- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
Canim valla bende her yolu denedim. Bi marul etki etmişti. Bide uyku kesinlikle .. Aylardir öyle yorgunum ki uyuyamıyorum.. Dün uyudum yetti dinlenmis kalktim mesela bugun hic mama vermedim
Oğlumun kulakları kepçe olma yolunda ilerliyor. Hava alan bantlardan yapıştırmaya başladım işe yarar mı acaba? Yoksa olcağı varsa olur mu? Çünkü babamızın kulaklarıda kepçeymiş küçükken. Okulda dalga geçerler diye korkuyom
Bant yerine kızlar için olan geniş saç bantı yada bandana kuklansanız yazık bebeişlerin kulaklarına yaa.. havalarda sıcakAynı sorun bizde de var ben de bantladim saçına yapıştı sonra içim rahat etmedi çıkarması da ayrı dert arada bandaj takıyorum ama aynı duruyor üzülüyorum ben en
Hayret canın doktorların çoğu uyandırmayın artık der seninki niye öyle demişki? Bebegin kg alımı azmı öyle bile olsa uyuyarakda büyüyecekker. Uyku düzenini bozarsan sonra sende bebekde daha çok çekersiniz. Bırak uyusun. Burada birçoğumuz uyandırmıyor artık. Kendi uyandığında emziriyor.kızlar benim oglus 3aylik oluyor geceleri 4saatte bir o uyanmasa da emziriyorum sizler de bu sekilde emziriyor musunuz yoksa uyanmasini mi bekliyorsunuz ?doktor daha küçük 4saati gecirmeden doyurun demişti uyurken emziriyorum bazen uyaniyor uyku düzeni bozulmaz inşallah
Naptınız gızla?
Ben burda sürekli müdehale altındayım.çocuğumu çok giydirdiğim söyleniyor.askılı atlet ve uzun kollu üst,bir patikli bir patiksiz altı da üstüste giydiriyorum ki kumaşları da çok ince ve çorap...
biri diğerinden destek aldıkça söylüyor.siz nasıl giydiriyorsunuz? Merak etm açıkçası...
Zaten Nazlı r kızım var.sürekli ağlak ve asık suratlı.evdekiler de zaten asık suratlı diyor sürekli.gündüz uyumuyor beni yoruyor.kv nin eltisi bebekle geliyor onunki 1,5-2 ay büyük ama çok uysal.ister istemez kıyas oluyor.eşim bile bu ne böyle çok mızmıZ.biz yaptık bunu böyle diyor.her gün..bebeğim süt alerjisi.besinlere dikkat etmem lazım.babası dahil kimse inanmıyor ve Saçma buluyor.mecburen yediğimde sabaha kadar Ağrı'dan hopluyor.bak gazdan Ağrı'dan uyutmadı çünkü şunu yedim diyorum.eşim çok sinirleniyor.ye sen bakma..önceden bebeklerde vardı da belki , ölmüş mü biri? Sütün eksilecek diyor.zaren evdekiler sofrada bana uzaylıymışım gibi BAKIYOR.eşim buraya geldiğimizden beri öteki bebekle kıyas halinde...kilosu,boyu vs..o da büyük ama iri de yani...benim kızım çok kibar..minik minik...bana çekmiş biraz minyon.e sürekli de ağlayınca marazlı gibi görünüyor.akşamları mama da veriyorum 1 kez..çok da içmiyor ki..40cc 50 cC falan...
Dr kilosuna normal demişti ama...
Yapsak ayri dert yapmasak ayriHahahahah bende 2-3e kadar oturuyorum hele ondan sonra hepten zor geliyoda toplamayı mecbur yapiyorum yoksa benimki akşamına anasının yanına gidip vıdılar ay ugrasmamak icin mecbur yapiyorum
Niye kimse anlamiyo her bebek farklidir o kilolu dogmustur seninkinden fazladir mizmizsa mizmiz yapcak bsy var mi bebegin huyunu degstiremezsn ki ilerleyen zamanlarda duzelr cok gazliysa uyudugu zaman ayaginin altina sicak su torbasi kpy bizde cok ise yaryo hemen pirt pirt cikiyo gaziNaptınız gızla?
Ben burda sürekli müdehale altındayım.çocuğumu çok giydirdiğim söyleniyor.askılı atlet ve uzun kollu üst,bir patikli bir patiksiz altı da üstüste giydiriyorum ki kumaşları da çok ince ve çorap...
biri diğerinden destek aldıkça söylüyor.siz nasıl giydiriyorsunuz? Merak etm açıkçası...
