- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Amin canim. Benim böyle dedigime de bakma. İnsanoğlu unutmasa hiç bir sey yapamaz. Ilk kizimda hamileligimde kac ay istifra ettimsonuc yine cesaret edip hamile kaldim kizimin yalniz büyümesini istemedim bu günleri de unutucaz insallah ama şu sıralar gercekten psikolojim iyi degil
Senin büyükler kaç yaşında zor günleri atlattin heralde. Benim hepsi küçük. 2.5 yasindaki kizim helak ediyor bizi. Ikizlerin de uyuduğu yok mahvolduk valla. Büyük kiz bi gidiyor deterjanlari bosaltiyor bi gidiyor makineleri fişe takip calistiriyor bi gidiyor mutfakta dedigin gibi ne var ne yok karistiriyor bi gidiyor kardeslerinin yatagina cikip üstüne yorgan kapatmak suretiyle uyandiriyor bilerek bağırıyor uyansinlar diye. Bugun kurabiyeyi bilerek eliyle parcaladi kirintilari da bilerek yaydi ortaliga. Ikizlerden biri de yanimizdayken büyüğü oynatiyordum tel.la konusur konusmaz oyunu birakti bebeğe vurmaya basladi. Resmen firsat kolluyor ilk firsatta sirf bizi sinir etmeye yönelik işler yapıyorAyy valla haklisin bunlar orda mastir yapip oyle doguyorlar neler cekmistim resmen ikiz gibiydi benimkiler bide buyuk kucuge zarar verecek disuncesi tuvalete bile girerken yanimda gotururdum uyku nu o da ne hafta da 2 saat o da kabusla gecerdi evi temizlerdim bi arkami donerdim buyuk tezgah ustunde sekeri bosaltiyo halinin ustune ev sobali yatak yorgan getir gotur soba yak ve bunlarin arasinda gece 2 de gelen bir koca etrafimda hic tanimadigim insanlar caresiz benn hatirlamak bike zor geldi offf
Ben de kizim için istedim canım sürekli ark istemeye basladi surekli birileriyle gidip gelinmiyor evde sürekli ark istiyorlar bi süre sonraCanım benim. Uç kız nasıl büyük bir güzellik sukur. Gelip geçecek ve dedikodu yapacagin uç arkadaş olacak. :)) ben de ikinciyi sırf oğlum için isterim istersem ya da kazara olur
Nette okudum aşı sonrası çok sorun yaşayanlar var emmeyi bırakma aylarca süren karın ağrısı ishal vb. Karar veremiyorum yaptırsam mı diye
Evet buyukler okula basladilar biri 8 digeri 7 yasinda kucuk.bebek olunca buyugu pek kontrol edemiyor insan birazda kiskancliktan tabiki benimkiler kocaman oldular ama bu aralar bi tuhaflar huy degistirdiler butun evi birbirine katmislar haala duzene girmedi dagitmak ne kolay is arkadas toplamakta oyle olsaSenin büyükler kaç yaşında zor günleri atlattin heralde. Benim hepsi küçük. 2.5 yasindaki kizim helak ediyor bizi. Ikizlerin de uyuduğu yok mahvolduk valla. Büyük kiz bi gidiyor deterjanlari bosaltiyor bi gidiyor makineleri fişe takip calistiriyor bi gidiyor mutfakta dedigin gibi ne var ne yok karistiriyor bi gidiyor kardeslerinin yatagina cikip üstüne yorgan kapatmak suretiyle uyandiriyor bilerek bağırıyor uyansinlar diye. Bugun kurabiyeyi bilerek eliyle parcaladi kirintilari da bilerek yaydi ortaliga. Ikizlerden biri de yanimizdayken büyüğü oynatiyordum tel.la konusur konusmaz oyunu birakti bebeğe vurmaya basladi. Resmen firsat kolluyor ilk firsatta sirf bizi sinir etmeye yönelik işler yapıyor
