2016 Şubat Anneleri

Benimkide vermisti ishal emmeme kusma olunca veriyorlar maalesef cnm

Canım günde 1-3 arası kaka yapıyor. Önceden daha çoktu. Emme normal çoğu zaman iki saatte bir filan. Ama bundan sonra sagip da vereceğim gündüz birini emer diğerini de öyle yapacağım.. Kusma gazını çıkarınca olmuyor artık. Sadece hareketli bir çocuk. Ama yine besleniyor.

Valla emiyorsa ishalde yoksa mukusu takma

Canimm panik yapma hele bir kontrole gidin, benim ufaklikta cok kilo almiyor.. asiri hareketli.. bosver hareketli olsunda hantal olmasindan iyidir.. Benim bebekte bazen mukuslu yapiyor, olucak boyle seyler cok ustunde durma.. kontrolden sonra netlesir hersey.. Sen hala evdesin dimi? Arada bir birine birak bebegi kac disari en iyi gelen sey bu.. ben calistigim icin sansliyim biraz, hic lohusalikta yasayamadan calismaya basladim, psikolojime cok faydasi oldu, kafam dagiliyor iste, hatta dinleniyorum.

Yaa iste esler biraz destek olsa daha iyi olucak, yapabildigi kadar yapiyo benimki, eve gelince yemege filan yardim ediyor sagolsun kendi utusunude hallediyor.. hatta camasirlarida makineye atar. Ben eve gel sut sag filan cok zaman kaybediyorum maalesef bir yasina kadarda boyle surecege benziyor

Çok geçmiş olsun minigine canım ya Kıyamam. ay çocuk büyütmek gerçekten zor bi şey .

Canim bende 1 kez oldum 7 gün sürdü yıkandim bitti. Aradan henüz 1 hafta geçti dediğin gibi kahve akıntı geliyor arada. benim bildiğim kadarıyla da rahim kendini topladığı için öyle oluyorMuş.

Eşim de o bebek daha şişman biz mamayı artıralım diyor.kimse duygularımı neler hissedebileceğimi düşünmüyor.senin gibi ben de şişman doğmuşum ama her kış ben de Penisilin yedim en az 2 seri.daha nasıl ince giydireyim bilemedim ki...kısa kol için evlerin içi serin.dışarısı bile daha sıcak.bebek altına yapıyor hadi yıkayalım.ya ortalığı yıkıyor zaren yıkanırken.yeni banyolu zaten.hadi önerdin.niye Israr ediyorsun??? Benimki de enerji ya...onların bitmemiş annelik hevesleri beni boğuyor.yeleği zaten ince chicco kumaş yelek önü açık.sırf konuşmuş olmak için çıkart diyor.eşim de hak verince tabii....öteki bebek de iki uzun kokuyu ve iki altı üstüste giyiyor.bizden kalın..laf eden yok..ilk bebeğim ya işte..eksik hissetmeliyim tabii...
Maması alerji için aptamilin özel maması..TADI kötü.babası normal mamaya Getircem çocuğumu ben bak gör alerji falan yok diyor.tahlil kapı gibi elimde...ya bildiğin gibi değil sürekli bir laf...baskı altındayım...

Arkadaşlar dün doktorumuza gittik kızım uzun süredir emmek istemiyor emmiyorda doktırumuz 4. ayda ek gıdaya başlarız dedi ama süt alerjisinden de şüphelendi kakada bazen sümükümsü oluyordu tahlil yerine diyet yapmamı istedi birde reflü var dedi astımla ilişkili olur reflü dedi alerjik bir bünyesi var dedi hapşırmasından bu kanıya vardı sanırım sağlık ocağında da hapşırmayı tozdan olur burunları çok hassas dediler netten baktımda az önce astımla reflü arasındailişkiyok diyor bir prof ısrarla kime imanacağım şaşırdım birde süt alerjisi olan arkadaşlar keçi sütü de zararlıymış öyle dedi dr birde benim kızım şuan 5400 gr doktor iyi dedi ama bence değil sanki çok küçük geliyorki gözüme 98 günlük kuzım dün komşu gördü kızımı hiç büyümemiş dedi zaten ben çok takıyorum kilosu az diye sizce nasıl

Canım aslında kalmak istiyorum kv ye gündüz bakacak kimse yok ama bu durumlar beni itiyor...neyse işte bakıcaz....üstü ben de öyle gitdiriyorum da altı arada bir işte..ay amaan hapşı hupşu gidince de olmuyor.zaten zorlanıyorum işimi iyice Zorlaştırıyor bu durumlar.

