- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Ayyy benm 8 ve 7 yasinda ogullarim var onlari birakamam evde nasil o kadar kucuk bebegi evde birakir ama varya ne varsa bizi bulur onlar saldim cayira mevlam kayira yapiyolar mevla kayiriyo isteAyyy kıyamadım yavruma. Yazık o da aç kalıp yiyordur ne yapsın bebecik. Daha onun sindirim sistemi ne ki ne veriyor Allah aşkına. Bizim de apartmanda bir kadının üçüncü çocuğu artık yaşına yakınladı. Evde bırakır gider. Uyanırsa uyanma saati dolmadan beşikten almaz. Bebeciğin de artık hiç sesi çıkmıyor. Çok dert yapıyorum böyle şeyleri
Ahhh cnm aceleden degil fosur fosir sisirmeyi marifet zannediyorlar 2 cocuk yan yana gelince hemen kilo yaristiriyo milletlaaa bi yürü git diyeydin, daha sulu bile vermiyorum anne sütü kafi diye
ne aceleciler ya, zaten eninde sonunda yiyecekler azcuj bekle dimi hııııhhhh
Ya ne bileyim birden pat diye oturtunca panik yaptım. Bende masada falan kucağımda o şekilde oturturuyorum. Onun yapış şekli yanlıştı.Canim kucaginda destekle tytmasunda hemencecik bisey olmaz. O sekilde bende tutuyor kucakta. Koltukta falan tek basina durmasi sakincali ama 45derecelik aci yaparak koltuktada destekle durabilir :) benim ki sikiliyor yatmaktan bazen oyle koyuyorum artik
Ben oturma değil ama göğsüme dayayıp uzun oturtuyoruö.ve doktorumuzla konuşurken bir baktım adam sedyeye oturmuş, çocuğua yanına oturtmuş
Kollarını tutmuş bacakları yanyana doktorla. Düşün o halde görünce ben bir panik
Oturabiliyorsa sıkıtnı yok kontrol bende dedi
büyüyen gözlerimi gördü galiba
Pekiiii bastırma işi? Bizimki çivi gibi dik durmak istiyorbasıyorsa bastırıyorum engellemey çlılmıyrum:)
Yaaa inanmıyorum:) acı sütü bilmem. Öyle birşey varsa sağ en asından çoğalırsonra emzirirsin
Hadi yaaa. Krımızı mı kahve kılcal mı
Töbe yerebbimmmm. Benimki adana dürm yiyor ama soğansız deseydin :/
Bizimkiler daha anne sütünü tolere edemiyor kaldı ki yemek suyu
Bana bir değişik geliyor sindik.. Önceden pipi havalaninca anlıyordum cisi geliyor şimdi daha çok kaza ya kurban oluyorum :) bilmedim kk.. Nasıl estetik olduğunu sindik benimkinin
Ahh kıyamam ne vicdansız anneler var. Ben de yanlış birşey görünce uyarıyorum hemen. Öyle susup oturamam sonra içim içimi yiyorvallahi hiç ilgilenmiyorum. Benim oğlum , oğlum benim, benim benim oğlum , oğlum oğlum benimmmmmm... Hani i gormemisin bir şeyi olmuş derler ya... Ahhhh o gormemiş ben oluyorum. Bana ters gelen birşey olduğunda musamma gostermiyorum. İçime sinecek arkadas.
Ya gozumun önüne geldi de hastanede yatarken 7 aylık bir ki bebeği annesi oturuyordu sadece sağ yanına yastık koyuyordu ah o bebek kaç defa vurdu kafasına yatağın demirine en son dayanamadim karıştım , birde ses çıkıyordu her vurduğunda. Zaten kızına 2 ay kadar kan ilacı vermemiş komşusu dedi diye kızda gram kandan iz yoktu sarı beyaz değişik bir halde gelmisti. Kan takviyesi yapıldı kız 2 günde kendine geldi yanaklari al al oldu...
