Çok teşekkürler canımCanim sadece limonlu su icmekle olmaz. Ben sadece yediklerime dikkat ederek 1 ayda 5kilo verdim. Ekmegi azalttim. Günde en fazla 3dilim ekmek yiyorum. Beyaz ekmek degil tabiki ya kepekli ya da tam bugday ekmegi. Yatmadan 2 saat önce tarcinli süt iciyorum, hem zayiflamaya yardimci oluyor hem de tatli krizini önlüyor. Aksam en gec dokuzdan sonra meyve dahil hicbirsey yemiyorum. Acikirsam yogurt yiyorum ya da tarcinli süt iciyorum. Pirinc pilavi, makarna yemiyorum. Onu yerine bol bol bulgur pilavi tüketiyorum. Günde bazen üç bazen dört litre su iciyorum. Evde kendimce spor yapmaya calisiyorum. Insallah bu hafta ici pilatese baslicam. Abur cubur yemeyi birakip biraz da dikkat edilirse kendiliginden gidiyor kilolar
Peki sütünüzü etkiliyor mu bu durum? Ben de bir an önce bir düzen oluşturmak istiyorum. Tatlı şeyler süt yapıyor bende ama kilo da yapıyor. Sütüm azalır diye yiyecek kısıtlamasına gidemiyorumCanim sadece limonlu su icmekle olmaz. Ben sadece yediklerime dikkat ederek 1 ayda 5kilo verdim. Ekmegi azalttim. Günde en fazla 3dilim ekmek yiyorum. Beyaz ekmek degil tabiki ya kepekli ya da tam bugday ekmegi. Yatmadan 2 saat önce tarcinli süt iciyorum, hem zayiflamaya yardimci oluyor hem de tatli krizini önlüyor. Aksam en gec dokuzdan sonra meyve dahil hicbirsey yemiyorum. Acikirsam yogurt yiyorum ya da tarcinli süt iciyorum. Pirinc pilavi, makarna yemiyorum. Onu yerine bol bol bulgur pilavi tüketiyorum. Günde bazen üç bazen dört litre su iciyorum. Evde kendimce spor yapmaya calisiyorum. Insallah bu hafta ici pilatese baslicam. Abur cubur yemeyi birakip biraz da dikkat edilirse kendiliginden gidiyor kilolar
ayy cidden ne uzun zaman girdi arayaBen bugün kısa kollu badi üzerine kısa kollu tişört giydirdim. Dışarda üzerine uzun kollu ince penye hırka gydirdim. Altı tek kattı. İstanbul çok sıcak ya bir anda yaz geldi sanki. Sen nerede oturuyorsun canım. Şuanda bizim evde bütün odalarda pencere aralık. Bebegi uyuttum üzerine ince baytaniye attım birde ayaklarının üzerine bir ince battaniye daha attım. Cam açık.
Ya 4 hafta diyorlarda 3 haftada olur diyorlar. Bilemiyorum. Ben vazgeçtim rota yaptırmadım.
kralice86 nerelerdesin canım ya
bskn kaç gündür yoksun merak ettim seni.
ayy cidden ne uzun zaman girdi araya
basimda sıkıntılar vardi cnm , ondan giremedim bile.
24 nisan da acil apandisit ameliyatina alindim. bir onceki gun kusma ishal sanci ile acile gitmistim. meger apandisitim patlamak uzereymis. sabahina nobetci cerrahi cagirip ameliyata alindim.
4 gun hastane de kaldim. yavruma hasret. sonra eve geldigim de bebegim emmedi beni. onunla ugrasirken bir de dikislerim iltihaplandi. her gun hasteneye git gel git gel fenalik geldi.mecburen agir antibiyotik trdavisine basadik ve ben bebegimi 3 hafta emziremedim. kucagima bile alamadim. kv gelip bakti. sonra biraz toparlayinca memeyr tutturmaya calistik. suan ara sirada da olsa azcikta olsa emiyor.
ilk basta memeyi gorunce ciglik cigliga agliyordu.
