Buldukça arada bizim istahsizligimizda sonradan yani 2. Aydan sonra basalmıştı. Sümüksü kaka da her zaman değildi arada bir oluyordu. Umarım Dr sıkıntıyı çözebilir ve rahatlarsın.hmm bazen bizimde mukuslu ve sümükümsü bir kakası oluyor her zaman değil ama bende düşündün bir ara ama korktum galiba alerjik oolmasından yarın doktoruma gideceğim sorayım ne diyecek bakalım çık sağol canım
siz bilirsiniz gene ama ayırmayın minicik kuzu daha bebeğin yatağını erkenden ayırmak avrupalıların yaşam tarzına aile ilişkilerine uygunmuş bizim psikologlar 2 yaşına kadar ayırmayın güvenli bağlanmada sorun yaşarsınız diyor. Nitekim o psikologun dediği gibi yatağını erken ayıran bir arkadaşım pişman cocuğu şimdi korkup korkup gece yanlarına geliyormuş, bunun sebebi de 2 yaşından önce odasının ayrılması ve güvenli bağlanmanın sağlanamamasıymış. Açıkcası psikolog bunu demese bile ben bebeğimi yanımdan ayırmaya korkarım malum kusuyorlar, dönmeye başlayabilirler, en kötüsü de korkabilir biz müdahale edene kadar. Adem Güneş'in kitaplarını okuyun tavsiye ederim.kızlar ben artık bebişimi odasında yatırıyorum..uyku eğitimine de bisüre sonra başlayacağım...ayırdınız mı odalarınızı sizde
2 doz canımBir Danış Dr.a tekrardan canım. Rota yi tek doz mu 3 dozmu yapıyorsunuz
inşallah canım ya çok sağol üzülüyorum çünkü çok emmediği için biberonda almıyor kaşıkla almıyor yarın bende isteyeyim doktordan tahlil iyi oldu bunu öğrendiğimBuldukça arada bizim istahsizligimizda sonradan yani 2. Aydan sonra basalmıştı. Sümüksü kaka da her zaman değildi arada bir oluyordu. Umarım Dr sıkıntıyı çözebilir ve rahatlarsın.
ayyy aynı benim kızım ya onu anlatmışsın resmen nasıl sinir var hemde zorla emzirmeye çalışıyorum yımrukluyor memeyi itiyor kendini kasıyor çığlık atıyor sanırsın dövüyoruz o galip geliyor tabi çekiyorum memeden sinirden saçlarını yoluyor daha da ağlıyor sonra.Oyun halisini sevmedi cadaloz.ne umitlerim vardi
Akilli bebik.beni oyun halisi etmis.ben varken gider mi.bulmus sicak minderi kucakci bebis cok zor ya.bir de taniyolar artik durmuyor kimsede.ne bel kaldi ne omuz.ev isi yapmk daha kolay ya
Bir de siniri hic cekilmiyo cadinin
Yaw sizin miniklede de var mi sinir.elinden gelse kürekle dovecek yahu
Gecen süt emerken bogazina kacti oksurdu.sen misin boğazına kacan.bir agladi bir sinirlendi.saatlerce emmedi meme.vermeye calisnca elimi itti.alacakli gibi yakami çekiştrp durdu.nasıl sinir cigligu ama.sesimi duyuncada daha beter oluyidu.sus pus durdum oylece
Cekecgim var bu kizdan.sinirlence gozu karariyo.suyundan gidiyom
ayrıca benim kızımda sevmedi oyun halısını yarım saat dursa razıydım ben maksimum 10 dk çok nadir oda ışıkları dikkatini çekiyor ama çabuk sıkılıyor bi akşam yemek yerken halıya koyduk onu kızdı sinirlendi oyuncaklarını sinirle yumrukladı sonra yine ağlamaya başladıOyun halisini sevmedi cadaloz.ne umitlerim vardi
Akilli bebik.beni oyun halisi etmis.ben varken gider mi.bulmus sicak minderi kucakci bebis cok zor ya.bir de taniyolar artik durmuyor kimsede.ne bel kaldi ne omuz.ev isi yapmk daha kolay ya
Gecen süt emerken bogazina kacti oksurdu.sen misin boğazına kacan.bir agladi bir sinirlendi.saatlerce emmedi meme.vermeye calisnca elimi itti.alacakli gibi yakami çekiştrp durdu.nasıl sinir cigligu ama.sesimi duyuncada daha beter oluyidu.sus pus durdum oylece
Çok sevindim canımm. Biz de geçen hafta başka rahatsızlıktan idrar ve kan tahlili yaptırmıştık, birşey çıkmamıştı. Biz biberon kullanmıyoruz. Bizimki daha çok uykusu geldiğinde yapıyor , o durumda da yattığı yerden emziriyorm. Biraz zor oluyor ama sonra kaldırıp kucağımda devam ediyorum.Ben haftasonu çok üzüldüm canım bi sıkıntısı mı var acaba diye düşündüm. İdrar yolu enfeksiyonunda meme reddi oluyormuş idrar örneği alıp tahlil yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı. Biberona alıştığı için diye düşünüyoruz. Salıncakta sallayıp emziği veriyorum iyice sakinleşince alıp emziriyorum gece sıkıntı olmuyor zaten. 2 gündür böyle bi çözüm bulduk mutluyum.