Ben de ellerinden tutup çekiyorum sonra yatırıyorum çok hoşuna gidiyor. Ama dik oturtmuyorum kafayı daha dik bile tutamıyor. Birşey olur diye ben de çok korkuyorum. Ama doktorlar rahat demek ki bu konu da kontrole gidince sorayım bakalım.canım bende oturtmuyorum kuzımı doktora gittiğimizde doktor kızım yatarken ellerinden tuttu asıldı çekti ve oturttu bir güzel sonra eline aldı kızımın poposunu tek eline oturttu o şekilde bir iki salladı benim aklım gidiyor tabi ı zamanlar
Canım acı da yiyormusun
Maşallah canım nazar değmesin merak ettim de okuduysamda hatırlamıyorum sadece anne sütumü alıyor minigin?Biraz once 4 ay asimizi olduk kizlar.Bacaktan 2 tane cok agladiboyumuz 66 cm kilomuz 7 olmus.Kan ilaci verdi ishal yada kabiz olursa birer gun arayla kullan dedi ama Allah biliyor ya ilac kullanmayi hic sevmiyorum kullanasim yok.Bide her gittigimde ayni soru sut seni korumaz korunuyor musun neyle korunuyorsun esim korunuyo diyorum yoksa kondom verelim offf yildim artik not alsana her seferinde otomatik ayni soru
ya ben biz kırmızı acı biberi kilo ile alırdık yemeklerimizin hepsi acılıydı hamikeykende yedim ama sonrasında yemiyorum bir kere yedim pişman oldumAcisiz yemek dusunemiyorumben cok severim canim ekside acida. Tum yemeklerimde baharatlidir. Hamileliligimdede herseyi yedim. Simdide yiyorum.
Cok sukur bir sikinti olmadi. Gaz ya da pisik gibi
Buldum buldumÖff ben hala d vitamini vermiyorum.Verince döküntü olmuştu bir daha da vermedim. Kızlar sizdüzenli d vit veriyormusunuz?
bskn canım sen vitamin buldunmu ne yaptın?
canım ben decavit veriyordum sağlık ocağından monovit verdiler onu kullanmadan doktorumu değiştirmiştim oda acd3 verdi şimdi onu kullanıyorum ben sabahları ekmek yerine 2 tane yumurta yerdim ve a vitaminin fazlası zararlı diye biliyorum doktora sordum bu damlayı kullanırken gün aşırı bir yumurta ye dediÖff ben hala d vitamini vermiyorum.Verince döküntü olmuştu bir daha da vermedim. Kızlar sizdüzenli d vit veriyormusunuz?
bskn canım sen vitamin buldunmu ne yaptın?
Hımmmmm. Ya aslında detaylı bir iş. Direk alerjidendir demek istemiyrm. Ama kırmızı kan ya makattaki çatlaktan oluyor, ya da bağırsak tahribatından yani alerjiden.Acik kirmizi canim
Kızlar denedim az geldi süt sonra kesildi dr sordum gelirse ver dedi aklınızda olsun gögste beklemesinin Ararı yok yeni üretiliyor süt dedi inek memesi gibi içerde bekleme yapmaz dedi
Yani sakın sağıp dökmeyin yazık olur
Bu arada doktor ve ebeye sordum hepsi şoook
Bisey yemez bak ver diyo yarabbim yaa benim ilk bebegim degil cnm merak etme dedim yer zamani gelince dedim sanki gariplik.bendeymis gibi hissettim bi an
nisancan canım idrar için torba gibi bişey yapıştırıyorlar kaka içinde sana idrar testi için verdikleri kutu gibi bir kutu veriyorlar ama kutunun kapagına yapışık kaşık gibi birşey var. Sen onunla kakayı alıp kutuya kapatıyorsun
canım benim doktorum 4 aylık olunca ek gıdaya başlayacağız dedi de ben kararsız kaldım erken değil mi bir başka doktora daha gitmeyi düşünüyorum bana da doktor dayanmıyor kaçıncı doktor bu ne bileyim hep bştaz tutarsızlık ilk girdik odaya annesi sütten başka birşey veriyormusun dedi hayır dedim o zaman artık vericez dedi giderken sordum bende şimdi birşey vermicez dediBisey yemez bak ver diyo yarabbim yaa benim ilk bebegim degil cnm merak etme dedim yer zamani gelince dedim sanki gariplik.bendeymis gibi hissettim bi an
Ne yapacaksın arkadaş olsun saglıklı olsun. İnş kısa zamanda biter.Buldum buldumdaha doğrusu d vtismini beni buldu sağolsun Z zhrkrky da fazladan varmış :)
Ama hala veremiyorum.
