2016 Şubat Anneleri

helva et yumurta hurma yıyın ıyı uyuyun en önemlisi bence uyku

Oğlumun kulakları kepçe olma yolunda ilerliyor. Hava alan bantlardan yapıştırmaya başladım işe yarar mı acaba? Yoksa olcağı varsa olur mu? Çünkü babamızın kulaklarıda kepçeymiş küçükken. Okulda dalga geçerler diye korkuyom

Ben daha olmadim yaa

Azda olsa yarar etrafimdan biliyorum lohysalik zamanında takmaya baslasaydin

Aynı sorun bizde de var ben de bantladim saçına yapıştı sonra içim rahat etmedi çıkarması da ayrı dert arada bandaj takıyorum ama aynı duruyor üzülüyorum ben en

Azda olsa yarar etrafimdan biliyorum lohysalik zamanında takmaya baslasaydin
O zaman yoktu ki git gide açılıyor. Şansımızı deniyoruz inşallah işe yarar. Olmazsa da saçlarını biraz uzatır kapatırız kulaklarını napalım
Aynı sorun bizde de var ben de bantladim saçına yapıştı sonra içim rahat etmedi çıkarması da ayrı dert arada bandaj takıyorum ama aynı duruyor üzülüyorum ben en
Şimdi daha kıkırdakları taze ya belki bi umut işte denemekten zarar gelmez. Bende iki gündür yapıştırdım suyla ıslatıp çıkartırım saçına değdirmedim zaten.

Canım zamanla geçer boşuna üzülme bence, hem olsa ne olucak benim ufaklığım burun delikleri iri bakıcımız arada sık diyor, rahat bırak bebeği diyorum, bana çekmiş güzel annesine

kızlar benim oglus 3aylik oluyor geceleri 4saatte bir o uyanmasa da emziriyorum sizler de bu sekilde emziriyor musunuz yoksa uyanmasini mi bekliyorsunuz ?doktor daha küçük 4saati gecirmeden doyurun demişti uyurken emziriyorum bazen uyaniyor uyku düzeni bozulmaz inşallah

benim de oglumun bir kulagi acik babamiz kepçe o cok korkuyor cocuk da olacak diye sac bandi takiyoruz arada ama uyurken falan çıkarıyoruz agzina gözüne geliyor genetikmis olacagi varsa olur bence ama umarim olmazlar esim okulda cok kotu bi psikoloji oldunu söylüyor

Hava alan bant nasıl oluyo canim?? Bende cok arastirmistim kepce kulak bandı almistim ama biraz sıkı yapiyorum iz oluyo her yeri , gevşek yapiyorum cıkıyo kafasından sonra normal kız cocuklarına takılan sac bantlarından aldım o da kulak arkasına kayıp durdu sapka takıyorm genelde cocugun sıcakta kafası terliyo oyle cıkarıyorm inşallah olmazlar

Canim benimki 7 saat falan uyuyo dokunmuyorum o kalktıgında emziriyorum. kilo alımı falan da normal doktorda uyandirma demisti ama gün icinde cok emiyodu benimki gerci suan ememiyo garibim süt yok

Naptınız gızla?
Ben burda sürekli müdehale altındayım.çocuğumu çok giydirdiğim söyleniyor.askılı atlet ve uzun kollu üst,bir patikli bir patiksiz altı da üstüste giydiriyorum ki kumaşları da çok ince ve çorap...
biri diğerinden destek aldıkça söylüyor.siz nasıl giydiriyorsunuz? Merak etm açıkçası...
Zaten Nazlı r kızım var.sürekli ağlak ve asık suratlı.evdekiler de zaten asık suratlı diyor sürekli.gündüz uyumuyor beni yoruyor.kv nin eltisi bebekle geliyor onunki 1,5-2 ay büyük ama çok uysal.ister istemez kıyas oluyor.eşim bile bu ne böyle çok mızmıZ.biz yaptık bunu böyle diyor.her gün..bebeğim süt alerjisi.besinlere dikkat etmem lazım.babası dahil kimse inanmıyor ve Saçma buluyor.mecburen yediğimde sabaha kadar Ağrı'dan hopluyor.bak gazdan Ağrı'dan uyutmadı çünkü şunu yedim diyorum.eşim çok sinirleniyor.ye sen bakma..önceden bebeklerde vardı da belki , ölmüş mü biri? Sütün eksilecek diyor.zaren evdekiler sofrada bana uzaylıymışım gibi BAKIYOR.eşim buraya geldiğimizden beri öteki bebekle kıyas halinde...kilosu,boyu vs..o da büyük ama iri de yani...benim kızım çok kibar..minik minik...bana çekmiş biraz minyon.e sürekli de ağlayınca marazlı gibi görünüyor.akşamları mama da veriyorum 1 kez..çok da içmiyor ki..40cc 50 cC falan...
Dr kilosuna normal demişti ama...

