- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Ay kuzum benim inşallah öyle bi şey yoktur ya allah şifa versinHayır canım topu kanı kötü internette fenulketoniri yaz anlatsın burda anlatıp moral bozmak istemiyorum o hastalık şüphesi var Allah om esirgesin
O yüzden her ay kan veriyoruz bugun de gittik aşı oldu diye
Bizim haziran sonu beslenme eğitimi var çapa da
Galiba her gıda tadımı sonrası kan istenecek fenilanilin değeri için yükselten gıda ömür boyu yasak olacak bu un da olabilir şekeer de herşey de
O zaman sadece tıbbi mama ile beslenecek hep büyüsede
Erkek canim ama tam bir meme canavariEmzik almayan bebek cok zor bana göre ya benim kurtuluşum oldugu icin diyorum bunu40ta hakikaten azmis kız mı oglan mı canim
Emzirdikce cogalir mantigiyla emzirmekten bitap dustum artik[/QUOTE][QUOTE="zhrkrky, post: 46554868, member: 720093"düştüm k oldugu heran memedeyiz gunde 1 kez mama veriyorum yoksa birakmiyor memeyi kppacak artiksurekli emme modu 4 ay oldu daha kopamadik disari cikarken korka korka cikiyorum artik
İyi iyi tosun dicektim de kız cıkmasın dedim maşallahErkek canim ama tam bir meme canavari
Ayy bugün komşum olaydin pişman olurdun2den 8e kadar ikizler ağladı büyük çıldırdı sinirden ben de bağırdım arada
ya ilacın prospektüsünü okuyunca kıyamadım kızıma ama haftaa sonu kesin kullanacağım dedim sonra kullanmadım yine bilmiyorum ya yarın hem rota aşısı hem kontrol var bakalum ne diyecek dr
Allah korusun kimsenin başına gelmesin öyle birşey.. E biraz ağlayacaktır tabii :) suyu seviyordu mirin kırın eder.. Umarım ağlamaz canimUyutulmasini istemedim çok küçük Allah korusun uyanmayan bebekler olmuş korktum bizde karton bardak koyuyoruz pipisine büyük bez bağlıyorum ağrı kesici de veriyorum keyfi yerinde çok şükür yarın da suya oturtup sargsini çıkaracağız korkuyorum ama ağlar diye
Kötü haber rahatlik yokk.Bi an önce büyüseler de rahat etsek azcık oturup oyuncaklarla oynasalar en azindan veya yürütgec vakti gelsede istedikleri kadar ayakta kendileri kalsa
Ancak uyudu benimki insallah birkaç saat uyur da kendine gelir perişan etti bugün kendini de beni deBizde dün olduk bizimkilerde bacak kesilmiş gibi ağladılar bugun de huysuzlar sinirli be arada korkuyorlar
Sağol canım benimgecmis olsun canım yok bi şey olmaz merak etme. aşıya gitmeden çoğu arkadaş veriyor ondan sonra gidiyor
Ayni benbende çıldırdim bugün... Bir yemeğin başında 3 defa gittim geldim..ama cok lezzetli olmuss... Bubsaat oldu uyanmadi Artık dayanamadım esimi uyandirdim şimdi o aldı. Sinirlerim bozuluyor bazen. Bütun gün kucak kucak... Tekim bazen diyorum ona sen altına bez var bende yok hiç mi lavaboya girmiyim oğlum diyom gülüyor bana... Sabah bir posta astım çamaşırlar ikinci yi asamadim.. Şimdi durulama yapicam öyle asicam yine ütü kaldı.. Bir yığın utu var..
Ama hayır bu olamaz tüm umudumu şuanda yitirdimKötü haber rahatlik yokk.
Hatta bu dönemleri ozleniyor en azından elimizdeler.yurumeye basladi mi daha fena
Pesinden kostur kostur daginiklar cabasi.acilmadk dagilmadk yer birakmiyolar
Maşallah canım48 cm 2800 grm dogdu 3 aylik kontrolde 65 cm 6500 grmdi haftaya asive kontrolumuz var
Merhaba arkadaşlar ben gruba yeni katıldım ilk defa yazıyorum. Fırsathafta sonu 8 saat falan aç kaldı sadecebir iki dk emdi arada zorla ağlayarak açlıktan uyuyamadı ağladı sürekli ama emmedi biberonda almıyor gerçi bize doktırumuz iştah şurubu diye ilaç verdi zaditen adında ama prospektüste iştahla ilgisi yok alerji ilacı yazıyor vermedim bende bazen versemmi diyorum ama korkuyorum sonra
Buldukça tecrübelerden yararlaniyorum. Bebeğinin emmemesi dikkatimi cekti. Benim bebeğim 3.5 aylık. 7_8 saat aç durduğu oluyordu memeyi bir türlü emmek istemiyordu. Kakası sümüksü idi. En sonunda kaka tahlili yaptırdık ve laktoz intoleransi çıktı. Şimdi süt ve içinde süt olan besinleri yemiyorum ayrıca laktaz içeren bir damla kullanıyoruz. Damladan sonra bebeğimin iştahinda bariz düzelme oldu. Bu arada zaditen alerji içindir ancak iştah açma gibi bir yan etkisi vardır.Merhaba arkadaşlar ben gruba yeni katıldım ilk defa yazıyorum. Fırsat
Oyun halisini sevmedi cadaloz.ne umitlerim vardi
Akilli bebik.beni oyun halisi etmis.ben varken gider mi.bulmus sicak minderi kucakci bebis cok zor ya.bir de taniyolar artik durmuyor kimsede.ne bel kaldi ne omuz.ev isi yapmk daha kolay ya
Bir de siniri hic cekilmiyo cadinin
Yaw sizin miniklede de var mi sinir.elinden gelse kürekle dovecek yahu
Gecen süt emerken bogazina kacti oksurdu.sen misin boğazına kacan.bir agladi bir sinirlendi.saatlerce emmedi meme.vermeye calisnca elimi itti.alacakli gibi yakami çekiştrp durdu.nasıl sinir cigligu ama.sesimi duyuncada daha beter oluyidu.sus pus durdum oylece
Cekecgim var bu kizdan.sinirlence gozu karariyo.suyundan gidiyom
Bilmem , kimyasal değil sonuçta olur gibi geldi bana. Ama ürünlere zararı olur mu bilemedim .. Ben arada karbonat ta kullanayim o vakit :)
Offf cookk kotuyum yorganin altindan cikamiyorum yutkunamiyorum berbatim ne yapsam???