canım kilo konusunda bende takuntılıyım zayıf geliyor kızım gözüme etrafımda hep kilolu bebekler var ondanmıdır bilmiyorum arkadaşım benden 10 gün önce doğum ysptı bebeği 2 aylıkken 5600 gr dı başka bir arkadaşımın 5 aylık çocuğu var 10 kilo ya yaklaşmış bende çok kilolu olsun istemiyorum zaten ama ayda 1 kilo alsın en azından bana da komşu büyümemiş bu bebek diyor annemde önceden iyi diyordu akrabaların çocuklarını görünce zayıf demeye başladı birde canım ben dün doktora sordum kıyafet konusunu bende kısa kollu çıtçıtlı hadi üstüne uzun kollu ve iki patikli alt giyditiyorum tek kat yapayım mı dedim hayır dedi ben temmuzun sıcağında bile ince ams iki kat giydirilmesi taraftarıyım dedi birde sizin alerjiniz kaka tahlilili ile mi belli oldu geçmiş olsun canım

Geziyorum canım. Ya da çıkıyoruz oğlum uyuyor yok gibi dolaniyoruz ortada onda sıkıntı yok canım. Birine birakamam eşim dışında. kimse yok. Evet. Evde olmak çok zor. Çok çok zormus. Ki ben sohbeti ,konusmayi, gezmeyi vs seven biriyken her şey evde batar oldu sanırım.

Az alması değil canım hiç almaması beni üzen hatta vermesi su ara huzursuz olması vs. Yoksa az alır 400 Gr alırsa iyi diyordum çünkü kıpır kıpır bir bebek. Ama bakıyorum veriyor. Umarım boyu uzuyordur. Daha ik hafta var kontrole. Olmadı pazartesi bir gideyim.

Masallah ya ne guzel.keske tum eşler boyle yapsa.olmasi gereken bu aslnda ama bizim toplumda luks geliyor erkeklerin yardm etmesi.benim ki Allahtan bebek durmadgi zaman alip biraz gezdriyor kucagnda.o bile cok iyi geliyor.surekli aglayan kucagnda bebek cidden strese sokuyor.bir de ustune ev isi yemek..buyuk kizimin ilgi istegi ihtyaclari vs. Superman deglz valla bitiyo pil.

Benimki 3,5 aylık ama ben uyandırmıyorum. Gece uykusunda 6 saat durabilirler ki zaten 5buçuk saat geçince kendi uyanıyor. Emziriyorum o zaman.

Canım benimki uyuyor ama ben uykudan hemen önce mama veriyorum. Gece emzirince 2-3 saat sonra uyanıyor bir daha. Sen sadece emziriyorsan o kadar uyumaması normal.
Bizimkiler sade mama alıyor ne yapsamda 60 cc den fazla içmiyorlar içseler belki uyuyacaklar ama nirrrrdeeeee

Bizde dün gezmeye gittik.akrabalarm vardi.bos bulundum evde iki uc tane aci biber tursusu yedim.Off kizim bi agladi sancilandi.misafrlk boyu durmadi.kizimin çığlık çığlığa aglamasina sebep olduguma mi yanayim her kafadan bi ses cikmasina mi.burnumdan geldi ya.bu insanlar niye bu kadar herseye mudahale edip cok bilmislk yapmaya calisyo.biri diyor yok sutun yetmiyor actir.illa mama al.ki gordu sutum akiyor.yok o zaman yaramiyodur diyo.biri diyor belki kum döküyor.yok doktora gotur tahlil yap.goturduk diyorum yok biseyi.biberden oldu diyorum.yok hep agliyomus.sanki hic bebek büyütmemsler ya.bir yandan kizimi sakinlestrmeyr calsyorum bi yandan onlarla ugrastm.en son artik ne dedilerse tamam dedim.gerildim resmen ya
Hayır yardmci mi.olmak.istiyolar akil vermek kolay
Al bebegi gezdr masaj yap.biseyler yap.anneyi gerince bebek daha cok agliyor

babamiz cok karisir sagolsun biraz pimpirikli neymis çocuk aç kalirmis bi ara oglumun acikmasinj bekledim 6saat uyudu aman cocuk ac kalmış yaygara kopardo artik ben de uyandırmayim bari öğretmenim okul baslayinca naparim uyku düzeni bozulursa

Imdaaaaaatt çok fenayim
Sag memede bi sertlik var naptimsa gitmiyor ve acısı çok kötü
daha önce de olurdu emzirirdim masaj yapardım gecerdi
şimdi masaj yapiyorum saat başı emziriyorum sicak suyla dus aldim göğüs pompası ile sagdim olmuyor

gittikçe daha da ağrıyor :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…