Valla bilmiyorum ama torun sevgisi evlat sevgisinden çok diyorlar. Insallah torunumuz olur da kızımız veya gelinimiz de bizi kıskanırTabi canim cok seviyor ama yani benim kadarda sevmesine gerek yok dimi ama
Himmm... Canım hastane ismini verebilir misin İstanbul da ise. Merak ettim Dr.u bendecanım ben özel hastaneye gidiyordum ordaki iki doktordanda memnun kalmadım çok methedilen özel bir doktora gittik diğerlerinden iyiydi gerçekten bugün gittik reflü dedi kızıma hatta reflüden alerjik tanısı da koydu reflü ilacı verdi bende dedim nasıl anladınız biraz bozuldu sanırım hemen gazetelerde aldığı ödüller vs bir sürü geçmiş yıllara ait gazeteleri gösterdi 33 yıllık tecrübem var dedi falan başka dr olsa özel hast gitseniz bir sürü tahlil yaparlar dedi ben tahlile gerek duymuyorum dedi sonra kakadaki mukus için süt ürünlerini kullanma dedi deneyelim dedi
Allah Allah o nasil bir davranıştır hadi birini az seviyorsan sev de söylenir mi hiçCoook vahimm 3 cocugum var ortancadan nefret ediyor kadin resmen o benim oglum digerleri onunmus ama sorsan bi corap almamistir hepsi sozde
ist de değilim canım balıkesir deyim zaten özel muayenesi var hastanede çalışmıyor. Evet kusma vardı canım hemen hemen her emzirmeden sonra çok nadir kusmadığı zamanlarHimmm... Canım hastane ismini verebilir misin İstanbul da ise. Merak ettim Dr.u bende
Senin bebe kusuyor muydu
Canım inşallah öyle bir şey yoktur ama doktorunuz ne dedi yazar mısın buraya da. Bizde de o durum mevcut ama bizim doktor önemsemiyor bu durumu. Hatta burda bskn arkadaşımıza da yazmıştım. İnsan ne yapacağını bilmiyor. Ben kendi kendimi diyete soktum. Düzelirse o Zaman diyeceğim ki hıım alerjiymiş. Sonra da neye alerjisi olduğunu bulmak kalıyor. Ön sütü çok alıyor da olabilirler bu da mukus yapıyormuş. Küçük bir şehirde yaşıyorum iyi doktor yok maalesef.
canım dr reflü dedi ilaç verdi reflü ile alerji astım arasunda ilişki varmış alerjik dedi birde artı orta kulak iltigabımız tam geçmemşş antibiyotik vermedi bu sefer artı kakadaki mukusu söyledimtahlil yaptırmadı diyet yapalım dedi süt ürünleri yemeyeceğim bir süre o şekilde deneyeceğiz birde 4 ay olunca ek gıdaya geçeriz dediCanım inşallah öyle bir şey yoktur ama doktorunuz ne dedi yazar mısın buraya da. Bizde de o durum mevcut ama bizim doktor önemsemiyor bu durumu. Hatta burda bskn arkadaşımıza da yazmıştım. İnsan ne yapacağını bilmiyor. Ben kendi kendimi diyete soktum. Düzelirse o Zaman diyeceğim ki hıım alerjiymiş. Sonra da neye alerjisi olduğunu bulmak kalıyor. Ön sütü çok alıyor da olabilirler bu da mukus yapıyormuş. Küçük bir şehirde yaşıyorum iyi doktor yok maalesef.
Kuru üzüm. Diğerleriyle beraber haşaşıyorum. Keçi boynuzu etkili ama kısa süreli geldi bana. Yani sürekli elinde keçiboynuzu yiyerek dolaşmak gerekebilirica. Unutmadan ben yemem ama koyun etinin süper sKuru inciri öyle de yedim, suda haslayip suyunu da ictim, sogan da yedim hala yiyorum, dere otu yeşillik de yiyorum hala ayni. Kuru üzüm yedim ama sen taze üzüm mü yiyordun? Keçi boynuzunu denemedim. Bi de onu deneyeyim bakalimçok teşekkür ederim canim insallah faydasi olur.
