- 10 Mayıs 2016
- 471
- 344
- 103
Aa seninki cadi :)) benimki arabada duruyo uyuyo ama sürekli gezerse tabi durunca benimki de kuduruyo. Baş edilmiyo bu sıpalarla baksana nasıl da istediklerini yaptiriyolar :)) ben disari cikmiyorum da bahcelerde hava aldiriyorum yavruşa ..canım benim kızım arabada durmuyor ki hafta sonu çıktık nlraz durdu biraz uyudu sonra çığlık çığlığa kucağıma aldım öyle takıldık biraz uyursa duruyor arabada yatar pozisyonu sevmiyor hiç kucağı çık seviyor dik durmak koşulu ile çarşıda bebişler gördük arabasında kendi kendilerine takılıyorlar maşallah dedim ya benim kız duracak öyle hergün gezdiririm onu eşim olmadan hiç dışarı çukmadık biz
Alerjikmi yasak olmasinin sebebi kucuk diye mi diyosunuzMeyve tattıranlara çok özendim yaa
Ben yapamıyorumyasak
15 şubat doğumlu canım. 93 günlük bugün :) Garibim resmen foşur foşur kaka yaptı bugün. Zaten günde 4-5 bez kakalı oluyordu. Bugün sırf öğleden sonra 5 bez yaptı ve hep üstüne bulaştı birden cıvık yaptıgı için
İnş sizinkinde ishal falan olmaz. Aşı'yı sabah 10da yaptırdık. 14.00dan sonra ishal oldu. akşam 6dan sonrada karın ağrısıyla ağladı21.30da uyugu bakalım inş gece rahat uyur
Senin bebişin ne kadarlık?
Hayır canım topu kanı kötü internette fenulketoniri yaz anlatsın burda anlatıp moral bozmak istemiyorum o hastalık şüphesi var Allah om esirgesinAlerjikmi yasak olmasinin sebebi kucuk diye mi diyosunuz
canım geçer merak etme benimde 12 şubat doğumlu nette araştırdım bugün de birçok dr 3 ay dolmadan yapılmalı yazmış tan etkileri olmuyormuş o zaman bebeğe öyle yazıyor da merak ettim bizim doktorda daha erken yapacaktı normalde ama sağlık ocağı sağolsun bizim verem aşısını 28 nisan da yapınca dr verem ile arasında önce 4 hafta olmalı dedi sonra o kadar beklersek geç kalacağız dedi sonra da 3 hafta da olsa arada olur dedi bende muallakta kaldım bu 3 mu 4 haftamı konusunda ama dr a güvenmek istiyorum ve yarın yaptıracağım15 şubat doğumlu canım. 93 günlük bugün :) Garibim resmen foşur foşur kaka yaptı bugün. Zaten günde 4-5 bez kakalı oluyordu. Bugün sırf öğleden sonra 5 bez yaptı ve hep üstüne bulaştı birden cıvık yaptıgı için
İnş sizinkinde ishal falan olmaz. Aşı'yı sabah 10da yaptırdık. 14.00dan sonra ishal oldu. akşam 6dan sonrada karın ağrısıyla ağladı21.30da uyugu bakalım inş gece rahat uyur
Senin bebişin ne kadarlık?
Ah canim benim ne cekmissin cekiyosun sen ve kuzucuklarn ya Allah yardımcın olsun .. Şüphesi var demişsin umarim şüpheyle kalır bişey cıkmaz inşallaahhh rabbim korusun bebegini..Hayır canım topu kanı kötü internette fenulketoniri yaz anlatsın burda anlatıp moral bozmak istemiyorum o hastalık şüphesi var Allah om esirgesin
O yüzden her ay kan veriyoruz bugun de gittik aşı oldu diye
Bizim haziran sonu beslenme eğitimi var çapa da
Galiba her gıda tadımı sonrası kan istenecek fenilanilin değeri için yükselten gıda ömür boyu yasak olacak bu un da olabilir şekeer de herşey de
O zaman sadece tıbbi mama ile beslenecek hep büyüsede
hemde nasıl her istediğini ysptırıyor şimdiden birde dudak bükerek ağlıyor gel de yapma zaten arabadayken araba hareket etmezse uyanıyor hemen evde de kucakta ve ayakta geziniyoruz arada oturayum diyorum nerden anlıyor hemen basıyor çığlığıAa seninki cadi :)) benimki arabada duruyo uyuyo ama sürekli gezerse tabi durunca benimki de kuduruyo. Baş edilmiyo bu sıpalarla baksana nasıl da istediklerini yaptiriyolar :)) ben disari cikmiyorum da bahcelerde hava aldiriyorum yavruşa ..
