2016 Şubat Anneleri

Himmm... Canım hastane ismini verebilir misin İstanbul da ise. Merak ettim Dr.u bende
Senin bebe kusuyor muydu

Ayyy yine delirdi benim kızlar kafayı yedirtcekler zorla. Dışarı çıktık guzel bi yerde çayımızı ictik büyük parkta çimde oynadı küçükler de biraz uyudu biraz bakindi biraz kucakta durdular eve geldik yine bas bas bağırıyorlar hiç eve girmek istemiyorlar galiba. Eve geldigimizden beri agliyor biri. Digerini de uyandırdı. Sinirim bozuldu iyice

Himmm... Canım hastane ismini verebilir misin İstanbul da ise. Merak ettim Dr.u bende
Senin bebe kusuyor muydu
ist de değilim canım balıkesir deyim zaten özel muayenesi var hastanede çalışmıyor. Evet kusma vardı canım hemen hemen her emzirmeden sonra çok nadir kusmadığı zamanlar

canım dr reflü dedi ilaç verdi reflü ile alerji astım arasunda ilişki varmış alerjik dedi birde artı orta kulak iltigabımız tam geçmemşş antibiyotik vermedi bu sefer artı kakadaki mukusu söyledimtahlil yaptırmadı diyet yapalım dedi süt ürünleri yemeyeceğim bir süre o şekilde deneyeceğiz birde 4 ay olunca ek gıdaya geçeriz dedi

Kuru üzüm. Diğerleriyle beraber haşaşıyorum. Keçi boynuzu etkili ama kısa süreli geldi bana. Yani sürekli elinde keçiboynuzu yiyerek dolaşmak gerekebilirica. Unutmadan ben yemem ama koyun etinin süper s
Senin bebe kusuyor muydu
Geçmiş olsun umarım işe yarar ilaç. Ancak kafama takıldı iştahsızlık sebebi reflumuymus

Teşekkür ederim canim

Ya a
ynı biz şuan ikisini de doyurdum biri uykulu gözü dalacak öbürü çığlık çığlık
Ya ne zaman öğlene kadar uyuyacaklar da biz zor kaldıracağız büyük bir öZlemle bekliyorum

Kızkar ben sezeryan doğum yaptım şıan 3. Adeti görüyorum
Eskiden 7 gun sürerdi 5 gun notmal 2 gun kahve akıntı olarak
Şimdi 14 gün sürüyor 7-8 gun yoğun pıhtılı ciğergibi geliyor sonra da azalarak kahveye dönüyor 5-6 gunde o sürüyor
Drda sordum muayene etti kaçkez bişi yok dedi 1 seneye toparlar dedi ama valla vc gitmeye tırsar oldum

Sizde durumlar nasıl

Ya a

ynı biz şuan ikisini de doyurdum biri uykulu gözü dalacak öbürü çığlık çığlık
Ya ne zaman öğlene kadar uyuyacaklar da biz zor kaldıracağız büyük bir öZlemle bekliyorum
Uyusunlar da çoook zorda kalmadıkça uyatmam ben. Acikinca uyanirlar nasilsa. Bi tuhaf hala düzenleri daha doğrusu düzensizlikleri. Sabah 6da kalkiyorlar 8 gibi 15-30dk arasi uyuyorlar sonrasi hep 1-3saat uyanık 15-20dk uyku halinde devam ediyor akşam 8e kadar. 6-8arasi sürekli agladiktan sonra 8-9 arasi uyuyorlar gece de 1 gibi bi de 4 gibi kalkiyorlar en iyi ihtimalle 1 saat uyutmaya uğraşıyorum valla 2.5 yasindaki kızım 4aylik ikizlerden daha çok uyuyor ikizler agladikca o da deliriyor hakli da çocuk

Ya bu ikizler hep mi benzer yoksa bizimkiler mi böyle

Valla inan ki bizde aynı ritüel şaka gibi
Yalnız değilim diye ne sevindim ya

Biİm biri 6 da kalkıyo bıdı bıdı bıdı söyleniyor ben ona kısaca memnuniyetsiz oğlum derim

Sorna çırtlamasından mustafa uyanıyor sonra mecburen kalkıyorum

Akşam da 9 gibi uyumaya çalışıyorlar

Uyuyamayınca çok sinirleniyorlar bide
Evde 4 beşik var 2 sallanan 2 tahta

Sarımsak için kokar Bebek emmez diye okumuştum hep korkarak yedim eger böyleyse rahatlıkla yıyeyim bari :)

Aynen yaa bizimkilerbde cok sinirli hele bilge bugun suratima baka baka bas bas bagirdi korktum gokce zaten çirkef surekli ağlar zaten biz uykusuzluktan kivranirken uyanamazken onlar birbirini uyatiyor simdiki cocuklarin hepsi ayni galiba

Çok gelmiş geçmiş olsun canım. İyi bir doktorun varmış ne güzel. Çabucak atlatsın yavru. Ben de diyete devam bakalım. Yarın İzmir deki doktorumuzu arayacağım fikir almak için

Ay bu kv ler neden bizim cocuklarımızı sahiplenirler anlamam hakikaten vurucan küreği o zaman anlıcaklar

Ay benim oglanada kp isminide koyduk iki ismi var dun gune gtmstk orda sormuslar ismi ne diye sadece kp ismini soylems icerde bana baska biri sornca soyledm iki ismide oburunu soylemedi kvdem diyo ne geregi var ben ikisinide koymsm ikisidw soylencek

uzun zamandır sürtüşmüyoruz sanırım bu onu rahatsız etti
eski performansımıza da dönesim yok istemiyorum da eşim cünkü hala olan biteni bence tam algılamıyor ne saf adam ya

biz benav düşünüyorduk o zaman bile soranlara ahmed diyordu uyuz oluyordum
kp rahmetli olduğu için eşimin hatrına ahmed koydum hatta "d" mi "t" mi tartışması olmuştu
ben kur an da "d" harfi ile yazılıyor bu yüzden "ahmed" olacak dedim de sustular

huzurunmeraklisi bebeğindeki atopik dermotit teşhisini doktorun nasıl koydu? Ben onun da inek sütüyle alakalı olduğunu biliyordum. Çevrendekiler kim olursa olsun uyar. Çok saçma sapan davranıyorlar bazen. Benim kv de ay biz hep ... verdik der artık o an ki mevzu neyse. Eh yani şu an eşimin hali ortada. Acaip hassas bir midesi var. Yemek çok seçer. Vermiş de çok iyi olmuş. Yani bunlar için illa çok büyük vaka olacak

cildi cok kuruydu ve boynunun altı kulaklarının etrafı pişik olmuştu, kulaklarının arkasında ki pişik iltihaplı gibi suluydu karnına dokundu fazla kuru cildimiz hemen de pişik oluyor oğlunuz apotik dermotit ama hafif dedi ama siz cok dikkat edin normal bebek şampuanı kullanmayın gün aşırı yıkayıp ıyıce kurutun ve losyon sürün dedi, hafif terlese yada biri temas etse kızarıyor vucudu 2 gün yıkamazsam pişiğe dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…