2016 Şubat Anneleri

Bizim doktor da uyarmak en doğrusu dedi. 3 gün yapamazsa fitil verdi ama ben fitil yerine zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyarıyorum.
Bence de fitilden daha iyi geliyor uyarmak yani sonuçta ilaç öbürü anlamadım gitti. etki ediyor mu peki canım ben pek başaramadim da kulak çubuğu ile uyarmayi. nasıl yapıyorsun?

Bende zayıflamak istiyorum. Bende bende bende bende... Kocam bikini ve kısa etek giymeme izin verdi... Biliyor ya bu halimle mumkunati yok gitmeyeceğim.. Geçti dalgasını göbekli kocam..
Benimki hala bir alem olmuşum sağımlık inek gibi millet kafasını çevirip bakmayacak yok bluzumun önü eğilince açılıyormuş.dedim başka işin mi yok bütün soyunsam kafa çevirecekler

Ne guzel dedın 6. Aydan sonra arttgnı bilmiyordum ama 6. Aya kadr böyle şişkomu durayım arkadasım hiç degılse dogum kiloma insem kime desem bol su iç dıyor ölcem artık su içmekten kalbime spazm giriyor
Su içmekle olmuyor olasısı ben de tığ gibi olurdum.yememek lazım biliyorum ama dünyaları yiyorum acayip iştahım açık.

Ben emzirirken sütümden damlatıyorum burnuna yada deniz suyunu damla şeklinde kullanıyorum. Burun içi yumuşayınca hapşırarak atıyor zaten içindekini. Çok ucuna geldiyse burun aspiratörüyle çekiyorum. Ama en güzeli bebeğin hapşırarak kendi temizlemesi.

Bence de fitilden daha iyi geliyor uyarmak yani sonuçta ilaç öbürü anlamadım gitti. etki ediyor mu peki canım ben pek başaramadim da kulak çubuğu ile uyarmayi. nasıl yapıyorsun?
Ediyor pamuğu asidini aldığım zeytinyağına batırıyorum tüm pamuklu kısım içeriye girecek şekilde yavaşça popoya sokuyorum bir iki çıkarıp çekince bizimki yapıyor zaten uçta bekliyor kaka hatta soktuğunda pamuk kakalanıyor

Sende benden sin canım bn 63 ile hamile kaldım ilk 3 ay içinde 53 kiloya düştüm sonrs 60 ile hamileliğimi bitirdim şimdi 52 kiloyum
Ay hamile ikende bayagi kg vermişsin sen canım. Ben 49.5 ile hamile kaldım 62 kg ile hamileliğimi bitirdim şimdi 48.5 kgyim

Can'ım doktor fitil bir sabun sesi onu zaten hemen çıkarıyor çocuk dedii ama ben bizim dayı kızına verdim o fitilden onun da kabızlık sıkıntısı var bir haftadır yapmıyormuş biraz sonra yaptı ama acayip bağırsakları buruyor ağrıtıyor dedi ben de çocuğa kullanmak istemedim açıkçası

Sagol canım peki sorması ayıp hangi kulak çubuğu. bizim kullandığımız ucu ince pamuk sarılı olandan mı yoksa bebisler için ucu kalın Çubuklu olandan mi?

hiç bilmiyordun canım ağrıttıgini 1 kere kullandim ben yarım tane

Artık zayıflama vaktim geldi,, yeter tombili geziyorum ortalıkta varmı başlayacak olan kızlar birlikte verelim şu kiloları yahu hiç birşeyim olmuyor bu Halife'de alısverıs yapmak istemıyorum zaten yapamıyorm
Ben varim.ya buraya da yazdiydim yoldas olup verelm kilolari.bende cok tombili olmuşum.hicbisey olmuyo bana.bi yere gidecksem kirk takla atyorum dolaptan biseyler uydurmaya.bende alisvers yapmk istemiyorum.off ya cidden kilo dert

Canim birde beni dinle 85le hamile kaldim 95le doguma gittim sabah tartildim 94um hahaha napacagim ben. Hani emzirirken zayiflaniyordu. Zaten dogum sonrasi 92den asagi inmedim. Hayir bebegim 3750dogu nerede yasadi bu cocuk ben anlamadim.

ay bi bitmedi şu kıyaslar
her bebek farklıdır..herkes gibi onlar da farklı sinir oluyorum şu kıyasları yapanlara
canım ben içine askılı zıbın üstüne tek kat giydiriyorum..alttan da tek kat giydiriyorum ama çorabı 2 kat giydiriyorum..bacakları üşümez ama ayakları üşür sonuçta
boşver sen diğerlerini sana nasıl baktıklarını..Allah göstermesin yarın bişey olsa anası bakamadı da der bu insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…