- 20 Haziran 2012
- 5.024
- 4.342
- 448
Kime sorsam böyle diyor bnde bit problem var dedim sonunda şükür bende problem yok muşSenin doktorun acelesi var anlasilan :)
Aynen canım annem gelince güzel yemek yiyoruz biZde kuzım hala emmiyor biberon almıyor kaşıkla veriyorum sütü onu da almıyor nasıl besleyeceğim çok üzülüyorum yarın rota aşısı için dr a gideceğim bakalım ne diyecek yirmi gün önce ki kilosuyla aynu geliyor bana
Offf cookk kotuyum yorganin altindan cikamiyorum yutkunamiyorum berbatim ne yapsam???
Aman salla, sagliklimi saglikli gerisi onemli degil :) surda iki haftan kalmis 4 aylik olmasina zaten.. kilosu ve boyu 4 aylik kadarsa onemsememis olabilirKime sorsam böyle diyor bnde bit problem var dedim sonunda şükür bende problem yok muş
Canim sizin alerji yokmuyduO kızlar Bim deki fındıklı kurabiye ile elmalı kurabiye süper süt yapıyor
Gecen hafta kullandim antibiyotogi benm bebis alerjili ya etkiledi napsam bilmiyorumgeçmiş olsun.. Dr a git bence.. Ben antibiyotik kullandım bende kotuydum.. Kimsede yoktu yanımda. Mecbur kullandim
Canim bende 27 sinde dogum ysptim 4. Aya girmiyor 4. Ayi bitiriyorDoğum yaptım yapalı hiç sağlıklı beslenemiyorum kızlar.firkan siz kaç aylık sınız canım bizim bu ayın 29 unda 4 aya girmiş oluyoruz. Bnm hesabıma göre ocak 29 doğumlu oğlum 111 günlükken doktor 4 aylık oluyor dedi bnm kafam karıştı bnm aydınlatırmısın
Canım senin bebiş 29 Mayısda dolu dolu 4 aylık olmuş olacak yani 4 ayı bitirmiş olacak. Şuan 3.5 aylık diyebilirsinDoğum yaptım yapalı hiç sağlıklı beslenemiyorum kızlar.firkan siz kaç aylık sınız canım bizim bu ayın 29 unda 4 aya girmiş oluyoruz. Bnm hesabıma göre ocak 29 doğumlu oğlum 111 günlükken doktor 4 aylık oluyor dedi bnm kafam karıştı bnm aydınlatırmısın
4 aya girmiyor bitirmiş oluyor canıme evet 29 ocak dogmussa 4 aya girmis oluyor dogru :)
Canımkuruyemiş yediğim zaman sadece poposu kızarıyor. Mukus yok bendeCanim sizin alerji yokmuydu
O zmn doktorum doğru yazmış. 111 günlükken gitmiştik 4. Aya yazmış bende niye 3. Aya yazmadı ki dedim. Sağol canımCanım senin bebiş 29 Mayısda dolu dolu 4 aylık olmuş olacak yani 4 ayı bitirmiş olacak. Şuan 3.5 aylık diyebilirsin
Benimki 8 şubat doğumlu. 8 haziranda 4 bitmiş olacak inş. 3 ay 10 günlük ben 3.5 ay diyorum kısadan
Bende beslenemiyorum ya bende bisküvi tarzı şeyler süt yapıyor. Birgün yemeyeyim memeler sönüyor anlamadım ben bu işi.. öğlenleri bisküvi atıştırıyorum bende.
4 aya girmiyor bitirmiş oluyor canımama zaten yaş söylerken biten ay söyleniyor. 29 Mayısda 4 aylık olmuş olacak.
Ocak ayında mı canımCanim bende 27 sinde dogum ysptim 4. Aya girmiyor 4. Ayi bitiriyor
Ben de eşime söyledim al desem de abur cubur alma dedim en azindan canim tatli cektiginde evde yapar yerim hem ev usulü olur hem de yaparken enerji harcarim hem cocuklardan vakit de olmaz yapamamAynen... Upuzun saçlarımi buna sebep kısacık kestirdim.. 73 umhiç yakistiramiuyorum kendime.. Yok ben abur cubur pek yemiyorum.. Daha doğrusu eve almiyorum. Ne yiyirum bende bilmiyorum. Düzensiz işte
Şöyle düşün canım 29 ocakta doğdu. Doğardoğmaz 1 aylık demiyoruz.O zmn doktorum doğru yazmış. 111 günlükken gitmiştik 4. Aya yazmış bende niye 3. Aya yazmadı ki dedim. Sağol canım
Ocak ayında mı canım
Ocak ayında mı canım
Evet canim hatirlamadinmi hamileyken ayni sorunlari yasadik gerilemeye baslamisti bebeklerimizin gelisimleeiOcak ayında mı canım
bende doğumdan bir ay sonra eski kiloma dönmüştüm şimdi kilo aldım geri kızum ilk zamanlar daha uysalmış sankiçok düzensiz besleniyorum bende saçlarımı bile kaç ay dır geçen hafta kestirdim ve kısa uzun saçla uğraşamıyorum ağdaya da gitmem lazım ama ne zaman ormana döndüm resmen hiç alışık değilim ama malesef zaman olmuyor ne yapalım bebişler sağlıklı olsunlar da önemli olan oAynen... Upuzun saçlarımi buna sebep kısacık kestirdim.. 73 umhiç yakistiramiuyorum kendime.. Yok ben abur cubur pek yemiyorum.. Daha doğrusu eve almiyorum. Ne yiyirum bende bilmiyorum. Düzensiz işte
Korunuyorum be guzel ama guvenilir yol degil pek anlamissindir umarim)Oyyyu.. Neden korunmadin kuzum..
Dikkatli olman lazım hemen dusunmuyorsan bebis.. Ben adet oldum.. Ama pek buluşup gorusemiyoruz esimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?