2016 Şubat Anneleri

Her zamnmi istahsiz yoksa belli donemlerde mi cnm benim bazen hiiicc emmek istemiyor bazen iyi

Canım bize tavuk kesin dokundu sanirim ( yedigimde hep mukus yapıyor ;(

Canim Allah yardimcin olsun brans neydi

Bu bebek uğramalari bir yasina kadar surecek zaar
Yine misafrm vardı ya.ama Allahtan haftasonuna denk geldi.farkettm ki h sonu olmasi daha iyiymis.evet esim gec uyanir gec saate kadar kahvalti sofrası ortada.ortalk karisik oluyo haliyle ama olsun bebegi tutan bakan var ya 1 saatte hersey yapilir.benim oyle oldu.aksam gelickler sandydim.11 gibi aradm emin olmk icin.yok biz gundz gelcez dediler mi eyvah dedm.ortalk karmakarsik.kahvalti daha edilmemis pasta yapılmamis.neyse dedgm gibi bebekle uğrasmayinca pil takmis gibi hizli yapiyo insan.iki saatte koca evin temzligi toplanmasi ve 5 cest pasta yapildi
Isler bitti giyindm de geldiler.yetstim cok sukur
Is yapmk bebek bakmaktan daha kolay ya.iki saat kucagmda kalinca ben pelt oluyorum.fiziksel ve ruhsal tum enerjim gidiyor.
Bundan sonra misafrleri h sonu cagracam.esim yandi ama olsun
Obur turlu cok zor.cuma da vardı epey kalabalk bi grup.hemde yemege aldim.o yemegi nasil yaptim evi nasil topladm anlatamam.cunku yalnzdm ve minik hic durmadi.bebekle misafr cok cok zor kimse yoksa vesselam

Bizde de salya çok, baloncuk çok, önlük bağlıyorum, sık sık değiştiriyorum, hep ıslanıyo

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun iç bezleri nerden alcaz?
Ayy ne diyecem bizim buralarda salyasi akan bebelerin dayilari topugunu vursun diline hemen gecer derler.cok mide bulandrci ama gorumcemin oglu oyleydi.salyasi hic durmazdi onluk yetsmezdi.esime zorla yaptrdi.esim sabunladi yikadi ayagini dokundurdu diline.ondan sonra gecti dediler de ben cok hatrlamiyom o kismi.ama gorumcm bugun bile soyluyodu hemen kesildi diyee

Öeeeeeggggg igrennnccc bosver salyali kalsin ayak bu ya ne kadar yikarsan yika mantarlar bakteriler cirit atiyordur

inan fenni sünnetciler daha deneyimli oluyor canım. hem bebeğinin yanında olabiliyorsun tutup sakinlestrip emzırebilirsin öbür türlü senden alıyorlar sen bebeğinle geçemiyorsun.
Hastane de bebeğin yanında olunmuyor mu canım. Ben bunu bilmiyordum. Çok saol bu arada bilgilerin için

Kesinlikle canım doğru bir karar. Benim eşim nobetli çalışır. Evde olduğu günler çağırıyorum misafir. Hem bebekle uğraşıyor hem bebek kalabalığa çok girmiyor eğer benim özel misafirlerimse gelenler

Catlaklar kirmiziyken gecirilebliyoms canm ama daha sonra cok zormus benm olur diye dusundm cok sukur bi tane bile olmadi bekarken kalcamda olmstu halbuki kesin olur diye dusunmstm
Nasıl geciriliyomuş canim ay cok sevindimm

O ne kızzzzzzz öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…