2016 Şubat Anneleri

Ayyy benm 8 ve 7 yasinda ogullarim var onlari birakamam evde nasil o kadar kucuk bebegi evde birakir ama varya ne varsa bizi bulur onlar saldim cayira mevlam kayira yapiyolar mevla kayiriyo iste

Ya ne bileyim birden pat diye oturtunca panik yaptım. Bende masada falan kucağımda o şekilde oturturuyorum. Onun yapış şekli yanlıştı.
eşim duymasın boşuna panik yapmışsın bu kadar der. Cnm sonuçta o doktor usulünü biliyordur. Ehil ellerde olduktan sonra sıkıntı değil. Ben cahilce yapılan davranışlara kızıyorum
Bana bir değişik geliyor sindik.. Önceden pipi havalaninca anlıyordum cisi geliyor şimdi daha çok kaza ya kurban oluyorum :) bilmedim kk.. Nasıl estetik olduğunu sindik benimkinin
ay çok hoşsun cnm. Bende aynı taktiği yapıyorum. Altını değiştirirken pipiden anlıyodum işeyip işemiceni. Bi de sünnetli pipi bi tuhaf duruyor. Şimdiden vedalaşıoz oğlumun pipisiyle
Ahh kıyamam ne vicdansız anneler var. Ben de yanlış birşey görünce uyarıyorum hemen. Öyle susup oturamam sonra içim içimi yiyor

Ben de ellerinden tutup çekiyorum sonra yatırıyorum çok hoşuna gidiyor. Ama dik oturtmuyorum kafayı daha dik bile tutamıyor. Birşey olur diye ben de çok korkuyorum. Ama doktorlar rahat demek ki bu konu da kontrole gidince sorayım bakalım.

Maşallah canım nazar değmesin merak ettim de okuduysamda hatırlamıyorum sadece anne sütumü alıyor minigin?

nisancan canım idrar için torba gibi bişey yapıştırıyorlar kaka içinde sana idrar testi için verdikleri kutu gibi bir kutu veriyorlar ama kutunun kapagına yapışık kaşık gibi birşey var. Sen onunla kakayı alıp kutuya kapatıyorsun

Öff ben hala d vitamini vermiyorum. Verince döküntü olmuştu bir daha da vermedim. Kızlar sizdüzenli d vit veriyormusunuz?
bskn canım sen vitamin buldunmu ne yaptın?

Acisiz yemek dusunemiyorum ben cok severim canim ekside acida. Tum yemeklerimde baharatlidir. Hamileliligimdede herseyi yedim. Simdide yiyorum.

Cok sukur bir sikinti olmadi. Gaz ya da pisik gibi
ya ben biz kırmızı acı biberi kilo ile alırdık yemeklerimizin hepsi acılıydı hamikeykende yedim ama sonrasında yemiyorum bir kere yedim pişman oldum

Öff ben hala d vitamini vermiyorum. Verince döküntü olmuştu bir daha da vermedim. Kızlar sizdüzenli d vit veriyormusunuz?
Buldum buldum daha doğrusu d vtismini beni buldu sağolsun Z zhrkrky da fazladan varmış :)
Ama hala veremiyorum.
Bir gün öncesinde kuzu eti denemesi yaptım. Sabahında da damladan dudağının kenarına deydirdim(damlatmadan azar azar başlamak için).
O akşam kanlı kaka yaptı
Şimdi düzene girmesini bekliyorum. Kuzu eti zaten dokunuyor diye düşünüyorduk, ama damla mı yaptı diye de aklıma geldiği için damlayı denemek için bekliyorum:/

Böyle deneme yapıp beklemelerle çocuk 5 yaşına gelecek

canım ben decavit veriyordum sağlık ocağından monovit verdiler onu kullanmadan doktorumu değiştirmiştim oda acd3 verdi şimdi onu kullanıyorum ben sabahları ekmek yerine 2 tane yumurta yerdim ve a vitaminin fazlası zararlı diye biliyorum doktora sordum bu damlayı kullanırken gün aşırı bir yumurta ye dedi

Bende multiyabs veriyorum içinde başka vitaminlerde var. Sağlık kcagının verdiği d vitaminini dr um önermedi nedense

Acik kirmizi canim
Hımmmmm. Ya aslında detaylı bir iş. Direk alerjidendir demek istemiyrm. Ama kırmızı kan ya makattaki çatlaktan oluyor, ya da bağırsak tahribatından yani alerjiden.
Yediklern arasnda alerjenler illaki vardır ama aşırı tükettiğin birşey varmıydı?