hafta sonu 8 saat falan aç kaldı sadecebir iki dk emdi arada zorla ağlayarak açlıktan uyuyamadı ağladı sürekli ama emmedi biberonda almıyor gerçi bize doktırumuz iştah şurubu diye ilaç verdi zaditen adında ama prospektüste iştahla ilgisi yok alerji ilacı yazıyor vermedim bende bazen versemmi diyorum ama korkuyorum sonra
Hayır canım topu kanı kötü internette fenulketoniri yaz anlatsın burda anlatıp moral bozmak istemiyorum o hastalık şüphesi var Allah om esirgesin
Galiba her gıda tadımı sonrası kan istenecek fenilanilin değeri için yükselten gıda ömür boyu yasak olacak bu un da olabilir şekeer de herşey de
Bi an önce büyüseler de rahat etsek azcık oturup oyuncaklarla oynasalar en azindan veya yürütgec vakti gelsede istedikleri kadar ayakta kendileri kalsahemde nasıl her istediğini ysptırıyor şimdiden birde dudak bükerek ağlıyor gel de yapma zaten arabadayken araba hareket etmezse uyanıyor hemen evde de kucakta ve ayakta geziniyoruz arada oturayum diyorum nerden anlıyor hemen basıyor çığlığı
canım inşallah sonuçlar değerler iyi çıkar yavrular rahat rahat istediklerini yerler ben bebişlere kıyamıyorum hiçHayır canım topu kanı kötü internette fenulketoniri yaz anlatsın burda anlatıp moral bozmak istemiyorum o hastalık şüphesi var Allah om esirgesin
Tamam canım benim.teşekkür ederim canım ben dr ye sordum ama gene bi başka dr nin ne diyeceğini merak ediyorum. daha doğrusu dr direk bahsetti ek besine geçme olayından. bende gittiğim zaman nasıl baslamam gerektiğini tam olarak anlatacak bende yazarım bilgi alışverişi yaparız
Uyanik oldugu heran memedeyiz gunde 1 kez mama veriyorum yoksa birakmiyor memeyi kppacak artikHey maşallah neyle besliyon sen bu bebişi
ya ilacın prospektüsünü okuyunca kıyamadım kızıma ama haftaa sonu kesin kullanacağım dedim sonra kullanmadım yine bilmiyorum ya yarın hem rota aşısı hem kontrol var bakalum ne diyecek drCanım iştah açıcı diye bir ilaç yok zaten. Geçici bir sure bu tur antihistaminikler vitaminler ve kan ilaçları iştahi açarlar. Zaditenin yan etkisinde uyuklama sersemleme iştah açma gibi yan etkileri vardır. Kesin çözüm değil tabii ki . ama ben kullan derim. İlaç kullanmadan yemiyor belki ilacın yan etkisi sayesinde yiyebilir.sende düzenli periyodlar şeklinde bu ilacı kullanirsin. Benim ki 5 -6 saat yemiyor diye icim gidiyor senin ki 8 saat.. Aaa biz hastaneden çıktıktan sonra oğlum tüm gün uyudu 24 saate yakın bir sure o ara ne yedi ne uyandı.. Ben ertesi gün hastaneye tekrar gittim tabii :)
Valla çocuk kolay buyumuyor
İyi boşa değil baksana benimki ilk 2ay öyle yapti simdi 3.5aylıgız da rahatım yani hep öyle düsünemiyorum sağıp versen yada emzikle oyalanmıyo mu cok zorrr dısarı cıkmayı gectim ev isi icin falan da zor olur yaaaUyanik oldugu heran memedeyiz gunde 1 kez mama veriyorum yoksa birakmiyor memeyi kppacak artiksurekli emme modu 4 ay oldu daha kopamadik disari cikarken korka korka cikiyorum artik
Emzik almiyor saginca cikmiyor canim en fazla 40 cc oda disinin kovuguna yetmezİyi boşa değil baksana benimki ilk 2ay öyle yapti simdi 3.5aylıgız da rahatım yani hep öyle düsünemiyorum sağıp versen yada emzikle oyalanmıyo mu cok zorrr dısarı cıkmayı gectim ev isi icin falan da zor olur yaaa
Uyutulmasini istemedim çok küçük Allah korusun uyanmayan bebekler olmuş korktum bizde karton bardak koyuyoruz pipisine büyük bez bağlıyorum ağrı kesici de veriyorum keyfi yerinde çok şükür yarın da suya oturtup sargsini çıkaracağız korkuyorum ama ağlar diyeCanım hayırlı olsun damatliklarini da görürüz inşallah. Biz gecen hafta yaptırdık. Uyutuldu oğlum bu sebeple tutma falan olmadı iyi oldu bence .. Sünnet sonrası bezine vazelin surduk hep ve ılık su banyosu yapıldı antibakteriyel sabun tavsiye etti Dr. Onun haricinde düzenli ağrı kesici verdim çok sukur iyileşmiş durumda su anda.
Emzik almayan bebek cok zor bana göre ya benim kurtuluşum oldugu icin diyorum bunuEmzik almiyor saginca cikmiyor canim en fazla 40 cc oda disinin kovuguna yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?