- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Yakinlari birak ikizleri asıya götürürken adamin biri arabayi durdurdu ikiz mi diye sordu onun ikiz kizlari varmis üni.delermis Allah kolaylik versin cok zor dedi gitti adam
.Ahhh canım nerdeee
Keske verebilsem çapa dan izinsiz mama markası değişmek bile yasak
Önümüzdeki ayın 30 unda beslenme eğitimi var bizim ek gıdalar özel olacak kan takibi ile zararrsız gıdalar belirlenecek hastalık yüzünden belki tüm yiyecekler yasak olacak ve ömür boyu öZel mama yiyecekler bilmiyorum çok zor işim düşünmemeye çalışıorum bugun tüm gün kan tahlili çıktı mı diye baktım ama çıkmamış
Allah ım bana yardım etsin
Canım mukus bazen hiç geçmiyormuş maalesef. Ya benim içim hiç rahat değil. Şimdi böyle bir şey yoksa diye de düşünüyorum. Varsa diye rahat da değilim. Hatta bugün markette ek gıda mamaları gözüme çarptı. Böyle bir durum varsa gıda olayı da sıkıntı. Şimdi eşim beni anlıyor da yakında kv gideceğiz. Böyle şeylerde çok abarttığımı düşünüyorlar.Canım inşallah değildir. Benim de hep mukuslu ydu. Diyet vs de yaptim. Duzelmemisti. Biraktim diyeti.Uç hafta çok nadir oldu iki gündür yine başladı.
Canım mukus bazen hiç geçmiyormuş maalesef. Ya benim içim hiç rahat değil. Şimdi böyle bir şey yoksa diye de düşünüyorum. Varsa diye rahat da değilim. Hatta bugün markette ek gıda mamaları gözüme çarptı. Böyle bir durum varsa gıda olayı da sıkıntı. Şimdi eşim beni anlıyor da yakında kv gideceğiz. Böyle şeylerde çok abarttığımı düşünüyorlar.
2.yi yapmayin zatenayy yazık adam ne çektiyse. O maddi dusunmustur. Ama düşünsene bir seferde her şeyi yaşıyorsun sukur. :) benim şimdi ikinci yapmaya gücüm yok
.
İnşallah güzel çıkar canım sonuçlar. Su
mübarek günlerde bol bol dua edelim inşallah.
2.yi yapmayin zatennolur nolmaz ikiz üçüz falan gelir gercekten zor. Düşünsene tam ohh uyudu az dinleneyim diyorsun 1 tane daha var o uyaniyor. Ev hic cocuksuz kalmiyor ev değil kreş. Ev islerini artik 2 cocuk varken yapiyoruz 1 çocuğun uyuması yetiyor
2. Gun hala ayni ve ustunede qtes yaparsa. Antibiyotik alman lazimyoksa apseye ceviriyor
Vok gecmis olsun canim surekli emzir ve atesinide olc. Yukselirse parol falan icersin
Ahhh canım nerdeee
Keske verebilsem çapa dan izinsiz mama markası değişmek bile yasak
Önümüzdeki ayın 30 unda beslenme eğitimi var bizim ek gıdalar özel olacak kan takibi ile zararrsız gıdalar belirlenecek hastalık yüzünden belki tüm yiyecekler yasak olacak ve ömür boyu öZel mama yiyecekler bilmiyorum çok zor işim düşünmemeye çalışıorum bugun tüm gün kan tahlili çıktı mı diye baktım ama çıkmamış
Allah ım bana yardım etsin
Benim esimde annesini gorunce ye yaaa yee diyo o yuzden bu hafta merkezede gitmedim ona artik tepkileriyle anlatiyorum antibiyotik etkilicek bak gor dedim ve oglum beni hiiiicc yaniltmadi bende attim kucagina ve sonuc basim agridi diye evden kactiiEsin anlıyorsa güzel canım. Kv de anlar inşallah. Benim annem anlamıyor. Pinpirikli oldugumu dile getiriyor sürekli. :) ben oturup açık açık konuşacağım diyete yeniden baslamaya karar verdim. Kendime böyle eziyet etmek hoşuma gitmiyor ama kötü bir şey olmasından korkuyorum demiştim anneme o zaman haklısin ben de sen de çok korkardim demisti.
Şimdi de eğer bir şey olursa siz de çok uzulursunuz bırakın bir sure bunları yemeyeyim sorun yoksa bol bol yerim diyeceğim. Ya yersem kötü sonuçlanırsa ne yaparız diye soracagim. Kv de sorun yok sukur.
