2016 Şubat Anneleri

genetik ise kaçış yok canım:) ben çok dikkat ettim ona rağmen aynı babasının kulakları :) tam olarak kepçe değil sadece yukarı kısımları hafif önde o kadar.

Ya benim kizim da fena oldu kardesten sonra.bizim ki 7 yasinda.alismisti teklige.alisip düzene girerler umarim
Bebeklerde de en zor donmlerden biri diş olayi.her bir dİş çikarmada huzurszlk huyszluk
İnşallah en büyük duam şu sıralar kardeşlerin birbirine bir an önce alışması. 4aylik ikizler bile birini severken diğeri ters ters bakiyor biraz daha büyüseler napcaz bilmiyorum

Canim benim seni anlıyorum insan etkileniyor ister istemez ama elinden geldiğince takma ve üzülme.her bebeğin kendine has bi gelişimi var genetik faktörler var insanlar neden bunu anlamıyor ki. her zaman genç gösterecek işte ne güzel. Oglumda bana çekmiş yüzü minyon şeker şeker :) kg si boyu gayet iyi. sağlıklı olsun gelişimi olsun kim ne derse desin. ha bu arada erkekler başka insanların konuşmalarından acaip etkileniyor. giysi olayina gelince bence çok değil. Ben daha yeni yeni aşağı tek kat giydirmeye başladım . üstte yarım kol citcitli üzerine uzun kol. hava biraz soğuk olursa aşağı da iki kat giydiriyorum o kadar. Bu arada çocuklar kendileri belirliyor düzenlerini biz hiç bi şeye müdahale etmiyoruz ki. eşinin biz bunu öyle yaptık sözüne istinaden söylüyorum

sağol canım tşk ederim sizede geçmiş olsun sende haberdar et dr ne diyecek
Eveet doktorumuz diyet dediii. Sulu, gürültülü ve her zaman mukus olunca süt alerjisinden şüphelendi. Ger şey çocuklarımız için. Bu arada mukus gören diğer arkadaşlar için doktorumuzun söylediğini paylaşayım. Eğer ara sıra oluyorsa bu çok incelenmesi gereken bir durum değilmiş. Dış dünyaya uyum sağlıyorlar dedi. Bizimki her seferinde olduğu için diyet yapacağım.

Canim kepce kulak bandı sert bandana gibi hic deneme bosuna derim..

Canım inşallah değildir. Benim de hep mukuslu ydu. Diyet vs de yaptim. Duzelmemisti. Biraktim diyeti.Uç hafta çok nadir oldu iki gündür yine başladı.

Cok iyi ya yardmci olması.benim arada cagrdgm kadin var ama yer cam silme gibi işler yapiyo anca.onlari zaten bende yapiyorum.camasra utuye dolaplara el atacak biri lazim.ciddi rahatlk
Kesınlıkle camasır cok buyuk yuk zaten cevrende tanidik varsa yarım gün cagir öyle canim valla cok rahat edersin

maiii canim ben de aynen senin gibi giydiriyorum anneme soruyorum arada fazla mi sence diye yok kizim terlemiyorlar usumuyorlar vucut sicakliklari da iyi diyor. Kimseyi de takma. Kocana da de ki önceden bi çok hastalik bilinmiyordu anne-cocuk ölümü çok oluyordu ama kimin neyden öldüğü belli değildi şu an bildiğimiz seylere dikkat etmezsek ve Allah korusun bebeklere bi sey olursa bunun hesabini kim verecek. Kv.m diyor ki önceden köye bi salgın gelirdi köyde çocukların çoğu ölürdü belki de ateşi var terlesin ateşi düşsün diye daha çok üstleri örtülürdü belki de ondan ölüyordu bebekler simdi atesi olan çocuğun üstünü bunları bilerek ortebilir miyiz

Sorma benim kayinvalidem haala atesi olan cocuk.titriyor diye ortmeye kalkiyor ama simdi.yeni yeni ben ogrettim iki evladini kaybetmis maalesef ona gore nazardan catlamis bana gore baska sebepleri var