Aslinda evde iyi ne zamn merkeze gidip annesini gorse dediklerine takiliyo bu hafta da gitmiyorum dedim bi giiyorum hasta hasta bebegimin heryerini yaliyorlar resmen bide eltimin cocuklara optuuyorlar sonra hasta olsa bakamadin dusman gibi kadin cocuk hasta olsunda konusayim diye firsat kolluyoBenim kv.m de kendi sürekli üşüdüğü için her şeyde onu söylüyor her şey üşüdüğümüz için geliyor basimiza. Ama Allah.tan eşim de kp de pek orali olmuyor. Bi kac defa da anne cocuk isilik olmuş terliyor ne üşümesi dedim şaşırdı koltukaltini gosterdim kıpkırmızı. Bi daha söylemedi ins.senin kocan da akillanir anlar seni
Ya usumustur ya nazar ya da sutun zehirlidirBizimki de diyordu bizim bir de doktor dedievde çocuğu mi inceliyorsun devamlı diye onu diyor eşim incele incele diye. Aman boşver. Biz de kv olcaz biz yapmayız böyle benim kp de sen çok biliyorsun demisti ben de cahil olmaktan iyidir dedim ama annem de usuttugun ve usudugu için olabilir dedi. Hepsi aynı eskiden tek sorun usutmekmis şimdi biz kafayı usutuyoruz
Canim nasil yıkıyorsun peki? küvetıne su doldur hoşuna gider öyle yıka. banyo bitince emziğini ver direk emzik alıyor iseKızlar bnm bebeğim banyodan çıkar çıkmaz çok ağlıyor susturamıyorum. Sizce ne yapmalıyım yıkarken de kafasını dik tutuyor eğmiyor
Ya usumustur ya nazar ya da sutun zehirlidir
Kızlar bnm bebeğim banyodan çıkar çıkmaz çok ağlıyor susturamıyorum. Sizce ne yapmalıyım yıkarken de kafasını dik tutuyor eğmiyor
Kızlar bnm bebeğim banyodan çıkar çıkmaz çok ağlıyor susturamıyorum. Sizce ne yapmalıyım yıkarken de kafasını dik tutuyor eğmiyor
Ben yaptırdım. Yan etkisi olmadı bizdeArkadaşlar rota virüs aşısı yaptırdınız mı yan etkileri neler oldu
Çok teşekkürler canım. Hepimizin bebisleri sağlıklı olsun inşallahhadi maşallah canım inşallah hep emer geçmiş olsun
İnşallah artar sütün canim ya ben de uyandirmayim bari zaten garibim uyurken emiyor bazen derin uykuda oluyor emmiyor o zaman karismiyorum saglicakla buyurler inşallahCanim benimki 7 saat falan uyuyo dokunmuyorum o kalktıgında emziriyorum. kilo alımı falan da normal doktorda uyandirma demisti ama gün icinde cok emiyodu benimki gerci suan ememiyo garibim süt yok
haklisin canım en iyisi ben de kendi haline birakayim artik yavrucagi :)Canim ben en bastan beri hic ellemedim. O ne zaman isterse ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum. Zaten uyurken imkani yok emmez. Acikinca uyniyor zaten
Aynen ya unutuluyor tum zorluklar.bende şimdi 3.yu asla yapmam diyorum.bu minik cok zor.buyugum boyle degildi.yada unutmusum :)Amin canim. Benim böyle dedigime de bakma. İnsanoğlu unutmasa hiç bir sey yapamaz. Ilk kizimda hamileligimde kac ay istifra ettimsonuc yine cesaret edip hamile kaldim kizimin yalniz büyümesini istemedim bu günleri de unutucaz insallah ama şu sıralar gercekten psikolojim iyi degil
Ay evet evet biz tanıştıkKizlar sanırım ilk kk bulusmasinibskn la biz yaptik ben kendi adima cok mutlu oldum cok guzel bir dost kazandim yasasin kk bu arada kiskanmayin hepinizi seviyorum
Canim 1. Dozda bir sıkıntı yoktu ancak 2. Doz yaklaşık 12 gün kakası şu gibiydi ve kan da oldu tesellim günde 2 ya da 3 kez yapmasiyi fazla değildi. Bunların yanisira büyük kızım bu hastalığa yakalanmisti çok kötüydüArkadaşlar rota virüs aşısı yaptırdınız mı yan etkileri neler oldu
Arkadaşlar rota virüs aşısı yaptırdınız mı yan etkileri neler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?