2016 Şubat Anneleri

Canim valla bende her yolu denedim. Bi marul etki etmişti. Bide uyku kesinlikle .. Aylardir öyle yorgunum ki uyuyamıyorum.. Dün uyudum yetti dinlenmis kalktim mesela bugun hic mama vermedim

Marul dahil her türlü yeşilliği bol bol yiyorum canim. Eşim arada dinlendiriyor beni ama her zaman olmuyor işte. Uyuduğum zaman bile bir defa da olsa mama vermek zorunda kaliyorum. Cok teşekkür ederim canim.

Aynı sorun bizde de var ben de bantladim saçına yapıştı sonra içim rahat etmedi çıkarması da ayrı dert arada bandaj takıyorum ama aynı duruyor üzülüyorum ben en
Bant yerine kızlar için olan geniş saç bantı yada bandana kuklansanız yazık bebeişlerin kulaklarına yaa.. havalarda sıcak
Hayret canın doktorların çoğu uyandırmayın artık der seninki niye öyle demişki? Bebegin kg alımı azmı öyle bile olsa uyuyarakda büyüyecekker. Uyku düzenini bozarsan sonra sende bebekde daha çok çekersiniz. Bırak uyusun. Burada birçoğumuz uyandırmıyor artık. Kendi uyandığında emziriyor.
ne garip insanlar var ya
Evet benim kızım küçük de mızmız de onlara ne yaa...
Eşinede söyle bebekler kıyaslanmaz kimi tosbik kimi minik hasta olmaasınlar yeter. Büyüyünce illa alacaklar o kg yu. Fazla olmasıda iyi degilki.
Kıyafet içinde altı tek kata indirdim ben çoktan. Ayaagına kısa bir çorap giydiriyorun bazen patikli alt bazen patiksiz alt giydiriyorum. 2 gündür sıfır kollu atlet üzerine ince uzun kollu giydiriyorum. (Çok sıcak olduğu birgün kısa kolu tişört bile giydirdim)
Yavaştan az giyinmeye alışmazlarsa yazın zorlanırız canım
Marazlı bebekmi varmış canım aaaa. Ne o öyle özürlü der gibi.
Bazı bebek çok huysuz ve gazlı olur sabaha kadar susmaz kolik olur. Bazı bebek sessiz olur ağlamayı bile beceremez. Şansımıza ne çıkarsa kutudan
evine biran önce dönersin inş.

Niye kimse anlamiyo her bebek farklidir o kilolu dogmustur seninkinden fazladir mizmizsa mizmiz yapcak bsy var mi bebegin huyunu degstiremezsn ki ilerleyen zamanlarda duzelr cok gazliysa uyudugu zaman ayaginin altina sicak su torbasi kpy bizde cok ise yaryo hemen pirt pirt cikiyo gazi

Canım zamanla geçer boşuna üzülme bence, hem olsa ne olucak benim ufaklığım burun delikleri iri bakıcımız arada sık diyor, rahat bırak bebeği diyorum, bana çekmiş güzel annesine
Bide o var bana da derlerdi yenidoğduğunda sık burnunu güzel olsun diye. Bizimkinin burnu güzel fındık burunlum bizim derdimiz kulakla
Bende genetik olarak varsa düzelmez diye biliyorum. Umut dünyası deniyoruz işte bende dalga konusundan korkuyorum. Eşimlede çok dalga geçerlermiş. Olacaksa da yapacak birşey yok napalım
Eczaneden eşim aldı. Kepçe kulak bandı da mı varmış ilk defa duydum bide onu deniyelim saç bant kayıyo diye takmadım. Ben çok sıkı yapıştırmıyom. Eşim kızıyor zaten bırak uğraşma çocukla diye geleceğini düşünüyorum napayım
Bant yerine bandana kullansan canım..?
Bandana durdurmuyor ki cnm kayıyor sürekli. Çözümü bantlamakta buldum.
Saç bantları kayıyor cnm. Ben fazla yapıştırmıyorum çok az ucuna yapıştırıyorum. Rahatsız etmiyo yani. Pek düzelcek gibi durmuyor zaten bi süre denerim olmazsa olmaz napalım Allah başka dert vermesin

Kıyamam yavruma çok küçükler çok hassaslar tabi. Ama biraz daha büyüyüp güçlendiğinde hepsini atlatacak inşallah annesi

