- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
sevmeyince cidden batiyor anlıyorum seni:):):)Bilemedim ki
7-8 saat maşallah suphanallah biz 4-5 uyusa dua ediyoruzBenimki gündüz hiç uyumuyo sıpaaakşam bu saatlerde uyumaya cabalıyoruzz suan sallıyorum debeleniyo.. Simdi uyursa 7-8saat uyur sanirim
Canım makinem hiç olmayan sütümü getirdi zaten saha soğuma çok vardı ne bebek görsüm doğumda ne sonrasında günlerce ayrıydık kokusunu bile duymadım yine şükür tasımlıkta olsa aldılar onyüzden mutluyum biri çok az aldı ama olsun nasibimi bu kadarmısAy insan sıyırırcok sukur ki rabbim bebişlerinizi size bagıslamıs.. Bundan sonra saglıkla güzellikle büyütürsün inşallahhh sütün o kadar azken nasıl yetti ki mak arttırmadı mı
Ama gece yine dinlenen o ben değilim7-8 saat maşallah suphanallah biz 4-5 uyusa dua ediyoruz
öyle canım ama kızum bana öyle alışmışkibbugün annemden bana gelmek için nasıl atılıyor kıyamıyorum onu bırakıp gitmeye ana gştmem lazım doğumdan sonra epilasyon aleti ile aldım bir kere bir daha yok inşallah bu hafta sonu giderim:)))) ayy ben gittim agdaya o ne aciydiii... Kalkicam dedim abla bırakmadı.. Şimdi korkuyorum gitmeye.. Herkeste aynı olmaz tabii bende öyle oldu diye korkma:) tabii canım ams kendimizi de bırakmamak gerek. Bir yerden toparlanmamiz lazim
Aaa kız doğru ben ne diyorum uykusuzluguma ver canimCanım makinem hiç olmayan sütümü getirdi zaten saha soğuma çok vardı ne bebek görsüm doğumda ne sonrasında günlerce ayrıydık kokusunu bile duymadım yine şükür tasımlıkta olsa aldılar onyüzden mutluyum biri çok az aldı ama olsun nasibimi bu kadarmıs
Bebeklerim yanımda olsa eminim sütümü arttırırdı
Ayy bugün komşum olaydin pişman olurdun:) sen zaten maşallah vallahhhh keşke kapı komşu olsaydık seninle
Benim kuzım kucakta yatar pozisyonda hiç durmuyor hemen hemen doğduğundan beri kucakta dik vaziyette omuzda duruyor ya da ters şeklinde ce biraz oturur pozisyon oluyor ama durmuyor diğer türlü hatta şimdilerde uçar gibi çeviriyoruz öyle duruyor kanguru aldım bende evde kullanmak için 3.5 kilodan sonra kullanılıyor dedi satış danışmanı çook iyi birşey almadım kuzım beğenmez falan diye iyiki de öyle yapmışım dün denedim çığlık çığlığa durmadı içinde be hayallerim vardı dursaydı daha iyi birşey alıp gezmeye gidecektim onunlaYa şu kanguruda oturur pozisyon olmuyo mu??
Öyle canim ya onlar da haklı ama biz de haksız değiliz çığlık attım sinirden kaç defa bugun. Gökçe de bana iclenmis emmedi sesimi duydukça ağladı eşim sakinlestirdi uyku semesi emzirdim öyle uyudu. Tabi bu arada parol da verdik calpol de. Elini kolunu ısırıp durdu kuzumBende bir ara bıraktım büyükle ilgilendim küçük ağladı ağladı aldım sonra çok zor uyumuştu..5 dk sonra yine kalktı gece uykusuna yatamadı içlenmiş kucagımda memede bilé durup durup ağladı. Şimdide oturuyor.
Benim; biran önce uyuma hayalimde bitmiş oldu.
Öyle böyle büyüyecekler.. şu birkaç ay geçsede otursalar oyuncaklarla oyalanmaya başlasalar bizim yükümüzde az hafiflese.. Bebişlerde haklı hep yatıyorlar hep yatıyorlar.
Hayaller hayaller..
