2016 Şubat Anneleri

Canım benim. Uç kız nasıl büyük bir güzellik sukur. Gelip geçecek ve dedikodu yapacagin uç arkadaş olacak. :)) ben de ikinciyi sırf oğlum için isterim istersem ya da kazara olur

Senin büyükler kaç yaşında zor günleri atlattin heralde. Benim hepsi küçük. 2.5 yasindaki kizim helak ediyor bizi. Ikizlerin de uyuduğu yok mahvolduk valla. Büyük kiz bi gidiyor deterjanlari bosaltiyor bi gidiyor makineleri fişe takip calistiriyor bi gidiyor mutfakta dedigin gibi ne var ne yok karistiriyor bi gidiyor kardeslerinin yatagina cikip üstüne yorgan kapatmak suretiyle uyandiriyor bilerek bağırıyor uyansinlar diye. Bugun kurabiyeyi bilerek eliyle parcaladi kirintilari da bilerek yaydi ortaliga. Ikizlerden biri de yanimizdayken büyüğü oynatiyordum tel.la konusur konusmaz oyunu birakti bebeğe vurmaya basladi. Resmen firsat kolluyor ilk firsatta sirf bizi sinir etmeye yönelik işler yapıyor

Canım benim. Uç kız nasıl büyük bir güzellik sukur. Gelip geçecek ve dedikodu yapacagin uç arkadaş olacak. :)) ben de ikinciyi sırf oğlum için isterim istersem ya da kazara olur
Ben de kizim için istedim canım sürekli ark istemeye basladi surekli birileriyle gidip gelinmiyor evde sürekli ark istiyorlar bi süre sonra

Nette okudum aşı sonrası çok sorun yaşayanlar var emmeyi bırakma aylarca süren karın ağrısı ishal vb. Karar veremiyorum yaptırsam mı diye

Yaa bizim kaka hep sıvı zaten. Emmedi asla meme duskunu bir oğlum olmadı canı istemezse asla emmez o yüzden fark etmedim belki de canım.

Kızlar bnm bebeğim banyodan çıkar çıkmaz çok ağlıyor susturamıyorum. Sizce ne yapmalıyım yıkarken de kafasını dik tutuyor eğmiyor

Evet buyukler okula basladilar biri 8 digeri 7 yasinda kucuk.bebek olunca buyugu pek kontrol edemiyor insan birazda kiskancliktan tabiki benimkiler kocaman oldular ama bu aralar bi tuhaflar huy degistirdiler butun evi birbirine katmislar haala duzene girmedi dagitmak ne kolay is arkadas toplamakta oyle olsa

Aslinda evde iyi ne zamn merkeze gidip annesini gorse dediklerine takiliyo bu hafta da gitmiyorum dedim bi giiyorum hasta hasta bebegimin heryerini yaliyorlar resmen bide eltimin cocuklara optuuyorlar sonra hasta olsa bakamadin dusman gibi kadin cocuk hasta olsunda konusayim diye firsat kolluyo

Ya usumustur ya nazar ya da sutun zehirlidir

Kızlar bnm bebeğim banyodan çıkar çıkmaz çok ağlıyor susturamıyorum. Sizce ne yapmalıyım yıkarken de kafasını dik tutuyor eğmiyor
Canim nasil yıkıyorsun peki? küvetıne su doldur hoşuna gider öyle yıka. banyo bitince emziğini ver direk emzik alıyor ise

Ay bizimki de dik tutuyor merakli sonra da ağlıyor ama çıkınca kucagimiza alıyoruz susuyor başına en son su dokuyorsun değil mi?

bizimkide suda iken cok mutlu sesi cıkmaz ama sudan cıkardığım an ağlıyor bu yüzden
ben direk giydirmeden emziriyorum canım bu onu güzel şekilde sakinleştiriyor

Canim benimki 7 saat falan uyuyo dokunmuyorum o kalktıgında emziriyorum. kilo alımı falan da normal doktorda uyandirma demisti ama gün icinde cok emiyodu benimki gerci suan ememiyo garibim süt yok
İnşallah artar sütün canim ya ben de uyandirmayim bari zaten garibim uyurken emiyor bazen derin uykuda oluyor emmiyor o zaman karismiyorum saglicakla buyurler inşallah
Canim ben en bastan beri hic ellemedim. O ne zaman isterse ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum. Zaten uyurken imkani yok emmez. Acikinca uyniyor zaten
haklisin canım en iyisi ben de kendi haline birakayim artik yavrucagi :)

Aynen ya unutuluyor tum zorluklar.bende şimdi 3.yu asla yapmam diyorum.bu minik cok zor.buyugum boyle degildi.yada unutmusum :)
Belli olmuyor ama iste.sonradan isteyebilir insan.ama benim bu zaten cok zor oldu.daha da sanmam olacagini da Allah bilir.en buyuk istegim kizimin kardessz kalmamasiydi şükür oldu.ama gerckten cok zor.bir de ben alismstm rahatlga.kizim buyumustu iyice.geziyodum kendme bol vakit ayiriyodm.şimdi nerdeyse hic yok.rutin ve yorucu gunler.benmde pek iyi değil kafam.seni dusunemiyorum.Allah yardmcin olsun

Bugun kontrole gittik..salı günü 4 aylık oluyoruz ama bugun gittik hersey yolunda.. 63 cm 7200 olmuşuz.. 25 nisandan buyana 600 gr almış gözüküyor normal herhalde..doktorumuz 4 aylık diye bakmayın dedi siz esasında 3 aylıksız dedi 36 haftalık dokunduğu için...yani gelişim çok iyi dedi..
@mevsimMehtap kakamız 13 gün oldu halen yapmadık ama göbeğinde herhangi bir şişlik yok dedi keyfi yerinde dedi..bazen böyle olabiliyormuş anne sütü alan bebeklerde.. Ama pazara kadar beklicem yoksa fitil.. Ama hiç bir sey ile utarmayın dedi..sonuç bu bekliyoruz simdi..

Kansızlığı vardı rengi güzel dedi..ilacına devam ediyor 1 ay sonra tekrar kanına bakıcak..

İnşallah herşey yolunda olur..sağlıklı olsun kuzucuklar..

Arkadaşlar rota virüs aşısı yaptırdınız mı yan etkileri neler oldu
Canim 1. Dozda bir sıkıntı yoktu ancak 2. Doz yaklaşık 12 gün kakası şu gibiydi ve kan da oldu tesellim günde 2 ya da 3 kez yapmasiyi fazla değildi. Bunların yanisira büyük kızım bu hastalığa yakalanmisti çok kötüydü
Arkadaşlar rota virüs aşısı yaptırdınız mı yan etkileri neler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…