Giyer, kendi ütülüyor :))
Ayyy süper valla. Kendi gömleğini kendi utuleyen koca. Otomatik camasir mak.gibi bizimki de ütüleme ne gerek var diyor. Sadece hakem uniformasina karsidan buhar tutuyor o kadar. Gecen gün sinirlendim ütülediklerimin ustune bi seyler koymus sinir oldum tekrar ütülicem

Sinir oldum he. Sanki anneler çok memnunuz çocuğumuz ağladığında mızmızlandığında. En çok biz üzülüyoruz zaten. Sizin tahlilde de çıkmıştı alerji nasıl sana hak vermiyorlar. Sen takma yine de bir yandan da seni düşünüyorlardır; yemediğinde güçsüz düşersin diye. Bir de ben de 5 kilo doğmuş iri bir bebekmişim. Şu an boyum 1.60, zatüresinden bronşite bir sürü rahatsızlık geçirdim. Her ay bademcik için antibiyotik verilirdi, penisilinle geçti çocukluğum. İrilik kıstas değil yani. Bu arada sen daha iyi bilirsin ama mama da veriyorum demişsin ya özel mama mı veriyorsun? Çünkü hani alerjikse keçi sütü bile olsa fark etmez diyorlar. Bizim de gürültülü mukuslu kaka hiç geçmiyor. İzmir e gittiğimde alerji doktoruna götürmek istiyorum. Sen de İzmir de değil miydim? Hasan Yüksel için iyi yorumlar var

Ay çamaşır ütü benimde kabusum yaaa:/ öglene kadar yarım gün kadın cagiriyorum da tanidik ona yaptiriyorum yoksa mumkun degil anca aksam oglan uyudugunda yapmaya calisiyorm ama pert oluyorm o zmanda
Cok iyi ya yardmci olması.benim arada cagrdgm kadin var ama yer cam silme gibi işler yapiyo anca.onlari zaten bende yapiyorum.camasra utuye dolaplara el atacak biri lazim.ciddi rahatlk

Ya benim kizim da fena oldu kardesten sonra.bizim ki 7 yasinda.alismisti teklige.alisip düzene girerler umarim
Bebeklerde de en zor donmlerden biri diş olayi.her bir dİş çikarmada huzurszlk huyszluk

Birincisi ben esimin kiyafetlerini utulemiyorum..
Ikincisi 40'i ciktiktan sonra bebegiminde utulemeyi kestim, hic birseycikte olmadi! Yapacak birsey yok, herseye yetisemem, yapacak hic zamanim yok maalesef.
Oyle tabi yetsemiyor insan.sen bir de calisiyosun
Esiminkileri mecbur utuluyorum ya bunca yildr bir mendil utuledgi yok.paşa oglum nazli oglum tarzi yetstigi icin bir bardak suyunu alip icmez
Bebisinkini de abla yapiyo cogu zaman,kendi istegyle.utusz giydrmk istemiyorum ama yetsmedgm de oluyor
Esiminkiler zaten cok zor ve fazla.bebisin ki gözüme gelmiyo.minicik seyler

canım iştahsızlık için orta kulak iltihabımuz geçmemiş daha ondan dedi

Evde tartiyirum bu son kontrolden sonra hiç kılo almadı hatta verdi bile 100-200 gr ( ne yapsam bilemedim. Bir doktoruna mi gotursem. İki gündur mukus tekrar başladı.
Sağlık ocağı yanlış olcuyor o yüzden goturmek istemiyorum.

Ayrıca benim psikolojim çok bozulmaya başladı. Sürekli ağlamak istiyorum. Eşim ne yapacağını sasiririyor artık. Şaka yapmayı sever başlıyorum ben ağlamaya ( adam diyor yapmayayım o zaman şaka ( neden böyle oldum bilmiyorum. Psikolog a mi gitsem diyorum.

Benimkide vermisti ishal emmeme kusma olunca veriyorlar maalesef cnm

Ne guzell benimki bi defa olsun utulememistir masaaallah diyelim
Ya tabi 10 senedir tek basina yasadigi icin ona kolay geliyor, iri yari bir kocam var acikcasi ben zaten beceremiyorum :)) kocaman kocaman gomlekler filan.. takim giyerse zaten kuru temizlemeye veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…