Zaten Nazlı r kızım var.sürekli ağlak ve asık suratlı.evdekiler de zaten asık suratlı diyor sürekli.gündüz uyumuyor beni yoruyor.kv nin eltisi bebekle geliyor onunki 1,5-2 ay büyük ama çok uysal.ister istemez kıyas oluyor.eşim bile bu ne böyle çok mızmıZ.biz yaptık bunu böyle diyor.her gün..bebeğim süt alerjisi.besinlere dikkat etmem lazım.babası dahil kimse inanmıyor ve Saçma buluyor.mecburen yediğimde sabaha kadar Ağrı'dan hopluyor.bak gazdan Ağrı'dan uyutmadı çünkü şunu yedim diyorum.eşim çok sinirleniyor.ye sen bakma..önceden bebeklerde vardı da belki , ölmüş mü biri? Sütün eksilecek diyor.zaren evdekiler sofrada bana uzaylıymışım gibi BAKIYOR.eşim buraya geldiğimizden beri öteki bebekle kıyas halinde...kilosu,boyu vs..o da büyük ama iri de yani...benim kızım çok kibar..minik minik...bana çekmiş biraz minyon.e sürekli de ağlayınca marazlı gibi görünüyor.akşamları mama da veriyorum 1 kez..çok da içmiyor ki..40cc 50 cC falan...
sağol canım tşk ederim sizede geçmiş olsun sende haberdar et dr ne diyecekÇok gelmiş geçmiş olsun canım. İyi bir doktorun varmış ne güzel. Çabucak atlatsın yavru. Ben de diyete devam bakalım. Yarın İzmir deki doktorumuzu arayacağım fikir almak için
Bide o var bana da derlerdi yenidoğduğunda sık burnunu güzel olsun diye. Bizimkinin burnu güzel fındık burunlumCanım zamanla geçer boşuna üzülme bence, hem olsa ne olucak benim ufaklığım burun delikleri iri bakıcımız arada sık diyor, rahat bırak bebeği diyorum, bana çekmiş güzel annesine
Bende genetik olarak varsa düzelmez diye biliyorum. Umut dünyası deniyoruz iştebenim de oglumun bir kulagi acik babamiz kepçe o cok korkuyor cocuk da olacak diye sac bandi takiyoruz arada ama uyurken falan çıkarıyoruz agzina gözüne geliyor genetikmis olacagi varsa olur bence ama umarim olmazlar esim okulda cok kotu bi psikoloji oldunu söylüyor
Eczaneden eşim aldı. Kepçe kulak bandı da mı varmışHava alan bant nasıl oluyo canim?? Bende cok arastirmistim kepce kulak bandı almistim ama biraz sıkı yapiyorum iz oluyo her yeri , gevşek yapiyorum cıkıyo kafasından sonra normal kız cocuklarına takılan sac bantlarından aldım o da kulak arkasına kayıp durdu sapka takıyorm genelde cocugun sıcakta kafası terliyo oyle cıkarıyorm inşallah olmazlar
Bandana durdurmuyor ki cnm kayıyor sürekli. Çözümü bantlamakta buldum.Bant yerine bandana kullansan canım..?
Saç bantları kayıyor cnm. Ben fazla yapıştırmıyorum çok az ucuna yapıştırıyorum. Rahatsız etmiyo yani. Pek düzelcek gibi durmuyor zaten bi süre denerim olmazsa olmaz napalım Allah başka dert vermesinBant yerine kızlar için olan geniş saç bantı yada bandana kuklansanız yazık bebeişlerin kulaklarına yaa.. havalarda sıcak
Hayret canın doktorların çoğu uyandırmayın artık der seninki niye öyle demişki? Bebegin kg alımı azmı öyle bile olsa uyuyarakda büyüyecekker. Uyku düzenini bozarsan sonra sende bebekde daha çok çekersiniz. Bırak uyusun. Burada birçoğumuz uyandırmıyor artık. Kendi uyandığında emziriyor.
ne garip insanlar var ya
Evet benim kızım küçük de mızmız de onlara ne yaa...
Eşinede söyle bebekler kıyaslanmaz kimi tosbik kimi minik hasta olmaasınlar yeter. Büyüyünce illa alacaklar o kg yu. Fazla olmasıda iyi degilki.
Kıyafet içinde altı tek kata indirdim ben çoktan. Ayaagına kısa bir çorap giydiriyorun bazen patikli alt bazen patiksiz alt giydiriyorum. 2 gündür sıfır kollu atlet üzerine ince uzun kollu giydiriyorum. (Çok sıcak olduğu birgün kısa kolu tişört bile giydirdim)
Yavaştan az giyinmeye alışmazlarsa yazın zorlanırız canım
Marazlı bebekmi varmış canım aaaa. Ne o öyle özürlü der gibi.
Bazı bebek çok huysuz ve gazlı olur sabaha kadar susmaz kolik olur. Bazı bebek sessiz olur ağlamayı bile beceremez. Şansımıza ne çıkarsa kutudan
evine biran önce dönersin inş.
