2016 Şubat Anneleri

Buldukça arada bizim istahsizligimizda sonradan yani 2. Aydan sonra basalmıştı. Sümüksü kaka da her zaman değildi arada bir oluyordu. Umarım Dr sıkıntıyı çözebilir ve rahatlarsın.

kızlar ben artık bebişimi odasında yatırıyorum..uyku eğitimine de bisüre sonra başlayacağım...ayırdınız mı odalarınızı sizde
siz bilirsiniz gene ama ayırmayın minicik kuzu daha bebeğin yatağını erkenden ayırmak avrupalıların yaşam tarzına aile ilişkilerine uygunmuş bizim psikologlar 2 yaşına kadar ayırmayın güvenli bağlanmada sorun yaşarsınız diyor. Nitekim o psikologun dediği gibi yatağını erken ayıran bir arkadaşım pişman cocuğu şimdi korkup korkup gece yanlarına geliyormuş, bunun sebebi de 2 yaşından önce odasının ayrılması ve güvenli bağlanmanın sağlanamamasıymış. Açıkcası psikolog bunu demese bile ben bebeğimi yanımdan ayırmaya korkarım malum kusuyorlar, dönmeye başlayabilirler, en kötüsü de korkabilir biz müdahale edene kadar. Adem Güneş'in kitaplarını okuyun tavsiye ederim.

Buldukça arada bizim istahsizligimizda sonradan yani 2. Aydan sonra basalmıştı. Sümüksü kaka da her zaman değildi arada bir oluyordu. Umarım Dr sıkıntıyı çözebilir ve rahatlarsın.
inşallah canım ya çok sağol üzülüyorum çünkü çok emmediği için biberonda almıyor kaşıkla almıyor yarın bende isteyeyim doktordan tahlil iyi oldu bunu öğrendiğim

ayyy aynı benim kızım ya onu anlatmışsın resmen nasıl sinir var hemde zorla emzirmeye çalışıyorum yımrukluyor memeyi itiyor kendini kasıyor çığlık atıyor sanırsın dövüyoruz o galip geliyor tabi çekiyorum memeden sinirden saçlarını yoluyor daha da ağlıyor sonra.

ayrıca benim kızımda sevmedi oyun halısını yarım saat dursa razıydım ben maksimum 10 dk çok nadir oda ışıkları dikkatini çekiyor ama çabuk sıkılıyor bi akşam yemek yerken halıya koyduk onu kızdı sinirlendi oyuncaklarını sinirle yumrukladı sonra yine ağlamaya başladı

Çok sevindim canımm. Biz de geçen hafta başka rahatsızlıktan idrar ve kan tahlili yaptırmıştık, birşey çıkmamıştı. Biz biberon kullanmıyoruz. Bizimki daha çok uykusu geldiğinde yapıyor , o durumda da yattığı yerden emziriyorm. Biraz zor oluyor ama sonra kaldırıp kucağımda devam ediyorum.
Bazen o da kar etmiyor, kaşıkla veriyorum.

her gün gerek var mı temizlemeye tahriş edersiniz böyle hafta da 1-2 defa yapın

Sinirli minirli olsunn cokk tatlilarr yaaa
Arada gülüyor ya hersey unutuluyor
Allahim bagislasin

Çok şükür canım sizin de bişey çıkmamış. Uyku bastırınca emmediği oluyor evet. Bazen uykudan kalkınca da emmiyordu. Tam çözülmese de şuan iyi durumdayız. İnş sorunsuz emerler

Oyyy kızlar nasıl pişmanim evimden çıkıp memlekete geldigime bir Bilsen iz. En azından eşim yardimci oluyordu biraz. Gece biraz olsun uyuyan bebeğim burda uyumuyor. Uykusuzluktan sapittim. Evime gitmek istiyorum

Ütüyü hiç sorma biriktikce birikiyor hatta çamaşır bile birikti hastayim kafami kaldiramadim kaç gündür bi de annm yanimda sürekli o olmasaydi napardim bilmiyordum yardimci birini tutsaydim annem kadar yarari da olmazdi. Hayirla bi düzene girselerdi şu bebeler simdi de uyandilar hiç uyumaya niyetleri yok