48 cm 2800 grm dogdu 3 aylik kontrolde 65 cm 6500 grmdi haftaya asive kontrolumuz varBnm kinin de sarıldığı yeni geçti canım. Baya uzun sürdü. Bizde kan uyusmazligi da vardı o yüzden de uzadı. Bnm kinin sebebi bilinmiyor niye kilo almadığı. Canım kaç cm doğmuştu şimdi kaç cm
Canim disarda arabaya yatırsana cok daha keyifli bence.. Benimkide o sekillerde sürekli sıpa ya bi doktora danısıp bende deniyim ama benim oglanda sevmez gibime geliyoBenim kuzım kucakta yatar pozisyonda hiç durmuyor hemen hemen doğduğundan beri kucakta dik vaziyette omuzda duruyor ya da ters şeklinde ce biraz oturur pozisyon oluyor ama durmuyor diğer türlü hatta şimdilerde uçar gibi çeviriyoruz öyle duruyor kanguru aldım bende evde kullanmak için 3.5 kilodan sonra kullanılıyor dedi satış danışmanı çook iyi birşey almadım kuzım beğenmez falan diye iyiki de öyle yapmışım dün denedim çığlık çığlığa durmadı içinde be hayallerim vardı dursaydı daha iyi birşey alıp gezmeye gidecektim onunla
Canim ishal olabilir demişti bana hemsire yaparken benimki olmamisti ama olabilirmis normaldir de karnida ondan agriyodur belki kuzum ya yarım ölçek calpol versen canim rahatlar agrısı sızısıkızlar rota aşısı yapıldı bugün ogluma ve sanki karnı ağrıyordu ve ishal oldu gibiaşının böyle bir yan etkisi olabilir mi?
Tüm hün huysuzdur. Karnına ayaklarını çeke çeke uyuya kaldı artık gece uykusuna geçti ama arada inliyor
Hey maşallah neyle besliyon sen bu bebişi48 cm 2800 grm dogdu 3 aylik kontrolde 65 cm 6500 grmdi haftaya asive kontrolumuz var
Burda güzel güzel herşeyini yazarsan nazarlara gelirsin tabiAyy bugün komşum olaydin pişman olurdun2den 8e kadar ikizler ağladı büyük çıldırdı sinirden ben de bağırdım arada
Canim ishal olabilir demişti bana hemsire yaparken benimki olmamisti ama olabilirmis normaldir de karnida ondan agriyodur belki kuzum ya yarım ölçek calpol versen canim rahatlar agrısı sızısı
canım biZimde yarın yapılacak arkadaşım yaptırdı ın gün önce ishal olmuş bebiş iki gün normal yAni birde bebeğinin doğum tarihi ne canımkızlar rota aşısı yapıldı bugün ogluma ve sanki karnı ağrıyordu ve ishal oldu gibiaşının böyle bir yan etkisi olabilir mi?
Tüm hün huysuzdur. Karnına ayaklarını çeke çeke uyuya kaldı artık gece uykusuna geçti ama arada inliyor
Evet canim .. Eşim sormuştu aşının içeriğini.. Zehirli ishal için demişti yaptıktan sonra da ishal olabilir paniklemeyin demişti cikarken için rahat olsunHemşire öyle mi dedi? Bana niye demediler
Sağol canım valla, hasta mı yaptım çocugu diye korktum bende. Aşıdan oldu o zaman. Uyanırsa calpol vereyim bari
teşekkrüler
canım benim kızım arabada durmuyor ki hafta sonu çıktık nlraz durdu biraz uyudu sonra çığlık çığlığa kucağıma aldım öyle takıldık biraz uyursa duruyor arabada yatar pozisyonu sevmiyor hiç kucağı çık seviyor dik durmak koşulu ile çarşıda bebişler gördük arabasında kendi kendilerine takılıyorlar maşallah dedim ya benim kız duracak öyle hergün gezdiririm onu eşim olmadan hiç dışarı çukmadık bizCanim disarda arabaya yatırsana cok daha keyifli bence.. Benimkide o sekillerde sürekli sıpa ya bi doktora danısıp bende deniyim ama benim oglanda sevmez gibime geliyo
canım biZimde yarın yapılacak arkadaşım yaptırdı ın gün önce ishal olmuş bebiş iki gün normal yAni birde bebeğinin doğum tarihi ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?