Makatta çatlak zorlanmadan sebep olabiliyormuş. Çocuk cerrahı ilgileniyormuş var mı yok mu diye...
Oğlumda da artık kırmızı kan geldiği için acaba çatlak kanımıdır diyorum. Yani ümit dünyası işte :/

Şaşırmaları enteresan.
Sirilanka da bir adam karısı doğumda öldüğü için bebeği kucağına ten tene temas için alıyor ve memeyi veriyor(evet evet adam!)
Bir süre emen çocuktan bir zaman sonra süt geliyor.

Çünkü prolaktin hormonu herkeste az veya çok var
Bunu salgılatabilmek gerek. Mutluluk en önemlis. Gör bak sendeki bu mutlulukla ne kadar çok artacak :)

Bisey yemez bak ver diyo yarabbim yaa benim ilk bebegim degil cnm merak etme dedim yer zamani gelince dedim sanki gariplik.bendeymis gibi hissettim bi an

Gel anacım gelll. Biz garip garip gezinelim

veya kaşığı hiç kullanmıyorsun, bezi açar açmaz kaka yapan çocuğun totoya kutuyu dayıyorsun
Malum fışkırtmalı yaptığı için

Millet saatlerce kaka yapsın diye bekler bense çocuğun düğmesine basmış gibi kaka tahlili veriyorum

Bisey yemez bak ver diyo yarabbim yaa benim ilk bebegim degil cnm merak etme dedim yer zamani gelince dedim sanki gariplik.bendeymis gibi hissettim bi an
canım benim doktorum 4 aylık olunca ek gıdaya başlayacağız dedi de ben kararsız kaldım erken değil mi bir başka doktora daha gitmeyi düşünüyorum bana da doktor dayanmıyor kaçıncı doktor bu ne bileyim hep bştaz tutarsızlık ilk girdik odaya annesi sütten başka birşey veriyormusun dedi hayır dedim o zaman artık vericez dedi giderken sordum bende şimdi birşey vermicez dedi

Ne yapacaksın arkadaş olsun saglıklı olsun. İnş kısa zamanda biter.
Vitaminin adı ne?
oda bir yöntem ama senin gibi o anı yakalamak lazım

Bazi dr lar baslatiyorlar ama kontrollu olmakta fayda var alerji var bizde ben yiyemiyorumki ona yedireyim o yuzden bizim 6 ayi hatta belkide daha izun sure beklememiz gerekebilir acele etmemek gerekir de acaba kilo aljmi azaldi diye mi oyle soyledi

Ahhh ahh bizim gökçe hatun her gün düzenli olarak aglama krizine giriyor tek düzenli yaptığı iş bu. Her defasında farkli bi sekilde sakinlesiyor bazen gezdiriyorum bazen gezerek emziriyorum bazen balkona çıkıyoruz bazen emzikle sakinlesiyor bugün hoplatarak oyun oynattim öyle sustu baska seferde ucurur gibi yaptim aglarken bi anda kahkaha atkaya basladi saka gibi

Bazi dr lar baslatiyorlar ama kontrollu olmakta fayda var alerji var bizde ben yiyemiyorumki ona yedireyim o yuzden bizim 6 ayi hatta belkide daha izun sure beklememiz gerekebilir acele etmemek gerekir de acaba kilo aljmi azaldi diye mi oyle soyledi
bilmiyorum ki canım olabilir kızım az kilo alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…