2016 Şubat Anneleri

Kızlar sabah ogluş 4.ay asilarini oldu zaten 6da kalkmıştı hic uyumadi.. Asidan sonra iyice huzursuzlasti.. Nasil agliyor ya sanki bacağını kesmisler.. Atesi yoktu ama biraz önce dayanamadim yarim cay kaşığı calpol verdim belki agridan agliyor saatlerdir diye.. Bayıldı şimdi uykuda.. Calpol dan bişey olmaz di mi

hafta sonu 8 saat falan aç kaldı sadecebir iki dk emdi arada zorla ağlayarak açlıktan uyuyamadı ağladı sürekli ama emmedi biberonda almıyor gerçi bize doktırumuz iştah şurubu diye ilaç verdi zaditen adında ama prospektüste iştahla ilgisi yok alerji ilacı yazıyor vermedim bende bazen versemmi diyorum ama korkuyorum sonra

oyyyyy paylaşamıyorsun oğlunu değil mi kıskanmamaya çalış canım yaa babaannesi sonuçta..yarın öbür gün büyüdüğünde kız arkadaşları olacak evlenecek ozaman napcen

ay canım bebek senin bebeğin kime ne..benimkide ben yemek yerken ufaktan ufaktan sulanmaya başladı ama tattırmıyorum yine de...büyüsün biraz daha
geçen kayganam kahvaltıda ağzına bişey sürdü neydi unuttum verme dedim daha zamanı var dedim..sen tattırmışsın ben tattırmamışım bizi ilgilendirir valla boşver gerisini

kızlar ben artık bebişimi odasında yatırıyorum..uyku eğitimine de bisüre sonra başlayacağım...ayırdınız mı odalarınızı sizde

Gitmedim Can'ım, açıkçası geçici bir durum olduğunu düşündüğüm için aklıma da gelmedi. Siz ne yaptınız canım , düzelme var mı?
Ben haftasonu çok üzüldüm canım bi sıkıntısı mı var acaba diye düşündüm. İdrar yolu enfeksiyonunda meme reddi oluyormuş idrar örneği alıp tahlil yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı. Biberona alıştığı için diye düşünüyoruz. Salıncakta sallayıp emziği veriyorum iyice sakinleşince alıp emziriyorum gece sıkıntı olmuyor zaten. 2 gündür böyle bi çözüm bulduk mutluyum.

Bugün çok yoruldum bunaldım. Çocuk ve bebek sesi duymadan gözlerimi kapayıp uyuyasım var. Eşim yok geç gelecek...
Bu akşam kafayı yemezsem başka zaman yemem herhalde...
Bebek durmuyor oğlan mızmız off off...

Canım hiç kiskanma bebisi ne güzel onu oynatan oyalayanlar var keşke benimkileri de tutsalar da ben emzirmeden emzirmeye görsem

Bizde dün olduk bizimkilerde bacak kesilmiş gibi ağladılar bugun de huysuzlar sinirli be arada korkuyorlar

Bugün ben de kafayi yedim bi ara bıraktım ikizleri bas bas bağırıp agladilar büyük kiz da ne yapacağını şaşırdı annem parka götürdü. Gökçe 2de başladı aglamaya hala ağlıyor 2den beri emmedi ellerini ısırıp duruyor gazdan kurtulduk derken diş sancısı çıktı şimdi de. Kafamda yine egzema çıktı kasiniyor kasidikca kan akiyor. Bu çocuklar büyüyecek de bizim de canimizdan can gidecek

kızlar ben artık bebişimi odasında yatırıyorum..uyku eğitimine de bisüre sonra başlayacağım...ayırdınız mı odalarınızı sizde
Büyük kızımı 9aylikken ayirmistim ikizleri gece beslenmesi kesilir kesilmez ayircam çünkü 3ü ayni odada yatacak büyük kızı uyandirmamalari lazim

Ay insan sıyırır cok sukur ki rabbim bebişlerinizi size bagıslamıs.. Bundan sonra saglıkla güzellikle büyütürsün inşallahhh sütün o kadar azken nasıl yetti ki mak arttırmadı mı

Dinlenmeye ihtiyacı var demek ki annesi

Bizimkiler de uyusa yaa

Sahi sizinkiler gece kaç saat uyuyo kızlar
Benimki gündüz hiç uyumuyo sıpaa akşam bu saatlerde uyumaya cabalıyoruzz suan sallıyorum debeleniyo.. Simdi uyursa 7-8saat uyur sanirim

Ya şu kanguruda oturur pozisyon olmuyo mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…