse güzel yemekler yiyoruz yoksaaaaaaa .... Kiloluyum fenakızıyorum kendime.. Eşim artık kendine bakmaya başlamalısin dedi
Evet canım ama doktorlar 3. Bitirdi diye 4 dedi kilosunu filan 4. Aya yazmış 3. Ayı es geçti3,5 aylik iste.. 4 olucak pek yakinda :)
Senin doktorun acelesi var anlasilan :)Evet canım ama doktorlar 3. Bitirdi diye 4 dedi kilosunu filan 4. Aya yazmış 3. Ayı es geçti
Hep bu düzensiz beslenmelerden oluyor canım. Bende hiç kendime bakmıyorum. Bazen saçlarımı bilene tarayamıyorum. Bn bu aralar çok abur cubur yemeye başladım. Hamileyken hiç yememiştim kaç kilo sun canım
Aynen canım annem gelince güzel yemek yiyoruz biZde kuzım hala emmiyor biberon almıyor kaşıkla veriyorum sütü onu da almıyor nasıl besleyeceğim çok üzülüyorum yarın rota aşısı için dr a gideceğim bakalım ne diyecek yirmi gün önce ki kilosuyla aynu geliyor banaBende.. annem gelirse güzel yemekler yiyoruz yoksaaaaaaa .... Kiloluyum fenakızıyorum kendime.. Eşim artık kendine bakmaya başlamalısin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?