2016 Şubat Anneleri

Bizden de sevgiler
Canım bebekten bebege degişiyor. Kimi bebek baştan beti gazsız olfuğu halde biranda gazlanabiliyor. Çok gazlı olanlar geçebiliyor. Ama şu bir gerçek şimdi bizim pıtırcıklar çok hareketlendi. Hareket ettikçe pırt pırt çıkıyor gazlar. gece uykuları zamanla düzene giriyor.
Ama size tavsiyem akşam üstü saat 7den sonra mümkünse uyutmamaya çalışın oyalayın saat 9 gibi de gece uykısına yatırın. Hergün aynı şeyi yaptığınızda bebek 9 da gece uykusuna yatmaya hazırlanır hale geliyor. Uyku düzeni oturtmak için erken ama alışkanlık kazanmaya başlıyorlar.

Ayrıca tahlil hakkında bilgin var mı. Kirli bez belli bi süre bekledikten sonra tahlil yapılmıyor sanırım bi araştırırken ona göre elini çabuk tutarsın.
yok canım hiçbir bilgim ben yarın hastaneye gidip tahlil yapılmasını isteyeceğim hatta ben idrar tahlili gibi birşey verecekler ona kaka yapacak sanıyorum kirli bezinimi götüreceğim

kenar dikişlerini demek istedim benimki ilk 1 aydan sonra altı açıkken çiş yapmamaya başlamıştı artık peçetede koymuyorum pipişe ama hiç belli olmaz tabi heran her yeri sulayabilir
Anladim canım :))))) valla birde öyle havalanıyor ki.. Yüzüme bile geldi .. Allah tan agzim kapalıydı
Birde güldü... Sanki anladı valla

Adam bunlar adam pıtırcıklar çok hareketli olacaklar artık yatmak istemiyorlar. Benimki anadizinde oturuken bile kıpır kıpır eller ayaklar hiiç durmuyor. Hep bir heyecan hep bir heyecan. Herşeye heyecanlanıyor. Ayaklarına bastırıncada bir ciddiyet bir ciddiyet sanarsın profesör hemen saga sola çeviriyor kafayı ayaktayken bana hiç bakmıyor. Az önce yerde bana bakarak çırpınıyordu. Şimdi yüzüme bakmıyor. Şebek hep kaldırayım diye yapıyor zaten

Aynen bende biraz tepki verince bozuldu. Bana verdi al annene git diye neymiş çocuk kalkmak istiyormuş kalkmak istiyor diye öyle pat diye koca çocuk gibi oturtulur mu.
canım bende oturtmuyorum kuzımı doktora gittiğimizde doktor kızım yatarken ellerinden tuttu asıldı çekti ve oturttu bir güzel sonra eline aldı kızımın poposunu tek eline oturttu o şekilde bir iki salladı benim aklım gidiyor tabi ı zamanlar

Gündüz uykusu namına hiçbirşey yok.sabah yarım saat sonra 10 dk 10dk 4-5 kez uykuya dalmak istiyor hıysuzlanıyor.artık işimi bıraktım ben de yatırdım memede uyuyor arada emiyor arada duruyor.uykuyu çok seviyor ve hep uyumak istiyor.napcam ben böyle...zaten alerji olduğumuz için sürekli ağrımız var...gaz hep var...

Kafa uçtu firkanım

Acik kirmizi canim

Yok artik 2 aylik bebege bsyler verilir mi yaa tovbbe tövbe o nasil anneyms oyle yaa

Kızlar denedim az geldi süt sonra kesildi dr sordum gelirse ver dedi aklınızda olsun gögste beklemesinin Ararı yok yeni üretiliyor süt dedi inek memesi gibi içerde bekleme yapmaz dedi

Yani sakın sağıp dökmeyin yazık olur

Bu arada doktor ve ebeye sordum hepsi şoook

Kızlar bu arada avent elektrikli pompamı satışa çıkartmıstım fiyatını düşürdüm ihtiyacı olanlara duyurayım 75 tl satıyorum

yok canım hiçbir bilgim ben yarın hastaneye gidip tahlil yapılmasını isteyeceğim hatta ben idrar tahlili gibi birşey verecekler ona kaka yapacak sanıyorum kirli bezinimi götüreceğim
Benimki tesadüfen doktorda beklerken yaptı. Ben de gelmişken kakayı da bulmuşken yaptırayım dedim öyle öğrendik laktoz intoleransinı. İstersen sen bebişin in kaka saatleri belliyken o saatlere yakın git doktora.orada yapar hemen tahliye verirsin. Ayrıca ilk kızımda bir doktor kakna 45 dakikaya kadar tahlil olur daha geç tahlile girerse sonuç geçerli olmaz demişti. Onun için kakayı taze taze vermek gerekiyor diye biliyorum ama sen bi araştır belki yeni yöntemler çıkmıştır.

Canim bence sütun olmasa da boş boş emzir biraz bence sütun gelir

ufff o nasıl bi ağlama krizidir ya eşimle şooka girdik elimiz ayağımız dolandı
bi anda çığlık attı ve 10 dakika çığlık çılığa ağladı
ilk defa bu şekilde ağladı ya ne yapacağımı şaşırdım
sürekli onunla konuştum , emzirmeye çalıştım dua okudum ama sakinleşmesi cok zor oldu

Maşallah bizimkilerde hareketlense kendi kendilerine yapacaklar masaj sıcak su torbaları gaz damlalari rezene kimyon lar kurtulacagiz

Bisey yemez bak ver diyo yarabbim yaa benim ilk bebegim degil cnm merak etme dedim yer zamani gelince dedim sanki gariplik.bendeymis gibi hissettim bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…