2016 Şubat Anneleri

Çok teşekkürler canım
 
Peki sütünüzü etkiliyor mu bu durum? Ben de bir an önce bir düzen oluşturmak istiyorum. Tatlı şeyler süt yapıyor bende ama kilo da yapıyor. Sütüm azalır diye yiyecek kısıtlamasına gidemiyorum
 
ayy cidden ne uzun zaman girdi araya
basimda sıkıntılar vardi cnm , ondan giremedim bile.
24 nisan da acil apandisit ameliyatina alindim. bir onceki gun kusma ishal sanci ile acile gitmistim. meger apandisitim patlamak uzereymis. sabahina nobetci cerrahi cagirip ameliyata alindim.
4 gun hastane de kaldim. yavruma hasret. sonra eve geldigim de bebegim emmedi beni. onunla ugrasirken bir de dikislerim iltihaplandi. her gun hasteneye git gel git gel fenalik geldi. mecburen agir antibiyotik trdavisine basadik ve ben bebegimi 3 hafta emziremedim. kucagima bile alamadim. kv gelip bakti. sonra biraz toparlayinca memeyr tutturmaya calistik. suan ara sirada da olsa azcikta olsa emiyor.
ilk basta memeyi gorunce ciglik cigliga agliyordu.
hala meme savasi veriyoruz. dikislerimde hala tam iyilesmedi. iltohap kurudu ma dikisin birini acik birakmislardi rahat aksib diye. o dikis yeri ayrik kapanmadi. hala pansumanla ugrasiyorum.



amrliyata girerken belli etmedim ama cok korktum. bebegimi bi daha goremezsem diye. dikislerde sorun olsa da buna sukur diyorum.

sizler nasilsiniz kizlar
kuzularimiz nasil??

ozledim sizi
 

Canım yaaa ( cokkkkk geçmiş olsun. Ben de diyorum bebekten gelemiyor ;( rabbim şifa versin canım. Dikkat et kendine. İnşallah daha da iyi olacaksın.
 
Kizlar merhaba
Ya rota virus asisini yaptirmayi dusunuyor musunuz?
Birde sunnet yaptiran arkadaslar lokal aneztezi mi yapiyorlar genel mi?
Canım ben hiç düşünmüyordum fakat 3. Ay kontrolümüzde dr umuz bebeklerde ishallerin % 70 e yakınının rota virüsünden kaynaklandığını ve oğlum gibi küçük olan bebeklerin yaptırmasını uygun bulduğunu söyleyince yaptırdım.
 

Heh bebek on dakika fazla uyumuş bu ara belli. Hemen cins cins şeyler düşünmeye başlamışsın
Allaha havale et, eğer seni yanlış yönlendirdiyse zaten rabbim hesabını alır
Boşver. 4kilo bebek


Amaannn geçmiş olsın ya hu. Kimbilir noluyor giremeyen adkadaşlara. sesi çıköayınca bebekten diyoruz ama çok farklı da olabiliyormuş :/

Senin bebiş uzun boyluydu ssnki yanlış mı htırlıyrum?
Şuan gelişimi nasılş? Boy konjusunda hala ileride öi ? Nerden aklıma geldiyse
 
@Katibbee canım bir arkadasim yaptirmadi oğlu yakalandı çok çekti yavrucum. Şimdi o arkadaşım hamile. Yaptıracak misin dedim. Büyük ihtimal yaptırırım. Çok kötü olmuştu abisi, dedi. Ve doktor yine de iyi atlattı demiş ki ben o anlarını hatırlıyorum kötüydü ( bu yüzden yaptırmaktan ( alerji şüphesiz vardı ve tetikler diye söyleniyordu) vazgecmisken yaptırdık.
 
Çok teşekkürler canım. Kilolar beni iyice bunalıma sokuyor. Deneyelim belki faydası olur
Yalniz limon bebise gaz yapabilir.soylemeden gecmiyim dedim.nacizane tavsiyem limonun amaci zaten suyu alkali hale getrmek.onun yerine ayni isi gorecek olan karbonati deneyelirsin.bir lt ye bir cay kasigi seklinde.denemstm faydasini görmüştüm
 
Cok gecms olsun canim ne cok sey atlatmssn
 
Kizlar oglum emmek istemyo ilk defa vecok huysuz ya parmagimla damaklarona bakiyim dedm parmagimi nasl emiyo
 
Çok geçmiş olsun kuzum ya.. seninde sıkıntılıydı durumların dedim ondan giremiyor herhalde..
Çok çok geçmiş olsun. İnş bir daha tekrarlamaz. Tosbikin nasıl? Kg su nasıl? Merak ettim tontişini
 
Hastane de bebeğin yanında olunmuyor mu canım. Ben bunu bilmiyordum. Çok saol bu arada bilgilerin için
@Katibbee
Kızlar ben hastanede yaptırdım lokal anestezi oldu. Tabiki yanına girmiyorsun ameliyathanede yapılıyor. Bilmiyorum ama bence şahsen bebegi görmemek daha iyi. Çünkü ben kan alırken bile dayanamıyorum kesildiğini bile bile yanında durmak istemem.
Ben çok memnun kaldım. Sonrasında pipi etrafı kurumasın diye bezine vazelin sürdürdü ve sıcak suda oturma banyoları yaptırttı doktor. Ben onun dediği kadar 10 ar dk yapmadım.2.3 dk sıcak suya oturttum. 1 haftada iyileşiyor. 10 günde görüntüsü düzeliyor.
 