her gün gerek var mı temizlemeye tahriş edersiniz böyle hafta da 1-2 defa yapınKızım burnunu temizlerken çok AŞIRI ağlıyor, hergün hergün dayanamıyorum. Eskiden otribebe mi varmış, annem benim burnumu hiç öyle pipetle filan çekmemiş. Bir aklım hiç çekme diyo, kıza eziyet gibi...
Sizin bebişler de çok ağlıyo mu yaa?
Sinirli minirli olsunn cokk tatlilarr yaaaayrıca benim kızımda sevmedi oyun halısını yarım saat dursa razıydım ben maksimum 10 dk çok nadir oda ışıkları dikkatini çekiyor ama çabuk sıkılıyor bi akşam yemek yerken halıya koyduk onu kızdı sinirlendi oyuncaklarını sinirle yumrukladı sonra yine ağlamaya başladı
Çok şükür canım sizin de bişey çıkmamış. Uyku bastırınca emmediği oluyor evet. Bazen uykudan kalkınca da emmiyordu. Tam çözülmese de şuan iyi durumdayız. İnş sorunsuz emerlerÇok sevindim canımm. Biz de geçen hafta başka rahatsızlıktan idrar ve kan tahlili yaptırmıştık, birşey çıkmamıştı. Biz biberon kullanmıyoruz. Bizimki daha çok uykusu geldiğinde yapıyor , o durumda da yattığı yerden emziriyorm. Biraz zor oluyor ama sonra kaldırıp kucağımda devam ediyorum.
Bazen o da kar etmiyor, kaşıkla veriyorum.
anin canım cümlemizinkini bir gülüş herşeye bedel.Sinirli minirli olsunn cokk tatlilarr yaaa
Arada gülüyor ya hersey unutuluyor
Allahim bagislasin
Ay valla bilmiyorum ya cok nazarim degiyor cocuklara galiba. Yazmasam düşünsem de yetiyor okuyorum sürekli de. Ne yapcam bilmiyorumBurda güzel güzel herşeyini yazarsan nazarlara gelirsin tabi
Ütüyü hiç sorma biriktikce birikiyor hatta çamaşır bile birikti hastayim kafami kaldiramadim kaç gündür bi de annm yanimda sürekli o olmasaydi napardim bilmiyordum yardimci birini tutsaydim annem kadar yarari da olmazdi. Hayirla bi düzene girselerdi şu bebeler simdi de uyandilar hiç uyumaya niyetleri yokbende çıldırdim bugün... Bir yemeğin başında 3 defa gittim geldim..ama cok lezzetli olmuss... Bubsaat oldu uyanmadi Artık dayanamadım esimi uyandirdim şimdi o aldı. Sinirlerim bozuluyor bazen. Bütun gün kucak kucak... Tekim bazen diyorum ona sen altına bez var bende yok hiç mi lavaboya girmiyim oğlum diyom gülüyor bana... Sabah bir posta astım çamaşırlar ikinci yi asamadim.. Şimdi durulama yapicam öyle asicam yine ütü kaldı.. Bir yığın utu var..
