2016 Şubat Anneleri

İnşallah en büyük duam şu sıralar kardeşlerin birbirine bir an önce alışması. 4aylik ikizler bile birini severken diğeri ters ters bakiyor biraz daha büyüseler napcaz bilmiyorum
Alisirlar cnm.ne guzel seninkilerin arasi yok.oyun arkadsi olacaklar.benim kizim yalnizdi.oyun oynuyodm ama yetemiyodum.kardes gibi olmuyor.bebisle aralari fazla.oyun arkadsi olamasalar da kardesi oldu cok sukur.hele ilerde birbirlernin kiymetini cok bileckler.kardes candir :)

Ayy kuzumm benim. Bizimkiler şimdilik cok seviyor ama ikizler de hareketlenince kimse yüzümüze bakmıcak anlasilan

Buldukça arada bizim istahsizligimizda sonradan yani 2. Aydan sonra basalmıştı. Sümüksü kaka da her zaman değildi arada bir oluyordu. Umarım Dr sıkıntıyı çözebilir ve rahatlarsın.
canımpeki şimdi nasıl iştah durumu bebişin

Çok pahalı mamalar hakkaten. Allah yarcimcin olsun bence bir an once ver yogurt meyve sebze suyu. Hem daha ucuz hem daha sağlıklı
Ahhh canım nerdeee
Keske verebilsem çapa dan izinsiz mama markası değişmek bile yasak
Önümüzdeki ayın 30 unda beslenme eğitimi var bizim ek gıdalar özel olacak kan takibi ile zararrsız gıdalar belirlenecek hastalık yüzünden belki tüm yiyecekler yasak olacak ve ömür boyu öZel mama yiyecekler bilmiyorum çok zor işim düşünmemeye çalışıorum bugun tüm gün kan tahlili çıktı mı diye baktım ama çıkmamış

Allah ım bana yardım etsin

Allah yardimcin olsun cnm

Allah yardimcin olsun canim ya. Kusura bakma insan bilmeyince konuşuyor insallah her şeyleri temiz çıkar da saglikla rahatça buyutursun çocuklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…