- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Her zamnmi istahsiz yoksa belli donemlerde mi cnm benim bazen hiiicc emmek istemiyor bazen iyiaaa öylemi limon pişikmi yapıyor bilmiyordum bunu zaten limon konusunda ttereddütüm vardı içmem o zaman zaten kızım iştahsız emmiyor yine bugün sağıp kaşıkla verdim 20 ml ya içti ya içmedi döke saça bilmiyorum ben kızımın iştahınınasıl açacağım offff offf
Canım ayyynııı...bu kadar olur.dırumunuz aynı yani! Herkes abartıyorsun ye boşver diyor ama olmuyor ki işte.dr dedi ki paket gıdalar özellikle Bisküvi çikolata.bunların içinde Sığır eti bilmemnesi var.çikolata zaten süt.bal dokundu yemiyorum ben de...süt ürünleri asla...bulgur asla...sadece zeytinyağı ile yapılmış pirinç pilavı...ayçiçek dokundu.kozartma hele aslaaa....kahvaltıda zeytin yedim incir kurusu ve ekmek.zeytin de alerjen ama yapabileceğim hiçbirşey yok...sütüm azalıyor.o kadar olsun diyip yiyorum.yemeklerde kesinlikle pilav ve sebze yemeği o da az salçalı.salça ve domates de dokunuyor ama napim yani....
Akşam yine pilav ve tavuk falan işte...tavuğu da soslayıp atmışlar mangala..o sos bir dokunduHaşlama yapmam gerek patates ve tavuk but haşlanacak ama sıkıldım...yok çok yazmadın canım.konuşmak iyi oluyor bak...meyvelerden karar kılamadım..
Canim Allah yardimcin olsun brans neydiKuzum naptın? Mebbis e baktım da merkezde açık çok bu kez.kızlar şu tayin işim olsun.yalvarırım dua edin.2 eve yayıldık.bebekle çok zor.aile düzenimiz için gerekli.nolur dua edinnnnnnn.....
Sen yapcak mısın tercih canım?
Hahahhh kiz iyi yapmissn oyle yapmk lazim ya.Valla bana sutun mu yetmyo diyodu kv bi ara memeyi cikardm sktimfiskirdi yuzune dogru ay nasl fiskirdi oyle cocuk aglayinca hemen ac bu ac doymuyo
Ayy ne diyecem bizim buralarda salyasi akan bebelerin dayilari topugunu vursun diline hemen gecer derler.cok mide bulandrci ama gorumcemin oglu oyleydi.salyasi hic durmazdi onluk yetsmezdi.esime zorla yaptrdi.esim sabunladi yikadi ayagini dokundurdu diline.ondan sonra gecti dediler de ben cok hatrlamiyom o kismi.ama gorumcm bugun bile soyluyodu hemen kesildi diyeeBizde de salya çok, baloncuk çok, önlük bağlıyorum, sık sık değiştiriyorum, hep ıslanıyo
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun iç bezleri nerden alcaz?
Öeeeeeggggg igrennnccc bosver salyali kalsin ayak bu ya ne kadar yikarsan yika mantarlar bakteriler cirit atiyordurAyy ne diyecem bizim buralarda salyasi akan bebelerin dayilari topugunu vursun diline hemen gecer derler.cok mide bulandrci ama gorumcemin oglu oyleydi.salyasi hic durmazdi onluk yetsmezdi.esime zorla yaptrdi.esim sabunladi yikadi ayagini dokundurdu diline.ondan sonra gecti dediler de ben cok hatrlamiyom o kismi.ama gorumcm bugun bile soyluyodu hemen kesildi diyee
Hastane de bebeğin yanında olunmuyor mu canım. Ben bunu bilmiyordum. Çok saol bu arada bilgilerin içininan fenni sünnetciler daha deneyimli oluyor canım. hem bebeğinin yanında olabiliyorsun tutup sakinlestrip emzırebilirsin öbür türlü senden alıyorlar sen bebeğinle geçemiyorsun.
