Ay evet Türkiye'de yaş meselesi farklı oluyor biraz :)))Canım senin bebiş 29 Mayısda dolu dolu 4 aylık olmuş olacak yani 4 ayı bitirmiş olacak. Şuan 3.5 aylık diyebilirsin
Benimki 8 şubat doğumlu. 8 haziranda 4 bitmiş olacak inş. 3 ay 10 günlük ben 3.5 ay diyorum kısadan
Bende beslenemiyorum ya bende bisküvi tarzı şeyler süt yapıyor. Birgün yemeyeyim memeler sönüyor anlamadım ben bu işi.. öğlenleri bisküvi atıştırıyorum bende.
4 aya girmiyor bitirmiş oluyor canımama zaten yaş söylerken biten ay söyleniyor. 29 Mayısda 4 aylık olmuş olacak.
alerji durumu zor umarım minigin atlatir bu durumu. Dr sorduğunda bana da söyleyebilir misin canım?Bende 4 aylığın ortasında başlamak istiyorum canım.Dr.a sorcam tabii.. Ama yoğurt verme diyecektir. Alerji sorunu bizde de var ama asiri degil.
Evet ya öyle de olabilir onun için süzgeçler de varmış hatta dün araştırdım biraz da.
Ay benimde kafam karışıyor bu hesaplamalardan:)Canım senin bebiş 29 Mayısda dolu dolu 4 aylık olmuş olacak yani 4 ayı bitirmiş olacak. Şuan 3.5 aylık diyebilirsin
Benimki 8 şubat doğumlu. 8 haziranda 4 bitmiş olacak inş. 3 ay 10 günlük ben 3.5 ay diyorum kısadan
Bende beslenemiyorum ya bende bisküvi tarzı şeyler süt yapıyor. Birgün yemeyeyim memeler sönüyor anlamadım ben bu işi.. öğlenleri bisküvi atıştırıyorum bende.
4 aya girmiyor bitirmiş oluyor canımama zaten yaş söylerken biten ay söyleniyor. 29 Mayısda 4 aylık olmuş olacak.
:)))) ayy ben gittim agdaya o ne aciydiii... Kalkicam dedim abla bırakmadı.. Şimdi korkuyorum gitmeye.. Herkeste aynı olmaz tabii bende öyle oldu diye korkma:) tabii canım ams kendimizi de bırakmamak gerek. Bir yerden toparlanmamiz lazimbende doğumdan bir ay sonra eski kiloma dönmüştüm şimdi kilo aldım geri kızum ilk zamanlar daha uysalmış sankiçok düzensiz besleniyorum bende saçlarımı bile kaç ay dır geçen hafta kestirdim ve kısa uzun saçla uğraşamıyorum ağdaya da gitmem lazım ama ne zaman ormana döndüm resmen hiç alışık değilim ama malesef zaman olmuyor ne yapalım bebişler sağlıklı olsunlar da önemli olan o
İnşallah canım. Tabii ki söylerim 2 sinde gidicez canım. Bakalım ne diyecekalerji durumu zor umarım minigin atlatir bu durumu. Dr sorduğunda bana da söyleyebilir misin canım?
Haha ... Anladım canım.. Ne diyeyim işi sağlama al senKorunuyorum be guzel ama guvenilir yol degil pek anlamissindir umarim)
Iyi canim cok şükür benimki kanala erken yerlesmis o yuzden oyle olmus 36. Haftada normal dogum yaptim sariligi agir gecti iko gun hastanede yatti 2,5 ayda ancak gectiEvett biliyorum canım. Şimdi nasıl bebeğin canım.
Bende bir ara bıraktım büyükle ilgilendim küçük ağladı ağladı aldım sonra çok zor uyumuştu..5 dk sonra yine kalktı gece uykusuna yatamadı içlenmiş kucagımda memede bilé durup durup ağladı. Şimdide oturuyor.Bugün ben de kafayi yedim bi ara bıraktım ikizleri bas bas bağırıp agladilar büyük kiz da ne yapacağını şaşırdı annem parka götürdü. Gökçe 2de başladı aglamaya hala ağlıyor 2den beri emmedi ellerini ısırıp duruyor gazdan kurtulduk derken diş sancısı çıktı şimdi de. Kafamda yine egzema çıktı kasiniyor kasidikca kan akiyor. Bu çocuklar büyüyecek de bizim de canimizdan can gidecek
Bnm kinin de sarıldığı yeni geçti canım. Baya uzun sürdü. Bizde kan uyusmazligi da vardı o yüzden de uzadı. Bnm kinin sebebi bilinmiyor niye kilo almadığı. Canım kaç cm doğmuştu şimdi kaç cmIyi canim cok şükür benimki kanala erken yerlesmis o yuzden oyle olmus 36. Haftada normal dogum yaptim sariligi agir gecti iko gun hastanede yatti 2,5 ayda ancak gecti
gecmis olsun canım yok bi şey olmaz merak etme. aşıya gitmeden çoğu arkadaş veriyor ondan sonra gidiyorKızlar sabah ogluş 4.ay asilarini oldu zaten 6da kalkmıştı hic uyumadi.. Asidan sonra iyice huzursuzlasti.. Nasil agliyor ya sanki bacağını kesmisler.. Atesi yoktu ama biraz önce dayanamadim yarim cay kaşığı calpol verdim belki agridan agliyor saatlerdir diye.. Bayıldı şimdi uykuda.. Calpol dan bişey olmaz di mi
Canım 6. Ay da mı oturtmaya başlayacağız. Senin işin zor iki tane çocuk bn bir tane ye zor bakıyorum.Bende bir ara bıraktım büyükle ilgilendim küçük ağladı ağladı aldım sonra çok zor uyumuştu..5 dk sonra yine kalktı gece uykusuna yatamadı içlenmiş kucagımda memede bilé durup durup ağladı. Şimdide oturuyor.