Bir gün öncesinde kuzu eti denemesi yaptım. Sabahında da damladan dudağının kenarına deydirdim(damlatmadan azar azar başlamak için).
O akşam kanlı kaka yaptı
Şimdi düzene girmesini bekliyorum. Kuzu eti zaten dokunuyor diye düşünüyorduk, ama damla mı yaptı diye de aklıma geldiği için damlayı denemek için bekliyorum:/
Böyle deneme yapıp beklemelerle çocuk 5 yaşına gelecek
veya kaşığı hiç kullanmıyorsun, bezi açar açmaz kaka yapan çocuğun totoya kutuyu dayıyorsun
Malum fışkırtmalı yaptığı için
Millet saatlerce kaka yapsın diye bekler bense çocuğun düğmesine basmış gibi kaka tahlili veriyorum
Carlson drop d vit.Ne yapacaksın arkadaş olsun saglıklı olsun. İnş kısa zamanda biter.
Vitaminin adı ne?
oda bir yöntem ama senin gibi o anı yakalamak lazım
Bazi dr lar baslatiyorlar ama kontrollu olmakta fayda var alerji var bizde ben yiyemiyorumki ona yedireyim o yuzden bizim 6 ayi hatta belkide daha izun sure beklememiz gerekebilir acele etmemek gerekir de acaba kilo aljmi azaldi diye mi oyle soyledicanım benim doktorum 4 aylık olunca ek gıdaya başlayacağız dedi de ben kararsız kaldım erken değil mi bir başka doktora daha gitmeyi düşünüyorum bana da doktor dayanmıyor kaçıncı doktor bu ne bileyim hep bştaz tutarsızlık ilk girdik odaya annesi sütten başka birşey veriyormusun dedi hayır dedim o zaman artık vericez dedi giderken sordum bende şimdi birşey vermicez dedi
Ahhh ahh bizim gökçe hatun her gün düzenli olarak aglama krizine giriyor tek düzenli yaptığı iş bu. Her defasında farkli bi sekilde sakinlesiyor bazen gezdiriyorum bazen gezerek emziriyorum bazen balkona çıkıyoruz bazen emzikle sakinlesiyor bugün hoplatarak oyun oynattim öyle sustu baska seferde ucurur gibi yaptim aglarken bi anda kahkaha atkaya basladi saka gibiufff o nasıl bi ağlama krizidir ya eşimle şooka girdik elimiz ayağımız dolandı
bi anda çığlık attı ve 10 dakika çığlık çılığa ağladı
ilk defa bu şekilde ağladı ya ne yapacağımı şaşırdım
sürekli onunla konuştum , emzirmeye çalıştım dua okudum ama sakinleşmesi cok zor oldu
bilmiyorum ki canım olabilir kızım az kilo alıyorBazi dr lar baslatiyorlar ama kontrollu olmakta fayda var alerji var bizde ben yiyemiyorumki ona yedireyim o yuzden bizim 6 ayi hatta belkide daha izun sure beklememiz gerekebilir acele etmemek gerekir de acaba kilo aljmi azaldi diye mi oyle soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?