Merhaba kizceler :) günü birlik kv ye köye geldik. Oğlumu kucağına alir olmaz bizimkizi cok fena agladi susturamadik epey korktu ^_^
Yanliz cok pis kiskaniyorum, oglum sürekli elinde ben emzirmeden emzirmeye görüyorum. Ona hak veriyorum ama yinede kiskanmamak elimde değil
Kızlar sabah ogluş 4.ay asilarini oldu zaten 6da kalkmıştı hic uyumadi.. Asidan sonra iyice huzursuzlasti.. Nasil agliyor ya sanki bacağını kesmisler.. Atesi yoktu ama biraz önce dayanamadim yarim cay kaşığı calpol verdim belki agridan agliyor saatlerdir diye.. Bayıldı şimdi uykuda.. Calpol dan bişey olmaz di mi
kızlar ben artık bebişimi odasında yatırıyorum..uyku eğitimine de bisüre sonra başlayacağım...ayırdınız mı odalarınızı sizde
Ben haftasonu çok üzüldüm canım bi sıkıntısı mı var acaba diye düşündüm. İdrar yolu enfeksiyonunda meme reddi oluyormuş idrar örneği alıp tahlil yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı. Biberona alıştığı için diye düşünüyoruz. Salıncakta sallayıp emziği veriyorum iyice sakinleşince alıp emziriyorum gece sıkıntı olmuyor zaten. 2 gündür böyle bi çözüm bulduk mutluyum.
Bugün çok yoruldum bunaldım. Çocuk ve bebek sesi duymadan gözlerimi kapayıp uyuyasım var. Eşim yok geç gelecek...
Bu akşam kafayı yemezsem başka zaman yemem herhalde...
Bebek durmuyor oğlan mızmız off off...
Bende bir ara bıraktım büyükle ilgilendim küçük ağladı ağladı aldım sonra çok zor uyumuştu..5 dk sonra yine kalktı gece uykusuna yatamadı içlenmiş kucagımda memede bilé durup durup ağladı. Şimdide oturuyor.
Benim; biran önce uyuma hayalimde bitmiş oldu.
Öyle böyle büyüyecekler.. şu birkaç ay geçsede otursalar oyuncaklarla oyalanmaya başlasalar bizim yükümüzde az hafiflese.. Bebişlerde haklı hep yatıyorlar hep yatıyorlar.
Hayaller hayaller..
bu arada sen iştah için herhangibir ilaç kullanıyormusun bizim iştahsızlığımız 2 ay olmadan başladı yine böyle 7 saat falan aç kalınca acile gitmiştik telaşla hastanedeki prosedürleremi yanayım yok yere o kadar süre kızımı mikroplu ortamda tuttuğumamı yanayım sonrasında kızım grip oldu kan aldılar ağlata ağlata birde sonra bana demezlermi burası bebekler için jim uygun bie ortam değil götür hemen bebeği o yüzden Allah muhtaç etmesin eksikliğinide göstermesin diyorlarya hastaneler için çok doğruCanım iştah açıcı diye bir ilaç yok zaten. Geçici bir sure bu tur antihistaminikler vitaminler ve kan ilaçları iştahi açarlar. Zaditenin yan etkisinde uyuklama sersemleme iştah açma gibi yan etkileri vardır. Kesin çözüm değil tabii ki . ama ben kullan derim. İlaç kullanmadan yemiyor belki ilacın yan etkisi sayesinde yiyebilir.sende düzenli periyodlar şeklinde bu ilacı kullanirsin. Benim ki 5 -6 saat yemiyor diye icim gidiyor senin ki 8 saat.. Aaa biz hastaneden çıktıktan sonra oğlum tüm gün uyudu 24 saate yakın bir sure o ara ne yedi ne uyandı.. Ben ertesi gün hastaneye tekrar gittim tabii :)
Valla çocuk kolay buyumuyor
hmm bazen bizimde mukuslu ve sümükümsü bir kakası oluyor her zaman değil ama bende düşündün bir ara ama korktum galiba alerjik oolmasından yarın doktoruma gideceğim sorayım ne diyecek bakalım çık sağol canımBuldukça tecrübelerden yararlaniyorum. Bebeğinin emmemesi dikkatimi cekti. Benim bebeğim 3.5 aylık. 7_8 saat aç durduğu oluyordu memeyi bir türlü emmek istemiyordu. Kakası sümüksü idi. En sonunda kaka tahlili yaptırdık ve laktoz intoleransi çıktı. Şimdi süt ve içinde süt olan besinleri yemiyorum ayrıca laktaz içeren bir damla kullanıyoruz. Damladan sonra bebeğimin iştahinda bariz düzelme oldu. Bu arada zaditen alerji içindir ancak iştah açma gibi bir yan etkisi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?