2016 Şubat Anneleri

ahhh ahhhh pek bi muzdaribiz sanırsam..eaki pantolonlarımı oetadan keaip bacaklarını birleştirsem ancak bir bacağıma girer..
hamilelikten önce yavaş yavaş şişmiştim zaten..80 ile hamile kalıp 100 le doğuma girsim..şuan 92 kiloyum..eşimle aramda 8 kilo var
emzirmek zayıflatır diyenler napıup merak ediyorum..sınava hiç çalışmadım diyip 100 alan öğrenci gibi görüyorum onları

Artık zayıflama vaktim geldi,, yeter tombili geziyorum ortalıkta varmı başlayacak olan kızlar birlikte verelim şu kiloları yahu hiç birşeyim olmuyor bu Halife'de alısverıs yapmak istemıyorum zaten yapamıyorm
haftaya diyetisyene gideceğim

canım benim bebiş nezle olmuştu..burun tıkanıklığı ve öksürüğü vardı..coldmix almıştım eczaneden yakasına sürüyordm bayağı rahatlatıyordu..otri bebe ile burnunu düzenli temizledim ama öncesinde serum fizyolojik kullandım..bi de petituus verdim yarım ölçek 5 gün..
tam iyileşmesi 10 günü buldu ama atlattı..doktor en iyi ilaç emzirmedir demişti bana

kızlar bebekleriniz yavaş yavaş oturmaya başladı mı? benim sürekli kızımı kalkmaya çalışırken buluyorum destek verip az az oturtuyorum çok mutlu oluyor
yanlız oturmaya başladıpından beri de kusmaya başladı..baskı mı oluşuyor acaba midesinde diye düşünüyorum

Ne kadarlik kizin canim? Benimki 95 gunkuk gogsunu kaldirmaya calisiyor ama kendi oturmasi imkansiz suan :) zaten 6. Aya kadar dik oturtmamak lazim diye biloyorum. 45 derecelik aci uygun ama :)

Ya bir suru liseden diyetisyen olan arkadaslarim var. Onlarla konustum bende. Liste versinler bana napayim bir an once vermem lazim. Yerlesecekler ustume yoksa

Nasıl zayifladin kuzum böyle maşallah... Bende aynen onkadar lierac badem yağı bebe yağı... Yok yani yine çatlak yine catlak
Canım pst doğuma giridm hastaneden çarsamba çıktım eve geldime bakma Allah ın her günü 1.5 ay hastaneye gittim 2 saattlik yol hali ile dinlenmeymiş yok lohusa yatagıymış görmedim tabi üzüntü strees dertken verdim şimdi hamilelikten önceki kıyafetlerde olmuyor

Kızlar selam kızım ishal oldu reflor şase verdi dr muz. Ben tahlil yaprırdım sonuç temiz çıktı reflor şase verelim günde 1kez dedi telefonda. İlacı aldım 1 batdak suya karıştırın yazıyor. Kızama nasıl vereceğim o kadar suyu? Kulkanan arkadaşlar yardımcı olabilir msnz

Ilk defa bagrdim el kadar bebege ya.ne bicim anneyim ben
Bugun cok erken kalkti.4 te.uzun saatte yatmadi.sonra uyudu da ben bi saat anca uyuyabldm.mecbur kalktim.buyuk kizim acikmisti esimdi kahvaltilarydi filan.yani hazır bebek yatmsken bende yatayim olmadi.ustelk orucluyum.uykuszlktan halszlikten kirilyorum.kac saattr bi yatsin bende yatayim diye ugrastim.yatti kalkti 10 dr dakika.sonra da aglama krizi.sinirim bozuldu bagrdim.daha cok agladi.aldm gezdrdm optum sarildim ozur diledim.ama susmadi uzun sure.bayildi su an yatiyor ama hala iç cekiyor yavrum ya.icini ceke ceke yatiyor.arada ağliyor yine.hep benm yüzümden

Bizim taraftada var babamin kuzenleri esimin dayisinin cocuklari bi ihtmal var yani bizdede aslinda ikiz guzel olur ama buyuyune kadar ne cekilir
Canim tek yumurta ikizi tamamen tesadüfe bağlı ama çift yumurta ikizi için çift yumurtlamak gerekiyor o da anneden kızına geçermiş yani senin annenin annesinin.... Tarafinda olmasi gerekiyor

