hafta sonu 8 saat falan aç kaldı sadecebir iki dk emdi arada zorla ağlayarak açlıktan uyuyamadı ağladı sürekli ama emmedi biberonda almıyor gerçi bize doktırumuz iştah şurubu diye ilaç verdi zaditen adında ama prospektüste iştahla ilgisi yok alerji ilacı yazıyor vermedim bende bazen versemmi diyorum ama korkuyorum sonraYapma yaayemeyen bebek çok zor oluyor bilmem mi ((((( kaç kilo bebisin.. Hayır büyük olsalar biraz iştah açıcı şuruplar var onlardan veririz. Sen dr a şöyle ek gıdaya başlayabilir miyim diye. E peki acikmasini beklesen.. Kaç saatte acıkıyor bu kuzu
geçmiş olsun canım ballı limon iç çok iyi geliyorOfff cookk kotuyum yorganin altindan cikamiyorum yutkunamiyorum berbatim ne yapsam???
oyyyyy paylaşamıyorsun oğlunu değil miMerhaba kizceler :) günü birlik kv ye köye geldik. Oğlumu kucağına alir olmaz bizimkizi cok fena agladi susturamadik epey korktu ^_^
Yanliz cok pis kiskaniyorum, oglum sürekli elinde ben emzirmeden emzirmeye görüyorum. Ona hak veriyorum ama yinede kiskanmamak elimde değil
ay canım bebek senin bebeğin kime ne..benimkide ben yemek yerken ufaktan ufaktan sulanmaya başladı ama tattırmıyorum yine de...büyüsün biraz dahaKızlar belki buradaki birçok kişi kızacak ne yapıyorsun falan diyecek ama ben yinede yazayım.
Ben minnoşuma bütün meyvelerden tattırdım. Hergün başka bir tane. Aynı gün içerisinde farklı iki meyve vermedim.
Ama tattırmak derken öyle ezip suyunu vermek falan degil. Dudagına dilinin ucuna degdirerek...
Verirken isimlerini söylüyorum. Annesütünden başka tatlarında olduğunu anlatıyorum. Bu tatlı bu ekşi bu mayhoş diyorum.
Benimki kiraz ve karpuzu çok sevdi. Direk emmek istedi. Eriği sevmedi ikinci degdirişimde dudaklarını kapadı.
Bu zamana kadar kiraz çilek karpuz kavun kayısı şeftali degdirdim diline.. he birde salatalık onuda sevdi
İlk oğlumdada yapmştım bunu hiçbir sıkıntısı olmadı. Biz yerken böyle melül melül bakıyorlar, yalanıyorlar insan kıyamıyor yaa
Anladim cnm ne guzel masaaallahCanımkuruyemiş yediğim zaman sadece poposu kızarıyor. Mukus yok bende
Ben haftasonu çok üzüldüm canım bi sıkıntısı mı var acaba diye düşündüm. İdrar yolu enfeksiyonunda meme reddi oluyormuş idrar örneği alıp tahlil yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı. Biberona alıştığı için diye düşünüyoruz. Salıncakta sallayıp emziği veriyorum iyice sakinleşince alıp emziriyorum gece sıkıntı olmuyor zaten. 2 gündür böyle bi çözüm bulduk mutluyum.Gitmedim Can'ım, açıkçası geçici bir durum olduğunu düşündüğüm için aklıma da gelmedi. Siz ne yaptınız canım , düzelme var mı?
