2016 Şubat Anneleri

Kızlar ben prş günü e bebekten süt sağma pompası aldım pintilik yaptım baby plus marka e bebek in kendi markasını aldım danışman da övdü ama eve gelince gördüm ki muhteviyatı poliüretan yazıyor buda sağlığa zararlı bir madde yazıyor nette kutuyu açtım ama parçaları çıkarmadım bile şimdi geri götürsem alırlarmı iade acaba daha önce farklı bir üründe para iadesi yapmamışlar eşime alışveriş çeki vermişler şimdi yine öylemi yaparlar acaba eşimde bana kızıyor neden ucuz diye aldın diyor hiç sevmez ürün iadesi yapmayı hoş bende sevmiyorum kendim gidemeyeceğim için

Ben dogdugndandr koynumda yatiriyorum.kolumu basinin altına aliyorum sarila sarila yatiyoz
Nefesini gogsumde hissetmk inanlmaz güzel.artik besiginde yatrmam lazim.esim oturma odasnda yatiyor.yazik artik.hic istemesemde mis kokulum yerine kerestecigimle yatacam

Kizlar ya ramazan icin sütumu sagip buzluga koymk istyorum
Yalniz sagim ve saklama konusnda hic tecrubm yok.o el pompalari ise yariyo mu.hic sagmadm bilmiyorum.gecici olacagndan pahalu bisey almk istemiyorum.buzlukta ne kadar kaliyor ayrica

Benimde yanimda hatta ortamizda yatiyor bazen besige koyuyorum babamiz uyuyamiyor onsuz illa yanimizda yatacak adam 3. De baba olmayi ogrendi

Kizlar ya ramazan icin sütumu sagip buzluga koymk istyorum
Yalniz sagim ve saklama konusnda hic tecrubm yok.o el pompalari ise yariyo mu.hic sagmadm bilmiyorum.gecici olacagndan pahalu bisey almk istemiyorum.buzlukta ne kadar kaliyor ayrica
Bende biriktirmeye basladim bakalim

Benimde yanimda hatta ortamizda yatiyor bazen besige koyuyorum babamiz uyuyamiyor onsuz illa yanimizda yatacak adam 3. De baba olmayi ogrendi
Ee cok sukur.gec olmus ama olsun :)
Ben korkarim aramzda yatramadm hic.esim cok iri.bir de kotu yatar.bir kolunu atsa cocugu ezer mazallah.onu oturma odasına yollamisz dogdugundandr ama artik yatağa donmek istyorm diyo da ben alstim kuzumla sarilarak yatmaya ne yapalm mecbur artk

ya ben biz kırmızı acı biberi kilo ile alırdık yemeklerimizin hepsi acılıydı hamikeykende yedim ama sonrasında yemiyorum bir kere yedim pişman oldum

Bebegin etkilendiyse yeme tabi canim. Benimkinde sikinti olmadigi icin rahat davraniyorum.

Ben sadece kirmizi mercimekte dikkatliyim.cunku bir kez mercimek kofte yedigimde poposu pisik olmustu.

Ama her bebegin tepkisinin farkli olduguna inaniyorum. Kimisini pirinc gaz yapar kimini acı seyler pisik. Kendimiz deneyip etkisini gozlemlemeliyiz.

Sirf baskasinda yapti diye yemezsek hic birsey kalmiyor geriye. O yuzden ben herseyi yiyorum. Ama baktim kitu bir etki yaratti o zaman bir daha tuketmiyorum

Nasil biriktryosun cnm.ayni seyi dusunmusz demek
Dedim ki ramazanda azalir sut
Mama vermk yerine sutumu icsin.su anda sutum varken sakliyim bari.
El pompam var benim onunla sagiyorum saklama kaplarina koyuyorum atiyorum buzluga simdilik daha 300 cc filan biriktirdim posetim bitti siparis verdim o yuzden ara verdim bu ara insaallah cabucak gelir de ramazana kadar stok yaparim

Benimki.benden daha uslu yatar ikide bir birak deyip cocuga sarilip uyuyo memesi olsa emzircekte yokk

insallah olmaz allah yardım eder ama ben tutamam. normalde de cok zorlanıyorum

ne yedin bugun? bende bugun dikkat ettim ama pek olmadı sanırım

Sabah 1 kasik yulaf kepegiyle buyuk kase yogurt. Birde sut yapici cay
Ara ogunde muz
Oglen 3 kofte( ev yapimi. Ekmek ici yerine yulaf kullandim), 6-7 tane ceri domates, 1tane firin patates buyuk boy, yogurt
Ara 2 bardak sut
Aksam 3 kofte, 8-9 ceri domates
Ara 2tane incirli biskuvi

El pompam var benim onunla sagiyorum saklama kaplarina koyuyorum atiyorum buzluga simdilik daha 300 cc filan biriktirdim posetim bitti siparis verdim o yuzden ara verdim bu ara insaallah cabucak gelir de ramazana kadar stok yaparim
Ne poseti ki cnm.normal buzdolabı poşetleri olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…