- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Hahahahaah tamam o zaman hasetlenmiyorumYok yok hiç merak etme ben 41. Haftada yaptm yeterince catladım yaniüst bacak diz kapaklarının arkası. Disk'ler ve göbek
Benn uğraşacağımmmm kahve telvesi mi içiyim hemenTurk kahvesyle limon karistrp suruyosn ama her gun duzenli bi sekilde yapilmasi gerekiyoms onlada kim ugrascak
Turk kahvesyle limon karistrp suruyosn ama her gun duzenli bi sekilde yapilmasi gerekiyoms onlada kim ugrascak
Ic telvesinide sur masaj yparakBenn uğraşacağımmmm kahve telvesi mi içiyim hemen
Blmyrm ki canm internette gormstm ben dusta sicak soguk kompleks yapardm cok cok sicak suyla banyo yaparm cikmadan once buz gibi su tutarm butun vucudumaBen ugrasırım yeterki geçsin ama içten catlıyorsun Nasıl olur ki :/
Ay allah senden razı olsun bacimIc telvesinide sur masaj yparak
Valla ben de rahatça iş yapmayı özledim ne guzel çocuk olmadan önce 1 günde evi ayrintili temizlerdim rahat rahatBu bebek uğramalari bir yasina kadar surecek zaar
Yine misafrm vardı ya.ama Allahtan haftasonuna denk geldi.farkettm ki h sonu olmasi daha iyiymis.evet esim gec uyanir gec saate kadar kahvalti sofrası ortada.ortalk karisik oluyo haliyle ama olsun bebegi tutan bakan var ya 1 saatte hersey yapilir.benim oyle oldu.aksam gelickler sandydim.11 gibi aradm emin olmk icin.yok biz gundz gelcez dediler mi eyvah dedm.ortalk karmakarsik.kahvalti daha edilmemis pasta yapılmamis.neyse dedgm gibi bebekle uğrasmayinca pil takmis gibi hizli yapiyo insan.iki saatte koca evin temzligi toplanmasi ve 5 cest pasta yapildi
Isler bitti giyindm de geldiler.yetstim cok sukur
Is yapmk bebek bakmaktan daha kolay ya.iki saat kucagmda kalinca ben pelt oluyorum.fiziksel ve ruhsal tum enerjim gidiyor.
Bundan sonra misafrleri h sonu cagracam.esim yandi ama olsun
Obur turlu cok zor.cuma da vardı epey kalabalk bi grup.hemde yemege aldim.o yemegi nasil yaptim evi nasil topladm anlatamam.cunku yalnzdm ve minik hic durmadi.bebekle misafr cok cok zor kimse yoksa vesselam
Ay çok saol canım. İnan bian önde olsun için içimi yiyor canı açıçak diye zaten. Olsun bitsin istiyorumrica ederim canım ne demek. bildigim kadariyla olunmuyor canım. şimdiden hayırlı olsun :)
Insallah ise yarar canm internette gormstmAy allah senden razı olsun bacim
Bende şimdi bakarken kahve taneleri eriyene kadar dusta masaj yapın diye gordum biraz daha arastırayım kahve uzerineInsallah ise yarar canm internette gormstm
Ben de 27 puanla tercih yaptım çok hayalperestim yahuYok canım sukur ben merkezdeyim. İnşallah olur canım. Sizin branşında olmazsa artık yazık ya( Rabbim gönlüne göre okul versin canım. İyi okul,idare,öğretmen,veli,ogrenci, hademeli bir okul olsun inşallah :))
Ben bebeğimin yanındaydim sünnet yapan yere göre değişiyor doktor emzir filan dedi hatta ama benimki ağlamaktan birşey görmediHastane de bebeğin yanında olunmuyor mu canım. Ben bunu bilmiyordum. Çok saol bu arada bilgilerin için
Çok teşekkürler canım. Kilolar beni iyice bunalıma sokuyor. Deneyelim belki faydası olurcanım arkadaş yarım limonu dilimleyip akşamdan 1 lt suya koyuyormuş sonra sabah içine diğer yarım limonuda sıkıp içiyormuş öğlene kadar abur cuburda yemiyorum dedi günde 3 lt su içiyorum dedi bende 4 lt içiyorumdur ama ben zayıflamak için değil susadığım için içiyorum
Ben de 27 puanla tercih yaptım çok hayalperestim yahu
Bak canim cok oldu bakali tam hatrlamyrmBende şimdi bakarken kahve taneleri eriyene kadar dusta masaj yapın diye gordum biraz daha arastırayım kahve uzerine
Ben kaçırdım. Burnu temizlemek için ne yapiyorsun tekrar yazabilir misinTek basina acmio canm. Dedigim gibi yapinca bir sumuk cikioki sormainsaallah senin bebisdede ise yarar
Çok teşekkürler canım. Kilolar beni iyice bunalıma sokuyor. Deneyelim belki faydası olur
Canim sadece limonlu su icmekle olmaz. Ben sadece yediklerime dikkat ederek 1 ayda 5kilo verdim. Ekmegi azalttim. Günde en fazla 3dilim ekmek yiyorum. Beyaz ekmek degil tabiki ya kepekli ya da tam bugday ekmegi. Yatmadan 2 saat önce tarcinli süt iciyorum, hem zayiflamaya yardimci oluyor hem de tatli krizini önlüyor. Aksam en gec dokuzdan sonra meyve dahil hicbirsey yemiyorum. Acikirsam yogurt yiyorum ya da tarcinli süt iciyorum. Pirinc pilavi, makarna yemiyorum. Onu yerine bol bol bulgur pilavi tüketiyorum. Günde bazen üç bazen dört litre su iciyorum. Evde kendimce spor yapmaya calisiyorum. Insallah bu hafta ici pilatese baslicam. Abur cubur yemeyi birakip biraz da dikkat edilirse kendiliginden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?