2016 Şubat Anneleri

Canım inşallah öyle bir şey yoktur ama doktorunuz ne dedi yazar mısın buraya da. Bizde de o durum mevcut ama bizim doktor önemsemiyor bu durumu. Hatta burda bskn arkadaşımıza da yazmıştım. İnsan ne yapacağını bilmiyor. Ben kendi kendimi diyete soktum. Düzelirse o Zaman diyeceğim ki hıım alerjiymiş. Sonra da neye alerjisi olduğunu bulmak kalıyor. Ön sütü çok alıyor da olabilirler bu da mukus yapıyormuş. Küçük bir şehirde yaşıyorum iyi doktor yok maalesef.

Ütü mu dediniz
Hic sormayin ya.biriktkce birikmis.bir de benim esim hergun bir gomlek bir takim degstrir.yaz geldi gomlegi ikiye cikarir.yetisemiyorum ya
Orda oylece birikmis bana bakiyolar.sanki biri gelip yapacak ama yokk nerde ellerimden operler

Oyyy kızlar nasıl pişmanim evimden çıkıp memlekete geldigime bir Bilsen iz. En azından eşim yardimci oluyordu biraz. Gece biraz olsun uyuyan bebeğim burda uyumuyor. Uykusuzluktan sapittim. Evime gitmek istiyorum
Canım onun memleketine gitmekle alakası olmayabilir. Tabii bebekler düzenlerini acayip arıyorlar. Biz de kv gittiğimizde iki gün çok huysuzlanmıştı. Ama şu aralar benim bebeğimin de gece uykusu uçtu gitti. İyi kötü bir düzen vardı büyüdükçe o da gitti. Ne oluyor anlamıyorum.

Kizlar bi konuda tecrübelerinize ihtiyacim var! Benim sütüm yetmiyor dogumdan beri doktor tavsiyesiyle mamaya baslamistik hem emziriyorum hem mama veriyorum önceleri her emzirmenin arkasina mama veriyordum simdi biraz azalttik mamayi. Bir sabah bir akşam veriyorum. Ama ne yaptiysam sütüm daha da artmadi. Bugün mama vermeyeyim diyorum sık sık emziriyorum olmuyorum. Nerdeyse her yolu denedim, günde dört dört buçuk litre su iciyorum ama halen sütüm artmadi. Sizin bi öneriniz var mi ? Bu arada bebeğim 3 aylik.

Bilmiyorum ki cnm ya. Uykusuzluktan stresten sut de azaldı sanki. Başladılar aç bu cocuk muhabbetine de.açlıktan uyuyamıyor mus Onlar öyle dedikçe psikolojik olarak sutum gelmiyor. Bi doneydik

Benimkilerden bilge.nin hic bi seyi hemen yapmaya niyeti yok ablasi gibi ama gökçe kademe atlaya atlaya gidiyor emzirme yastigina yatiriyorum oturma pozisyonuna geliyor kafasini kaldirip. Gökçe çok hareketli bilge bizi yoruyor. Gökçe.nin canı çok tatli. Bilgenin dişi çıktı nerdeyse hiç sesi çıkmıyor yavrumun. Gökçe elini isira isira 2 gündür ağlıyor

Canım herkesin sütunu artiran besin farkli bana rezene köy bulguru çok iyi geldi. Denemissindir mutlaka ama yine de yazayim. Su da önemli ama tatlı yedikçe de çoğalıyor. Uzmanlar tatliyla cogalir ama kalitesi düşer diyor ama anne sütü ne kadar kalitesiz olabilir en azindan mamalardaki kinyasallardan iyidir. Benimkiler 3.5aylikken basladik ek gidaya yavas yavaş. Yogurt çorba suyu tattiriyorum en fazla 5 çay kaşığı yedirdik ama en azindan mama yerine yemek yemiş oldular

Yaz gelince ütü de artti her yer camasir. Cocuklarinki de birikti offff offfff

Ayy valla benim ilk kızım gibi olsaydi her cocuk ben de bol bol dogururdum cok rahat bi bebekti. Ikizler gelince fena oldu o ayrı mesele. Ilk kizimin 3 aylikken basladi salya akmalari ara ara sancilari 11 aylikken cikti ilk dişi. Ama ikizlerin erken cikacak galiba cok fazla sancısı var gökçe.nin. bilge.nin de ucu çıkmış gibi sert sert geliyor elimize

Günaydın anneler. Çok yoruldum. Dün eşim yoktu . tüm gün çok çok çok az uyudu neyse gece uyudu. Uyansa da emip uyudu. Ana sabaj 6 da kLkti ( uyuyor on dk uyanıyor :+ çok gerildim.

Evet canim hepsini denedim. Haklisin. Biraz daha büyüsün öyle vermeyi düşünüyorum bende. Çok teşekkür ederim.

Birincisi ben esimin kiyafetlerini utulemiyorum..
Ikincisi 40'i ciktiktan sonra bebegiminde utulemeyi kestim, hic birseycikte olmadi! Yapacak birsey yok, herseye yetisemem, yapacak hic zamanim yok maalesef.

Ay valla bilmiyorum ya cok nazarim degiyor cocuklara galiba. Yazmasam düşünsem de yetiyor okuyorum sürekli de. Ne yapcam bilmiyorum
En cok annenın babanın deger zaten maşallah tekrardan.. Ne yapılır inan bende hiç bilmiyorum canim ya

Yaa ben cok tirsiyorum veremiyorum.. ama corba vermek icin erken degilmi? tuzlu birsey hayatta veremem cok zararli tuz neticede.. bebek icin ozel corba yapilmasi gerekmezmi tuzsuz yada cok az tuzlu.. ayhhh ben cok stress oldum simdi yaaa ne yapicam bennnn

Ay korktumuu :))) .. sen kucagina almaya kiskaniyorsun, benim kv annemmmmm, oglummmm diye seviyordu nasil KIL oluyordum sorma! Babaannesinin kuzusu dese anlicam, annem ne oluyor ya?! .. gecen telefonda konusuyoruz, yine annemmm, oglum diye seviyor, esim bile amaann iyikide gitmisler dedi onun bile garibine gitti

Canim ben corbalari tuzsuz yapiyirum biz sonradan tuz katiyoruz. Kizima da ilk baslarda öyle yapiyordum sonra çok az tuz eklemeye baslamistim simdi yine tuzsuz günler basladi. Hepsine ayrı yemek yapma firsatim yok zaten şu an. Bi tek ilk kizimdaki gibi sebze corbasini ayri yaparim geri kalani tuzsuz pisirir onlarin yiyeceklerini ayirir bizimkine tuz eklerim.

Öyle sevmeleri bana da garip geliyor benim annem de kv.m de annneeem diye seviyor bi an sinir oluyorum sonra pollyannacilik oynuyorum ne kadar içten seviyorlar güzel bakiyorlar benim cocuklarima. Amaaan desinler bi dizide duydum kv.nin dediklerinin 3de 2sini duymamazliktan gelceksin ayni şey cocuk dogduktan sonra herkes için geçerli

Hahaaaa duymazliktan geldigini anlayincada 40 defa tekrar ederler benimkide hic benim.cocugummus gibi davranmiyor ne dersem.tersini yapiyor bende gitmek istemiyorum bu benim oglum benim oglum diyo altini islatinca degistir inek altini diyo kole isaura

yok artik ahaha senin durum daha vahimmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…