Canim benimde 2 ay sürdü 25günde lohusalık bitti dendi (güya bitmiş) sonraki gelen adet kanı olurmuşmuş 2ay bitmedi kanama bi kaç gün duruyodu sonra tekrar eger doktor dogru söylediyse bana bende 3kez oldum. Hatta duyanlar sasirdi süt korur vs diye. 10-11gün sürüyo benimki de dogumdan önce 4gün sürerdi.. Ama 1yıl düzensiz olurmus zaten

Canim ben icine kısakollu zıbın üstüne ince uzun kollu giydiriyorum, altina 1hafta öncesine kadar külotlucorap birde ayaklı pijama giydiriyodum simdi cıkardım normal kısa corapla ayaksız pijama giydiriyorum havalar ısındı malum. Sende cok sıcaklarda cikar ki yavas yavas alissin cibildak durmaya:)) ay valla herkes her bebegi kiyasliyo hic dikkate alma bile denilenleri. Tıka kulagini. Benim bebegim de bu evet mızmız zayıf cılız de sanki cocugu sen ac bırakıyosun yada cocuk doymadan bırakıyo sanki memeyi ne alaka doktor da normal diyosa. Valla benim eltilerin cocuklarda tosun gibi benimki zayıf gözüküyo ama cok fazla emiyodu sürekli kıpır kıpır kimseyede bişey söyletmem kime ne yani.. Ya canim birak alerjisi oldugu seyleri yeme içme gözünü seveyim yazik günah o yavruya derdini anlatamiyo edemiyo onu anlayan sensin sen olmasi gerekeni yap herkes muhalefet etmesin bi zahmet. Bende gaz yapan seylere cok dikkat ettim mesela sütüm belki de hakikaten ondan azalmış olabilir ama hala bile gaz yapcak ona sancı yapcak bişey yersem anında keserim ..

Bende oyleydim bgn oyle yavas yaptm ki anlatamam oturdm 2ye kadar her yer heryerde kalk ilknur kim yapcak bu isi sende yapmazsan dedim
Hahahahah bende 2-3e kadar oturuyorum hele ondan sonra hepten zor geliyoda toplamayı mecbur yapiyorum yoksa benimki akşamına anasının yanına gidip vıdılar ay ugrasmamak icin mecbur yapiyorum

Canim benim oglanın uyku saatleri de böyle ya tıpkı sadece gece 1de uyanmaz. Ben biriyle zor ugrasıyorum allah yardimcin olsun valla.. Yardım edecek kimse yok mu

Canim valla bende her yolu denedim. Bi marul etki etmişti. Bide uyku kesinlikle .. Aylardir öyle yorgunum ki uyuyamıyorum.. Dün uyudum yetti dinlenmis kalktim mesela bugun hic mama vermedim

Birincisi ben esimin kiyafetlerini utulemiyorum..
Ikincisi 40'i ciktiktan sonra bebegiminde utulemeyi kestim, hic birseycikte olmadi! Yapacak birsey yok, herseye yetisemem, yapacak hic zamanim yok maalesef.
Eşin gömlek giymiyo mu

helva et yumurta hurma yıyın ıyı uyuyun en önemlisi bence uyku

Helva, et, yumurta, hurma yiyorum canim. Uykuya gelince her gün olmasa da arada eşim bakıyor sen git istedign kadar uyu diyor. Dedigim gibi arada bir uyuyabiliyorum belki de o yüzdendir. Yardimlariniz için çok teşekkür ederim.

Bant yerine bandana kullansan canım..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…