- 28 Eylül 2015
- 5.410
- 15.255
- 248
Sütünle verdiğinde etkisi oldu mu canım
Canim bizim sut ve sut urunlerine degilde daha cok meyve sebze baharat baklagil alerjimiz var sudan baska icecekte icmiyorum cok kati bir siyet belki sizinde baska alerjiniz olabilir ayrica sut urunleri alerjisi ise paketli hicbir gida ve et te yememen gerekir
Ayy ne güzelBende tam ters kızlar gittikçe kg veriyorum hamile kaldığım kgden bile daha az su an kiloM benimde bi care bulmam lazım
Bikini mi o da negecen yaz kılolarımı hamileliğime verirler diye rahatça giymiştim ama o sondu bu çatlaklarla mumkun degıl artık gelsin teyze mayoları süt ürünleri diyetine basladım yine ama böyle de kilo veremıyorm ben ancak @bskn gibi cok kati yaparsam kilo veriririm herhalde benim kocamda cok takıntılıdır ama ben utanmaz hala tombiğim hemde öyle böyle bir tombiklik hayatımın en sısko halıyle hamıle kaldım 80kg doguma kaçla gittim 102 Suan kaçım 87.5 ağlayın halime arkadaslarım
Ben hala adet olmadim o yuzden fena tatli.krizlerim tutuyor nasil vercez vu kilolaari ya :'(bence de verelim kiloları. ben 69la hamile kaldım. 80 ile doguma gittim. 40 gun snra 73 idim. şimdi gene kilo almışım. 75 oldum. tatlı krizlerimi engelleyemiyorum. sizde de tatlı krizi oluyormu?
Bende aksine hiçbirşey kullanmadım. Göbek hariç heryerim çatladı. Ama eski kiloma döndüm hatta git gide zayıflıyorum
Ben adet oldum geçen ay ama benim de canım çok tatlı istiyorBen hala adet olmadim o yuzden fena tatli.krizlerim tutuyor nasil vercez vu kilolaari ya :'(
Benimki hala bir alem olmuşum sağımlık inek gibi millet kafasını çevirip bakmayacak yok bluzumun önü eğilince açılıyormuş.dedim başka işin mi yok bütün soyunsam kafa çevirecekler
Anladım canım.. Kolay şeyler yasamamissin .. Şimdi durumlar nasıl..Canım pst doğuma giridm hastaneden çarsamba çıktım eve geldime bakma Allah ın her günü 1.5 ay hastaneye gittim 2 saattlik yol hali ile dinlenmeymiş yok lohusa yatagıymış görmedim tabi üzüntü strees dertken verdim şimdi hamilelikten önceki kıyafetlerde olmuyor
3 çocukla çay kahve hııııııAyy ne güzelbenim 3 cocukla öyle olmam lazim ama sürekli tatlı yiyorum durduramiyorum kendimi. 2 gün abur cubur yemedim onun yerine findik fistik yedim yarim kg gitmiş hemen. Annemle birlikte iç sıkıntısından sürekli çay kahve yanina bi seyler yiyip duruyoruz
Tamam canım pes etmek yok devam devam devamAlisir canim sen koy oyuncaklari göster tanit ona. Ozellikle ses çıkaranları göster o zaman dikkatlerini çekiyor git gide uzuyor oyalanma süreleri
4. Ay aşı sonrası 24. Saat kan verdik haftaya sonuçlar çıkacak tani ben ruhumu teslim etmesemAnladım canım.. Kolay şeyler yasamamissin .. Şimdi durumlar nasıl..
Ikizler küçük canim büyük kizimin da sakin anını veya uyudugu zamani kolluyoruz yiyip içme olayi bizi depresyondan koruyor ya da depresyonda oldugumdan yiyip içiyorum sürekli anlamadim. Abur cubur alsirmadim eşime. Bugun sabah ikizler biraz fazla uyuyunca hemen kurabiye yaptim havalar bi duzelse üşenmeden her sabah cikcam dışarı ya parka ya sahile. Büyük kiz oyalansin biz de yememiş hatta yürümüş oluruz3 ç
3 çocukla çay kahve hıııııımaşallah ben öğle yemeğe vakit bulamıyorum benimkiler mi çok yaramaz
Tartiya ckmaya korkuyorm vallahiBen adet oldum geçen ay ama benim de canım çok tatlı istiyor
Zaten kızımın ara ara sancıları oluyor o nedenle aşınİn etkisini bilemiyorum. Ben kakası su gibi oldugindan ve uzun süresinden dolayı biraz panikledim ama şükür düzeldi. Bunların yanisira ben büyük kızımda hast yaşadığım için( o zamanlarda aşı yoktu)biliyorum illet bir hastalık. Bunutmadan hastaldıktan bir çok çocuk hastanede yatmak zorunda kalıyor bilgin olsun canım.Canım çocuk çok kötü oldu mu karın ağrısı falan yaptı mı peki
Allah sabır versin canim insallah hic bi seyleri cikmaz beklemek de zor ama bebislerle cabuk geciyor zaman4. Ay aşı sonrası 24. Saat kan verdik haftaya sonuçlar çıkacak tani ben ruhumu teslim etmesem
İnşallah temiz öıkar onundışında birinin koşuyolunda kalp kontrolu vardı iyi gibi geçti 5 ay sonra tekrar
İşitme ve göz için 2. Basamak testler bekliyor bu ay bizi
bende dik oturtmuyorum canım 45 derecelik açıyla yarı yatar pozisyonda oturtuyorumNe kadarlik kizin canim? Benimki 95 gunkuk gogsunu kaldirmaya calisiyor ama kendi oturmasi imkansiz suan :) zaten 6. Aya kadar dik oturtmamak lazim diye biloyorum. 45 derecelik aci uygun ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?