- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
Evet canim ama evde aptamilim var haftada belki 2 yada 3 kere veriyorum uzun uyusun diye ama biberon tutmuyor cogunlukla cope gidiyor.Maşallah canım nazar değmesin merak ettim de okuduysamda hatırlamıyorum sadece anne sütumü alıyor minigin?
Benim doktorum da mulyitabs ver dedi onu alıyorumBende multiyabs veriyorum içinde başka vitaminlerde var. Sağlık kcagının verdiği d vitaminini dr um önermedi nedense
Bazi drlar kilo alimina gore ek gidaya baslatiyorlar bu isinde bi standardi yok arkadas her dr farkli bisey soyluyo muallakta kaliyoruzbilmiyorum ki canım olabilir kızım az kilo alıyor
Ben dogdugndandr koynumda yatiriyorum.kolumu basinin altına aliyorum sarila sarila yatiyozBebislerinizle şöyle koyun koyuna yatak keyfi yapıyor musunuz? Benimki iki dakikasıkılıyor anında yok yana doncekmis yok yatmayacakmis masal anlatıyorum şarkı söylüyorum yok yaa beyfendi hiç sallanıyor beni şöyle uyusun koynunda hiç olmuyor
Benimde yanimda hatta ortamizda yatiyor bazen besige koyuyorum babamiz uyuyamiyor onsuz illa yanimizda yatacak adam 3. De baba olmayi ogrendiBen dogdugndandr koynumda yatiriyorum.kolumu basinin altına aliyorum sarila sarila yatiyoz
Nefesini gogsumde hissetmk inanlmaz güzel.artik besiginde yatrmam lazim.esim oturma odasnda yatiyor.yazik artik.hic istemesemde mis kokulum yerine kerestecigimle yatacam
Bende biriktirmeye basladim bakalimKizlar ya ramazan icin sütumu sagip buzluga koymk istyorum
Yalniz sagim ve saklama konusnda hic tecrubm yok.o el pompalari ise yariyo mu.hic sagmadm bilmiyorum.gecici olacagndan pahalu bisey almk istemiyorum.buzlukta ne kadar kaliyor ayrica
Ee cok sukur.gec olmus ama olsun :)Benimde yanimda hatta ortamizda yatiyor bazen besige koyuyorum babamiz uyuyamiyor onsuz illa yanimizda yatacak adam 3. De baba olmayi ogrendi
ya ben biz kırmızı acı biberi kilo ile alırdık yemeklerimizin hepsi acılıydı hamikeykende yedim ama sonrasında yemiyorum bir kere yedim pişman oldum
Nasil biriktryosun cnm.ayni seyi dusunmusz demekBende biriktirmeye basladim bakalim
El pompam var benim onunla sagiyorum saklama kaplarina koyuyorum atiyorum buzluga simdilik daha 300 cc filan biriktirdim posetim bitti siparis verdim o yuzden ara verdim bu ara insaallah cabucak gelir de ramazana kadar stok yaparimNasil biriktryosun cnm.ayni seyi dusunmusz demek
Dedim ki ramazanda azalir sut
Mama vermk yerine sutumu icsin.su anda sutum varken sakliyim bari.
Benimki.benden daha uslu yatar ikide bir birak deyip cocuga sarilip uyuyo memesi olsa emzircekte yokkEe cok sukur.gec olmus ama olsun :)
Ben korkarim aramzda yatramadm hic.esim cok iri.bir de kotu yatar.bir kolunu atsa cocugu ezer mazallah.onu oturma odasına yollamisz dogdugundandr ama artik yatağa donmek istyorm diyo da ben alstim kuzumla sarilarak yatmaya ne yapalm mecbur artk
insallah olmaz allah yardım eder ama ben tutamam. normalde de cok zorlanıyorumYa benim yürüyüş amacım sadece enerji harcamak değil zaten. Dışarı cikinca yemek yemeyi unutuyorum evde durmak bana göre degil evde durdukça yiyesim geliyor. Ben liseye başladığımdan beri aannemlerin restoraninda sonrasinda da kendi meslegimde calisiyorum evi sadece dinlenme yeri olarakkullanmaya alismisim psikolojik olarak evde durduğum sürece açımilk hamileligimden sonra da yürüyüşe basladim gitti 10kg. Orucu denicem bi kaç gün eger sütümde azalma olmazsa devam edicem inşallah
ne yedin bugun? bende bugun dikkat ettim ama pek olmadı sanırımKizlar 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum. Hic bir kiyafetim olmuyor. Yeter artik dedim. Hedef buyuk valla
Ins sutum azalmadan bu isi beceririm
Öff ben hala d vitamini vermiyorum.Verince döküntü olmuştu bir daha da vermedim. Kızlar sizdüzenli d vit veriyormusunuz?
@bskn canım sen vitamin buldunmu ne yaptın?
ben ettirdim cnm. başta yaptırmasaydık keske dedim. ama 2 gun sonra iyi ki dedim. cok fazla hareketlenmeden yaptır eger şimdi düşünüyorsanız.Kızlar Bebişleri sünnet Ettiren var mı?
ne yedin bugun? bende bugun dikkat ettim ama pek olmadı sanırım
Ne poseti ki cnm.normal buzdolabı poşetleri olmuyor muEl pompam var benim onunla sagiyorum saklama kaplarina koyuyorum atiyorum buzluga simdilik daha 300 cc filan biriktirdim posetim bitti siparis verdim o yuzden ara verdim bu ara insaallah cabucak gelir de ramazana kadar stok yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?