Bence de.ya ben yaptrmam hayatta.esimde istemiyodu.gorumcem zorladi.hurafe yani.ne alaka dayinin ayagi yaniÖeeeeeggggg igrennnccc bosver salyali kalsin ayak bu ya ne kadar yikarsan yika mantarlar bakteriler cirit atiyordur
Sorma zaten ondan sonrada yaramiyo mu oldu cocuk ayda 800 900 gr nerden aliyo acaba sut yaramyosaHahahhh kiz iyi yapmissn oyle yapmk lazim ya.
Ama o da kesmez ki sütün bol olabilir.yaramiyordur
Catlaklar kirmiziyken gecirilebliyoms canm ama daha sonra cok zormus benm olur diye dusundm cok sukur bi tane bile olmadi bekarken kalcamda olmstu halbuki kesin olur diye dusunmstmYa bi tek benim mi çatlaklarım çok
Bi insan cocuguna neden ayak yalatir yaaBence de.ya ben yaptrmam hayatta.esimde istemiyodu.gorumcem zorladi.hurafe yani.ne alaka dayinin ayagi yani
Bu bebek uğramalari bir yasina kadar surecek zaar
Yine misafrm vardı ya.ama Allahtan haftasonuna denk geldi.farkettm ki h sonu olmasi daha iyiymis.evet esim gec uyanir gec saate kadar kahvalti sofrası ortada.ortalk karisik oluyo haliyle ama olsun bebegi tutan bakan var ya 1 saatte hersey yapilir.benim oyle oldu.aksam gelickler sandydim.11 gibi aradm emin olmk icin.yok biz gundz gelcez dediler mi eyvah dedm.ortalk karmakarsik.kahvalti daha edilmemis pasta yapılmamis.neyse dedgm gibi bebekle uğrasmayinca pil takmis gibi hizli yapiyo insan.iki saatte koca evin temzligi toplanmasi ve 5 cest pasta yapildi
Isler bitti giyindm de geldiler.yetstim cok sukur
Is yapmk bebek bakmaktan daha kolay ya.iki saat kucagmda kalinca ben pelt oluyorum.fiziksel ve ruhsal tum enerjim gidiyor.
Bundan sonra misafrleri h sonu cagracam.esim yandi ama olsun
Obur turlu cok zor.cuma da vardı epey kalabalk bi grup.hemde yemege aldim.o yemegi nasil yaptim evi nasil topladm anlatamam.cunku yalnzdm ve minik hic durmadi.bebekle misafr cok cok zor kimse yoksa vesselam
rica ederim canım ne demek. bildigim kadariyla olunmuyor canım. şimdiden hayırlı olsun :)Hastane de bebeğin yanında olunmuyor mu canım. Ben bunu bilmiyordum. Çok saol bu arada bilgilerin için
Nasıl geciriliyomuş canim ay cok sevindimmCatlaklar kirmiziyken gecirilebliyoms canm ama daha sonra cok zormus benm olur diye dusundm cok sukur bi tane bile olmadi bekarken kalcamda olmstu halbuki kesin olur diye dusunmstm
Benimde çok 37-38. Haftada catladımYa bi tek benim mi çatlaklarım çok
Ben daha erken catladım daha cok demekkiBenimde çok 37-38. Haftada catladım
Ayy ne diyecem bizim buralarda salyasi akan bebelerin dayilari topugunu vursun diline hemen gecer derler.cok mide bulandrci ama gorumcemin oglu oyleydi.salyasi hic durmazdi onluk yetsmezdi.esime zorla yaptrdi.esim sabunladi yikadi ayagini dokundurdu diline.ondan sonra gecti dediler de ben cok hatrlamiyom o kismi.ama gorumcm bugun bile soyluyodu hemen kesildi diyee
Ben daha erken catladım daha cok demekkibacaklarımın her yeri nerdeyse
Turk kahvesyle limon karistrp suruyosn ama her gun duzenli bi sekilde yapilmasi gerekiyoms onlada kim ugrascakNasıl geciriliyomuş canim ay cok sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?