2016 Şubat Anneleri

Yapma yaa yemeyen bebek çok zor oluyor bilmem mi ((((( kaç kilo bebisin.. Hayır büyük olsalar biraz iştah açıcı şuruplar var onlardan veririz. Sen dr a şöyle ek gıdaya başlayabilir miyim diye. E peki acikmasini beklesen.. Kaç saatte acıkıyor bu kuzu

O kızlar Bim deki fındıklı kurabiye ile elmalı kurabiye süper süt yapıyor

Kime sorsam böyle diyor bnde bit problem var dedim sonunda şükür bende problem yok muş
Aman salla, sagliklimi saglikli gerisi onemli degil :) surda iki haftan kalmis 4 aylik olmasina zaten.. kilosu ve boyu 4 aylik kadarsa onemsememis olabilir

Canim bende 27 sinde dogum ysptim 4. Aya girmiyor 4. Ayi bitiriyor

Canım senin bebiş 29 Mayısda dolu dolu 4 aylık olmuş olacak yani 4 ayı bitirmiş olacak. Şuan 3.5 aylık diyebilirsin
Benimki 8 şubat doğumlu. 8 haziranda 4 bitmiş olacak inş. 3 ay 10 günlük ben 3.5 ay diyorum kısadan
Bende beslenemiyorum ya bende bisküvi tarzı şeyler süt yapıyor. Birgün yemeyeyim memeler sönüyor anlamadım ben bu işi.. öğlenleri bisküvi atıştırıyorum bende.
e evet 29 ocak dogmussa 4 aya girmis oluyor dogru :)
4 aya girmiyor bitirmiş oluyor canım ama zaten yaş söylerken biten ay söyleniyor. 29 Mayısda 4 aylık olmuş olacak.

O zmn doktorum doğru yazmış. 111 günlükken gitmiştik 4. Aya yazmış bende niye 3. Aya yazmadı ki dedim. Sağol canım

Aynen... Upuzun saçlarımi buna sebep kısacık kestirdim.. 73 um hiç yakistiramiuyorum kendime.. Yok ben abur cubur pek yemiyorum.. Daha doğrusu eve almiyorum. Ne yiyirum bende bilmiyorum. Düzensiz işte
Ben de eşime söyledim al desem de abur cubur alma dedim en azindan canim tatli cektiginde evde yapar yerim hem ev usulü olur hem de yaparken enerji harcarim hem cocuklardan vakit de olmaz yapamam

O zmn doktorum doğru yazmış. 111 günlükken gitmiştik 4. Aya yazmış bende niye 3. Aya yazmadı ki dedim. Sağol canım
Şöyle düşün canım 29 ocakta doğdu. Doğardoğmaz 1 aylık demiyoruz.
29 Şubat = 1aylık
29 Mart =2
29 Nisan =3
29 Mayıs =4 aylık
Şuan hepimiz 4.ayın içindeyiz. Dpktorun kg yu nereye yazdığı çokda önemli degil canım

Aynen... Upuzun saçlarımi buna sebep kısacık kestirdim.. 73 um hiç yakistiramiuyorum kendime.. Yok ben abur cubur pek yemiyorum.. Daha doğrusu eve almiyorum. Ne yiyirum bende bilmiyorum. Düzensiz işte
bende doğumdan bir ay sonra eski kiloma dönmüştüm şimdi kilo aldım geri kızum ilk zamanlar daha uysalmış sankiçok düzensiz besleniyorum bende saçlarımı bile kaç ay dır geçen hafta kestirdim ve kısa uzun saçla uğraşamıyorum ağdaya da gitmem lazım ama ne zaman ormana döndüm resmen hiç alışık değilim ama malesef zaman olmuyor ne yapalım bebişler sağlıklı olsunlar da önemli olan o

Merhaba kizceler :) günü birlik kv ye köye geldik. Oğlumu kucağına alir olmaz bizimkizi cok fena agladi susturamadik epey korktu ^_^

Yanliz cok pis kiskaniyorum, oglum sürekli elinde ben emzirmeden emzirmeye görüyorum. Ona hak veriyorum ama yinede kiskanmamak elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…