Cok iyi ya yardmci olması.benim arada cagrdgm kadin var ama yer cam silme gibi işler yapiyo anca.onlari zaten bende yapiyorum.camasra utuye dolaplara el atacak biri lazim.ciddi rahatlk
Ben de sürekli cagirabilecegim güvenilir birini bulabilsem cagircam her hafta. Tam birini buldum sigortali bi işe girdi. Yerine birini buldu kadin hiç düzgün iş yapmiyor apt.a geleni cagirayim dedim geldi yok tansiyonum var yok yükseklik korkum var. Dur bakalim ilk geleni aradim komsulari 3kisi gidip tek kisi parası alıyormuş zaten ev büyük bahar temizliği ancak biter 3 kişiyle. Hem denemis olurum illa 3 kişi geleceklerse yarım günde ütü de çıkar aradan simdi halilari stor perdeleri yikamaya gondermem lazim. 3 cocuk olunca her işin kolayını bulmak lazım

Sorma benim kayinvalidem haala atesi olan cocuk.titriyor diye ortmeye kalkiyor ama simdi.yeni yeni ben ogrettim iki evladini kaybetmis maalesef ona gore nazardan catlamis bana gore baska sebepleri var
Zaten herkesin çocuğu nazardan gitmiş tamam nazar da adamı götürür derler ama önceden de hastalik bilinmez her şeye nazar demişler öğrenecekler de yaşlıların öğrenme istekleri hem sınırlı hem yeni bilgi kabul etmiyorlar. Biz böyle yapardık ya neyseee siz de bildiğiniz gibi yapın bari diye alttan alttan laf sokanlari da var

Ayyy benimki nasil genc canim ya ilk gelini benim ben bi bebek buyuturdum herkes imrenirdi diye ballandira ballandira anlatir gorumceleri de yengem bakamazdi da biz bakardik diye anlatir tabiki bakmistir herkes evladini dusunur ama mutlaka herkes herseyi bilemiyor mesela burda hepimiz hergun yeni birseyler ogreniyoruz yeniliklere acik olmak lazim

Canim ben en bastan beri hic ellemedim. O ne zaman isterse ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum. Zaten uyurken imkani yok emmez. Acikinca uyniyor zaten

Sokma canini sizin bebeginiz o. Her bebek bir degil ki. Ayni bebegin bile saatleri bile farkli oluyor. Sen yine diyet icin deme ama canim istemiyor falan de sut urynlerinden elinden geldiginde uzak dur hem doktor soylerken esin yaninda degil miydi. Doktora neden demedi madem inanmoyor

Millet bahar temizliğine başlamış bende perdeleri yıkattım geçen hafta yardımcı işi bıraktı ikiz olunca gelen gidiyor güya işe dönecektim...

Yeni bi kız başladı oda bi ağırrrr

Allah dan evde halı yok şu dolaplar boşalacak kışlıklar kalkacak

Evde çok ıvır zıvır var hiç sevmem ev hediyesine getirdiler hep
3 kez ev taşıdım her seferinde tüm evi dağıtmak geliyor içimden

Ya benimki de evlendigimiz senelerde yapiyordu hatta eve ondan geç geldigim zamanlarda bi bakiyordum firinda makarna yapmis cok guzel oluyordu simdi kirlilerini bile kirlilige atmiyor gerci ikimiz de hiç bi seye yetisemiyoruz garibim büyük kızı oynat küçükleri salla oyala. Üstünü zor degistiriyor

Sabah kalktim. Esim gidince heryeri supurdum. Sildim. Banyoyu temizledim. Mutfagi hallettim. Aksam icin taze fasulye, pilav, corba yaptim Birde canim kurabiye cekti onu yaptim. Simdi oglumla yatiyoruz

Aksama kadar tembrllik yaparim artik. Bide kislikla yazliklari duzeltmem lazim ama canim istemiyor suan

Canim yetistiremesek de birer superwoman.iz o kadar çok iş hallediyoruz ki gün içinde. Keşke evi bi kez süpürsek 1sene kirlenmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…