2016 Şubat Anneleri

Aa seninki cadi :)) benimki arabada duruyo uyuyo ama sürekli gezerse tabi durunca benimki de kuduruyo. Baş edilmiyo bu sıpalarla baksana nasıl da istediklerini yaptiriyolar :)) ben disari cikmiyorum da bahcelerde hava aldiriyorum yavruşa ..

Alerjikmi yasak olmasinin sebebi kucuk diye mi diyosunuz
Hayır canım topu kanı kötü internette fenulketoniri yaz anlatsın burda anlatıp moral bozmak istemiyorum o hastalık şüphesi var Allah om esirgesin
O yüzden her ay kan veriyoruz bugun de gittik aşı oldu diye
Bizim haziran sonu beslenme eğitimi var çapa da
Galiba her gıda tadımı sonrası kan istenecek fenilanilin değeri için yükselten gıda ömür boyu yasak olacak bu un da olabilir şekeer de herşey de

O zaman sadece tıbbi mama ile beslenecek hep büyüsede

canım geçer merak etme benimde 12 şubat doğumlu nette araştırdım bugün de birçok dr 3 ay dolmadan yapılmalı yazmış tan etkileri olmuyormuş o zaman bebeğe öyle yazıyor da merak ettim bizim doktorda daha erken yapacaktı normalde ama sağlık ocağı sağolsun bizim verem aşısını 28 nisan da yapınca dr verem ile arasında önce 4 hafta olmalı dedi sonra o kadar beklersek geç kalacağız dedi sonra da 3 hafta da olsa arada olur dedi bende muallakta kaldım bu 3 mu 4 haftamı konusunda ama dr a güvenmek istiyorum ve yarın yaptıracağım

Ah canim benim ne cekmissin cekiyosun sen ve kuzucuklarn ya Allah yardımcın olsun .. Şüphesi var demişsin umarim şüpheyle kalır bişey cıkmaz inşallaahhh rabbim korusun bebegini..

hemde nasıl her istediğini ysptırıyor şimdiden birde dudak bükerek ağlıyor gel de yapma zaten arabadayken araba hareket etmezse uyanıyor hemen evde de kucakta ve ayakta geziniyoruz arada oturayum diyorum nerden anlıyor hemen basıyor çığlığı

Canım iştah açıcı diye bir ilaç yok zaten. Geçici bir sure bu tur antihistaminikler vitaminler ve kan ilaçları iştahi açarlar. Zaditenin yan etkisinde uyuklama sersemleme iştah açma gibi yan etkileri vardır. Kesin çözüm değil tabii ki . ama ben kullan derim. İlaç kullanmadan yemiyor belki ilacın yan etkisi sayesinde yiyebilir.sende düzenli periyodlar şeklinde bu ilacı kullanirsin. Benim ki 5 -6 saat yemiyor diye icim gidiyor senin ki 8 saat.. Aaa biz hastaneden çıktıktan sonra oğlum tüm gün uyudu 24 saate yakın bir sure o ara ne yedi ne uyandı.. Ben ertesi gün hastaneye tekrar gittim tabii :)
Valla çocuk kolay buyumuyor

Kıyamam inş çıkmaz öyle birşey de dilediği şeyi yiyebilir Geçmiş olsun canım

Bi an önce büyüseler de rahat etsek azcık oturup oyuncaklarla oynasalar en azindan veya yürütgec vakti gelsede istedikleri kadar ayakta kendileri kalsa

canım inşallah sonuçlar değerler iyi çıkar yavrular rahat rahat istediklerini yerler ben bebişlere kıyamıyorum hiç

Tamam canım benim.

ya ilacın prospektüsünü okuyunca kıyamadım kızıma ama haftaa sonu kesin kullanacağım dedim sonra kullanmadım yine bilmiyorum ya yarın hem rota aşısı hem kontrol var bakalum ne diyecek dr

Uyanik oldugu heran memedeyiz gunde 1 kez mama veriyorum yoksa birakmiyor memeyi kppacak artik surekli emme modu 4 ay oldu daha kopamadik disari cikarken korka korka cikiyorum artik
İyi boşa değil baksana benimki ilk 2ay öyle yapti simdi 3.5aylıgız da rahatım yani hep öyle düsünemiyorum sağıp versen yada emzikle oyalanmıyo mu cok zorrr dısarı cıkmayı gectim ev isi icin falan da zor olur yaaa

Emzik almiyor saginca cikmiyor canim en fazla 40 cc oda disinin kovuguna yetmez

Uyutulmasini istemedim çok küçük Allah korusun uyanmayan bebekler olmuş korktum bizde karton bardak koyuyoruz pipisine büyük bez bağlıyorum ağrı kesici de veriyorum keyfi yerinde çok şükür yarın da suya oturtup sargsini çıkaracağız korkuyorum ama ağlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…