Canim gec gordum, ama benden tavsiyee.. cok uykun olsada maalesef uyumucaksin, bebeginle oyna, iyice yorulsun, baktin acikti biraz daha bekle bir yarim saat filan iyice aglamaya baslayinca daya memeyi... hoooopis hooopis horultusunu ben teee burdan duyarim o derece
Geçmiş olsun umarım işe yarar ilaç. Ancak kafama takıldı iştahsızlık sebebi reflumuymusHimmm... Canım hastane ismini verebilir misin İstanbul da ise. Merak ettim Dr.u bende
Senin bebe kusuyor muydu
Kuru üzüm. Diğerleriyle beraber haşaşıyorum. Keçi boynuzu etkili ama kısa süreli geldi bana. Yani sürekli elinde keçiboynuzu yiyerek dolaşmak gerekebilirica. Unutmadan ben yemem ama koyun etinin süper s
Geçmiş olsun umarım işe yarar ilaç. Ancak kafama takıldı iştahsızlık sebebi reflumuymus
ynı biz şuan ikisini de doyurdum biri uykulu gözü dalacak öbürü çığlık çığlıkAyyy yine delirdi benim kızlar kafayı yedirtcekler zorla. Dışarı çıktık guzel bi yerde çayımızı ictik büyük parkta çimde oynadı küçükler de biraz uyudu biraz bakindi biraz kucakta durdular eve geldik yine bas bas bağırıyorlar hiç eve girmek istemiyorlar galiba. Eve geldigimizden beri agliyor biri. Digerini de uyandırdı. Sinirim bozuldu iyice
Ay napiyim kac gundur otur otur kim yapcak isi yine ben iyice dagilmadan yapiyim dedm isim daha zor yoksaNe güzel sen bir yerden baslamassin. Ben saha bulasiklari bile yikayamadim
Bende oyleydim bgn oyle yavas yaptm ki anlatamam oturdm 2ye kadar her yer heryerde kalk ilknur kim yapcak bu isi sende yapmazsan dedimMaşallah ben mumkun degil yapamam bi evi toplıcam ona bile eriniyorum
Uyusunlar da çoook zorda kalmadıkça uyatmam ben. Acikinca uyanirlar nasilsa. Bi tuhaf hala düzenleri daha doğrusu düzensizlikleri. Sabah 6da kalkiyorlar 8 gibi 15-30dk arasi uyuyorlar sonrasi hep 1-3saat uyanık 15-20dk uyku halinde devam ediyor akşam 8e kadar. 6-8arasi sürekli agladiktan sonra 8-9 arasi uyuyorlar gece de 1 gibi bi de 4 gibi kalkiyorlar en iyi ihtimalle 1 saat uyutmaya uğraşıyorum valla 2.5 yasindaki kızım 4aylik ikizlerden daha çok uyuyor ikizler agladikca o da deliriyor hakli da çocukYa a
ynı biz şuan ikisini de doyurdum biri uykulu gözü dalacak öbürü çığlık çığlık
Ya ne zaman öğlene kadar uyuyacaklar da biz zor kaldıracağız büyük bir öZlemle bekliyorum
Ya bu ikizler hep mi benzer yoksa bizimkiler mi böyleUyusunlar da çoook zorda kalmadıkça uyatmam ben. Acikinca uyanirlar nasilsa. Bi tuhaf hala düzenleri daha doğrusu düzensizlikleri. Sabah 6da kalkiyorlar 8 gibi 15-30dk arasi uyuyorlar sonrasi hep 1-3saat uyanık 15-20dk uyku halinde devam ediyor akşam 8e kadar. 6-8arasi sürekli agladiktan sonra 8-9 arasi uyuyorlar gece de 1 gibi bi de 4 gibi kalkiyorlar en iyi ihtimalle 1 saat uyutmaya uğraşıyorum valla 2.5 yasindaki kızım 4aylik ikizlerden daha çok uyuyor ikizler agladikca o da deliriyor hakli da çocuk
Süt olayı kişiden kişiye hatta çocuktan çocuğa bile fark ediyor..Ben ilk kızımı dünyaya getirdiğinde ilk 3 ay cok güzel sütüm vardı ama 3. Aydan 4. Aya geçişte sütüm azaldı ama 5.5 ay inatla anne sütü verdim..anne sütü evet yediklerine ilgili ama birazda stres uykusuzluğun etkisi var..ilk çocukta ben çok asabiyim ayy uyumuyor gazı var diye ama şimdi 2. De yani oğlumda çok rahatım..uyumazsam uyumasın gazı var geçer ve dinlenme mutlaka eger evde yardımcın var ise mutlaka yardım etsin çocuğun yükünü alsın sendeki yat dinlen..
