2016 Şubat Anneleri

Ohhhh biz öğlene bi çorba yaptik sadece artik akşama kadar yemeği ancak hallederiz. 4.ay aşısını olduk ikizler çok huysuz bugün onlarla ugrasmaktan iş yapamiyoruz

Ikiz olunca ark.lar bile kaçıyor ikizleri olan bi ark demisti ark.lar aramaz sormaz oldu diye cok şükür basimiza gelmedi henüz

Bugun kontrolu vardi oğlumun 3 ayligiz 5600 gram olmuş 58de boyu fazla bile almis dedi ay bi sevindim benim bebegimde tosbik deil olmasinda saglikli aliyoyaa hic dert etmiyorum :))

Ohhhhhhhh

Canım benimki uyuyor ama ben uykudan hemen önce mama veriyorum. Gece emzirince 2-3 saat sonra uyanıyor bir daha. Sen sadece emziriyorsan o kadar uyumaması normal.
Ben mama verince daha çabuk uyaniyorlar susamasin diye mamadan sonra su da veriyorum 1bucukta uyanan bebek 12.30gibi uyaniyor

Ikiz olunca ark.lar bile kaçıyor ikizleri olan bi ark demisti ark.lar aramaz sormaz oldu diye cok şükür basimiza gelmedi henüz
Ben bekliyorum az kaldı o günlere

Valla yakınımda ikizi olan biri olsa nasıl mutlu olcammm herkes tek çocuk ve yaşları buyuk 4-5 gibi
Tabi annelerle buluşunca bol miktarda nasihat tavsiye ve bana acıma konusmaları duyuyorum bol bıooool

Ohhhh biz öğlene bi çorba yaptik sadece artik akşama kadar yemeği ancak hallederiz. 4.ay aşısını olduk ikizler çok huysuz bugün onlarla ugrasmaktan iş yapamiyoruz
Canım bizde 2-3 günde anca huysuzluk yavaşladı ilk gün çok ağladılar bacakları da ağrıdı bi de sürekli korkup sıçradılar

Bitmez onlar canim ya sabret düşün ki cocuklarimiz büyümüş gezmeye gitmişiz rahat rahat oturuyoruz biz de öyle olur muyuz acaba bilmis bilmiş konusuruz

Ben mama verince daha çabuk uyaniyorlar susamasin diye mamadan sonra su da veriyorum 1bucukta uyanan bebek 12.30gibi uyaniyor

Bizim uyku düzenimiz 1 aydan sonra hemen düzeldi çok şükür. Bu hafta gece 1 kez uyanmaya başladı. İnşallah tesadüf değildir. :)

Canım bizde 2-3 günde anca huysuzluk yavaşladı ilk gün çok ağladılar bacakları da ağrıdı bi de sürekli korkup sıçradılar
3gün surecekse yandık zaten sinirlerim iyice bozuk bu siralar saclarim da cok dokuluyor tsh tahlili de yaptirdim bakalim sonuc ne cikacak cocuklar bi tuhaf bari benim sinirlerim düzgün dursun

Bizim uyku düzenimiz 1 aydan sonra hemen düzeldi çok şükür. Bu hafta gece 1 kez uyanmaya başladı. İnşallah tesadüf değildir. :)
İnşallah canim benim ilk kızım da çok çabuk düzene girmişti öyle devam etti. Ama şu an ikizleri ablaları uyandiriyor abla uyandirmasa birbirlerini uyandiriyorlar

3gün surecekse yandık zaten sinirlerim iyice bozuk bu siralar saclarim da cok dokuluyor tsh tahlili de yaptirdim bakalim sonuc ne cikacak cocuklar bi tuhaf bari benim sinirlerim düzgün dursun
Benimde dökülüyor ben emzirmiyorum düşün birde

Geçen annem saçımı tararken gördü ahhh kızım diyişi vardı sorma valla
Decavit içiyordum vakitsizlikten aklıma gelmiyo aslında içmek lazım

Doğum sonrası hiç tahlil yapmadım ben

2. Gun hala ayni ve ustunede qtes yaparsa. Antibiyotik alman lazim yoksa apseye ceviriyor

Vok gecmis olsun canim surekli emzir ve atesinide olc. Yukselirse parol falan icersin

Yakinlari birak ikizleri asıya götürürken adamin biri arabayi durdurdu ikiz mi diye sordu onun ikiz kizlari varmis üni.delermis Allah kolaylik versin cok zor dedi gitti adam

Ilk dogumdan sonra cildiyeye gittim tsh ölçümü yaptirdi düşük çıktı dahiliyeye yönlendirdi o da tiroit ile ilgili 2değere bakti simdi adlarini hatirlamiyorum o iki deger de çoook yüksek çıktı hashimato tiroidi cikmisti. Hormon ilaci kullandim geçti kilo vermeyi de engellermis o. Ilaci kullaninca 8kg birden gitti

Oyyyy 4. Ay asisi demek. Ates falan yapmaz umarim ama huysuzluk yapar tabi delik aciliyor minicik vucutlarinda Kolay gelsin canim. Valla bosver yemegi falan. Bebislerin daha inemli. Kahvaltilik yersiniz ne olacak :)

Yani cok pis kiskandim su an

Bitmez onlar canim ya sabret düşün ki cocuklarimiz büyümüş gezmeye gitmişiz rahat rahat oturuyoruz biz de öyle olur muyuz acaba bilmis bilmiş konusuruz
Ahhh ahhh benim iki ohlum arka arkaya olmustu buyuk surekli aglar kardesine zarar verirdi kimse beni istemezdi kv bile kafam sisti deyip kacardi 6 sene evime esimden para istemek disinda hic gelmediler bende tam buyutmustum tam bilmislik taslayacaktmki hooop 3. Oldu hevesim kursagimda kaldi

Bizim balkonda yer yaptım koca bi bidona poşet geçirdim içine ha bire bez atıyorum topluca akşama atıyorum poşeti

Baktımda 54 lü be 2 günde bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…