2016 Şubat Anneleri

Günaydın anneler. Çok yoruldum. Dün eşim yoktu . tüm gün çok çok çok az uyudu neyse gece uyudu. Uyansa da emip uyudu. Ana sabaj 6 da kLkti ( uyuyor on dk uyanıyor :+ çok gerildim.
Canim gec gordum, ama benden tavsiyee.. cok uykun olsada maalesef uyumucaksin, bebeginle oyna, iyice yorulsun, baktin acikti biraz daha bekle bir yarim saat filan iyice aglamaya baslayinca daya memeyi... hoooopis hooopis horultusunu ben teee burdan duyarim o derece

Iyyy su herseyi cok iyi bilirim tavirlari yokmu.. kp bizimde oyleydi.. hep muhalefet olurdum her lafinin tersini soylerdim gicikligina.. en sonunda cekti gittiler :) .. Allahim ben nasil huzurluyum suannn, onlar yanimda olsa kafayi filan yemistim belkide :/

Ne kadar mikroptan baktariden uzak tutarsaniz bünyesi alısmamis oluyo buda en ufacık şeyde hemen hastalaniyo katı seyleri vermiyoruz sonuçta tattirmak lazim bunun bi zararı olcagini düşünmüyorum ki benim tanıdığım bebegini cok sakindi aman yere koymiyom aman şunu vermiyim mikrop bakteri kapar midesi sindirmez derken çocuğu 3 yaşına geldi en ufacık şeyde hastalaniyo vücudu güçsüz doru düzgün bişi yemio.. 4 Aylik olmus bebeklerimiz herkesin görüşü farklı saygi duyarim

Valla ben kiyafetlerini bile utulemeyi biraktim.. koltuga uzandiriyorum birsey sermeden, simdiye kadar cok sukur alerjik bir durum gozlemlemedim.. ama yiyecek vs biz bile etkilenirken sanki biraz erken geldi bana.. ben 6 ayi beklicem, doktor kontrolunde vericem.. hos beni annem boylemi buyutmus hic sanmiyorum, Allaha sukur bir hastaligimda yok, ama ben bebegimin basinda degilim, bakicimiz bakiyor ve bir sorun oldugunda basinda olamayacagim icin temkinli davraniyorum. Misal esim her suyu icemez, bazi markalarin suyunu icince midesi bozulur, ona cekerse yandik ki ne yandik zaten :))

Annem diye sevince bende uyuz oluyorum.
Halasının kuzusu, halaya gül bakalım. Diyorum. Ama nerdeeeee anlamıyorlar ki.arkadaşım annem diye sevince onlara uyuz olmuyrum ama

Hobaaa. Şaka gibi
Seven .okunu temizler arkadaş. Kimde kaka yaptıysa o temizlesin ilkesini uyguluyorum. Ama göz ucumla da kremleme işini kontrol ediyorum, bol sür bollll baskısı

Töbeee. Hakikatten küreklik, hemde .ok küreği var bizim oralarda onla vuracan

Valla anlamıyorum bu insanları. Ne olmasını bekliyorlar ki. Birden anaflaksi mi geçirsin, veya ne bileyim bir anda ağzı yüzü mü şişsin. Komaya girip hastanelik olursa mı aaa evet birşey oldu! Denecek.
Nolmuş diyenlere bunu soruyorum hep, be olmasını bekliyorsun? Ne olursa vermezsn?

Bnm kendi annem ile halam limon damlatmıştı epey payladım.
Şimdi zaten alerjiden sebep cesaret edemezler

Ya arkadas kirk yilda bir goruyor bir kerecik demis cokmu ama bunlar hep icimizde ya ilk anneyi ona derse anam bogarim

Doğrudur senin durumun farkli bakıcı vs. Hassas bebekleri olanlar tabiki cok dikkat etmeli ben bikere utuledim dahada utulemedim olacağı varsada olede bolede olur.herseyin dogali elde yapilani olursa sakincasi olmaz önümüz yaz hic mi su vermicez herseyi abartmamak lazim

canım ben özel hastaneye gidiyordum ordaki iki doktordanda memnun kalmadım çok methedilen özel bir doktora gittik diğerlerinden iyiydi gerçekten bugün gittik reflü dedi kızıma hatta reflüden alerjik tanısı da koydu reflü ilacı verdi bende dedim nasıl anladınız biraz bozuldu sanırım hemen gazetelerde aldığı ödüller vs bir sürü geçmiş yıllara ait gazeteleri gösterdi 33 yıllık tecrübem var dedi falan başka dr olsa özel hast gitseniz bir sürü tahlil yaparlar dedi ben tahlile gerek duymuyorum dedi sonra kakadaki mukus için süt ürünlerini kullanma dedi deneyelim dedi