Benim; biran önce uyuma hayalimde bitmiş oldu.
Öyle böyle büyüyecekler.. şu birkaç ay geçsede otursalar oyuncaklarla oyalanmaya başlasalar bizim yükümüzde az hafiflese.. Bebişlerde haklı hep yatıyorlar hep yatıyorlar.
Hayaller hayaller..
Aslında doktorlar öyle söylüyor ama benim büyük oğlan 5 aylıkken ısrarla oturuyordu. Doktorum kendi oturuyorsa otursun sen oturtmak için uğraşma demişti. Oturuyordu. Bir sıkıntı yaşamadık. Tabi sag sol arka hep minder oluyor.Canım 6. Ay da mı oturtmaya başlayacağız. Senin işin zor iki tane çocuk bn bir tane ye zor bakıyorum.
Aboo sen simdiden baslamissin kiskanc kaynana potansiyeli var sendeMerhaba kizceler :) günü birlik kv ye köye geldik. Oğlumu kucağına alir olmaz bizimkizi cok fena agladi susturamadik epey korktu ^_^
Yanliz cok pis kiskaniyorum, oglum sürekli elinde ben emzirmeden emzirmeye görüyorum. Ona hak veriyorum ama yinede kiskanmamak elimde değil
teşekkür ederim canım ben dr ye sordum ama gene bi başka dr nin ne diyeceğini merak ediyorum. daha doğrusu dr direk bahsetti ek besine geçme olayından. bende gittiğim zaman nasıl baslamam gerektiğini tam olarak anlatacak bende yazarım bilgi alışverişi yaparızİnşallah canım. Tabii ki söylerim 2 sinde gidicez canım. Bakalım ne diyecek
oyyyyy paylaşamıyorsun oğlunu değil mikıskanmamaya çalış canım yaa babaannesi sonuçta..yarın öbür gün büyüdüğünde kız arkadaşları olacak evlenecek ozaman napcen
kızlar ben artık bebişimi odasında yatırıyorum..uyku eğitimine de bisüre sonra başlayacağım...ayırdınız mı odalarınızı sizde
Canım hiç kiskanma bebisi ne güzel onu oynatan oyalayanlar var keşke benimkileri de tutsalar da ben emzirmeden emzirmeye görsem
Aboo sen simdiden baslamissin kiskanc kaynana potansiyeli var sende
Elin kızıni ne yapcan bacim.babaanne neyse de
kendileri oturduğu sürece sorun yok di mi yani canım. bazen doğrulmaya calisiyor bebis kucagimda iken ben korkuyorum incinecek diye.Aslında doktorlar öyle söylüyor ama benim büyük oğlan 5 aylıkken ısrarla oturuyordu. Doktorum kendi oturuyorsa otursun sen oturtmak için uğraşma demişti. Oturuyordu. Bir sıkıntı yaşamadık. Tabi sag sol arka hep minder oluyor.
Benim büyük oğlan 6 yaşında ama yine de bazen beni bunalttığı oluyor. Hele ikisi birden mızıldarsa çok bunalıyorum.
Canım bnm bebeğimde doğrulmaya çalışıyor.Aslında doktorlar öyle söylüyor ama benim büyük oğlan 5 aylıkken ısrarla oturuyordu. Doktorum kendi oturuyorsa otursun sen oturtmak için uğraşma demişti. Oturuyordu. Bir sıkıntı yaşamadık. Tabi sag sol arka hep minder oluyor.
Benim büyük oğlan 6 yaşında ama yine de bazen beni bunalttığı oluyor. Hele ikisi birden mızıldarsa çok bunalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?