Benimki de diş sancisindan emmedi calpol verdim bi öğlen bi akşamüstü yetmedi esim parol.ün cocuk versiyonunu aldi onu verdik sakinlesti uyudu uyucak oldu ancak öyle emdi 2de uyanmisti sancisindan 8e kadar uyanik olduğu halde emmedi ve sürekli ağladı dediğin gibi sesimi duydukça daha da cok ağladı deli bunlar yaa simdiden dediklerini yaptiriyorlar 40günlük bebek 70lik yaslidan daha akilli olur derlermiş dogru valla parmaklarinda oynatiyorlar biziOyun halisini sevmedi cadaloz.ne umitlerim vardi
2 yaş da çok geç 9atdan sonra ben kizimda artik her seyi daha bilinçli yapmaya basladigini ve o zamandan itibaren daha iyi bi hafızaya sahip olduğunu farkettim ayrica o anki alışkanlıklarına sahip çıktığını da gördüm bence 1yaştan sonra da çocukların odasinin ayrilmasi gec olabilir cocuk alismadigindan tek kalmaya korkabilir. Ben kizimin odasini 9aylikken ayirdim hic bi sıkıntı cekmedim ama yine de arada koynuma alıp beraber uyudugumuz oldu. Beraber uyumak ona da bana da iyi geldi. Dün sabaha karşı gideyim yanına yatayim dedim kovdu benisiz bilirsiniz gene ama ayırmayın minicik kuzu daha bebeğin yatağını erkenden ayırmak avrupalıların yaşam tarzına aile ilişkilerine uygunmuş bizim psikologlar 2 yaşına kadar ayırmayın güvenli bağlanmada sorun yaşarsınız diyor. Nitekim o psikologun dediği gibi yatağını erken ayıran bir arkadaşım pişman cocuğu şimdi korkup korkup gece yanlarına geliyormuş, bunun sebebi de 2 yaşından önce odasının ayrılması ve güvenli bağlanmanın sağlanamamasıymış. Açıkcası psikolog bunu demese bile ben bebeğimi yanımdan ayırmaya korkarım malum kusuyorlar, dönmeye başlayabilirler, en kötüsü de korkabilir biz müdahale edene kadar. Adem Güneş'in kitaplarını okuyun tavsiye ederim.
kendileri oturduğu sürece sorun yok di mi yani canım. bazen doğrulmaya calisiyor bebis kucagimda iken ben korkuyorum incinecek diye.
Benimlide doğrulmaya çalışıyor ama daha küçükler hele şu 4.ayı doldursunlar.Canım bnm bebeğimde doğrulmaya çalışıyor.
Öff evet ya büyüğüne kızdım sesimden dolayı bebekde duydukça beni ağladı. Gece 11 e kadar ağladı ya.. ne yaptıysam susmadı. Biran bu kadar ay sonra kolikmi bu bebek bile dedim.Öyle canim ya onlar da haklı ama biz de haksız değiliz çığlık attım sinirden kaç defa bugun. Gökçe de bana iclenmis emmedi sesimi duydukça ağladı eşim sakinlestirdi uyku semesi emzirdim öyle uyudu. Tabi bu arada parol da verdik calpol de. Elini kolunu ısırıp durdu kuzum
Ahaha benim oğlanda öyle ya bizim yatakta yatmaya deli oluyor. Artık yatırmıyorum. Arada ben onun yatagına gitsem kovuyor beni2 yaş da çok geç 9atdan sonra ben kizimda artik her seyi daha bilinçli yapmaya basladigini ve o zamandan itibaren daha iyi bi hafızaya sahip olduğunu farkettim ayrica o anki alışkanlıklarına sahip çıktığını da gördüm bence 1yaştan sonra da çocukların odasinin ayrilmasi gec olabilir cocuk alismadigindan tek kalmaya korkabilir. Ben kizimin odasini 9aylikken ayirdim hic bi sıkıntı cekmedim ama yine de arada koynuma alıp beraber uyudugumuz oldu. Beraber uyumak ona da bana da iyi geldi. Dün sabaha karşı gideyim yanına yatayim dedim kovdu benihanım çok da düşkün keyfine. Çift kişilik yatakta yanima yatiyor tek kisilikte yatmiyor
Bende 4.5 ay gibi oturmasına birşey demeyecegim canım. Kendim oturtmam ama oturmak isterse desteklerim. Şimdilik 90 derece oturtmuyorum ama uyanıkken hep 45 derecelik açı ile oturuyor yatmayı hiiç istemiyor. Bu gidişle yatmadığı için dönmeyi bile öğrenemeyecekfirkan ne zaman oturma calismalarina baslamayi dusunuyorsun 4aylik oluyor benimkiler. 4.5 olduklarinda yavas yavaş baslayim diyorum ilk kizim 5aylikti basladigimizda ama ikizler daha hareketli daha güçlü gibi kaslari. Erken olur mu sence
Diş sancisi mi?dis mi cikaryor erken degil mi yawBenimki de diş sancisindan emmedi calpol verdim bi öğlen bi akşamüstü yetmedi esim parol.ün cocuk versiyonunu aldi onu verdik sakinlesti uyudu uyucak oldu ancak öyle emdi 2de uyanmisti sancisindan 8e kadar uyanik olduğu halde emmedi ve sürekli ağladı dediğin gibi sesimi duydukça daha da cok ağladı deli bunlar yaa simdiden dediklerini yaptiriyorlar 40günlük bebek 70lik yaslidan daha akilli olur derlermiş dogru valla parmaklarinda oynatiyorlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?