Ayrıca süt yapan hurma ve sarımsak..
Sarımsak bebeğin daha iştahlı memeyi kalmasını ve uzun etmesini sağlıyor..
Aynen yaa bizimkilerbde cok sinirli hele bilge bugun suratima baka baka bas bas bagirdi korktum gokce zaten çirkef surekli ağlar zaten biz uykusuzluktan kivranirken uyanamazken onlar birbirini uyatiyor simdiki cocuklarin hepsi ayni galibaYa bu ikizler hep mi benzer yoksa bizimkiler mi böyle
Valla inan ki bizde aynı ritüel şaka gibi
Yalnız değilim diye ne sevindim ya
Biİm biri 6 da kalkıyo bıdı bıdı bıdı söyleniyor ben ona kısaca memnuniyetsiz oğlum derim
Sorna çırtlamasından mustafa uyanıyor sonra mecburen kalkıyorum
Akşam da 9 gibi uyumaya çalışıyorlar
Uyuyamayınca çok sinirleniyorlar bide
Evde 4 beşik var 2 sallanan 2 tahta
Çok gelmiş geçmiş olsun canım. İyi bir doktorun varmış ne güzel. Çabucak atlatsın yavru. Ben de diyete devam bakalım. Yarın İzmir deki doktorumuzu arayacağım fikir almak içincanım dr reflü dedi ilaç verdi reflü ile alerji astım arasunda ilişki varmış alerjik dedi birde artı orta kulak iltigabımız tam geçmemşş antibiyotik vermedi bu sefer artı kakadaki mukusu söyledimtahlil yaptırmadı diyet yapalım dedi süt ürünleri yemeyeceğim bir süre o şekilde deneyeceğiz birde 4 ay olunca ek gıdaya geçeriz dedi
Annem diye sevince bende uyuz oluyorum.
Halasının kuzusu, halaya gül bakalım. Diyorum. Ama nerdeeeeeanlamıyorlar ki.arkadaşım annem diye sevince onlara uyuz olmuyrum ama
Hobaaa. Şaka gibi
Seven .okunu temizler arkadaş. Kimde kaka yaptıysa o temizlesin ilkesini uyguluyorum. Ama göz ucumla da kremleme işini kontrol ediyorum, bol sür bollll baskısı
Töbeee. Hakikatten küreklik, hemde .ok küreği var bizim oralarda onla vuracan
Valla anlamıyorum bu insanları. Ne olmasını bekliyorlar ki. Birden anaflaksi mi geçirsin, veya ne bileyim bir anda ağzı yüzü mü şişsin. Komaya girip hastanelik olursa mı aaa evet birşey oldu! Denecek.
Nolmuş diyenlere bunu soruyorum hep, be olmasını bekliyorsun? Ne olursa vermezsn?
Bnm kendi annem ile halam limon damlatmıştı epey payladım.
Şimdi zaten alerjiden sebep cesaret edemezler
Ay bu kv ler neden bizim cocuklarımızı sahiplenirler anlamam hakikaten vurucan küreği o zaman anlıcaklar
Ay benim oglanada kp isminide koyduk iki ismi var dun gune gtmstk orda sormuslar ismi ne diye sadece kp ismini soylems icerde bana baska biri sornca soyledm iki ismide oburunu soylemedi kvdem diyo ne geregi var ben ikisinide koymsm ikisidw soylencek
huzurunmeraklisi bebeğindeki atopik dermotit teşhisini doktorun nasıl koydu? Ben onun da inek sütüyle alakalı olduğunu biliyordum. Çevrendekiler kim olursa olsun uyar. Çok saçma sapan davranıyorlar bazen. Benim kv de ay biz hep ... verdik der artık o an ki mevzu neyse. Eh yani şu an eşimin hali ortada. Acaip hassas bir midesi var. Yemek çok seçer. Vermiş de çok iyi olmuş. Yani bunlar için illa çok büyük vaka olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?