Ay bu kv ler neden bizim cocuklarımızı sahiplenirler anlamam hakikaten vurucan küreği o zaman anlıcaklar

Aah keşke canım. Keşke sadece korkularımiz olsa... Alerji ihtimali olmasa da versek. Verirdim de tattirirdim da... Ama işte ihtimal varken. Her yediğim yarın kakada karşıma kötü cikabilecekken çok zor... Ben yemekten korkuyorum değdirmek daha da korkutuyor. Ama sıkıntı yoksa verilebilir.

rahmetli kp nin adı olunca bizimkisi babaammm evimizin direği diye seviyor
ikinci ismi kaileye almıyor, annemde kp ismini söylemiyor ikinci isimle seviyor
birbirine gıcıklıkları yüzünden :)
Ay benim oglanada kp isminide koyduk iki ismi var dun gune gtmstk orda sormuslar ismi ne diye sadece kp ismini soylems icerde bana baska biri sornca soyledm iki ismide oburunu soylemedi kvdem diyo ne geregi var ben ikisinide koymsm ikisidw soylencek

Ayni korku bende de var baslamak tattirmak istesemde tattiramayacagim galiba benim annem 8 ay sadece emzirmis asla su vs vermemis erkek kardesimi buyuturkende aynisini yapti hasta olmadim mi sanki ustelik 2 yasina kadar da emzirmis bende seker de var goguslerimde kitle de var arkadas annemde hijyende hijyen diyenlerden bazi seyleri ne yapsan onleyemiyorsun

Ay çamaşır ütü benimde kabusum yaaa:/ öglene kadar yarım gün kadın cagiriyorum da tanidik ona yaptiriyorum yoksa mumkun degil anca aksam oglan uyudugunda yapmaya calisiyorm ama pert oluyorm o zmanda
Bugn utu yaptm dahada var esimin kendimin oglumun dolabini duzelttm yorldm dahada isim var

Süt olayı kişiden kişiye hatta çocuktan çocuğa bile fark ediyor..Ben ilk kızımı dünyaya getirdiğinde ilk 3 ay cok güzel sütüm vardı ama 3. Aydan 4. Aya geçişte sütüm azaldı ama 5.5 ay inatla anne sütü verdim..anne sütü evet yediklerine ilgili ama birazda stres uykusuzluğun etkisi var..ilk çocukta ben çok asabiyim ayy uyumuyor gazı var diye ama şimdi 2. De yani oğlumda çok rahatım..uyumazsam uyumasın gazı var geçer ve dinlenme mutlaka eger evde yardımcın var ise mutlaka yardım etsin çocuğun yükünü alsın sendeki yat dinlen..

Ayrıca süt yapan hurma ve sarımsak..
Sarımsak bebeğin daha iştahlı memeyi kalmasını ve uzun etmesini sağlıyor..

Ahhh oynamam mi canimmm ahhh ( biz de uyku olunca meme hiç oluyor ( emmiyor bes dk uyuyor emmeye kalkiyor :) yorulmuyor bu çocuk ve on gunde kilo filan almadı sanırım kıpır kıpır ayaklar hep tekme modunda gaz mi bilmiyorum ama durmuyor

Bende aynı fikirdeyim alabildiği kadar anne sütü o azsa formül mama ve anne sütü..anne sütü hiç yoksa formül mama..ek gıda için en az 5 ay beklenmelidir diyorum ben..
Ama bir itirafta bulunayım bugün biraz kayısı yalattım ben.. :)

Malesef yardimcim yok canim. Vakti oldukca eşim yardim ediyor herseye sagolsun. Hergün sarimsakli yoğurt hurma yiyorum. Ama mama isini cok kafaya taktim. Neden sütüm az neden hala mamayi birakamadik diye sürekli kendi kendimi yiyorum. Eşim de rahat ol, sen rahat olursan düzelir belki diyor ama bi türlü rahat olamıyorum malesef. Çok teşekkür ederim canim yardimci oldugun icin.

Bosveeer canim valla yaşlıların çoğu ya lokum derken b.kum diyor ya da umursamıyor sen de umursama. Ben her dedigine aaa tamam öyle yaparim diyorum yine bildiğim gibi yapiyorum bi daha söylüyor hee tamam diyorum yine bildiğim gibi yapıyorum bi daha söylemiyor hiiic kendimi geremem başkası için. Onlar gerilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…