2016 Şubat Anneleri

Tabi canim cok seviyor ama yani benim kadarda sevmesine gerek yok dimi ama

Ben kuru incir üzüm erik gibi elime ne geçerse suda haşlayıp suyunu içiyorum. Çok faydası oluyor. Ayrıca keçi boynuzu da süt yapıyor. Soğan da çok iyi ama gaz yapabilir.

Ben kuru incir üzüm erik gibi elime ne geçerse suda haşlayıp suyunu içiyorum. Çok faydası oluyor. Ayrıca keçi boynuzu da süt yapıyor. Soğan da çok iyi ama gaz yapabilir.

Kuru inciri öyle de yedim, suda haslayip suyunu da ictim, sogan da yedim hala yiyorum, dere otu yeşillik de yiyorum hala ayni. Kuru üzüm yedim ama sen taze üzüm mü yiyordun? Keçi boynuzunu denemedim. Bi de onu deneyeyim bakalim çok teşekkür ederim canim insallah faydasi olur.

Kardeş bile olsalar ne farklılar ya ayy yavrum diş sıkıntıları fena inş çabuk çaabuk patlatırlar dişleri
Canım bebeklere tuz koymadan çorba yapılıyor. Ben pişirdikten sonra ayırırdım öyle tuz baharat koyardım. Yada minik tencerede sadece ona yapardım. Mesela sebzeleri haşlıyorsun yada buharda pişiriyorsun blendırla çekip veriyorsun. İlk zamanlar tuz salça baharat yok. Sonra biraz büyüyünce yavaş yavaş salçalı çorbalar veriliyor.

evet evet bende oyle biliyorum.. ah kuzuma neler neler yapicamm bir buyusun tosunumm :)

Yok canım Dr vermedi. Enfeksiyon a bağlıyor az şey yasamadi tepkileri normal diyor. Ama isticem bende.. Hangi hastaneye goturdunuz. Biliyor musun o prosedüre muameleye karşı özel sigorta yaptırdık. Devlete gitmiyorum bebeğim için. Bende sağlık sekt. icindeyim ama bebek olunca yok anammm... Dayanamadım yani

Bilmiyorum ki cnm ya. Uykusuzluktan stresten sut de azaldı sanki. Başladılar aç bu cocuk muhabbetine de.açlıktan uyuyamıyor mus Onlar öyle dedikçe psikolojik olarak sutum gelmiyor. Bi doneydik
Dinleme sen canım ya. En yakının bile olsalar düşünmeden konuşuyorlar işte. Hiç düşünmüyorlar ne hissedeceğimizi. Sütün yeter merak etme. Günü gününe uymuyor işte bu işlerin

rahmetli kp nin adı olunca bizimkisi babaammm evimizin direği diye seviyor
ikinci ismi kaileye almıyor, annemde kp ismini söylemiyor ikinci isimle seviyor
birbirine gıcıklıkları yüzünden :)

Bi yanım sus sana ne karisma diyo bi yanim da yazik o yavrulara vebali var diyo.dayanamadim sonuc olarak..
Ek gidalar konusulmus..her seyden once dunya saglik orgutu de saglik bakanligi da ilk 6 ay sadece anne sutu diyor.su bile vermeyin.mecburi hallerde de formul mamalar..
Ek gida diye yogurt muhallebi meyve yemek sulari hatta ekmek konusulmus..yazik o bebelerin ne midesi var..inek sutu alerjen 1 yastan once zaten onerilmiyor o sutten yapilan yogurt nasil verilir?yemek sulari tuzlu salcali..bi cay kasigi demeyin nolur zaten midesi kaşık kadar..
Bize vermisler zamaninda noolmus diyen olacaktir.herkes tansiyon hastasi seker hastasi.mide problemi kabizlik problemi herkeste var bu olmus iste..
Tabii ki herkesin kendi evladi ama havadan sakiniyoruz yahu kendi elinizle eziyet etmeyin bebeciklere..o bi kaşık yogurdu yedi diye doymaz yemedi diye de eksik kalmaz..elbet karar sizin..ben vicdanimi yenemedim söylemek istedim yine de..

Ay çamaşır ütü benimde kabusum yaaa:/ öglene kadar yarım gün kadın cagiriyorum da tanidik ona yaptiriyorum yoksa mumkun degil anca aksam oglan uyudugunda yapmaya calisiyorm ama pert oluyorm o zmanda

sabah kv ile üstü kapalı atıştık , ama eşime parladım
sofradayız oğlum kucağında sağ olsun vermiyor bana
eline ekmek vermeye çalışıyor hayır verme yiyemez dedim nolmuş alışsın diyo
manyak kocam da saf saf gülüyor, gerzeeeekkkk şey
aldım ekmeği ben alerjen mi değil mi diye sütümden bile kokuyorum dedim

birde bu cocuk apotik dermotit arkadaş en ufak şeyde vucudu pişik oluyor kabuk bağğlıyor
bi kabullendiremedim bu cocğun hassas olduğu, ha bire önemli değil diyip duruyorlar
yeminle ağızlarına kürekle vurasım var

Bende ayni fikirdeyim ya bende veremem simdi.. su bile vermiyorum bakicim bir iki kasik veriyormus oda agzinda pamukcuk olmasin diye.. iyice kaynatilip streril bir ortamda kalmasi lazim, henuz bunyesi bakterileri kaldiricak durumda degil cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…