Canım hiç kiskanma bebisi ne güzel onu oynatan oyalayanlar var keşke benimkileri de tutsalar da ben emzirmeden emzirmeye görsemMerhaba kizceler :) günü birlik kv ye köye geldik. Oğlumu kucağına alir olmaz bizimkizi cok fena agladi susturamadik epey korktu ^_^
Yanliz cok pis kiskaniyorum, oglum sürekli elinde ben emzirmeden emzirmeye görüyorum. Ona hak veriyorum ama yinede kiskanmamak elimde değil
Bizde dün olduk bizimkilerde bacak kesilmiş gibi ağladılar bugun de huysuzlar sinirli be arada korkuyorlarKızlar sabah ogluş 4.ay asilarini oldu zaten 6da kalkmıştı hic uyumadi.. Asidan sonra iyice huzursuzlasti.. Nasil agliyor ya sanki bacağını kesmisler.. Atesi yoktu ama biraz önce dayanamadim yarim cay kaşığı calpol verdim belki agridan agliyor saatlerdir diye.. Bayıldı şimdi uykuda.. Calpol dan bişey olmaz di mi
Bugün ben de kafayi yedim bi ara bıraktım ikizleri bas bas bağırıp agladilar büyük kiz da ne yapacağını şaşırdı annem parka götürdü. Gökçe 2de başladı aglamaya hala ağlıyor 2den beri emmedi ellerini ısırıp duruyor gazdan kurtulduk derken diş sancısı çıktı şimdi de. Kafamda yine egzema çıktı kasiniyor kasidikca kan akiyor. Bu çocuklar büyüyecek de bizim de canimizdan can gidecekBugün çok yoruldum bunaldım. Çocuk ve bebek sesi duymadan gözlerimi kapayıp uyuyasım var. Eşim yok geç gelecek...
Bu akşam kafayı yemezsem başka zaman yemem herhalde...
Bebek durmuyor oğlan mızmız off off...
Büyük kızımı 9aylikken ayirmistim ikizleri gece beslenmesi kesilir kesilmez ayircam çünkü 3ü ayni odada yatacak büyük kızı uyandirmamalari lazimkızlar ben artık bebişimi odasında yatırıyorum..uyku eğitimine de bisüre sonra başlayacağım...ayırdınız mı odalarınızı sizde
Evett biliyorum canım. Şimdi nasıl bebeğin canım.Evet canim hatirlamadinmi hamileyken ayni sorunlari yasadik gerilemeye baslamisti bebeklerimizin gelisimleei
Ay insan sıyırır34 haftada doğdular onlara kalsa 23 de doğacaktı hastanede yattım çok sonra da evde ama o kadar tutabildik içerde
Birinin durumu çok ağırdı hiç organları gelişmemişdi çok ağır iğneler antibiyotikler aldı 1900 kg dı 35 gün her saat ölüm baberi bekledim
Ama şükür Rabbime bize bağışladı
Ama onun topuk kanı kötü galiba çok ilaçlar aldığından çapa takip ediyor
İşte o zamanlar bende sağıp yoğun akıma götürdüm ama çok azdı 2 gösüm 24 saatte anca 100cc çıkıyordu şansım varsa
Hastanese amela mıydı neysi kullandım yara yaptı bi damla gelmedi avent baya iyi gelmişti bana. Şimdi kısmet kullanmıyorum kaldı kenarda hatta ilan koydum çıksın elimden diye
Benimki gündüz hiç uyumuyo sıpaaDinlenmeye ihtiyacı var demek ki annesi
Bizimkiler de uyusa yaa
Sahi sizinkiler gece kaç saat uyuyo kızlar
Ya şu kanguruda oturur pozisyon olmuyo mu??Benim kız iyice kucakçı oldu, eşime ısrarla kanguru alalım diyorum, bel fıtığın var hayır almıcaz diyo, hem de bebek sevmezse para çöpe gider diyo
Bilinmeyen markalardan 40 tllik filan alsam evde işimi görmez mi ki ya?
Yoksa eminim eşim marka bişey almıcak, hoş belimi düşünüyo filan ama kollarım da kopuyo artık
Valla 3 aydan itibaren kullanılıyor deniyor da detaylı bilgim yok cnmYa şu kanguruda oturur pozisyon olmuyo mu??
:) sen zaten maşallah vallahhhh keşke kapı komşu olsaydık seninleBen de eşime söyledim al desem de abur cubur alma dedim en azindan canim tatli cektiginde evde yapar yerim hem ev usulü olur hem de yaparken enerji harcarim hem cocuklardan vakit de olmaz yapamam
Benimki de genelde kucakta artık ne bel kaldı ne sırt ne kol zaten uyku yok perişan oluyorum bi doktoruma danışıp bende bakayımValla 3 aydan itibaren kullanılıyor deniyor da detaylı bilgim yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?