Annem yanimda canim çoğu zaman bizde kalıyorCanim benim oglanın uyku saatleri de böyle ya tıpkı sadece gece 1de uyanmaz. Ben biriyle zor ugrasıyorum allah yardimcin olsun valla.. Yardım edecek kimse yok mu
Giyer, kendi ütülüyor :))Eşin gömlek giymiyo mu
Kıyamam yavruma çok küçükler çok hassaslar tabi. Ama biraz daha büyüyüp güçlendiğinde hepsini atlatacak inşallah annesicildi cok kuruydu ve boynunun altı kulaklarının etrafı pişik olmuştu, kulaklarının arkasında ki pişik iltihaplı gibi suluydu karnına dokundu fazla kuru cildimiz hemen de pişik oluyor oğlunuz apotik dermotit ama hafif dedi ama siz cok dikkat edin normal bebek şampuanı kullanmayın gün aşırı yıkayıp ıyıce kurutun ve losyon sürün dedi, hafif terlese yada biri temas etse kızarıyor vucudu 2 gün yıkamazsam pişiğe dönüyor
Ayyy süper valla. Kendi gömleğini kendi utuleyen koca. Otomatik camasir mak.gibi bizimki de ütüleme ne gerek var diyor. Sadece hakem uniformasina karsidan buhar tutuyor o kadar. Gecen gün sinirlendim ütülediklerimin ustune bi seyler koymus sinir oldum tekrar ütülicemGiyer, kendi ütülüyor :))
Sinir oldum he. Sanki anneler çok memnunuz çocuğumuz ağladığında mızmızlandığında. En çok biz üzülüyoruz zaten. Sizin tahlilde de çıkmıştı alerji nasıl sana hak vermiyorlar. Sen takma yine de bir yandan da seni düşünüyorlardır; yemediğinde güçsüz düşersin diye. Bir de ben de 5 kilo doğmuş iri bir bebekmişim. Şu an boyum 1.60, zatüresinden bronşite bir sürü rahatsızlık geçirdim. Her ay bademcik için antibiyotik verilirdi, penisilinle geçti çocukluğum. İrilik kıstas değil yani. Bu arada sen daha iyi bilirsin ama mama da veriyorum demişsin ya özel mama mı veriyorsun? Çünkü hani alerjikse keçi sütü bile olsa fark etmez diyorlar. Bizim de gürültülü mukuslu kaka hiç geçmiyor. İzmir e gittiğimde alerji doktoruna götürmek istiyorum. Sen de İzmir de değil miydim? Hasan Yüksel için iyi yorumlar varNaptınız gızla?
Ne guzell benimki bi defa olsun utulememistir masaaallah diyelimGiyer, kendi ütülüyor :))
Cok iyi ya yardmci olması.benim arada cagrdgm kadin var ama yer cam silme gibi işler yapiyo anca.onlari zaten bende yapiyorum.camasra utuye dolaplara el atacak biri lazim.ciddi rahatlkAy çamaşır ütü benimde kabusum yaaa:/ öglene kadar yarım gün kadın cagiriyorum da tanidik ona yaptiriyorum yoksa mumkun degil anca aksam oglan uyudugunda yapmaya calisiyorm ama pert oluyorm o zmanda
Ya benim kizim da fena oldu kardesten sonra.bizim ki 7 yasinda.alismisti teklige.alisip düzene girerler umarimAyy valla benim ilk kızım gibi olsaydi her cocuk ben de bol bol dogururdum cok rahat bi bebekti. Ikizler gelince fena oldu o ayrı mesele. Ilk kizimin 3 aylikken basladi salya akmalari ara ara sancilari 11 aylikken cikti ilk dişi. Ama ikizlerin erken cikacak galiba cok fazla sancısı var gökçe.nin. bilge.nin de ucu çıkmış gibi sert sert geliyor elimize
Oyle tabi yetsemiyor insan.sen bir de calisiyosunBirincisi ben esimin kiyafetlerini utulemiyorum..
Ikincisi 40'i ciktiktan sonra bebegiminde utulemeyi kestim, hic birseycikte olmadi! Yapacak birsey yok, herseye yetisemem, yapacak hic zamanim yok maalesef.
canım iştahsızlık için orta kulak iltihabımuz geçmemiş daha ondan dediKuru üzüm. Diğerleriyle beraber haşaşıyorum. Keçi boynuzu etkili ama kısa süreli geldi bana. Yani sürekli elinde keçiboynuzu yiyerek dolaşmak gerekebilirica. Unutmadan ben yemem ama koyun etinin süper s
Geçmiş olsun umarım işe yarar ilaç. Ancak kafama takıldı iştahsızlık sebebi reflumuymus
Benimkide vermisti ishal emmeme kusma olunca veriyorlar maalesef cnmEvde tartiyirum bu son kontrolden sonra hiç kılo almadı hatta verdi bile 100-200 gr( ne yapsam bilemedim. Bir doktoruna mi gotursem. İki gündur mukus tekrar başladı.
Sağlık ocağı yanlış olcuyor o yüzden goturmek istemiyorum.
Ayyy süper valla. Kendi gömleğini kendi utuleyen koca. Otomatik camasir mak.gibi bizimki de ütüleme ne gerek var diyor. Sadece hakem uniformasina karsidan buhar tutuyor o kadar. Gecen gün sinirlendim ütülediklerimin ustune bi seyler koymus sinir oldum tekrar ütülicem
Ya tabi 10 senedir tek basina yasadigi icin ona kolay geliyor, iri yari bir kocam var acikcasi ben zaten beceremiyorum :)) kocaman kocaman gomlekler filan.. takim giyerse zaten kuru temizlemeye veriyoruzNe guzell benimki bi defa olsun utulememistir masaaallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?