- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Yok cnm sut saklama posetiNe poseti ki cnm.normal buzdolabı poşetleri olmuyor mu
ne yedin bugun? bende bugun dikkat ettim ama pek olmadı sanırım
Ne poseti ki cnm.normal buzdolabı poşetleri olmuyor mu
Allah'ım ne biçim insan bunlar ya madem o beşikte bırakacaktı sevip koklamayacaktı ne diye doğurmuş, saydırın çevrenizdeki böyle insanlara ya toplum içinde hemde .Ayyy kıyamadım yavruma. Yazık o da aç kalıp yiyordur ne yapsın bebecik. Daha onun sindirim sistemi ne ki ne veriyor Allah aşkına. Bizim de apartmanda bir kadının üçüncü çocuğu artık yaşına yakınladı. Evde bırakır gider. Uyanırsa uyanma saati dolmadan beşikten almaz. Bebeciğin de artık hiç sesi çıkmıyor. Çok dert yapıyorum böyle şeyleri
Cok tesekkurler cnmCanim ozel sut saklama posetleri var. Steril olmalari acisindan.
Sagdigin sutu,
Oda sicakliginda 3 saat
Buz dolabinda 3 gun
Buzlukta 3 ay saklayabilirsin. Ama buzdalabindada 3 gun bekletmemeye calis bence.
Buzluktan indirdigin sutude buzdalabinda eritmelisin. Disarida ya da direk sivak suya maruz birakarak eritmemelisin.
Sut saklamayla ilgili bunlari soyleyebilrim :)
Tmm cnm cok sagol.alicam bendeYok cnm sut saklama poseti
Sen daha hossun :) evet ya pipi değişik geliyor. Zaten ilk gordum ayyy çok kesmiş pipi küçücük dedimm m esim çok güldü banaYa ne bileyim birden pat diye oturtunca panik yaptım. Bende masada falan kucağımda o şekilde oturturuyorum. Onun yapış şekli yanlıştı.
eşim duymasın boşuna panik yapmışsın bu kadar der . Cnm sonuçta o doktor usulünü biliyordur. Ehil ellerde olduktan sonra sıkıntı değil. Ben cahilce yapılan davranışlara kızıyorum
ay çok hoşsun cnm. Bende aynı taktiği yapıyorum. Altını değiştirirken pipiden anlıyodum işeyip işemiceni. Bi de sünnetli pipi bi tuhaf duruyor. Şimdiden vedalaşıoz oğlumun pipisiyle
Ahh kıyamam ne vicdansız anneler var. Ben de yanlış birşey görünce uyarıyorum hemen. Öyle susup oturamam sonra içim içimi yiyor
ayy evet benimkilerde bana olmuyor ya sütümüz olsun diye yedik hep yiyoruzda daha olsun önemli olan benişlerimizin sağlığı ben öyle çaya falan başlamicam ekmekten kısıcam bide en iyisi egzersiz onlara başlıcam hayırlısıyla 70 kiloyum inşallah faydası olur hadi bakalım zaten hamileyken en son 78 dim doğumdan sonra 70 im hala 70 aynı hamile kalmadan önceki halim yani emziriyosun enerji harcıon e acıkıyosun haliyle yiyoruz napalımKizlar 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum. Hic bir kiyafetim olmuyor. Yeter artik dedim. Hedef buyuk valla
Ins sutum azalmadan bu isi beceririm
ooo sen cok iyi yemissin, benim masallahım var :)Sabah 1 kasik yulaf kepegiyle buyuk kase yogurt. Birde sut yapici cay
Ara ogunde muz
Oglen 3 kofte( ev yapimi. Ekmek ici yerine yulaf kullandim), 6-7 tane ceri domates, 1tane firin patates buyuk boy, yogurt
Ara 2 bardak sut
Aksam 3 kofte, 8-9 ceri domates
Ara 2tane incirli biskuvi
İnşallah.. Tebrik ederim.. Bende dikkat etmeye başladim. Bakalım ne olacakKizlar 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum. Hic bir kiyafetim olmuyor. Yeter artik dedim. Hedef buyuk valla
Ins sutum azalmadan bu isi beceririm
Ya bende günlerdir bakıyorum yok yok. Amazon dan Türkiyeye satış yokmuş. İsteyen kişiler alamamış falan. Nasıl alacagım ben ya.Carlson drop d vit.
Aynen öyle. Başkadert vermesin
tam beni anlatmıssın :)Yaaa kizlar yetisin diyet yapalim birlikte yoksa depresyona girecegim. 58 ile hamile kaldim 75 ile doguma girdim 66 ya düşmüştüm dogumdan sonra bu ara tekrar 68 oldum. Kafayi yiyecegim yaa benimle dogum yapan arkadasim zaten zayifti simdi yine eski kilosuna döndü ben patates cuvali gibi geziyorum. O da normal dogum yapti o da emziriyor. Ben niye bogazimi tutamıyorum bu ay anlamadim gitti. Yani hayatimda hic böyle olmamistim resmen 1 saatte acikiyorum ve doymak bilmiyorum. Hiç tatli sevmeyen ben nutella kavanozundan ayrilamiyorum
Dun domatesi cok tuketmistim canim ondan olmus olabilir mi kiHımmmmm. Ya aslında detaylı bir iş. Direk alerjidendir demek istemiyrm. Ama kırmızı kan ya makattaki çatlaktan oluyor, ya da bağırsak tahribatından yani alerjiden.