2.yi yapmayin zatennolur nolmaz ikiz üçüz falan gelir gercekten zor. Düşünsene tam ohh uyudu az dinleneyim diyorsun 1 tane daha var o uyaniyor. Ev hic cocuksuz kalmiyor ev değil kreş. Ev islerini artik 2 cocuk varken yapiyoruz 1 çocuğun uyuması yetiyor
Benim esimde annesini gorunce ye yaaa yee diyo o yuzden bu hafta merkezede gitmedim ona artik tepkileriyle anlatiyorum antibiyotik etkilicek bak gor dedim ve oglum beni hiiiicc yaniltmadi bende attim kucagina ve sonuc basim agridi diye evden kactii
Ayy öyle deme. Benim komşular da öyle söylüyorlardı çalıştığım için çok sık gidip gelemiyorduk karnım burnumdayken geldiler iki komsunun da oğlu var onlar sus pus oturdu benim kizin yaramazliklari karsisinda. Şaştı kaldi komşular ay bi de hiç yaramaz demiyosun dediler. Ogretmen ark.lar da gelip gittikten sonra aynı gün mesaj atti senin büyük kız cok fazla hareketliymis sen iyi misin Allah sabır versin diye. Bu zamanda çocukların hepsi çok hareketli. Cok fazla uyaran var onlarin hareketli olması da normal. Napalim sağlıklı olsunlar da bi kaç sene cekcez artıkBen buna hamile oldugumu ogrenince kiz ise insaallah ikiz olur demistim ama oglan oldu tek oldu oglanin tekizi iyidir tek basina 2 cocuga bedel oluyorlar
Benim kauinvalide usuttugu icin oluyo dedi esime o yuzden hangi tepkisini soylesem annem usuttu diye olur dedi diyo hayy senin ananaa dicem bi cicuga bakamiyosun dedi kadin gecen hafta ya bu ara iyice gicik oldum ona ne dese batar olduTut kolundan ben tutuyorum gel altını alacağım gel de gor diyorumama bugün dışarı gittik dışarda yemek yiyemiyorum onu fark ettim adam şunu yiyelim dedikce dedim eve gelip makarna yedi mecbur yoksa susmuyorum basının etini yiyorum
Amin canim. Benim böyle dedigime de bakma. İnsanoğlu unutmasa hiç bir sey yapamaz. Ilk kizimda hamileligimde kac ay istifra ettimDeme oyleeeben bunu zor yaptım okulda arkadaşlara çocuktan şikayet ederseniz çocuk sahibi olamayacagim demiştim de millet hep iyi şey anlatmıştı ikiz üçüz ayyy Rabbim sukur diyelim Rabbim isteyene versin
hadi maşallah canım inşallah hep emer geçmiş olsunDamlayı kullanmaya başladıktan sonra duzeldi. Şu anda yine bazen zorlayarak emziriyorum ama eskiye göre çok çok iyi canim
Ayy valla haklisin bunlar orda mastir yapip oyle doguyorlar neler cekmistim resmen ikiz gibiydi benimkiler bide buyuk kucuge zarar verecek disuncesi tuvalete bile girerken yanimda gotururdum uyku nu o da ne hafta da 2 saat o da kabusla gecerdi evi temizlerdim bi arkami donerdim buyuk tezgah ustunde sekeri bosaltiyo halinin ustune ev sobali yatak yorgan getir gotur soba yak ve bunlarin arasinda gece 2 de gelen bir koca etrafimda hic tanimadigim insanlar caresiz benn hatirlamak bike zor geldi offfAyy öyle deme. Benim komşular da öyle söylüyorlardı çalıştığım için çok sık gidip gelemiyorduk karnım burnumdayken geldiler iki komsunun da oğlu var onlar sus pus oturdu benim kizin yaramazliklari karsisinda. Şaştı kaldi komşular ay bi de hiç yaramaz demiyosun dediler. Ogretmen ark.lar da gelip gittikten sonra aynı gün mesaj atti senin büyük kız cok fazla hareketliymis sen iyi misin Allah sabır versin diye. Bu zamanda çocukların hepsi çok hareketli. Cok fazla uyaran var onlarin hareketli olması da normal. Napalim sağlıklı olsunlar da bi kaç sene cekcez artık
Benim kauinvalide usuttugu icin oluyo dedi esime o yuzden hangi tepkisini soylesem annem usuttu diye olur dedi diyo hayy senin ananaa dicem bi cicuga bakamiyosun dedi kadin gecen hafta ya bu ara iyice gicik oldum ona ne dese batar oldu
Benim kv.m de kendi sürekli üşüdüğü için her şeyde onu söylüyor her şey üşüdüğümüz için geliyor basimiza. Ama Allah.tan eşim de kp de pek orali olmuyor. Bi kac defa da anne cocuk isilik olmuş terliyor ne üşümesi dedim şaşırdı koltukaltini gosterdim kıpkırmızı. Bi daha söylemedi ins.senin kocan da akillanir anlar seniBenim kauinvalide usuttugu icin oluyo dedi esime o yuzden hangi tepkisini soylesem annem usuttu diye olur dedi diyo hayy senin ananaa dicem bi cicuga bakamiyosun dedi kadin gecen hafta ya bu ara iyice gicik oldum ona ne dese batar oldu
Arkadaşlar rota virüs aşısı yaptırdınız mı yan etkileri neler oldu
Nette okudum aşı sonrası çok sorun yaşayanlar var emmeyi bırakma aylarca süren karın ağrısı ishal vb. Karar veremiyorum yaptırsam mı diyeCanım bir sorun olmadi sukur. Oğlum tadını beğenmedi ama genelde begenirlermis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?