2016 Şubat Anneleri

Ay kuzum benim inşallah öyle bi şey yoktur ya allah şifa versin

[QUOTE="zhrkrky, post: 46554868, member: 720093"düştüm k oldugu heran memedeyiz gunde 1 kez mama veriyorum yoksa birakmiyor memeyi kppacak artik surekli emme modu 4 ay oldu daha kopamadik disari cikarken korka korka cikiyorum artik[/QUOTE]
Emzirdikce cogalir mantigiyla emzirmekten bitap dustum artik

[QUOTE="zhrkrky, post: 46554868, member: 720093"düştüm k oldugu heran memedeyiz gunde 1 kez mama veriyorum yoksa birakmiyor memeyi kppacak artik surekli emme modu 4 ay oldu daha kopamadik disari cikarken korka korka cikiyorum artik
Emzirdikce cogalir mantigiyla emzirmekten bitap dustum artik[/QUOTE]
Canim hikaye o ben sağdım ilk zaman cok fazlaydı dolap anne sütü doluydu artık emzirmeye basladım suan sütüm yarın biticek mi acaba diye bekliyorum :/ belki de tam bosaltmadı ilk zaman ondandir rızkı bu kadarmıs diyorm artık ne diyim yetmeyince mama veriyorum ittire kaktıra

Ayy bugün komşum olaydin pişman olurdun 2den 8e kadar ikizler ağladı büyük çıldırdı sinirden ben de bağırdım arada
bende çıldırdim bugün... Bir yemeğin başında 3 defa gittim geldim..ama cok lezzetli olmuss... Bubsaat oldu uyanmadi Artık dayanamadım esimi uyandirdim şimdi o aldı. Sinirlerim bozuluyor bazen. Bütun gün kucak kucak... Tekim bazen diyorum ona sen altına bez var bende yok hiç mi lavaboya girmiyim oğlum diyom gülüyor bana... Sabah bir posta astım çamaşırlar ikinci yi asamadim.. Şimdi durulama yapicam öyle asicam yine ütü kaldı.. Bir yığın utu var..

ya ilacın prospektüsünü okuyunca kıyamadım kızıma ama haftaa sonu kesin kullanacağım dedim sonra kullanmadım yine bilmiyorum ya yarın hem rota aşısı hem kontrol var bakalum ne diyecek dr

Bir Danış Dr.a tekrardan canım. Rota yi tek doz mu 3 dozmu yapıyorsunuz

Allah korusun kimsenin başına gelmesin öyle birşey.. E biraz ağlayacaktır tabii :) suyu seviyordu mirin kırın eder.. Umarım ağlamaz canim

Bi an önce büyüseler de rahat etsek azcık oturup oyuncaklarla oynasalar en azindan veya yürütgec vakti gelsede istedikleri kadar ayakta kendileri kalsa
Kötü haber rahatlik yokk.
Hatta bu dönemleri ozleniyor en azından elimizdeler.yurumeye basladi mi daha fena
Pesinden kostur kostur daginiklar cabasi.acilmadk dagilmadk yer birakmiyolar

Bizde dün olduk bizimkilerde bacak kesilmiş gibi ağladılar bugun de huysuzlar sinirli be arada korkuyorlar
Ancak uyudu benimki insallah birkaç saat uyur da kendine gelir perişan etti bugün kendini de beni de

gecmis olsun canım yok bi şey olmaz merak etme. aşıya gitmeden çoğu arkadaş veriyor ondan sonra gidiyor
Sağol canım benim

Ayni ben

Kötü haber rahatlik yokk.
Hatta bu dönemleri ozleniyor en azından elimizdeler.yurumeye basladi mi daha fena
Pesinden kostur kostur daginiklar cabasi.acilmadk dagilmadk yer birakmiyolar
Ama hayır bu olamaz tüm umudumu şuanda yitirdim hep bi kaç ay daha sabır diye diye avutuyodum kendimi

İyi geceler kızlar nasılsınız? Ben birkaç gündür resmen dibe vurdum bebeğim sağolsun çok huysuz buaralar hiçbirşey yapamıyorum olurda gündüz uyutmayı başarırsam koltuğa yığılıp kalıyorum eşim denetleme olucağı için sürekli mesaide Allahtan kv altlı üstlü oturuyoruz akşam işten geldikten sonra bi saatte olsa kızımla ilgileniyorda bende banyo falan yapabiliyorum kızıma geçen haftaki aylık kontrolde çok az kilo aldığı için mamayı iki ölçü artırıp dene demişti doktor bu hafta gittik 150gr almış bir haftada çok şükür kendimde sonunda doktora gittim lohusa bitiminde gel demişti üzerinden bi lohusa zamanından fazla geçti ara ara ilişki sonrası yada normalde de damla şeklinde kanamam oluyordu rahim toparlandığı içinmiş çok şükür başka bi sıkıntı çıkmadı 6 ay sonra smear testi yapalım dedi doktorum ay ne uzatmışım uzun zaman yazmayınca özlemişim sizleri