hala meme savasi veriyoruz. dikislerimde hala tam iyilesmedi. iltohap kurudu ma dikisin birini acik birakmislardi rahat aksib diye. o dikis yeri ayrik kapanmadi. hala pansumanla ugrasiyorum.
amrliyata girerken belli etmedim ama cok korktum. bebegimi bi daha goremezsem diye. dikislerde sorun olsa da buna sukur diyorum.
sizler nasilsiniz kizlar
kuzularimiz nasil??
ozledim sizi
Canım ben hiç düşünmüyordum fakat 3. Ay kontrolümüzde dr umuz bebeklerde ishallerin % 70 e yakınının rota virüsünden kaynaklandığını ve oğlum gibi küçük olan bebeklerin yaptırmasını uygun bulduğunu söyleyince yaptırdım.Kizlar merhaba
Ya rota virus asisini yaptirmayi dusunuyor musunuz?
Birde sunnet yaptiran arkadaslar lokal aneztezi mi yapiyorlar genel mi?
Kızlar ne zamandır soracağım unuttum benim sezaryen yeri cok asagıda yani kasıgımda degıl daha asagıda böyle olan varmı? Çevremde sezaryen olan herkesın kesiğine baktım tam göbek bitimi kasık baslangıcından kesilmiş. Bu kadar asagıda degıldı sanki zamanla daha da iniyor. He bir hemsıre arkadasımda bebegın bayağı asagıdaymıs demekki dedi Nasıl olur bizim kız inmedi diye ben sezaryen oldum bir yandan dusunuyorum doktor beni kandırdımı? Bir yandan da doguma kadar belki de kızım yolunu bulmuştu keske bekleseydım 2-3 gun daha dıyorum ama tam 4 kılo dogdu Nasıl doğuracaktım amaaann öyle işte:)
ayy cidden ne uzun zaman girdi araya
24 nisan da acil apandisit ameliyatina alindim. bir onceki gun kusma ishal sanci ile acile gitmistim. meger apandisitim patlamak uzereymis. sabahina nobetci cerrahi cagirip ameliyata alindim.
4 gun hastane de kaldim. yavruma hasret. sonra eve geldigim de bebegim emmedi beni. onunla ugrasirken bir de dikislerim iltihaplandi. her gun hasteneye git gel git gel fenalik geldi.mecburen agir antibiyotik trdavisine basadik ve ben bebegimi 3 hafta emziremedim. kucagima bile alamadim. kv gelip bakti. sonra biraz toparlayinca memeyr tutturmaya calistik. suan ara sirada da olsa azcikta olsa emiyor.
hala meme savasi veriyoruz. dikislerimde hala tam iyilesmedi. iltohap kurudu ma dikisin birini acik birakmislardi rahat aksib diye. o dikis yeri ayrik kapanmadi. hala pansumanla ugrasiyorum.
amrliyata girerken belli etmedim ama cok korktum. bebegimi bi daha goremezsem diye. dikislerde sorun olsa da buna sukur diyorum.
sizler nasilsiniz kizlar
kuzularimiz nasil??
ozledim sizi
Aynen ya.üstten alelacele aliyorum hep.bugun rahatca yaptm tertemz oldu.yarın yine kirlenir o ayriValla ben de rahatça iş yapmayı özledim ne guzel çocuk olmadan önce 1 günde evi ayrintili temizlerdim rahat rahat
Yalniz limon bebise gaz yapabilir.soylemeden gecmiyim dedim.nacizane tavsiyem limonun amaci zaten suyu alkali hale getrmek.onun yerine ayni isi gorecek olan karbonati deneyelirsin.bir lt ye bir cay kasigi seklinde.denemstm faydasini görmüştümÇok teşekkürler canım. Kilolar beni iyice bunalıma sokuyor. Deneyelim belki faydası olur
Cok gecms olsun canim ne cok sey atlatmssnayy cidden ne uzun zaman girdi araya
sizler nasilsiniz kizlar
kuzularimiz nasil??
ozledim sizi
Çok geçmiş olsun kuzum ya.. seninde sıkıntılıydı durumların dedim ondan giremiyor herhalde..ayy cidden ne uzun zaman girdi araya
sizler nasilsiniz kizlar
kuzularimiz nasil??
