2016 Şubat Anneleri

Ay evet Türkiye'de yaş meselesi farklı oluyor biraz :)))

alerji durumu zor umarım minigin atlatir bu durumu. Dr sorduğunda bana da söyleyebilir misin canım?

Ay benimde kafam karışıyor bu hesaplamalardan:)

:)))) ayy ben gittim agdaya o ne aciydiii... Kalkicam dedim abla bırakmadı.. Şimdi korkuyorum gitmeye.. Herkeste aynı olmaz tabii bende öyle oldu diye korkma:) tabii canım ams kendimizi de bırakmamak gerek. Bir yerden toparlanmamiz lazim

Korunuyorum be guzel ama guvenilir yol degil pek anlamissindir umarim)
Haha ... Anladım canım.. Ne diyeyim işi sağlama al sen ay geçen gün ikizleri olan bir akraba hamile olduğunu öğrenmiş yana yana biz birrsey yapmadik diyip duruyordu... Ama işte gebe kalmış :)

Bende bir ara bıraktım büyükle ilgilendim küçük ağladı ağladı aldım sonra çok zor uyumuştu..5 dk sonra yine kalktı gece uykusuna yatamadı içlenmiş kucagımda memede bilé durup durup ağladı. Şimdide oturuyor.
Benim; biran önce uyuma hayalimde bitmiş oldu.
Öyle böyle büyüyecekler.. şu birkaç ay geçsede otursalar oyuncaklarla oyalanmaya başlasalar bizim yükümüzde az hafiflese.. Bebişlerde haklı hep yatıyorlar hep yatıyorlar.
Hayaller hayaller..

Iyi canim cok şükür benimki kanala erken yerlesmis o yuzden oyle olmus 36. Haftada normal dogum yaptim sariligi agir gecti iko gun hastanede yatti 2,5 ayda ancak gecti
Bnm kinin de sarıldığı yeni geçti canım. Baya uzun sürdü. Bizde kan uyusmazligi da vardı o yüzden de uzadı. Bnm kinin sebebi bilinmiyor niye kilo almadığı. Canım kaç cm doğmuştu şimdi kaç cm

gecmis olsun canım yok bi şey olmaz merak etme. aşıya gitmeden çoğu arkadaş veriyor ondan sonra gidiyor

Canım 6. Ay da mı oturtmaya başlayacağız. Senin işin zor iki tane çocuk bn bir tane ye zor bakıyorum.

Canım 6. Ay da mı oturtmaya başlayacağız. Senin işin zor iki tane çocuk bn bir tane ye zor bakıyorum.
Aslında doktorlar öyle söylüyor ama benim büyük oğlan 5 aylıkken ısrarla oturuyordu. Doktorum kendi oturuyorsa otursun sen oturtmak için uğraşma demişti. Oturuyordu. Bir sıkıntı yaşamadık. Tabi sag sol arka hep minder oluyor.
Benim büyük oğlan 6 yaşında ama yine de bazen beni bunalttığı oluyor. Hele ikisi birden mızıldarsa çok bunalıyorum.

Aboo sen simdiden baslamissin kiskanc kaynana potansiyeli var sende
Elin kızıni ne yapcan bacim.babaanne neyse de

İnşallah canım. Tabii ki söylerim 2 sinde gidicez canım. Bakalım ne diyecek
teşekkür ederim canım ben dr ye sordum ama gene bi başka dr nin ne diyeceğini merak ediyorum. daha doğrusu dr direk bahsetti ek besine geçme olayından. bende gittiğim zaman nasıl baslamam gerektiğini tam olarak anlatacak bende yazarım bilgi alışverişi yaparız

oyyyyy paylaşamıyorsun oğlunu değil mi kıskanmamaya çalış canım yaa babaannesi sonuçta..yarın öbür gün büyüdüğünde kız arkadaşları olacak evlenecek ozaman napcen

valla Kadina hak veriyorum sonucta ilk torunu ama sanirim kv sevmiyorum o yuzden batiyor bana :)

kızlar ben artık bebişimi odasında yatırıyorum..uyku eğitimine de bisüre sonra başlayacağım...ayırdınız mı odalarınızı sizde

1 yasinda ayirmayi dusunuyorum
uyku egitimine basladik simdilik iyi gidiyor bakalim

Canım hiç kiskanma bebisi ne güzel onu oynatan oyalayanlar var keşke benimkileri de tutsalar da ben emzirmeden emzirmeye görsem

ahh canim benim yaa hem kizim hem ikizler cok cok zor rabbim sana guc kuvvet versin

kendileri oturduğu sürece sorun yok di mi yani canım. bazen doğrulmaya calisiyor bebis kucagimda iken ben korkuyorum incinecek diye.

Canım bnm bebeğimde doğrulmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…