Oyun halisini sevmedi cadaloz.ne umitlerim vardi
Akilli bebik.beni oyun halisi etmis.ben varken gider mi.bulmus sicak minderi kucakci bebis cok zor ya.bir de taniyolar artik durmuyor kimsede.ne bel kaldi ne omuz.ev isi yapmk daha kolay ya
Bir de siniri hic cekilmiyo cadinin
Yaw sizin miniklede de var mi sinir.elinden gelse kürekle dovecek yahu
Gecen süt emerken bogazina kacti oksurdu.sen misin boğazına kacan.bir agladi bir sinirlendi.saatlerce emmedi meme.vermeye calisnca elimi itti.alacakli gibi yakami çekiştrp durdu.nasıl sinir cigligu ama.sesimi duyuncada daha beter oluyidu.sus pus durdum oylece
Cekecgim var bu kizdan.sinirlence gozu karariyo.suyundan gidiyom

Merhaba arkadaşlar ben gruba yeni katıldım ilk defa yazıyorum. Fırsat

Merhaba arkadaşlar ben gruba yeni katıldım ilk defa yazıyorum. Fırsat
Buldukça tecrübelerden yararlaniyorum. Bebeğinin emmemesi dikkatimi cekti. Benim bebeğim 3.5 aylık. 7_8 saat aç durduğu oluyordu memeyi bir türlü emmek istemiyordu. Kakası sümüksü idi. En sonunda kaka tahlili yaptırdık ve laktoz intoleransi çıktı. Şimdi süt ve içinde süt olan besinleri yemiyorum ayrıca laktaz içeren bir damla kullanıyoruz. Damladan sonra bebeğimin iştahinda bariz düzelme oldu. Bu arada zaditen alerji içindir ancak iştah açma gibi bir yan etkisi vardır.

Bizimki de çok sinirli dedigi olmasın ya da uyuyamasin basıyor çığlığı

Bilmem , kimyasal değil sonuçta olur gibi geldi bana. Ama ürünlere zararı olur mu bilemedim .. Ben arada karbonat ta kullanayim o vakit :)

Ben de arada kullanayim. :)

Offf cookk kotuyum yorganin altindan cikamiyorum yutkunamiyorum berbatim ne yapsam???

Canım ıhlamur vs var mı. Bir tane parol alsana. Antibiyotik ten daha masum.

Biraz dinlen canım sen de ama ben de çok kıskanıyorum kimseye vrrmek istemiyorum

Canım geçmiş olsun. Ağrısı olabilir canım. Ben bazen hiç durmuyor ( genelde sakindir) her şeyi yaptım ama hala agliyorsa çok çok az veriyorum belki ağrısı vardır diye. Yanlış belki ama

kızlar ben artık bebişimi odasında yatırıyorum..uyku eğitimine de bisüre sonra başlayacağım...ayırdınız mı odalarınızı sizde

Ben ayiramqcagim sanırım.

Canım uykusu çok varsa da etmeyebilir canım. Bir şey çıkmamasına sevindim :)

Ayyy biximki de bugün yine oyleydi. Eşim de yoktu. Tek ben cildirdim. Gazdan uyuyamadi. Uyuttup ön yirmi fk kalktı vs.

Ben de bunu kardesime dedim. Tam ara dönem sanki bir an önce otursunlar

bu arada sen iştah için herhangibir ilaç kullanıyormusun bizim iştahsızlığımız 2 ay olmadan başladı yine böyle 7 saat falan aç kalınca acile gitmiştik telaşla hastanedeki prosedürleremi yanayım yok yere o kadar süre kızımı mikroplu ortamda tuttuğumamı yanayım sonrasında kızım grip oldu kan aldılar ağlata ağlata birde sonra bana demezlermi burası bebekler için jim uygun bie ortam değil götür hemen bebeği o yüzden Allah muhtaç etmesin eksikliğinide göstermesin diyorlarya hastaneler için çok doğru

hmm bazen bizimde mukuslu ve sümükümsü bir kakası oluyor her zaman değil ama bende düşündün bir ara ama korktum galiba alerjik oolmasından yarın doktoruma gideceğim sorayım ne diyecek bakalım çık sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…