Girlmother
Kuzum senin işin gücün yokmu neler düşünüyorsun?
Olan oldu bitti gitti..
Benimde göbek bitiş yerimde.. bebek inse inse nereye kadar inecek kız orada kemikler var ameliyatla nasıl çıkacak. Normal yerden almışlardırda en dış kesi biraz aşağıda olmuştur.
Çok düşünme bunları git kafa dagıtacak birşeyler bul
 
Cok gecmis olsun.zor zamanlar yasamissin.Allah hiçbir anneyi evlattan ayirmasin saglik versjn
Annelik öyle birsey iste canin acisa da düşündgun tek sey evlattir.bizlere bu cok değerli duyguları yaşattıgi icin bin sukur Rabbimze..
 
Canım yaaa ( cokkkkk geçmiş olsun. Ben de diyorum bebekten gelemiyor ;( rabbim şifa versin canım. Dikkat et kendine. İnşallah daha da iyi olacaksın.
sagol cnm
sagol cnm.
valla haftaya 4.ay asimiz icin gidince olculcez. 3.ay olcumlerinde 63cmdi. presentil degerlerin ustundeyiz hala. ama bebek iri dogdu normal gelisimi dedi ebemiz.
Cok gecms olsun canim ne cok sey atlatmssn
sagol cnm
Çok geçmiş olsun kuzum ya.. seninde sıkıntılıydı durumların dedim ondan giremiyor herhalde..
Çok çok geçmiş olsun. İnş bir daha tekrarlamaz. Tosbikin nasıl? Kg su nasıl? Merak ettim tontişini
sagol cnm
cnm kilosu da 3.ayda olculdu. sonra bi daha baktirmadik. o zaman 7kgdu. haftaya 4.ay asisinda bi daha olculcez . 8i gecmisizdir. cunku benim bu hastalik falan girince isin icine her agladiginda dayadilar mamayi
sagolcnm
aynen once evlat diyor insan ama sen saglikli olmayinca yavrunla ilgilenemiyorsun daha kotu vicdan yapiyorsun
Allah kimseyi saglikla sinamasin
 
Her zamnmi istahsiz yoksa belli donemlerde mi cnm benim bazen hiiicc emmek istemiyor bazen iyi
hep iştahsız 2 aylık olduğumuz zamanlarda başladı hala erdal ediyor doktorumuz tahlil istemedi ama ben kaka tahlili yaptıracağım süt alerjisi için fakat birkaç gündür süt ürünleri yemiyorum ben yemezken acaba çıkarmı tahlilde yoksa yemem mi lazım
 
Peki sütünüzü etkiliyor mu bu durum? Ben de bir an önce bir düzen oluşturmak istiyorum. Tatlı şeyler süt yapıyor bende ama kilo da yapıyor. Sütüm azalır diye yiyecek kısıtlamasına gidemiyorum


Benim sütüm zaten yetmiyordu canim günde 2 kez mama veriyordum. Dikkat etmeye başlayalı beri bi azalma olmadi sütümde. Hatta iki gündür günde bir defa verdim mamayi. Bende süt olsun diye birçok şey yiyorum ama abartmadan. Sende ölçülü bir şekilde yersen sütünü etkilemez. Zaten benimkisi diyet degil, dengeli beslenme. Bol bol protein agirlikli besleniyorum. Mesela kahvaltida en az 3 haşlanmış yumurta yiyorum. Hem tok tutuyor hem de protein almis oluyorum. Ekmek zaten süt yapmaz aksine kilo yapiyor. Yedigin tatlilari da çok abartmadan tüketebilirsin. Hatta sütlü tatlilari tercih etmen senin icin daha saglikli olur.
 
Canim cok gecmis olsun yaa baya seyler atlatmissin umarim artik yoluna girer hersey
 
Canimm senin bebegi benim kiza benzetiyordun boylarida ayniymis :)) 3.ayda hemsire 64 cm olctu sonra dr yanlis sanip tekrar olctu dogruymus.Kiyafetimiz cok azaldi boydan olmuyorlar yaz gelsede sort giydirsem diye bakiyorum :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…