2016 Şubat Anneleri

Ayy.. Bilmiyorum valla.. İstiycem test bende belirsizlik çok skıcı.. Bizim kaka sulu genelde , kızarıklık dokuntumuz de yok. Bir ara poposu kizariyor geçiyor. Peynir alti suyu herseyde var yememeye dikkat ediyorum cnaim benim o kadar katı diyetim yok. Allah yardımcınız olsun valla

Bende tam ters kızlar gittikçe kg veriyorum hamile kaldığım kgden bile daha az su an kiloM benimde bi care bulmam lazım
Ayy ne güzel benim 3 cocukla öyle olmam lazim ama sürekli tatlı yiyorum durduramiyorum kendimi. 2 gün abur cubur yemedim onun yerine findik fistik yedim yarim kg gitmiş hemen. Annemle birlikte iç sıkıntısından sürekli çay kahve yanina bi seyler yiyip duruyoruz

Oiyyy.. Ben 65 le hamile kaldım 83 le dogum yaptım doğumun ertesi günü 73 düm.. Su an 75 nerde o eski ben...
Ne giycez deniz kenarında ben kot elbisem var onu giyerim.veya tayitli mayolardan giyerim.. 2 hafta sonra balikesire gidicez inşallah orada bol yuruyus yapabilirim

bence de verelim kiloları. ben 69la hamile kaldım. 80 ile doguma gittim. 40 gun snra 73 idim. şimdi gene kilo almışım. 75 oldum. tatlı krizlerimi engelleyemiyorum. sizde de tatlı krizi oluyormu?
Ben hala adet olmadim o yuzden fena tatli.krizlerim tutuyor nasil vercez vu kilolaari ya :'(

Benimki hala bir alem olmuşum sağımlık inek gibi millet kafasını çevirip bakmayacak yok bluzumun önü eğilince açılıyormuş.dedim başka işin mi yok bütün soyunsam kafa çevirecekler
o benle dalga geçti resmen yoksa aynen yok göğsün görünüyor yok arkasi uzun hırka giy. Valla babamdan çok karışmıştır sevgiliyken

Anladım canım.. Kolay şeyler yasamamissin .. Şimdi durumlar nasıl..

3 ç
3 çocukla çay kahve hıııııı maşallah ben öğle yemeğe vakit bulamıyorum benimkiler mi çok yaramaz

Anladım canım.. Kolay şeyler yasamamissin .. Şimdi durumlar nasıl..
4. Ay aşı sonrası 24. Saat kan verdik haftaya sonuçlar çıkacak tani ben ruhumu teslim etmesem
İnşallah temiz öıkar onundışında birinin koşuyolunda kalp kontrolu vardı iyi gibi geçti 5 ay sonra tekrar
İşitme ve göz için 2. Basamak testler bekliyor bu ay bizi

TIRMIK canim bende griptim ogluma gecti doktora goturduk atesimiz yoktu burnumuzda tikaliydi otri bebe acmadi doktora soyledm rhinfant damlla verdi bruno okyanus suyu aldik onde rhinfant i skıoruz 3 dk beklioruz sonra sag yatirip okyanus suyunu sonra sola yatirip okayun suyunu skıorz tek fıs 3 dk daha bekletip cekioruz burnunda ne varsa cikiyor. Rhinfant damlayi 3 gun kullanabiliosunuz sonrasnda sorun kalmiyor okyanus suyuyla dvm ediosunuz.

3 ç
3 çocukla çay kahve hıııııı maşallah ben öğle yemeğe vakit bulamıyorum benimkiler mi çok yaramaz
Ikizler küçük canim büyük kizimin da sakin anını veya uyudugu zamani kolluyoruz yiyip içme olayi bizi depresyondan koruyor ya da depresyonda oldugumdan yiyip içiyorum sürekli anlamadim. Abur cubur alsirmadim eşime. Bugun sabah ikizler biraz fazla uyuyunca hemen kurabiye yaptim havalar bi duzelse üşenmeden her sabah cikcam dışarı ya parka ya sahile. Büyük kiz oyalansin biz de yememiş hatta yürümüş oluruz

Canım çocuk çok kötü oldu mu karın ağrısı falan yaptı mı peki
Zaten kızımın ara ara sancıları oluyor o nedenle aşınİn etkisini bilemiyorum. Ben kakası su gibi oldugindan ve uzun süresinden dolayı biraz panikledim ama şükür düzeldi. Bunların yanisira ben büyük kızımda hast yaşadığım için( o zamanlarda aşı yoktu)biliyorum illet bir hastalık. Bunutmadan hastaldıktan bir çok çocuk hastanede yatmak zorunda kalıyor bilgin olsun canım.

Allah sabır versin canim insallah hic bi seyleri cikmaz beklemek de zor ama bebislerle cabuk geciyor zaman

Valla biri şuan ayağımda sallanıyor anlamıyorum biz bu sallanan beşikleri niye aldık niçin aldık kime aldık kim aldırdı

Diğeri de kendince bıdı bısı söyleniyor imdat dicem en sonunda dıları hava almaya hastaneden hastaneye çıkıyorum

Ne kadarlik kizin canim? Benimki 95 gunkuk gogsunu kaldirmaya calisiyor ama kendi oturmasi imkansiz suan :) zaten 6. Aya kadar dik oturtmamak lazim diye biloyorum. 45 derecelik aci uygun ama :)
bende dik oturtmuyorum canım 45 derecelik açıyla yarı yatar pozisyonda oturtuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…