ozledim sizi
@KatibbeeHastane de bebeğin yanında olunmuyor mu canım. Ben bunu bilmiyordum. Çok saol bu arada bilgilerin için
Cok gecmis olsun.zor zamanlar yasamissin.Allah hiçbir anneyi evlattan ayirmasin saglik versjnayy cidden ne uzun zaman girdi araya
sizler nasilsiniz kizlar
kuzularimiz nasil??
ozledim sizi
sagol cnmCanım yaaa( cokkkkk geçmiş olsun. Ben de diyorum bebekten gelemiyor ;( rabbim şifa versin canım. Dikkat et kendine. İnşallah daha da iyi olacaksın.
sagol cnm.Heh bebek on dakika fazla uyumuş bu ara belli. Hemen cins cins şeyler düşünmeye başlamışsın
Allaha havale et, eğer seni yanlış yönlendirdiyse zaten rabbim hesabını alır
Boşver. 4kilo bebek
Amaannngeçmiş olsın ya hu. Kimbilir noluyor giremeyen adkadaşlara. sesi çıköayınca bebekten diyoruz ama çok farklı da olabiliyormuş :/
Senin bebiş uzun boyluydu ssnki yanlış mı htırlıyrum?
Şuan gelişimi nasılş? Boy konjusunda hala ileride öi ? Nerden aklıma geldiyse
sagol cnmCok gecms olsun canim ne cok sey atlatmssn
sagol cnmÇok geçmiş olsun kuzum ya.. seninde sıkıntılıydı durumların dedim ondan giremiyor herhalde..
Çok çok geçmiş olsun. İnş bir daha tekrarlamaz. Tosbikin nasıl? Kg su nasıl? Merak ettim tontişini
sagolcnmCok gecmis olsun.zor zamanlar yasamissin.Allah hiçbir anneyi evlattan ayirmasin saglik versjn
Annelik öyle birsey iste canin acisa da düşündgun tek sey evlattir.bizlere bu cok değerli duyguları yaşattıgi icin bin sukur Rabbimze..
hep iştahsız 2 aylık olduğumuz zamanlarda başladı hala erdal ediyor doktorumuz tahlil istemedi ama ben kaka tahlili yaptıracağım süt alerjisi için fakat birkaç gündür süt ürünleri yemiyorum ben yemezken acaba çıkarmı tahlilde yoksa yemem mi lazımHer zamnmi istahsiz yoksa belli donemlerde mi cnm benim bazen hiiicc emmek istemiyor bazen iyi
Peki sütünüzü etkiliyor mu bu durum? Ben de bir an önce bir düzen oluşturmak istiyorum. Tatlı şeyler süt yapıyor bende ama kilo da yapıyor. Sütüm azalır diye yiyecek kısıtlamasına gidemiyorum
Canim cok gecmis olsun yaa baya seyler atlatmissin umarim artik yoluna girer herseyayy cidden ne uzun zaman girdi araya
sizler nasilsiniz kizlar
kuzularimiz nasil??
ozledim sizi
Canimm senin bebegi benim kiza benzetiyordun boylarida ayniymis :)) 3.ayda hemsire 64 cm olctu sonra dr yanlis sanip tekrar olctu dogruymus.Kiyafetimiz cok azaldi boydan olmuyorlar yaz gelsede sort giydirsem diye bakiyorum :))sagol cnm
sagol cnm.
valla haftaya 4.ay asimiz icin gidince olculcez. 3.ay olcumlerinde 63cmdi. presentil degerlerin ustundeyiz hala. ama bebek iri dogdunormal gelisimi dedi ebemiz.
sagol cnm
sagol cnm
cnm kilosu da 3.ayda olculdu. sonra bi daha baktirmadik. o zaman 7kgdu. haftaya 4.ay asisinda bi daha olculcez . 8i gecmisizdir. cunku benim bu hastalik falan girince isin icine her agladiginda dayadilar mamayi
sagolcnm
aynen once evlat diyor insan ama sen saglikli olmayinca yavrunla ilgilenemiyorsun daha kotu vicdan yapiyorsun
Allah kimseyi saglikla sinamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?