2016 Şubat Anneleri

Kızlar ne zamandır soracağım unuttum benim sezaryen yeri cok asagıda yani kasıgımda degıl daha asagıda böyle olan varmı? Çevremde sezaryen olan herkesın kesiğine baktım tam göbek bitimi kasık baslangıcından kesilmiş. Bu kadar asagıda degıldı sanki zamanla daha da iniyor. He bir hemsıre arkadasımda bebegın bayağı asagıdaymıs demekki dedi Nasıl olur bizim kız inmedi diye ben sezaryen oldum bir yandan dusunuyorum doktor beni kandırdımı? Bir yandan da doguma kadar belki de kızım yolunu bulmuştu keske bekleseydım 2-3 gun daha dıyorum ama tam 4 kılo dogdu Nasıl doğuracaktım amaaann öyle işte:)

Yok yok hiç merak etme ben 41. Haftada yaptm yeterince catladım yani üst bacak diz kapaklarının arkası. Disk'ler ve göbek
Hahahahaah tamam o zaman hasetlenmiyorum benim bacagimin alt taraflarinda bile var nasıl oluyosa kimsede görmedim, göbekle gögüste cok yok az var da bacaklar hepsine bedel

Valla ben de rahatça iş yapmayı özledim ne guzel çocuk olmadan önce 1 günde evi ayrintili temizlerdim rahat rahat

Ben de 27 puanla tercih yaptım çok hayalperestim yahu

Çok teşekkürler canım. Kilolar beni iyice bunalıma sokuyor. Deneyelim belki faydası olur

Kilo vermek isteyenler kervanına beni de alın lütfen.
56 ile hamile kalıp 68 le doğuma gittim, doğum sonrası 6 kilo civarı vermiştim. Şu an 66 kiloyum sütün olsun ye ye diyip kilo aldırdılar, şimdi de önünü alamıyorum, aynalara küstüm resmen. Sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum , hareketsizlikte cabası. Tartıyı görmek istemiyorum.
Emzirirken zayıflayanlar kimler?? sütüm azalmadan zayıflamak mümkün mü kızlar? Yarın pazartesi diye başlamak istiyorum ha gayret, isteyenlerle başlayalım ne dersiniz??

Çok teşekkürler canım. Kilolar beni iyice bunalıma sokuyor. Deneyelim belki faydası olur

Canim sadece limonlu su icmekle olmaz. Ben sadece yediklerime dikkat ederek 1 ayda 5kilo verdim. Ekmegi azalttim. Günde en fazla 3dilim ekmek yiyorum. Beyaz ekmek degil tabiki ya kepekli ya da tam bugday ekmegi. Yatmadan 2 saat önce tarcinli süt iciyorum, hem zayiflamaya yardimci oluyor hem de tatli krizini önlüyor. Aksam en gec dokuzdan sonra meyve dahil hicbirsey yemiyorum. Acikirsam yogurt yiyorum ya da tarcinli süt iciyorum. Pirinc pilavi, makarna yemiyorum. Onu yerine bol bol bulgur pilavi tüketiyorum. Günde bazen üç bazen dört litre su iciyorum. Evde kendimce spor yapmaya calisiyorum. Insallah bu hafta ici pilatese baslicam. Abur cubur yemeyi birakip biraz da dikkat edilirse kendiliginden gidiyor kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…