Benimki de diş sancisindan emmedi calpol verdim bi öğlen bi akşamüstü yetmedi esim parol.ün cocuk versiyonunu aldi onu verdik sakinlesti uyudu uyucak oldu ancak öyle emdi 2de uyanmisti sancisindan 8e kadar uyanik olduğu halde emmedi ve sürekli ağladı dediğin gibi sesimi duydukça daha da cok ağladı deli bunlar yaa simdiden dediklerini yaptiriyorlar 40günlük bebek 70lik yaslidan daha akilli olur derlermiş dogru valla parmaklarinda oynatiyorlar bizi

2 yaş da çok geç 9atdan sonra ben kizimda artik her seyi daha bilinçli yapmaya basladigini ve o zamandan itibaren daha iyi bi hafızaya sahip olduğunu farkettim ayrica o anki alışkanlıklarına sahip çıktığını da gördüm bence 1yaştan sonra da çocukların odasinin ayrilmasi gec olabilir cocuk alismadigindan tek kalmaya korkabilir. Ben kizimin odasini 9aylikken ayirdim hic bi sıkıntı cekmedim ama yine de arada koynuma alıp beraber uyudugumuz oldu. Beraber uyumak ona da bana da iyi geldi. Dün sabaha karşı gideyim yanına yatayim dedim kovdu beni hanım çok da düşkün keyfine. Çift kişilik yatakta yanima yatiyor tek kisilikte yatmiyor

firkan ne zaman oturma calismalarina baslamayi dusunuyorsun 4aylik oluyor benimkiler. 4.5 olduklarinda yavas yavaş baslayim diyorum ilk kizim 5aylikti basladigimizda ama ikizler daha hareketli daha güçlü gibi kaslari. Erken olur mu sence

kendileri oturduğu sürece sorun yok di mi yani canım. bazen doğrulmaya calisiyor bebis kucagimda iken ben korkuyorum incinecek diye.

Canım bnm bebeğimde doğrulmaya çalışıyor.
Benimlide doğrulmaya çalışıyor ama daha küçükler hele şu 4.ayı doldursunlar.
5. Ayın içerisindeyken demişti doktor.
Şimdi minişlerimiz 3.5 ay civarındalar yani 1 ay daha geçirmek lazım.
Öff evet ya büyüğüne kızdım sesimden dolayı bebekde duydukça beni ağladı. Gece 11 e kadar ağladı ya.. ne yaptıysam susmadı. Biran bu kadar ay sonra kolikmi bu bebek bile dedim.
Ahaha benim oğlanda öyle ya bizim yatakta yatmaya deli oluyor. Artık yatırmıyorum. Arada ben onun yatagına gitsem kovuyor beni
Bende 4.5 ay gibi oturmasına birşey demeyecegim canım. Kendim oturtmam ama oturmak isterse desteklerim. Şimdilik 90 derece oturtmuyorum ama uyanıkken hep 45 derecelik açı ile oturuyor yatmayı hiiç istemiyor. Bu gidişle yatmadığı için dönmeyi bile öğrenemeyecek

slm arkadaslar.bir arkadasımın doğum izni pazartesi bitiyor.rapor alırsa ücretlinin görevi sona mı eriyor

Diş sancisi mi?dis mi cikaryor erken degil mi yaw
Gecms olsun derdi varmis demek ki.aman bi yerleri agrmasn raziyiz triplerine
Simdiki bebeler cok fena.(yasli teyzeler gibi konustum))
Hoca bir arkadas dedi ki herkesin ruhu ayni anda yaratilmis.dunyaya gelmek icin beklerken yaslanirmis ruhlar.ahir zamnda bebekler fena olurmus.
Bilmiyorum valla ondan mi.
Eski bebekleri anlatiyolar da bizimkilerle alakasi yok
Ondan iste bir suru cocuk yapmislar.boyle olsalardi o cocuklari yapmaya dahi firsat olmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…