Çok icliler canim ya insan bazen sabredemiyor bağırıyor dediğin gibi onlar da ağlıyor küçücük bebe anlamaz zannediyoruz ama her şeyi anliyorlar. Keşke oruç tutmasaydin nafile oruç tutup da başkasının kalbini kirmak zaten bütün sevabini alip götürür. Ama üzülme benim büyük kız inatlastigi zaman ağlama numarasi yapiyor benim küçükler o zaman da ağlıyor zor sakinlestiriyorum üçünü birden

Benimkiler de oldu canim hiç çekmedim otriyle falan. Vücut içi basinci degistiriyor diye ilk kizimda birakmistik yapmayi. Çok şükür çabuk atlattilar ihlamur verdim ben propolisli yoğurt bol bol cilek (C vitamini bakimindan zengin) yedim onlara da gecmistir ve ılık duş aldırdım biraz burun akıntıları kaldi hapsurdukca cikiyor zaten. Tikanma sıkıntısı olsaydı biz de otriyle cekerdik belki ama tikanmadi surekli akti burunlari

Artık zayıflama vaktim geldi,, yeter tombili geziyorum ortalıkta varmı başlayacak olan kızlar birlikte verelim şu kiloları yahu hiç birşeyim olmuyor bu Halife'de alısverıs yapmak istemıyorum zaten yapamıyorm

biri bana seslenmiş ama hamilikte amaaaan hamilesin ye gitsin modu güzeldi şimdi diyet yapmak epey zor
hamile kaldığım kilodayım amaaaaaaaa bir göbek kalmış bende maşAllah

Kızlar oyun halısı alanlar hangisini tavsiye edersiniz kızıma alıcam şuan 2,5aylık

biz bandigo aldık piyanolu memnunuz tekmeledikce müzik sesleri cıkıyor
gaz cıkarmaya, yorulmaya birebir

eline dokunduğum an kendini öne atıyor eşek ama dokturumuz 4cü aydan itibarek hafif hafif oturt 6 aydan sonra desteksız oturur dedi bizde şimdilik 45 derecelik açıyla oturturuyoruz

canım bizimde ishalde reflor verdi ben anne sütü sağıp içine koyup karıştırıyordum ya da mamasına koyuyordum

Sütünle verdiğinde etkisi oldu mu canım

bence de verelim kiloları. ben 69la hamile kaldım. 80 ile doguma gittim. 40 gun snra 73 idim. şimdi gene kilo almışım. 75 oldum. tatlı krizlerimi engelleyemiyorum. sizde de tatlı krizi oluyormu?

bence de verelim kiloları. ben 69la hamile kaldım. 80 ile doguma gittim. 40 gun snra 73 idim. şimdi gene kilo almışım. 75 oldum. tatlı krizlerimi engelleyemiyorum. sizde de tatlı krizi oluyormu?
Ben 59la hamile kaldim 78le dogum yaptim tekrar kilo aldim 69um hala. Ramazanda da gec yemek yeniyor yurumeye zaman kalmiyor ki

Biz de üç buçuk aylık olduk 20-25 gündür sürekli kalkmak istiyor baya da kaldırıyor başını ama çok küçük diye ben oturtmak istemiyor kemikleri eğrilir diyorlar belki 15 gün sonra dört aylık olduktan sonra yavaştan başlarım

Bnm ki oldu cnm burnu çok tıkalıydı kamillosan ocean bitkisel burun spreyi kullandık

gecmis olsun canım tek aklıma gelen odayı havalandırıp nemli olmasını sağlamak o kadar

Oy kıyamam yakışıklıya gecmıs olsun cnm

TIRMIK canım geçmiş olsun sifa versin Rabbim

TIRMIK ozgulbasak geçmiş olsun .allah acil şifalar versin bebişlerinize

Cok sagolun canlarr.. Benim de burnum akmaya başladı ve bogazim fena aciyor otrivine kullanabilir miyim emzirirken acaba oglusunda burnu acaip tıkanıyor mecbur otribebe ile cekiyorum emzirmeden önce çok ağlıyor.. Dr pzrtesiye kadar geçmezse bi surup söyledi onu vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…