Yediklern arasnda alerjenler illaki vardır ama aşırı tükettiğin birşey varmıydı?
Makatta çatlak zorlanmadan sebep olabiliyormuş. Çocuk cerrahı ilgileniyormuş var mı yok mu diye...
Oğlumda da artık kırmızı kan geldiği için acaba çatlak kanımıdır diyorum. Yani ümit dünyası işte :/
Şaşırmaları enteresan.
Sirilanka da bir adam karısı doğumda öldüğü için bebeği kucağına ten tene temas için alıyor ve memeyi veriyor(evet evet adam!)
Bir süre emen çocuktan bir zaman sonra süt geliyor.
Çünkü prolaktin hormonu herkeste az veya çok var
Bunu salgılatabilmek gerek. Mutluluk en önemlis. Gör bak sendeki bu mutlulukla ne kadar çok artacak :)
Gel anacım gelll. Biz garip garip gezinelim
veya kaşığı hiç kullanmıyorsun, bezi açar açmaz kaka yapan çocuğun totoya kutuyu dayıyorsun
Malum fışkırtmalı yaptığı için
Millet saatlerce kaka yapsın diye bekler bense çocuğun düğmesine basmış gibi kaka tahlili veriyorum
Ben manuel kullanyrm guzel cekiyo ama pompalar genelde cok dolu oldugu zamanniyi cekiyo mesela bi gogsumu 3 saat felan vermyrm 150 cc felan cikiyoKizlar ya ramazan icin sütumu sagip buzluga koymk istyorum
Yalniz sagim ve saklama konusnda hic tecrubm yok.o el pompalari ise yariyo mu.hic sagmadm bilmiyorum.gecici olacagndan pahalu bisey almk istemiyorum.buzlukta ne kadar kaliyor ayrica
Canım manuel alacaksan sütün az ise iş görür çok ise ki insallah çokturKizlar ya ramazan icin sütumu sagip buzluga koymk istyorum
Yalniz sagim ve saklama konusnda hic tecrubm yok.o el pompalari ise yariyo mu.hic sagmadm bilmiyorum.gecici olacagndan pahalu bisey almk istemiyorum.buzlukta ne kadar kaliyor ayrica
Ah o cicikler sol iyide sag sarkti cok uzgunumKilo vermeye çalışan arkadaşlarım...
Önce bu karrı almak durumun farkında olmak bile çok önemli ama lütfen başkaları ile kendinizi kıyas yapmayın
Her insan metabolizması farklı çalışır her insanın hayat koşulları yediği içytiği faklıdırkimi durumu musait değildir karbonhidrata yüklemir börek ekmek makarna yer kimi durumu iyidir et balık yer
Öncelikle sabır edin ve istikrarlı olun
En önemlisi sağlıklı ve iyi yapılan bi sabah kahvaltısı
Öğün atlamamaya çalışın akşamlarıda hafif şeyler yemeğe çalışın
Okuduğum bi yazıda tatlı değil booool su süt yapar demişti. Zaten bol süt değil kaliteli süt önemli olan. Zaten sütünüz varsa gelecektir yoksa beim gibi uğraşın nafile anca bi iki damla
DüEnli spor yapmaya çalışınşimdi diyorsunuz ki bebekten duş alamıyoruz kız ne sporu
Ama öyle bacııılarrrr
Artık hepimiz anne yiz
Kolay olmayacağını bile isteye bu yola gitdik
Çatlaklarımı olacak dedik oldu
Göbek sarkacak dedik oldu
Vucut deforme olacak dedik oldu
Saçlar döküldü
Cicikler sarktı
( en azından bende)
Ammaaaa şuan missssler kokan meleklerimiz var yanımızda ne kadar şükür etsek az
Kendinizi beğenin
O bedeniniz dünyaya bir insan getirdi bir canlı getirmek ne zor hepimi yaşadık
BedeniniE zaman ayırın en önemlisi ruhunuza
Hepiniİ öpüyoooruuuummm
Ayy nnee çok yazmışım
Valla ben de gün içinde zor dayaniyorum cocuklar bir an önce uyusun da yatayim diye bi türlü uyumuyorlar inşallah Allah yardim eder de o zamana kadar kucuklerim düzene girerse çok zorlanmam ama kac gündür bu saatlerden sabaha kadar bebek salliyorum sonra da büyük uyaniyor sabahlari vitamin aldigim halde yetmiyor enerjim. Bakalim denicem sonuçta emzirene Rabbim sonradan tutma hakki vermiş kışa hem cocuklar daha güzel uyumaya baslar en azindan gece uyanmalari biter hem de günler kisa bi sekilde idare edilirinsallah olmaz allah yardım eder ama ben tutamam. normalde de cok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?